Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 18:16:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravno urejam slike in imam za vas eno tako luštno za morske skomine... Sicer ne poznam g. Špelina, ampak meni se zdita tvoji punci čisto tebi podobni. Tudi g. Špelin ima veliko prstov vmes, verjemi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 18:16:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo vam mojga gepardka ( kostum sešila moja sestrca) bravo za sestro Luškan gepardk, samo, da ne bo danes imel nočni lov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 18:16:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ravno urejam slike in imam za vas eno tako luštno za morske skomine... iii kaj sta luškani. In v enakih oblekcah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 18:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh, kako lepe slikce vse po vrsti... ...jaz pa tako zalostna. Zakaj si žalostna, srčica? Eh, ni mi za govorit... Pa napiši Ni mi niti za pisat... saj ves kako je v zivljenju... ima svega i svasta...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 18:20:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbaw: A ti to neki hujsas, baje???? Kam pa ce smem vprasat? Po fotkah sklepam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 18:39:14
|
|
|
|
sesil
|
dan punce včeraj se nisem bila sposobna javit. dopoldne sem anejo nosila 2 uri v nahrbtniku, zvečer pa sem šla na body pump. sem prišla domov , se stuširala in se vrgla na kavč. danes sem pa žicala za masažo . vidla sem enega geparda. full lep. naša pupa pa je bla zajček. smo ble danes na kraškem pustu na opčinah. nekaj časa je malo čudno gledala, pol je pa vriskala od navdušenja. zdej grem pa mal brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 18:45:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: A ti to neki hujsas, baje???? Kam pa ce smem vprasat? Po fotkah sklepam... Saj veš, dekoracija jo moti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:11:42
|
|
|
|
tally
|
večer kako kaj, najprej čestitke današnjima slavljencema Nejčku in Nii pa slikice maškar so lepe (barbaw srčekgirl, špelin@) mi smo danes spet vozičkali in uživali na sončku 2 uri, kolk je bilo fajn. upam na še takih dni. Emilija pa ima nov hobi igranje z majhno žogico, vse lepo in prav dokler je žogica pri njej ali ko se je treba par cm premaknit, ko se pa žogica odkotali pa Emilija začne kričat in mora mamica v akcijo drugače bom gluha ratala. in tako celo popoldne. zdej je že prav tečna in komi čakam da gre spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:13:40
|
|
|
|
sesil
|
sem prišla do 137 strani... Špelin, vremenska postaja je super, vreme štima v nulo . hvala vsem za čestitke aneji za 9 mesecev. kasso, a je gašper kaj jokal pri zobarju glede na to da je vrtala? a veste kaj delata naša dva? jaz sem se samo smejala, ko sem jih videla. tatko prvi, aneja pa za njim - oba po vseh štirih. prej je jokala, kot bi jo s kože dajala, pol pa je dobila calpol. sedaj je stara nasmejana aneja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:17:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh, kako lepe slikce vse po vrsti... ...jaz pa tako zalostna. Zakaj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:17:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ cortek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:17:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lušni, a tisto na prvi fotki je Mr A??? AHa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:17:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: A ti to neki hujsas, baje???? Kam pa ce smem vprasat? Po fotkah sklepam... V jezik. Zdaj pa resno. Rada bi se spravila v staro garderobo za kar bo potrebno še zgubit cca 4-5 kg. To je edini razlog, drugače bi kar taka ostala.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 21.2.2009 19:32:06 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:18:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan punce včeraj se nisem bila sposobna javit. dopoldne sem anejo nosila 2 uri v nahrbtniku, zvečer pa sem šla na body pump. sem prišla domov , se stuširala in se vrgla na kavč. danes sem pa žicala za masažo . vidla sem enega geparda. full lep. naša pupa pa je bla zajček. smo ble danes na kraškem pustu na opčinah. nekaj časa je malo čudno gledala, pol je pa vriskala od navdušenja. zdej grem pa mal brat za uspešna dneva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:18:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: A ti to neki hujsas, baje???? Kam pa ce smem vprasat? Po fotkah sklepam... Saj veš, dekoracija jo moti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:18:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally večer kako kaj, najprej čestitke današnjima slavljencema Nejčku in Nii pa slikice maškar so lepe (barbaw srčekgirl, špelin@) mi smo danes spet vozičkali in uživali na sončku 2 uri, kolk je bilo fajn. upam na še takih dni. Emilija pa ima nov hobi igranje z majhno žogico, vse lepo in prav dokler je žogica pri njej ali ko se je treba par cm premaknit, ko se pa žogica odkotali pa Emilija začne kričat in mora mamica v akcijo drugače bom gluha ratala. in tako celo popoldne. zdej je že prav tečna in komi čakam da gre spat zveži ji žogico na roko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:18:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem prišla do 137 strani... Špelin, vremenska postaja je super, vreme štima v nulo . hvala vsem za čestitke aneji za 9 mesecev. kasso, a je gašper kaj jokal pri zobarju glede na to da je vrtala? a veste kaj delata naša dva? jaz sem se samo smejala, ko sem jih videla. tatko prvi, aneja pa za njim - oba po vseh štirih. prej je jokala, kot bi jo s kože dajala, pol pa je dobila calpol. sedaj je stara nasmejana aneja. Kaj pa revico muči?