Polynesia
|
Čer mamice. Uffffffffffff, danes pa je bil dan...NORO...najprej zjutraj hočem spečt muffine ker sem ob 12h dobila teto na obisk in glej ga zlomka, pečica ne delaaaaa ..no še dobro da mam dve sosedi k sta starejši in me mata full radi, tko da sem eni nesla če mi lohk da pečt, normalno je komej čakala, hehehe. No glava me je bolel že ko sem vstala, spila kofe in kar Lekadol, pospravila stanovanje, prah pobrisala, posesala, še tamauga uredila, pa sebe, nato že dobim obisk...glavobol se stopnjuje fuuuuul...teta je šla, jaz pa po doooolgem času fasala migreno, tolk hudo da sem bruhala, vrtel se mi je, tamau se je začel fuuuul dret, jaz pa sama doma z njim, kličem moža, da nej nekdo pride k men ker kaj če skup zlezem, ker tole neki ni ok...no in hvala bogu se je glij pelu s terena in je že ob 14h prišel domov in merku tamauga in ni šel nazaj v službo...kej tazga pa še ne res, k seb sem prišla šele okol 19h. No sam da je boljš, mal sem vam mogla pojamrat . No tamauček že pančka cca urco, možek je zunaj na pijački, jaz pa uživam v TIŠINI!!!!!!! Kako pašeeeee. Andromeda - ne nimamo tiste napravice veš. pa jutri maaaaaaax uživaj in se pusti razvajat. Zara & Tian bravo, tako se govori . Bom imela spakirano eno torbo tudi zame za Pek če bova notri prespala, tko da bo vse pri roki...pa mož je rekel da bo ta dan vzel dopust...a je kak problem, če bi bil na začetku ko ga bodo pregledai tudi on zraven?? Poporodna depresija - matr po moje jo tut jaz kdaj občutim ko sem s tamalim po cele dneve sama, ker se ne zna še sam igrat itd. in pol se vsega hitr naveliča in skos animirat, valda da mi ni težko sej je moj otrok in zato ga imam, sam včasih sem že tkoooo utrujena...in pol če je še slabo vreme se mi pa sam meša doma, včasih se počutim k v zaporu . Pol pa pomislim na tiste ki imate več otrok ali celo dvojčke, in kaj hudiča pol jaz kle jamram neki . In seveda jasno in glasno rečem, KAPO DOL in vse čestitke mamicam z dvojčki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maškarce - Patrick bo čebelca iz baby centra, jaz bom zajčica, mož pa hudič...no midva bova imela samo obroč na glavi k ušesa ven gledajo...zara jaz sem kapico mako notri uzela in zašila, nisem rezala ker mogoče še prav pride, pa je zdej superca...mal daj samo notri pa bo. Tako da gremo jutri najprej v Luigija na kofe se malo pokazat, potem pa k tašči na kosilo in pozno popoldan k enim prijatlom. V torek pa gremo k našim. Alergija na mleko in jajca - imam sestro, dve prijateljici in od sodelavke hčerka bla alergična do 2.leta) ki so alergične na te zadeve...pa se vse da dobiti tudi za takšne ljudi...vem da ima recimo interspar fuuuuuul hud sojin sladoled, sem ga poskusila, potem se dobijo keksi, jogurti, puding, čokolada itd. in so okusni, ampak važno je, da se dajo dobiti pri nas, tko da ni take panike, se boš navadila boš vidla...sej veš, kar se mora se mora. Kolki - nam pa P ni nič rekla da moramo še 1x slikati kolke...nam so jih samo v porodnišnici in je bilo tam ok... . Hrbtenička - nam je P rekla, da sedaj pri 3mesecih ne sme še samostojno sedeti recimo 90 stopinj, da mora imeti še naklona...zato tudi sedaj še ni primeren stolčke Bumbo, no mi ga bomo kupili in ga začeli uporavljati pri 4m...tamaučka sem pri sister probala dat notri in uživa ker je pokonci in vse gleda, medtem ko v stolčku mu ni tko všeč...pa še za na morje bo krasen tale bumbo, tudi za na plažo, sej ne da bi otrok skos notri sedel, ker jaz sem zagovornica da mora otrok imeti čimveč proste nogice in rokice da orng miga in brca. Postavljanje na nogice - to je pa še mal prekmalu da bi mu pustila in tudi če vidim da bi se mu ravno ne pustim, ker to so še tko mehke kostke, bog ne daj. Tko, zdej grem pa še kaj narest, bi mogla še mal likat, pa se mi sploh ne daaaaa.
|