|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
21.2.2009 18:37:15   
a.jrad
Hoj
špikam se v trebuh z Merionalom, tako je Reško naročil; a stopko pa si moraš dat v ta zadnjo?
Hmmm, ker meni je že velik problem v trebuh, ne vem kako bom zmogla stopko!

lp

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
21.2.2009 18:39:14   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Hoj
špikam se v trebuh z Merionalom, tako je Reško naročil; a stopko pa si moraš dat v ta zadnjo?

lp

stopko sm si jaz dala vedno v ramo. Merional pa en poznam..

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
21.2.2009 18:39:19   
n74
WP- mal bi me bilo strah, ker ima kar srhljive metode. Bom tudi o tem bolj razmišljala, če sedaj ne uspe. Ja draga je tud, sam če daš dvakrat in ti pove zdaj pa bo uspelo, kot je bilo pri Kisci, potem denarja ni škoda.

Neposredna povezava do sporočila: 3403
21.2.2009 18:42:45   
n74
a.jrad - če si pri Rešu si stopko daš v rito. Jaz sem v prvem postopku dajala menogon v rito, stopko tudi. Sedaj sem imela menopur in ga dajala v trebuh, stopka je šla isto v rito. To je v bistvu predel, ko se rob hlačk konča. Ni panike, da ne bi mogla zapičituser posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
21.2.2009 18:45:23   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: n74

WP- mal bi me bilo strah, ker ima kar srhljive metode. Bom tudi o tem bolj razmišljala, če sedaj ne uspe. Ja draga je tud, sam če daš dvakrat in ti pove zdaj pa bo uspelo, kot je bilo pri Kisci, potem denarja ni škoda.

ja se strinjam... kakšne srhljive metode? a SI Lahk bolj natančna?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
21.2.2009 18:47:12   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Hoj

lp

stopko sm si jaz dala vedno v ramo. Merional pa en poznam..

je pa res da sm na GK LJ; ne vem kako imate pri atu Rešu...

Neposredna povezava do sporočila: 3406
21.2.2009 18:48:18   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Nekaj stimulacije

...joj sonček mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kak se je že spremeniluser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
21.2.2009 18:48:26   
womanpolice
N74... a tebe kdaj pri ovulaciji zelo špika tam dol?
Mene trenutno že tri dni kr orng špika...

Neposredna povezava do sporočila: 3408
21.2.2009 18:53:14   
n74
wp - no sedaj pa ne vem, če se o isti zdravilki pogovarjave. Meni je shrljivo, da te nekako hipnotizira in potem tvojo dušo preseli v njeno sodelavko in potem te sooči s problemi v preteklosti. Ali nekaj podobnega.
Pa upam, da nimaš potem kakšnih duševnih posledic, hmmm. Ali pa samo kompliciram in malo pretiravam?

Neposredna povezava do sporočila: 3409
21.2.2009 18:55:57   
n74
wp - kaj pa vem, če me kdaj špika, sem bolj pozorna na sluz pri ovulaciji. A potem praviš, da te špika, potem pa kar noge narazen, pa lubija poklicatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3410
21.2.2009 19:00:15   
womanpolice

wp - no sedaj pa ne vem, če se o isti zdravilki pogovarjave. Meni je shrljivo, da te nekako hipnotizira in potem tvojo dušo preseli v njeno sodelavko in potem te sooči s problemi v preteklosti. Ali nekaj podobnega.
Pa upam, da nimaš potem kakšnih duševnih posledic, hmmm. Ali pa samo kompliciram in malo pretiravam?

ja, to je to... to mi je povedala Kicsi...

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
21.2.2009 19:01:10   
womanpolice

wp - kaj pa vem, če me kdaj špika, sem bolj pozorna na sluz pri ovulaciji. A potem praviš, da te špika, potem pa kar noge narazen, pa lubija poklicatuser posted image

sluz je ista kot vedno... lubija "pokličem" vsak drugi dan, saj se mora sperma toliko obnovit (brala na netu)

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
21.2.2009 19:04:43   
n74
wp -  a potem imaš ti dolgi postopek, če jutri začneš z injekcijami? Jaz se sedaj spomnim, da me je par dni pred dolgim postopkom, se pravi v času ovulacije kar nekaj zvijalo tam spodaj, mogoče so bili živci.

Neposredna povezava do sporočila: 3413
21.2.2009 19:07:48   
n74
Madonca, midva nisva odkar sem na injekcijah nič slončkala, jutri bo moral pa seme dat na punkciji. Upam, da ne bo zato seme bolj v k... Drugače ima še kar seme, nima uauuu super, zanič pa tud ne, je bolj v mojih jajčkih problem.

Neposredna povezava do sporočila: 3414
21.2.2009 19:14:14   
womanpolice

wp -  a potem imaš ti dolgi postopek, če jutri začneš z injekcijami? Jaz se sedaj spomnim, da me je par dni pred dolgim postopkom, se pravi v času ovulacije kar nekaj zvijalo tam spodaj, mogoče so bili živci.

ja, jst mam dolg postopek; uf, sm mislila,d a je že nedelja... ne, ne , v ponedeljek začneva 23.2.

ah, sej bo, boš vidla! Seme bo supeeeeeeeeeeeeeeeeer in tvoje celiceeeeeeeeeee tuddddddddddddiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim ti nebolečo punkcijo.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
21.2.2009 19:14:42   
womanpolice
N74.. aja koliko celic pa si pridelala? sorry, če sm spregledala...