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:51:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally večer kako kaj, najprej čestitke današnjima slavljencema Nejčku in Nii pa slikice maškar so lepe (barbaw srčekgirl, špelin@) mi smo danes spet vozičkali in uživali na sončku 2 uri, kolk je bilo fajn. upam na še takih dni. Emilija pa ima nov hobi igranje z majhno žogico, vse lepo in prav dokler je žogica pri njej ali ko se je treba par cm premaknit, ko se pa žogica odkotali pa Emilija začne kričat in mora mamica v akcijo drugače bom gluha ratala. in tako celo popoldne. zdej je že prav tečna in komi čakam da gre spat zveži ji žogico na roko bom probala jutri ,ker danes je bilo za znort, noče se odplazit do nje al ne ve da se lahko potem pa samo kriči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 19:52:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem prišla do 137 strani... Špelin, vremenska postaja je super, vreme štima v nulo . hvala vsem za čestitke aneji za 9 mesecev. kasso, a je gašper kaj jokal pri zobarju glede na to da je vrtala? a veste kaj delata naša dva? jaz sem se samo smejala, ko sem jih videla. tatko prvi, aneja pa za njim - oba po vseh štirih. prej je jokala, kot bi jo s kože dajala, pol pa je dobila calpol. sedaj je stara nasmejana aneja. zobki?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:01:57
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša spet ne je GH Men se res že počas meša od tega hranjenja. Mogoče tud zato komaj čakam vrtec, da ne vidim koliko poje oz. bolje rečeno ne poje. Nekaj časa se že zadržujem, pa mi vseeno slej kot prej poči film. 3 stavri za večerjo in vsako stvar samo prvo žličko in fertik. Prav nobene hrane ni več za katero bi lahko rekla, da jo rada je. No edino AM.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:09:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša spet ne je GH Men se res že počas meša od tega hranjenja. Mogoče tud zato komaj čakam vrtec, da ne vidim koliko poje oz. bolje rečeno ne poje. Nekaj časa se že zadržujem, pa mi vseeno slej kot prej poči film. 3 stavri za večerjo in vsako stvar samo prvo žličko in fertik. Prav nobene hrane ni več za katero bi lahko rekla, da jo rada je. No edino AM. Če ne poje tistega kar ji daš je nesmisel, da ji pripravljaš drugo. V vrtcu ti pa samo povejo, če ne je. Pisala si, da kašlja. Mogoče pa jo grlo boli in noče jest. Jaz pa lahko komaj zdaj pohvalim Majo, da je začela jest kosilo kot se spodobi. Prej sploh ni hotela zelenjave, zdaj pa jo vedno bolj pridno je. Količinsko je od oka 100g, zadnjič pa je pojedla nekje 300g. Danes je pridno mazala kruhove come in omako od golaža. Tudi krompir je začela jest, prej pa je skoraj bruhala po njem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:09:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally večer kako kaj, najprej čestitke današnjima slavljencema Nejčku in Nii pa slikice maškar so lepe (barbaw srčekgirl, špelin@) mi smo danes spet vozičkali in uživali na sončku 2 uri, kolk je bilo fajn. upam na še takih dni. Emilija pa ima nov hobi igranje z majhno žogico, vse lepo in prav dokler je žogica pri njej ali ko se je treba par cm premaknit, ko se pa žogica odkotali pa Emilija začne kričat in mora mamica v akcijo drugače bom gluha ratala. in tako celo popoldne. zdej je že prav tečna in komi čakam da gre spat zveži ji žogico na roko bom probala jutri ,ker danes je bilo za znort, noče se odplazit do nje al ne ve da se lahko potem pa samo kriči. Naša samo kriči, če ji kaj vzameš, ker je gospodična užaljena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:16:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša spet ne je GH Men se res že počas meša od tega hranjenja. Mogoče tud zato komaj čakam vrtec, da ne vidim koliko poje oz. bolje rečeno ne poje. Nekaj časa se že zadržujem, pa mi vseeno slej kot prej poči film. 3 stavri za večerjo in vsako stvar samo prvo žličko in fertik. Prav nobene hrane ni več za katero bi lahko rekla, da jo rada je. No edino AM. naša je danes tudi štrajkala pri zelenjavi. se sploh ne sekiram, jutri jo spet dobi , mogoče pa Aljo res grlo boli
< Sporočilo je popravil tally -- 21.2.2009 20:18:13 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:18:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša samo kriči, če ji kaj vzameš, ker je gospodična užaljena. jaaaa to pa sploh, ko ji kaj vzamemo iz rok ali ko sedi v stolčku in nekaj vrže na tka, če takoj ne poberemo in ji damo nazaj v roke je hudooooooooooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 20:21:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naša samo kriči, če ji kaj vzameš, ker je gospodična užaljena. jaaaa to pa sploh, ko ji kaj vzamemo iz rok ali ko sedi v stolčku in nekaj vrže na tka, če takoj ne poberemo in ji damo nazaj v roke je hudooooooooooooo Pri nas je najbolj hudo, če jo damo na rit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.