|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
21.2.2009 11:16:08   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dobr jutro...user posted image

Tudi jaz želim jasni85 čim hitrejši in čimlažji porod... user posted image user posted image user posted image
to je njen mesec ja, pa je le dočakala ta dan, marčevke - ve pa noge skup tišat!!!user posted image
lolita ti še posebi, ker mam občutek da boš prej šla kam... potrud seuser posted image (lahko je men govort, ane?)user posted image

Po moje bova šle skupi!!!user posted image user posted image user posted image Ti nisi čisto nič boljša.jaz sem tamali rekla, še en teden, potem pa lahk.user posted image user posted image user posted image

in ena in druga do naslednje nedelje nimata kam hodit, ni še marec!!! user posted image user posted image user posted image

Lahk je rečt.Jaz se res trudim, ker mi noben datum v februarju všeč, hočem imet marčevski datum.Sem kar nehala pit malinov čaj, sej tak imam baje vse razmehčano, kaj bi mehčali še bolj.user posted image user posted image user posted image user posted image

pravilno! user posted image user posted image user posted image
Kak dolgo si ga pa pila?user posted image

kako pa zgleda ta čaj??? mislim za pit; jaz ga sicer ne pijem ampak morda pa ga skočim kupit v ponedlejek in začnem, kaj pa vem

Pa men je fajni, pa nisem ljubitelj čajev, pač ne dobiš ga v tistih vrečkah,ampak ga po 5 min precediš, lahk si ga sladkaš.Ni drag okol 2 €.user posted image

ma ga pa lahko kupiš samo v kaki specializirani trgovini al tudi kje drugje (mercator, spar, mueller)???

No doslej sem slišala, da samo v Sanlobarju ali kakih trgovinah z zelišči po moje, Biotic naprimer

18.3.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
21.2.2009 11:21:36   
Pupa7
no tako drage moje, grem jaz kopalnico spucat in prah pobrisat, ostalo pa bo moj naredu user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasneje

papa user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
21.2.2009 11:22:50   
spps

no tako drage moje, grem jaz kopalnico spucat in prah pobrisat, ostalo pa bo moj naredu user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasneje

papa user posted image

ne bit preveč pridnauser posted image user posted image user posted image papauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
21.2.2009 11:23:36   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: spps

se tipkamo kasneje

papa user posted image

ne bit preveč pridnauser posted image user posted image user posted image papauser posted image

pusti malo za jutriuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
21.2.2009 11:30:20   
spps

se tipkamo kasneje

papa user posted image

jutri nima časauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2630
21.2.2009 11:44:36   
spps
ker ste vse nekam poniknile,pa grem tud jaz-sesalec gonit po stanovanjuuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
21.2.2009 11:47:50   
julam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jjasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   BO KONČNO MAL REDA TU!!! user posted image user posted image user posted image

Pa prosim ženskice, naslednja sem potem jaz, lepo v vrsto!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
21.2.2009 11:52:30   
julam
naš user posted image se je pa tako spustil, da mi miga že prav v sramno kost user posted image user posted image user posted image , madnoca sej ma sam še par cm do ven user posted image user posted image user posted image user posted image

vprašanje: a ima katera probleme s krvavitvijo iz nosu? men stalno iz ene nosnice teče, pa stalno pozabim vpr G.

podatki: + 0,5kg, pregled 26.2.

zgaga: men se je čudežno umirila, odkar se je plodek spustil, sicer sem pa pila mleko, donat, 2x na dan rupurut.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
21.2.2009 11:53:31   
KOKICA32
Hello, punce!

Nekaj me zanima:
od cca 05h zjutraj imam rahel rjav izcedek. Kaj bi to pomenilo???? user posted image user posted image sem od devete ure pa do sedaj čutila a le cca 3x!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
21.2.2009 11:57:03   
julam
kokica, lahko se ti čep lušči... za brcike je pa še prezgodi delat paniko, počaki do popoldne...

držim pesti! ti pa noge skup user posted image !

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
21.2.2009 11:58:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: julam

kokica, lahko se ti čep lušči... za brcike je pa še prezgodi delat paniko, počaki do popoldne...

držim pesti! ti pa noge skup user posted image !

Aja, pa je potem rjavkast izcedek??? ni rdeč? al kak že?...pa nisem panična, ker vem da je važno, da ga sploh čutim.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
21.2.2009 12:02:02   
julam
mah ne vem, kaj je stem čepom, jest sem mela v prvi user posted image sluz s krvavimi nitkami en dan, pa sem potem še 4 tedne čakala. lahko da je od kje sam stara kri se izločila, ne vem. mal pri pušenjaku pobrski...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
21.2.2009 12:11:24   
lejca
Ciao, kaj novic od jasne?

