|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
21.2.2009 7:49:44   
pikovit
Arneja ti kar lepo mirno.5 je lepa številka user posted image

Mlinčka sem šla tvoj tikerček pogledat.Pa sej si že na sredini skoraj.user posted image user posted image user posted image Kako kaj ata Mlinček?Pozdravi ga.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
21.2.2009 8:46:01   
Reby
Jutro pupe! Vidim, da je blo včeraj pestro, predpriprave na žurko :)
O, Pikovitek, si le prišla po dolgem času malo pogledat. Tiste izjave pa sploh ne bom komentirala, dej ti prpel kozo nesramno v petek zram, da ji svoje povem.
Mlinčka - spet nisi mogla spat? user posted image  Jaz sem se celo noč premetavala, šla na wc, pol pa sva rekla z možem, da bi že vstala, ker sva bila čist dobr naspana, pogledam na uro in je bla ura 3 zjutraj, groza. Po mukah nama je nekako ratal nazaj še mal zadremat.
Arneja - bravo za 5 foliklov user posted image , to so zmagovalci. Tisti krompirjasti pa skrivajo v sebi veliko cim :)
N74 - ti se nič ne sekiraj glede endometrioze, jaz sem jo mela ful, pa še med punkcijo se je pokazal, da jo še kr mam, evo, pa mi je uspelo v prvo, tut jaz sem gledla tisto dieto, pa mi ni bla nič kej všeč in je nisem nikol delala, pravijo pa, da nosečnost pozdravi to bolezen, torej se je boš kmalu znebila user posted image
Danes bo spet en lep dan user posted image  Uživajte na sončku!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
21.2.2009 8:50:15   
sonček33
Arneja se strinjam z že napisanim  - 5 je čisto dovolj. Srečno!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
21.2.2009 9:07:40   
sayuri
arnejči 5 je lepa številka.user posted image Pa ponavadi se še kje kakšen najdeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
21.2.2009 9:36:20   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

.... pravijo pa, da nosečnost pozdravi to bolezen, torej se je boš kmalu znebila user posted image

Dobr jutr punce!
Klinc pa tak dopust, ko sem čist prehlajen pa zlimanuser posted image
Reby, za gornje napisano nisem čisto prepričan da drži!
Kolikor sem jaz slišal nosečnost endometriozo le zavre.
Vzrok za endometriozo je menstruacija in ti jo med nosečnostjo nimaš....

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
21.2.2009 9:40:28   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

.... pravijo pa, da nosečnost pozdravi to bolezen, torej se je boš kmalu znebila user posted image

Dobr jutr punce!
Klinc pa tak dopust, ko sem čist prehlajen pa zlimanuser posted image
Reby, za gornje napisano nisem čisto prepričan da drži!
Kolikor sem jaz slišal nosečnost endometriozo le zavre.
Vzrok za endometriozo je menstruacija in ti jo med nosečnostjo nimaš....

Ja, vzroka za endometriozo čist ne vejo, kolkr sem brala, pa jo najdeš tudi v črevesju itd., tako da ni samo v maternici in na jajčnikih. Piše, da jo je težko odpraviti (odpraviš začasno z operacijo), pozdravila jo naj bi samo nosečnost... user posted image  A mi še katera ve kaj o tem povedat? Lara? Pomoč rabmo pri E user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
21.2.2009 10:04:58   
Reby
Ful je člankov o endometriozi, sem šla malo brskat po netu, eni pišejo tak, drugi drugač, maš prav Kruce, vidim, da največkrat piše, da zavre :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
21.2.2009 10:14:46   
Kicsi
Dobro jutro vsem skupaj.
Sem tako zlimana,da bolj ne morem bit.Sta že tok težka moja dva pingvinčka,da je cela umetnost ležat v postelji,kaj šele spati user posted image .Boli me čisto vse:desna rama,leva rama,hrbet,predel pod pazduho na desni in levi strani,ma to je za pos..t user posted image .
Kako pa vam uspeva spati ponoči drage nosečke?
Jaz sem skoz bila navajena spati na trebuho ali hrbtu in pri nosečnosti odpadeta obe varianti in imam zdaj verjele ali ne res probleme.
Ma dobr je,bom nehala jamrat,saj bo kmalu junij tu,pol pa še tok ne bom spala user posted image .Glavno je,da sta moja pingvinčka pri meni user posted image user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
21.2.2009 10:34:11   
Kruce Fiks

Ful je člankov o endometriozi, sem šla malo brskat po netu, eni pišejo tak, drugi drugač, maš prav Kruce, vidim, da največkrat piše, da zavre :)

Ko je bila moja na operaciji za E, nama je DrL. dejal da imava po njej časa 6 mesecev za zanositev, potem pa se že prične E obnavljati in pride do izraza ponavadi v še močnejši in največkrat boleči obliki. Tedaj je največkrat samo še IVF možnost.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
21.2.2009 10:37:21   
biba007
iiiiiiiiiiii, dobili pošto!!!!!!! user posted image imamo dva pingvinčkauser posted image user posted image user posted image Hvala vsem za navijanje, je ratalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
21.2.2009 10:39:37   
biba007
Pa še eno novo zvezdico sem pridelala
user posted image user posted image user posted image

It's a good dayuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
21.2.2009 10:41:26   
mateja_goljev
punce ne boste verjele..... sem iz UZ......

moj folikel.........

