|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
21.2.2009 21:21:40   
arneja
Ja, Pikovit,  5 je lepa številka, naj bo še celic 5 user posted image . Si že naredila imunološke teste?

Reby, da bi moja krompirjevčka le skrivala vsak po eno cime v sebi user posted image . Si uživala na sončku danes?

Sonček, sem se zadnjič narežala, ko si napisala, da boš prepovedala besedo regrat na forumu user posted image . Midva ga bova šla mogoče jutri nabrat, če le ne bo deževalo.

Sayuri, hvala za spodbudo user posted image . Da bi se res še kakšen foliklček kje našel so naše pobožne želje user posted image .

Kruce, upam, da se čimprej pozdraviš, pa da ne boš domače nosečke nalezel user posted image .

Biba, pa ti s carica user posted image user posted image user posted image . Pingvinčka bosta kar dobro leto zdaj lepo na mrzlem, ker ti si sigurno že nosečka user posted image . Dam roko v ogenj user posted image .

Princess, kaj je pregled pokazal? Kdaj bo ET eskimčka? Si bila bolj med zgodnjimi ali poznimi? Jaz sem imela zeleno bundo s kapuco in kavbojke pa na tisti strani, kjer so WC-ji sem sedela pa revijo brala. Samo jaz, tkao da si me težko zgrešila user posted image . Ste se vsi nekaj na drugo stran dajali.

Loremi, koliko pikic si danes dobila user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
21.2.2009 21:24:51   
arneja
Obayifo, ti si super primer, da se nam splača vztrajati user posted image .

Miška, potem pa navijam za tvoje blastociste user posted image . Vseh 13 user posted image .

Bambi
, koliko ljudi je pa bilo na punkciji? Zdaj pa ne vem, zakaj je meni šele za 8.15 rekel. Ma midva bova tam že kar 7.30. Bo moj spet čisto penast, ampak jaz hočem biti ta prva user posted image .

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
21.2.2009 21:25:00   
bambi75
Miška navijaaaam za blastociste. Ampak ne samo eno, ampak več!

KIcsi pa je res velik ta tvoj buši.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
21.2.2009 21:30:36   
bambi75
Arneja ko sem prišla ven sta bila tam še dva para, ampak to je bilo pred 8 uro.Gotovo je še kakšen prišel.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
21.2.2009 21:32:02   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image Za uspešno stopko. Zdaj pa se počasi pripravi na punkcijo.
Kak že kruce pravi "vse je v psihu oziroma v apaurinu".

Ojla arnejči, sem ti že predpisal recepturouser posted image

Atej pride po navadi okrog 7.30 in konča ob 10.30

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 21.2.2009 21:33:32 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
21.2.2009 21:33:48   
arneja
Ma, Pikovit, ta tvoja svakinja je pa malo počena s takšno izjavo. Sama že sigurno ima otroke, da takšne trosi naokoli?

Dejzi
, kje se skrivaš user posted image ? Pa kaj potem, če nista s tvojim pridna kot sta obljubila, da bosta, ni ti treba se zato čisto odklopiti od nas. Bosta pa čez čas pridna postala, pa malo preložila projekt Dojenček pa bo user posted image .

Dajamaja
, kdaj gresta vidva v nov napad?

Gigi
, ti pa krofke samo pečeš ali tudi ješ? Si pridna, meni se jih ne bi dalo. Kot da ne bi bila svoje mame hči user posted image . Ona bi samo kuhala in pekla user posted image .

Mismis
, a sta se danes s tvojim kaj našemila? Sigurno v zdravnika in pacientko, kaj user posted image ? Jaz sem tako dobre maškarce danes videla: kaktuse v rdečih lončkih user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
21.2.2009 21:37:05   
arneja
Kruce, hvala za prompten odgovor user posted image . Torej zvečer in še zjutraj naj Apaurinček pade? Ja, za parnterja mi je jasno, da ne jemlje ničesar, razen mogoče Apaurin zato, če ga bom potem jaz kaj sekirala user posted image .

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
21.2.2009 21:41:24   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ja, za parnterja mi je jasno, da ne jemlje ničesar, razen mogoče Apaurin zato, če ga bom potem jaz kaj sekirala user posted image .