Neposredna povezava do sporočila: 3416
21.2.2009 19:20:27   
n74
V prvem postopku trije folikli, ena celica.
Sedaj pet foliklov, pa upam da bosta dve celice.
Zate pa vem, da naneseš cel bataljon celic. Pa tudi sedaj ne bo nič drugače.
Ja drugače bo moralo bit, kakšna mora ostat pri tebi 9 mesecev. Se je treba počasi preselit na IVF nosečke pa dati drugim prostor tukaj, pa da se punce čimhitreje menjale na tej temi.

Neposredna povezava do sporočila: 3417
21.2.2009 19:22:50   
miska73
BibaTolstojBond user posted image user posted image kaj naj rečem drugega kot FENOMENALNO. Ti boš supermama kar 4 otrokom iz enega IVF postopka.

Mateja user posted image vidim, da me imaš namen tudi jutri bodriti. Bova kaj več jutri rekli.

Arnejči sam ne se mi preveč sekirat zaradi števila folikliv.

Bambika za 7 celic user posted image Pa kak hudiča si ti kar naenkrat praktično vštric z mano v pustopku user posted image

Sonči pa ne da si našega Lovrota prilimala.
Iiiiiiiiiiiiiiii... ful je cuker

Gretič kaj zdej to pomeni??? Nujno mora past kafe, da te jst malo zaslišim...

a.jrad če imaš preveč strahu dat si stopko, pa se zapelji v najbližji zdravstveni dom. Ti bodo brez problema pomagali.
Jst sem prvič dobila stopko v rit (sem šla v ZD), drugič pa v trebuh (sem si dala sama). Sem pa jst v postopku v LJ.

WP a ti že v ponedeljek startaš... upam, da ne boš imela preveč problemov priti do Kliničnega in nazaj.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
21.2.2009 19:24:48   
miska73

Ja drugače bo moralo bit, kakšna mora ostat pri tebi 9 mesecev. Se je treba počasi preselit na IVF nosečke pa dati drugim prostor tukaj, pa da se punce čimhitreje menjale na tej temi.

Zdaj, ko je končno odprta nova tema za IVF nosečke, se bomo mogoče pa le hitreje preselile tja. user posted image

Držim pestke, da bo še kakšna celica več.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
21.2.2009 19:27:56   
Serendipity
miši seventy-three - ti se boš k nam preselila še preden rečeš keks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
21.2.2009 19:31:02   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

miši seventy-three - ti se boš k nam preselila še preden rečeš keks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Seki srce moje user posted image
Sem danes ugotovila, da imam že nosečniške slabosti, pa sploh noseča še nisem.user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
21.2.2009 19:33:33   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

O Seki srce moje user posted image
Sem danes ugotovila, da imam že nosečniške slabosti, pa sploh noseča še nisem.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa vedno dober znak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je dan ET? Mar ne? user posted image Ne pozabi na vse ''zapovedi'' jaz pa moooočnooo stiskam pestke za najboljši rezultat!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
21.2.2009 19:36:08   
miska73

Jutri je dan ET? Mar ne? user posted image Ne pozabi na vse ''zapovedi'' jaz pa moooočnooo stiskam pestke za najboljši rezultat!

Ja, jutri grem po otroke. Skrajni čas. So že od torka v reji. user posted image

Da ne bom slučajno kej sfalila... katere "zapovedi" imaš to v mislih?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
21.2.2009 19:45:17   
womanpolice

ja, glede tega se pa res ne morm pritoževati...

Upam, da tokrat res ktera pr men ostane 9 mesecev... zdaj bi že pa bil počasi čas.... za vseeeeeeeeeee nasssssssssss, da se prestavimo k nosečkaaaaaaaaaaaaam. Ane, N74 - TUDIIIIIIIIIIII TIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!

Ja, nč, se jutr kaj tipkamo, greva z mojmu gledat tv.

p.s. a ti si kaj dans pekla krofke? jst ne, ker sm na krajši dieti, in imam potem prevelike lušte, pa bi me premamilo in bi jih zihr jedlaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
21.2.2009 19:46:03   
LuNa73
miškapiška user posted image , le glej da boš juter fajn opedenana, da bojo otroc lepo pr teb ostal...kak fajn parfumček, pa make up, pa sexi minica, pa majčka z globokim dekoltejem.... user posted image ... pa poj jim: TOLE ... sicer jo je treba mal priredit...user posted image  ...da ne bojo otroc ostal sam do jutra, ampak za vedno user posted image   Al pa tole ... na to bojo ziher padl... user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 21.2.2009 19:47:12 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

ime
petra_1310

Najlepše ime za fantka

Tjaš (9%)

Enej (15%)

Tian (16%)

Maj (20%)

Mark (31%)

Staš (8%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!