Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 18:37:15
|
|
|
|
a.jrad
|
Hoj špikam se v trebuh z Merionalom, tako je Reško naročil; a stopko pa si moraš dat v ta zadnjo? Hmmm, ker meni je že velik problem v trebuh, ne vem kako bom zmogla stopko! lp
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 18:39:14
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad Hoj špikam se v trebuh z Merionalom, tako je Reško naročil; a stopko pa si moraš dat v ta zadnjo? Hmmm, ker meni je že velik problem v trebuh, ne vem kako bom zmogla stopko! lp stopko sm si jaz dala vedno v ramo. Merional pa en poznam..
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 18:39:19
|
|
|
|
n74
|
WP- mal bi me bilo strah, ker ima kar srhljive metode. Bom tudi o tem bolj razmišljala, če sedaj ne uspe. Ja draga je tud, sam če daš dvakrat in ti pove zdaj pa bo uspelo, kot je bilo pri Kisci, potem denarja ni škoda.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 18:42:45
|
|
|
|
n74
|
a.jrad - če si pri Rešu si stopko daš v rito. Jaz sem v prvem postopku dajala menogon v rito, stopko tudi. Sedaj sem imela menopur in ga dajala v trebuh, stopka je šla isto v rito. To je v bistvu predel, ko se rob hlačk konča. Ni panike, da ne bi mogla zapičit
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 18:45:23
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 WP- mal bi me bilo strah, ker ima kar srhljive metode. Bom tudi o tem bolj razmišljala, če sedaj ne uspe. Ja draga je tud, sam če daš dvakrat in ti pove zdaj pa bo uspelo, kot je bilo pri Kisci, potem denarja ni škoda. ja se strinjam... kakšne srhljive metode? a SI Lahk bolj natančna?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 18:47:12
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad Hoj špikam se v trebuh z Merionalom, tako je Reško naročil; a stopko pa si moraš dat v ta zadnjo? Hmmm, ker meni je že velik problem v trebuh, ne vem kako bom zmogla stopko! lp stopko sm si jaz dala vedno v ramo. Merional pa en poznam.. je pa res da sm na GK LJ; ne vem kako imate pri atu Rešu...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 18:48:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nekaj stimulacije ...joj sonček mali ...kak se je že spremenil
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 18:48:26
|
|
|
|
womanpolice
|
N74... a tebe kdaj pri ovulaciji zelo špika tam dol? Mene trenutno že tri dni kr orng špika...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 18:53:14
|
|
|
|
n74
|
wp - no sedaj pa ne vem, če se o isti zdravilki pogovarjave. Meni je shrljivo, da te nekako hipnotizira in potem tvojo dušo preseli v njeno sodelavko in potem te sooči s problemi v preteklosti. Ali nekaj podobnega. Pa upam, da nimaš potem kakšnih duševnih posledic, hmmm. Ali pa samo kompliciram in malo pretiravam?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 18:55:57
|
|
|
|
n74
|
wp - kaj pa vem, če me kdaj špika, sem bolj pozorna na sluz pri ovulaciji. A potem praviš, da te špika, potem pa kar noge narazen, pa lubija poklicat
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:00:15
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 wp - no sedaj pa ne vem, če se o isti zdravilki pogovarjave. Meni je shrljivo, da te nekako hipnotizira in potem tvojo dušo preseli v njeno sodelavko in potem te sooči s problemi v preteklosti. Ali nekaj podobnega. Pa upam, da nimaš potem kakšnih duševnih posledic, hmmm. Ali pa samo kompliciram in malo pretiravam? ja, to je to... to mi je povedala Kicsi...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:01:10
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 wp - kaj pa vem, če me kdaj špika, sem bolj pozorna na sluz pri ovulaciji. A potem praviš, da te špika, potem pa kar noge narazen, pa lubija poklicat sluz je ista kot vedno... lubija "pokličem" vsak drugi dan, saj se mora sperma toliko obnovit (brala na netu)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:04:43
|
|
|
|
n74
|
wp - a potem imaš ti dolgi postopek, če jutri začneš z injekcijami? Jaz se sedaj spomnim, da me je par dni pred dolgim postopkom, se pravi v času ovulacije kar nekaj zvijalo tam spodaj, mogoče so bili živci.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:07:48
|
|
|
|
n74
|
Madonca, midva nisva odkar sem na injekcijah nič slončkala, jutri bo moral pa seme dat na punkciji. Upam, da ne bo zato seme bolj v k... Drugače ima še kar seme, nima uauuu super, zanič pa tud ne, je bolj v mojih jajčkih problem.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:14:14
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 wp - a potem imaš ti dolgi postopek, če jutri začneš z injekcijami? Jaz se sedaj spomnim, da me je par dni pred dolgim postopkom, se pravi v času ovulacije kar nekaj zvijalo tam spodaj, mogoče so bili živci. ja, jst mam dolg postopek; uf, sm mislila,d a je že nedelja... ne, ne , v ponedeljek začneva 23.2. ah, sej bo, boš vidla! Seme bo supeeeeeeeeeeeeeeeeer in tvoje celiceeeeeeeeeee tuddddddddddddiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! želim ti nebolečo punkcijo.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:14:42
