Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 7:49:44
|
|
|
|
pikovit
|
Arneja ti kar lepo mirno.5 je lepa številka Mlinčka sem šla tvoj tikerček pogledat.Pa sej si že na sredini skoraj. Kako kaj ata Mlinček?Pozdravi ga.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 8:46:01
|
|
|
|
Reby
|
Jutro pupe! Vidim, da je blo včeraj pestro, predpriprave na žurko :) O, Pikovitek, si le prišla po dolgem času malo pogledat. Tiste izjave pa sploh ne bom komentirala, dej ti prpel kozo nesramno v petek zram, da ji svoje povem. Mlinčka - spet nisi mogla spat? Jaz sem se celo noč premetavala, šla na wc, pol pa sva rekla z možem, da bi že vstala, ker sva bila čist dobr naspana, pogledam na uro in je bla ura 3 zjutraj, groza. Po mukah nama je nekako ratal nazaj še mal zadremat. Arneja - bravo za 5 foliklov , to so zmagovalci. Tisti krompirjasti pa skrivajo v sebi veliko cim :) N74 - ti se nič ne sekiraj glede endometrioze, jaz sem jo mela ful, pa še med punkcijo se je pokazal, da jo še kr mam, evo, pa mi je uspelo v prvo, tut jaz sem gledla tisto dieto, pa mi ni bla nič kej všeč in je nisem nikol delala, pravijo pa, da nosečnost pozdravi to bolezen, torej se je boš kmalu znebila Danes bo spet en lep dan Uživajte na sončku!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 8:50:15
|
|
|
|
sonček33
|
Arneja se strinjam z že napisanim - 5 je čisto dovolj. Srečno!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 9:07:40
|
|
|
|
sayuri
|
arnejči 5 je lepa številka. Pa ponavadi se še kje kakšen najde
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 9:36:20
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby .... pravijo pa, da nosečnost pozdravi to bolezen, torej se je boš kmalu znebila Dobr jutr punce! Klinc pa tak dopust, ko sem čist prehlajen pa zliman Reby, za gornje napisano nisem čisto prepričan da drži! Kolikor sem jaz slišal nosečnost endometriozo le zavre. Vzrok za endometriozo je menstruacija in ti jo med nosečnostjo nimaš....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 9:40:28
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Reby .... pravijo pa, da nosečnost pozdravi to bolezen, torej se je boš kmalu znebila Dobr jutr punce! Klinc pa tak dopust, ko sem čist prehlajen pa zliman Reby, za gornje napisano nisem čisto prepričan da drži! Kolikor sem jaz slišal nosečnost endometriozo le zavre. Vzrok za endometriozo je menstruacija in ti jo med nosečnostjo nimaš.... Ja, vzroka za endometriozo čist ne vejo, kolkr sem brala, pa jo najdeš tudi v črevesju itd., tako da ni samo v maternici in na jajčnikih. Piše, da jo je težko odpraviti (odpraviš začasno z operacijo), pozdravila jo naj bi samo nosečnost... A mi še katera ve kaj o tem povedat? Lara? Pomoč rabmo pri E
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 10:04:58
|
|
|
|
Reby
|
Ful je člankov o endometriozi, sem šla malo brskat po netu, eni pišejo tak, drugi drugač, maš prav Kruce, vidim, da največkrat piše, da zavre :)
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 10:14:46
|
|
|
|
Kicsi
|
Dobro jutro vsem skupaj. Sem tako zlimana,da bolj ne morem bit.Sta že tok težka moja dva pingvinčka,da je cela umetnost ležat v postelji,kaj šele spati .Boli me čisto vse:desna rama,leva rama,hrbet,predel pod pazduho na desni in levi strani,ma to je za pos..t . Kako pa vam uspeva spati ponoči drage nosečke? Jaz sem skoz bila navajena spati na trebuho ali hrbtu in pri nosečnosti odpadeta obe varianti in imam zdaj verjele ali ne res probleme. Ma dobr je,bom nehala jamrat,saj bo kmalu junij tu,pol pa še tok ne bom spala .Glavno je,da sta moja pingvinčka pri meni .
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 10:34:11
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Ful je člankov o endometriozi, sem šla malo brskat po netu, eni pišejo tak, drugi drugač, maš prav Kruce, vidim, da največkrat piše, da zavre :) Ko je bila moja na operaciji za E, nama je DrL. dejal da imava po njej časa 6 mesecev za zanositev, potem pa se že prične E obnavljati in pride do izraza ponavadi v še močnejši in največkrat boleči obliki. Tedaj je največkrat samo še IVF možnost.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 10:37:21
|
|
|
|
biba007
|
iiiiiiiiiiii, dobili pošto!!!!!!! imamo dva pingvinčka Hvala vsem za navijanje, je ratalo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 10:39:37
|
|
|
|
biba007
|
Pa še eno novo zvezdico sem pridelala It's a good day
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 10:41:26
|
|
|
|
mateja_goljev
|
punce ne boste verjele..... sem iz UZ...... moj folikel.........