Pol mu pa vsulo ne bo!user posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
21.2.2009 21:48:53   
blanč
Uh spet imate debatni večeruser posted image user posted image user posted image user posted image
Arnejč 5 foliklov je lep rezultat zato nič obupvat in optimistično naprej in čestitke za stopko.
Bambi a ti pa praviš, da je naš ata iz štale direkt na punkcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ajoj, sej higiena pa res ni njegova najjača stran, dobr, da ima še druge... 7 je pravljično število. In tako bo naša bambi kot sneguljčica imela sedem majhnih palčkov oz. banbijevuser posted image
Zdaj pa še moja miška, upam, da te jutri pričaka cela četa blastocistk, nekaj za kasneješe čase (ko ne bo več recesije) in seveda da dobiš jutri tiste dve, ki nikoli več ne bojo želele zapustiti svoje mamiceuser posted image user posted image .
Zunaj pa tako lepo sneži
Nočko babike

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
21.2.2009 21:50:39   
arneja
Midva bova vsuvala že doma, Apaurinček pa lahko potem v avtu pade user posted image . Se znam precej junakinjo po punkciji delat, pa mu grem včasih malo na živce user posted image . Nočko, danes sem se pa načvekala tu gor user posted image .

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
21.2.2009 22:04:16   
bambi75
Blanči kaj pa ti krivo vero učiš. user posted image  Za štalco je pa Arnejčin dragi rekel, jaz sem samo poslušala zaskrbljen pogovor, ko sta štela kozarčke. Je pa res bil prav prijazen danes, sem de mu menda zasmilila, ko je mojmu dragemu rekel, naj pride noter pomagat, on pa je pokukal noter in ko je zagledal iglo, takoj gasa in nazaj ven. Sem potem rekla ateju, da je boljš, da kar zunaj počaka, če noče da bo mu skupaj zleze. Pa se je samo nasmehnil in me potem pohvalil, da sem bila pridna.
Glede palčkov pa bi bila že kar z enim zadovoljna.

Arneja, a vidva pa kar doma opravita. No še toliko bolje, je moj danes jamral, da bi pa vsaj kakšen striptiz lahko naštimali tam, če že kaj drugega ne. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
21.2.2009 22:08:25   
mismis

user posted image

user posted image

AKTUALNO  

Nedelja, 22.02.
Miška73 - ET
n74 - punkcija
mateja_goljev - kri  + UZ

Ponedeljek, 23.02.
WP - prevzem zdravil
Fargesia - 1.UZ
palcica_ - UZ
Arneja - punkcija

Torek, 24.02.
Šopka - posvet
Stella Rossa - sestra Milica (GK)
Bambi75 - ET

Četrtek, 26.02. 
a.jrad - UZ

Petek, 06.03.
skuštrana suzi - posvet

Sobota, 07.03.
Diana79 - začetek špikanja

Sreda, 11.03.
skuštrana suzi - spermiogramuser posted image user posted image

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image   Vitaebella, Pikovit, Pika79, Zup2, Princes34, T1979, Fargesia, Gigi1, Tassi1   user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

kozica greje user posted image test 02.03.  
cukica greje user posted image user posted image   test 02.03.  
BibaTolstojBond greje user posted image  user posted image     test ???   
naska greje  user posted image   test 04.03.  

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image      

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB)  Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 2.3.09)
  • Ivyy (ICSI)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, čaka pošto od konzilija)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • lana70 (GK LJ, čakauser posted image )
  • Kimsy (GK LJ, čaka user posted image )
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image      

user posted image  marjetka cvetka (N)

user posted image  Špelka12 (PO)
  •  
    user posted image  Efika (MB)

• Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

S R E Č A N J E, S R E Č A N J E, S R E Č A N J E ....

Drage moje, dragi moje,...je že skoraj mesec dni minilo od našega zadnjega srečanja, zato predvidevam da imate kar malo suha grla user posted image user posted image user posted image

Da ne bo grlo preveč srbelo in jeziki zatekli od negovorjenja, vas vabim, da se mi pridružite v nam vsem znanem Kongu, dne 27.02.2009 ob 19. ure dalje. Glede na to, da ste bile obveščene en teden prej, ne sprejmemo nobenih izgovorov za odsotnost...

Vljudno vabljene...user posted image user posted image user posted image       

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3462
    21.2.2009 22:10:16   
    mismis
    Bambi, čestitke za dober vmesni rezultat. Sedaj pa držimo pestke za  torek user posted image user posted image user posted image

Miška, dobro opravi jutri, želim ti najmanj dve blastocistiuser posted image user posted image

Mateja, naj ga razžene do jutri user posted image  folikel mislim

Arneja, bravo za stopkouser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3463
    21.2.2009 22:32:15   
    Reby
    Čer! Ker bom najbrž jutri malo dlje poležala, že danes navijam za jutri! Miška - želim ti, da lepo sprejmeš svoje pikice in da te možek pelje na lignje :) N74 - čimmanj bolečo punkcijo in čimveč kvalitetnih jajčec. Mateja - upam, da bo jutri kaj več sreče s tem tvojim nesrečnim foliklom user posted image  Držte se babe!
    user posted image user posted image user posted image
    Nedelja, 22.02.
    Miška73 - ET
    n74 - punkcija

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3464
    21.2.2009 22:36:13   
    Reby
    Bambi - moja sotrepetalka, ti si nas pa tako lepo presenetila, super za veliko število jajčec, držim pesti, da tokrat pikica/pikici/pikice ostanejo pri tebi user posted image
    Arneja - danes sem res uživala, bila kar 4x zunaj z mojo kužiko, pa še kuhala nisem, sva z možem kitajca naročila na dom, vse je blo ful dobr user posted image

Ostalim pa lahko nočko!