|
|
|
|
womanpolice
|
N74.. aja koliko celic pa si pridelala? sorry, če sm spregledala...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:20:27
|
|
|
|
n74
|
V prvem postopku trije folikli, ena celica. Sedaj pet foliklov, pa upam da bosta dve celice. Zate pa vem, da naneseš cel bataljon celic. Pa tudi sedaj ne bo nič drugače. Ja drugače bo moralo bit, kakšna mora ostat pri tebi 9 mesecev. Se je treba počasi preselit na IVF nosečke pa dati drugim prostor tukaj, pa da se punce čimhitreje menjale na tej temi.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:22:50
|
|
|
|
miska73
|
BibaTolstojBond kaj naj rečem drugega kot FENOMENALNO. Ti boš supermama kar 4 otrokom iz enega IVF postopka. Mateja vidim, da me imaš namen tudi jutri bodriti. Bova kaj več jutri rekli. Arnejči sam ne se mi preveč sekirat zaradi števila folikliv. Bambika za 7 celic Pa kak hudiča si ti kar naenkrat praktično vštric z mano v pustopku Sonči pa ne da si našega Lovrota prilimala. Iiiiiiiiiiiiiiii... ful je cuker Gretič kaj zdej to pomeni??? Nujno mora past kafe, da te jst malo zaslišim... a.jrad če imaš preveč strahu dat si stopko, pa se zapelji v najbližji zdravstveni dom. Ti bodo brez problema pomagali. Jst sem prvič dobila stopko v rit (sem šla v ZD), drugič pa v trebuh (sem si dala sama). Sem pa jst v postopku v LJ. WP a ti že v ponedeljek startaš... upam, da ne boš imela preveč problemov priti do Kliničnega in nazaj.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:24:48
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 V prvem postopku trije folikli, ena celica. Sedaj pet foliklov, pa upam da bosta dve celice. Zate pa vem, da naneseš cel bataljon celic. Pa tudi sedaj ne bo nič drugače. Ja drugače bo moralo bit, kakšna mora ostat pri tebi 9 mesecev. Se je treba počasi preselit na IVF nosečke pa dati drugim prostor tukaj, pa da se punce čimhitreje menjale na tej temi. Zdaj, ko je končno odprta nova tema za IVF nosečke, se bomo mogoče pa le hitreje preselile tja. Držim pestke, da bo še kakšna celica več.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:27:56
|
|
|
|
Serendipity
|
miši seventy-three - ti se boš k nam preselila še preden rečeš keks
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:31:02
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity miši seventy-three - ti se boš k nam preselila še preden rečeš keks O Seki srce moje Sem danes ugotovila, da imam že nosečniške slabosti, pa sploh noseča še nisem.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:33:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity miši seventy-three - ti se boš k nam preselila še preden rečeš keks O Seki srce moje Sem danes ugotovila, da imam že nosečniške slabosti, pa sploh noseča še nisem. To je pa vedno dober znak Jutri je dan ET? Mar ne? Ne pozabi na vse ''zapovedi'' jaz pa moooočnooo stiskam pestke za najboljši rezultat!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:36:08
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jutri je dan ET? Mar ne? Ne pozabi na vse ''zapovedi'' jaz pa moooočnooo stiskam pestke za najboljši rezultat! Ja, jutri grem po otroke. Skrajni čas. So že od torka v reji. Da ne bom slučajno kej sfalila... katere "zapovedi" imaš to v mislih?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:45:17
|
|
|
|
womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 V prvem postopku trije folikli, ena celica. Sedaj pet foliklov, pa upam da bosta dve celice. Zate pa vem, da naneseš cel bataljon celic. Pa tudi sedaj ne bo nič drugače. Ja drugače bo moralo bit, kakšna mora ostat pri tebi 9 mesecev. Se je treba počasi preselit na IVF nosečke pa dati drugim prostor tukaj, pa da se punce čimhitreje menjale na tej temi. ja, glede tega se pa res ne morm pritoževati... Upam, da tokrat res ktera pr men ostane 9 mesecev... zdaj bi že pa bil počasi čas.... za vseeeeeeeeeee nasssssssssss, da se prestavimo k nosečkaaaaaaaaaaaaam. Ane, N74 - TUDIIIIIIIIIIII TIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! Ja, nč, se jutr kaj tipkamo, greva z mojmu gledat tv. p.s. a ti si kaj dans pekla krofke? jst ne, ker sm na krajši dieti, in imam potem prevelike lušte, pa bi me premamilo in bi jih zihr jedlaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 19:46:03
|
|
|
|
LuNa73
|
miškapiška , le glej da boš juter fajn opedenana, da bojo otroc lepo pr teb ostal...kak fajn parfumček, pa make up, pa sexi minica, pa majčka z globokim dekoltejem.... ... pa poj jim: TOLE ... sicer jo je treba mal priredit... ...da ne bojo otroc ostal sam do jutra, ampak za vedno Al pa tole ... na to bojo ziher padl...
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 21.2.2009 19:47:12 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
plača dipl. ekonomistaliviaKoliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.pod 900€ (
41%)
900-1000€ (
15%)
1000-1100€ (
15%)
1100-1200€ (
8%)
1200-1300€ (
5%)
več kot 1300€ (
16%)
Število vseh glasov: 386Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!