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 10:42:59
|
|
|
|
mateja_goljev
|
hahaha sej ne vem če vam bi povedala....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 10:49:24
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev hahaha sej ne vem če vam bi povedala.... Pa ja, da ne bosta šla še na nedeljski sprehod?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 10:53:11
|
|
|
|
mateja_goljev
|
stare moje,........ je pač tako......., da....... nekdo je pač.....taglavn..... So spregledal in ugotovil, da ..... jim brez mene živeti ni....... Mali je znorel na 28, pa še vedno ni poču!!!!! Sam mi se ne damo in jutri gremo ponovno Ribičevo pogledat!! Mismis vidiš da sem glavna, ni dneva brez mene!!!! miska tako pač je nekdo mora držati povprečje in biti fenomen. Tako da punce pripravite se... zvečer je zemljatres...... No zdej pa resno, ja ni poču in jutri ponovno UZ, je rekla Ribičeva da če ne bo poču, ga bo ona jutr predrla.....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 10:54:27
|
|
|
|
MBT1979
|
Dobro jutro čebelice!!!! Joj kolk ste bile pridne včeraj, ste full naklofale. Vidim, da ste imele včeraj ornk generalko - zdej ne vem če vas bom lahko v petek dohajala Gigi1, pridna za krofke!!! Verjamem, da so bili odlični!! Biba007 bravo za pingvinčke!!! mismis, boš pa malo zamižala Mlinčka, thx za kufe Pija76,Reby,Pikovit,Miska73, Kruce in ostale pupe želim vam lep dan!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 11:04:44
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 iiiiiiiiiiii, dobili pošto!!!!!!! imamo dva pingvinčka Hvala vsem za navijanje, je ratalo Bravo!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 11:19:48
|
|
|
|
princes34
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Evo mene od ata Reša . Bila grooozna gužva. Sem prišla 20 do 6-h pa sem bila kakšnih 15 čez 6 na vrsti, za mano je bilo pa še pet parov . Ilegalčka, žal, nobenega nismo več našli. Torej ostaja pet foliklov, ampak se mi dva zdita bolj krompirjaste oblike in vem, da je ata enkrat dejal, da v takšnih navadno ni foliklov . No, najboljše volje nisem ravno, moj je še bolj žalosten, ampak, saj nimava kaj narediti. Veliki so pa vsi okoli 19, tako da nisem nič Cetrotida dobila, ampak si samo danes dam stopko. Punkcija v ponedeljek, 23. 2. Zdaj pa naprej spat, preberem vas kasneje. Vidim, da ste ga po dolgem času nekaj žurale . Držim pesti za ponedeljek, da bo čimveč lepih foliklov. Tud jaz sem bila danes zjutraj pri Rešu na pregledu, ker čakam na zmrznjenčka. Lepo sončno soboto vam vsem želim.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 11:24:11
|
|
|
|
bambi75
|
Pikovitka, sem prebrala izjavo šolane veterinarke včeraj, Jaz sem pa mislila, da to samo naši kmetje vedo, ker sem jo že nekajkrat slišala. Kruce čestitke za dopolnjenih 12 tednov. Tistega kar si imel še včeraj v podpisu pa verjetno nimaš več, ane? Če imaš še prometrium mi prosim sporoči. Arneja 5 je čisto lepa številka . Pa še informacija zate. Jaz imam 7 celic. Ostalim lep pozdravček, jaz šibam na RD.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 11:45:46
|
|
|
|
Reby
|
Navijam Sobota, 21.02. Loremi - ET Arneja - UZ mateja_goljev - kri + UZ pa sta že opravili
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 11:48:55
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 iiiiiiiiiiii, dobili pošto!!!!!!! imamo dva pingvinčka Hvala vsem za navijanje, je ratalo Jeeee, pravo Biba
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 11:54:40
|
|
|
|
womanpolice
|
Mateja_goljev.. sem jaz vedela, da me že tolk pogrešaš, da me res želiš videti v ponedeljek
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 11:55:58
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 . Arneja 5 je čisto lepa številka . Pa še informacija zate. Jaz imam 7 celic. Ostalim lep pozdravček, jaz šibam na RD. Bravo bambi, zdaj pa lepo mislit na celice kako lepo rastejo in boš vidla, da te bo pričakal en lep zarodek na Et al pa dva
< Sporočilo je popravil tassi1 -- 21.2.2009 11:56:08 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 11:57:05
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: biba007 iiiiiiiiiiii, dobili pošto!!!!!!! imamo dva pingvinčka Hvala vsem za navijanje, je ratalo bravo še od mene Bravo!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 12:00:39
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Če imaš še prometrium mi prosim sporoči. ....maš ZS
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......