Midva greva po kosilo na en sprehod po obali,je danes en tak lep soncek ,da bova napravila nekaj fotografij mojega busija..komi cakam po tako dolgem casu,da se mal nastavim soncu...

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
21.2.2009 13:02:01   
Pupa7

se tipkamo kasneje

papa user posted image

jutri nima časauser posted image user posted image user posted image

točno tako, ker mami pride že čez slabo uro jeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
21.2.2009 13:18:49   
mama_milchy
evo izdelek ni ravno najlepši ampak je pa fajn sladek tako da se bo vseeno pojedlo:

user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
21.2.2009 13:18:55   
pocka

Taša sporoča, da je čist srečna ker je dobla svojo malo žabico k sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
21.2.2009 13:24:31   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

evo veza iz P je prišla, citiram sms-e....

˝lačnaaaaaaaaaaaaa:-D˝pa jo vprašam, če so ji dali vsaj malo vode in pride sms

˝ne...samo infuzijo mam:-( drugače sm še vedno tle...če ne bo mojih popadkov zadosti, dobim ob 3 umetne in gremo v akcijo...˝

pa jo vprašam, če jo vsaj njen podpira in šok....

˝ne, sama sem...moj nima jajc :-)˝

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
21.2.2009 13:25:25   
pocka

evo izdelek ni ravno najlepši ampak je pa fajn sladek tako da se bo vseeno pojedlo:

user posted image

a tisto skledo zadaj lahko pridem iskat? user posted image user posted image user posted image si mi take gušte naredila, njammmii

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2643
21.2.2009 13:25:54   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: julam

naš user posted image se je pa tako spustil, da mi miga že prav v sramno kost user posted image user posted image user posted image , madnoca sej ma sam še par cm do ven user posted image user posted image user posted image user posted image

vprašanje: a ima katera probleme s krvavitvijo iz nosu? men stalno iz ene nosnice teče, pa stalno pozabim vpr G.

podatki: + 0,5kg, pregled 26.2.

zgaga: men se je čudežno umirila, odkar se je plodek spustil, sicer sem pa pila mleko, donat, 2x na dan rupurut.

meni se to dogaja celo nosečnost. Ni nič narobe, spremembe pač, edino, če bi to bila neprestana krvavitev iz nosu! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
21.2.2009 13:26:23   
pocka

sms jasne: ˝se ne odpiram in verjetno bo treba dajat umetne popadke...zaenkrat imam svoje preslabe...vse kar vem je, da do 18-ih ga bojo spravli ven˝

jasna, drži se user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jasno,da porod steče, sem se spomnila na moj prvi porod, je bila enaka situacija, no, upam,da bo kmalu rešena muk, ker tej umetni popadki so user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2645
21.2.2009 13:28:14   
pocka
joj boga, še sama je tam...ah tej moški, še dobro,da ne grejo oni rodit, je glih rekla anestezistka na predavanju za epiduralno, da,če bi moški rojevali, bi sigurno že osnovno zavarovanje krilo epiduralno user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
21.2.2009 13:28:18   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

user posted image

a tisto skledo zadaj lahko pridem iskat? user posted image user posted image user posted image si mi take gušte naredila, njammmii

ma pridi...je še noter....no vsaj bo dokler ne pride  moj user posted image  pa seveda moj brat in njegova pupa user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
21.2.2009 13:28:44   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Hello, punce!

Nekaj me zanima:
od cca 05h zjutraj imam rahel rjav izcedek. Kaj bi to pomenilo???? user posted image user posted image sem od devete ure pa do sedaj čutila a le cca 3x!

rahel rjav izcedek se trerira kot rahla krvavitev. Če bi to trajalo celi dan, bi js na tvojem mestu se šla pokazat! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
21.2.2009 13:30:00   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

evo veza iz P je prišla, citiram sms-e....

˝lačnaaaaaaaaaaaaa:-D˝pa jo vprašam, če so ji dali vsaj malo vode in pride sms

˝ne...samo infuzijo mam:-( drugače sm še vedno tle...če ne bo mojih popadkov zadosti, dobim ob 3 umetne in gremo v akcijo...˝

pa jo vprašam, če jo vsaj njen podpira in šok....

˝ne, sama sem...moj nima jajc :-)˝

Se bo pa potem bolj izkazal
. Dajte jim priložnost, sej so oni tud krvavi pod kožo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2649
21.2.2009 13:30:30   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

user posted image

ma pridi...je še noter....no vsaj bo dokler ne pride  moj user posted image  pa seveda moj brat in njegova pupa user posted image

njami! Sam da je sladko! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Hm ime za fantka
Slavi 01

Hm ne vem kako naj bi dala s partnerjem ime fantku? Ampak ta imena ni niso niti podrazno ušeč.

Robi (16%)

Uroš (13%)

Kevin (17%)

Matjaž (30%)

Andrej (11%)

Izidor (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!