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
21.2.2009 10:42:59   
mateja_goljev
hahahauser posted image user posted image user posted image sej ne vem če vam bi povedala....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
21.2.2009 10:49:24   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

hahahauser posted image user posted image user posted image sej ne vem če vam bi povedala....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja, da ne bosta šla še na nedeljski sprehod?

Neposredna povezava do sporočila: 3364
21.2.2009 10:53:11   
mateja_goljev
stare moje,........ je pač tako......., da....... nekdo je pač.....taglavn..... So spregledal in ugotovil, da ..... jim brez mene živeti ni.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mali je znorel na 28, pa še vedno ni poču!!!!!user posted image

Sam mi se ne damo in jutri gremo ponovno Ribičevo pogledat!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis vidiš da sem glavna, ni dneva brez mene!!!!

miska tako pač je nekdo mora držati povprečje in biti fenomen.

Tako da punce pripravite se... zvečer je zemljatres......

No zdej pa resno, ja ni poču in jutri ponovno UZ, je rekla Ribičeva da če ne bo poču, ga bo ona jutr predrla.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
21.2.2009 10:54:27   
MBT1979
Dobro jutro čebelice!!!!

Joj kolk ste bile pridne včeraj, ste full naklofale.

Vidim, da ste imele včeraj ornk generalko - zdej ne vem če vas bom lahko v petek dohajala user posted image user posted image

Gigi1, pridna za krofke!!! Verjamem, da so bili odlični!!
Biba007 bravo za pingvinčke!!!user posted image user posted image

mismis, boš pa malo zamižalauser posted image user posted image

Mlinčka, thx za kufe

Pija76,Reby,Pikovit,Miska73, Kruce in ostale pupe želim vam lep dan!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3366
21.2.2009 11:04:44   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

iiiiiiiiiiii, dobili pošto!!!!!!! user posted image imamo dva pingvinčkauser posted image user posted image user posted image Hvala vsem za navijanje, je ratalouser posted image user posted image user posted image

Bravo!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
21.2.2009 11:19:48   
princes34
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Evo mene od ata Reša user posted image . Bila grooozna gužva. Sem prišla 20 do 6-h pa sem bila kakšnih 15 čez 6 na vrsti, za mano je bilo pa še pet parov user posted image .

Ilegalčka, žal, nobenega nismo več našli. Torej ostaja pet foliklov, ampak se mi dva zdita bolj krompirjaste oblike user posted image in vem, da je ata enkrat dejal, da v takšnih navadno ni foliklov user posted image . No, najboljše volje nisem ravno, moj je še bolj žalosten, ampak, saj nimava kaj narediti. Veliki so pa vsi okoli 19, tako da nisem nič Cetrotida dobila, ampak si samo danes dam stopko. Punkcija v ponedeljek, 23. 2. Zdaj pa naprej spat, preberem vas kasneje. Vidim, da ste ga po dolgem času nekaj žurale user posted image .

Držim pesti za ponedeljek, da bo čimveč lepih foliklov.
Tud jaz sem bila danes zjutraj pri Rešu na pregledu, ker čakam na zmrznjenčka.

Lepo sončno soboto vam vsem želim.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
21.2.2009 11:24:11   
bambi75
Pikovitka, sem prebrala izjavo šolane veterinarke včeraj, Jaz sem pa mislila, da to samo naši kmetje vedo, ker sem jo že nekajkrat slišala.

Kruce čestitke za dopolnjenih 12 tednov. Tistega kar si imel še včeraj v podpisu pa verjetno nimaš več, ane? Če imaš še prometrium mi prosim sporoči.

Arneja 5 je čisto lepa številka  user posted image . Pa še informacija zate. Jaz imam 7 celic.

Ostalim lep pozdravček, jaz šibam na RD.

Neposredna povezava do sporočila: 3369
21.2.2009 11:45:46   
Reby
Navijam user posted image

user posted image user posted image  user posted image
        Sobota, 21.02.
          Loremi - ET
user posted image user posted image user posted image

Arneja - UZ
mateja_goljev - kri  + UZ pa sta že opravili user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
21.2.2009 11:48:55   
Reby

Jeeee, pravo Biba user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
21.2.2009 11:54:40   
womanpolice
Mateja_goljev.. sem jaz vedela, da me že tolk pogrešaš, da me res želiš videti v ponedeljek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
21.2.2009 11:55:58   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

.

Arneja 5 je čisto lepa številka  user posted image . Pa še informacija zate. Jaz imam 7 celic.

Ostalim lep pozdravček, jaz šibam na RD.

Bravo bambi, zdaj pa lepo mislit na celice kako lepo rastejo in boš vidla, da te bo pričakal en lep zarodek na Et al pa dva user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tassi1 -- 21.2.2009 11:56:08 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
21.2.2009 11:57:05   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

bravo še od mene

Bravo!

Neposredna povezava do sporočila: 3374
21.2.2009 12:00:39   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75
Če imaš še prometrium mi prosim sporoči.

....maš ZS

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......