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 3465
    22.2.2009 0:49:26   
    Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: n74

wp - no sedaj pa ne vem, če se o isti zdravilki pogovarjave. Meni je shrljivo, da te nekako hipnotizira in potem tvojo dušo preseli v njeno sodelavko in potem te sooči s problemi v preteklosti. Ali nekaj podobnega.
    Pa upam, da nimaš potem kakšnih duševnih posledic, hmmm. Ali pa samo kompliciram in malo pretiravam?

ja, to je to... to mi je povedala Kicsi...

Oj.Samo tok,da pripišem.Tako se dela šamanska terapija.Sliši se srhljivo,zgleda pa ne.Vsaj moj,ki je bil zraven v sobi med terapijo je tako reku.
    Če se boste odločile se nimate česa bati.
    Sicer pa jaz gledam na ceno s te strani:kaj je 220 eurov (dva postopka)v primerjavi s tem, kar bom eurov porabila za otroke v celem življenju. user posted image

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 3466
    22.2.2009 5:00:12   
    arneja
    Jao, jaz spet ne morem spati user posted image . Najprej me lulat prime, potem me zebsti začne, pa rito dvignem in grem okno zapret, potem me kakat prime, ker me očitno že živčki dajejo ... ma, ni da ni pri nas user posted image . Z regratom očitno danes ne bo nič, ker zunaj ... sneži. No, zdaj bi pa jaz tudi že pomlad imela, čeprav imam sicer zelo rada sneg.

Torej, dobro jutro, ko boste čez kakšni dve do tri ure vstale user posted image .

(odgovor članu Kicsi)
    Neposredna povezava do sporočila: 3467
    22.2.2009 5:07:42   
    arneja
    Bambi, jaz sem pa ravno na pukcija vsa usrana user posted image . Na UZ-je pridno sama hodim, pri punckiji mora biti pa obvezno dragi zraven, da se mi na bušija naslanja user posted image . Zato je super, ker že s sabo prineseva plavalčke, in nikoli ne zamudi na punkcijo, ker bi ga ročni rokomet zadržal user posted image . In resno, občudujem moške, ki jim uspe zadevo tam opraviti. Ne vidim pa smisla, zakaj bi se trudila, če lahko zadeva po domače, tako kot sva navajena, opraviva user posted image . Ko bi moj zdajle vedel, kako ga opravljam, bi se mu kolcati v spanju začelo, revežu user posted image .

N74
    , vidva sta pa tudi že pokonci, ne? Daj, razveseli me z novičko, da imaš pet celic user posted image .
    Mateja, upam, da tvoj folikel ravnokar poka user posted image .

Miška, vidva se bosta pa tudi že počasi zbudila, kaj, in hop po otročke user posted image .

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 3468
    22.2.2009 7:04:38   
    Reby
    Dobro jutro! user posted image  No, ne morm spat :( Najprej sem skuhala nosečkam, zdej pa še vam :)

user posted image

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3469
    22.2.2009 8:04:23   
    lučka 25
    Dobro jutro.user posted image

Vidim, da nisem edina, ki ne more spati.user posted image  Pa da preberem še za včerej, ker sem bila bolj na terenu kot doma.
    Najprej navijam za danes:
    Nedelja, 22.02.
    Miška73 - ET
    n74 - punkcija

arneja, vidim da si včeraj opravila pri Rešu, 5 je lepa številka, pa bravo za stopko. Glede punkcije pa tako. Nama se je v drugo tudi šlo, da bi bila prva na vrsti, ker je imel moj že ob 8.30 za bit (k sreči tudi v Postojni) v športni dvorani na reprezentančnem treningu. Pa sva zato bila tam že ob 7.20 in tisti dan je ata prišel že ob 7.30 uri in sva bila tako prva na vrsti, ker noben drug še sploh ni prišel.

Mlinčka, a sva midve, pa še kaka nosečka padle v klub sovic, ko ne moremo zjutraj spat?user posted image

pikovitka, sem videla da je tvoja svakinja ena cvetka, moja svakinja (od mojga sestra) je tud dost podobna cvetka. Ampak jaz ji nisem več tih pa se je zato kar umirila. Prej je pa tudi imela take komentarje, da dol padeš. Zdaj vem, zakaj moj ni prav preveč povezan z njo, je bolj z mojim bratom.

Reby, a tebe tudi daje sindrom sovic? user posted image

Kruce, a tebe so pa virusi napadli? P aravno med dopustom. Ti šment. Čim prej se pozdravi.

Kicsi, visdim da imapš tudi ti težave s spanjem. Saj mene tudi najboj daje to, da me bolijo rame, boki,...pa sem že prej vedno spala na boku. Ampak zdaj je drugače. Imaš pa res lepega bušija.user posted image

biba, brao za 2 pingvinčka. Vidiš, je vse prav lepo v tem postopku,še vmes ga bo polepšal pozitivni test in na koncu otročka. user posted image  user posted image  user posted image  

mateja, vidim da te ta folikel res heca, hoče bit zvezda na GK. Za jutri pa ma da poči, al pa naj ga oni počijo. Držimo pesti.

bambi, vidim da si pridelala 7 celic. Super! Zdaj pa naj se vse opoldijo, pa naj bodo zarodki najbolj kvalitetni,....pa jaz že navijam user posted image  user posted image  user posted image  Pa vidim, da je imel ata včeraj svoj pester dan, bolj nagnjen k komediji.

WP, še malo pa greš ti tudi spet mal na GK pogledat.user posted image

sonček, lepo stimulacijo si nam pripravila. user posted image

lana70, bravo za M, zdaj pa akcija. user posted image user posted image  user posted image

Greti, a ni uspelo? Ma ti šment. Boš pa zdaj malo navijala, pa skovala nov načrt, a prav?

a.jrad bravo za včerajšnjo prvo domačo špiko. Saj dan za UZ bo kmalu tu, boš videla. Neželjeni učinki, so pa bili pri meni le pri 1.IVF, pa so se takoj pojavili (da sem bila čista koma, brez energije, pa še v hrbtu me je zagrabilo). V 2 pa kot da nič ni, vse lepo in prav do konca.user posted image

n74, vidim da vam je uspelo pregnati miško, no jo je muca.user posted image  Za danes pa že držim psti. user posted image  Ata morš p kdaj kar preslišat, met tisti knof za brisanje, pa za mute.

miška, ja tvoji otroci so že kar lep čas v reji. Danes pa gredo nazaj k mamici v toplo in najboljše varstvo. Sva se v totek peljala mimo Postojne in rečeva user posted image  v bušiju, poglej tu si bil pa ti že 3 dni na počitnicah brez naju. Tako zgodaj si bil že samostojen.user posted image

Zdaj grem pa mal pogledat, če se je že moj kaj zbudil. Če ne ga bom pa kar jaz.user posted image

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3470
    22.2.2009 8:19:26   
    Kicsi
    Eno sneženo dobro jutro.
    Zgleda ,da je danes tak dan,k noben ne more spati user posted image .Ponoči nič,podnevi nič,sem že čisto blentava user posted image .
    V glavnem,vsem akterkam danes SREČNO,jaz pa grem zdaj malo pozajtrkovat,ker sem lačna tako,da bi celga vola pojedla.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 3471
    22.2.2009 8:24:24   
    mateja_goljev
    dobro jutro
    user posted image jezna sem

(odgovor članu Kicsi)
    Neposredna povezava do sporočila: 3472
    22.2.2009 8:27:13   
    mateja_goljev
    ...bila sem na UZ.......

ne boste verjeli..... tokrat....

folikel.... NI POČIL!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
    zrastel na 30mm in estradiol zrastel na 1,81.....

popi.... bom...

v ponedeljek moram kri dat, pol bom pa mojga Tom Toma počakala da bo povedal kaj zdej, da mi on UZ nardi......

punce uživajte danes!!!

(odgovor članu mateja_goljev)
    Neposredna povezava do sporočila: 3473
    22.2.2009 8:38:49   
    gospodarica
    IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

...bila sem na UZ.......

ne boste verjeli..... tokrat....

folikel.... NI POČIL!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
    zrastel na 30mm in estradiol zrastel na 1,81.....

popi.... bom...

v ponedeljek moram kri dat, pol bom pa mojga Tom Toma počakala da bo povedal kaj zdej, da mi on UZ nardi......

punce uživajte danes!!!

babika ne se sekirat....sej bo.
    no da povem še svojo novico,včeraj sem dobila menstruacijo...hvala bogu,sem bla res ful ful vesela.
    danes zjutraj sem bila pri našemu atanu,pa je bil tako prijazen z mano,da sem bila res presenečena.no danes je padla prva špikauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3474
    22.2.2009 8:40:50   
    mateja_goljev
    Sva mele z Ribičevo take oči user posted image user posted image .

sploh nama ni jasn......user posted image user posted image user posted image .

mogoče pa danes poč....sam hormon raste.......-po moje nebi smeluser posted image user posted image user posted image .
    mater sem jezna user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3475
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......