Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:54:16
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Zdej, a vse tak na ekspres zrihtaš??? Al se tolk prej zbujaš? Če se gremo že čik resnice... meni niti ene od naštetih stvari ne uspe zjutraj zrihtat Men občasno ujet šiht pravočasno
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:54:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Sem te hotla mal prehladit, pa mi ni ratal. Ej Gigi - pekovski delovni čas A prehladit? Evo sem že kihat začela. Pekovski delovni čas bi pa bil bolj meni na kožo pisan . Saj veš...krofi, pa to ja, ja vse nam je jasno, zvalaš, vzhaja, nafilaš
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:54:56
|
|
|
|
gigi1
|
Lubice grem mal kuhno pospravit, ker je taka k da bi bomba trešla... Pa k mojemu kavčat Lupčke in nočka
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:55:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lubice grem mal kuhno pospravit, ker je taka k da bi bomba trešla... Pa k mojemu kavčat Lupčke in nočka Žiži, nočka... pa kiss, kiss on your fris
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:55:35
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Sem te hotla mal prehladit, pa mi ni ratal. Ej Gigi - pekovski delovni čas A prehladit? Evo sem že kihat začela. Pekovski delovni čas bi pa bil bolj meni na kožo pisan . Saj veš...krofi, pa to ja, ja vse nam je jasno, zvalaš, vzhaja, nafilaš Pa vse ročno delo
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:56:23
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lubice grem mal kuhno pospravit, ker je taka k da bi bomba trešla... Pa k mojemu kavčat Lupčke in nočka Pa pazi na laptopeka. Nočko.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:57:55
|
|
|
|
Pija76
|
Zdej mi je pa jasn...jaz ustajam ob 6h, pa sem ob 7h na šiht, zato pa ni petelinjenega zajtrka! Torej začnem ustajat ob 5h ! Sam pol morm petelina poiskat . Gigi nočko!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:58:28
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Sem te hotla mal prehladit, pa mi ni ratal. Ej Gigi - pekovski delovni čas A prehladit? Evo sem že kihat začela. Pekovski delovni čas bi pa bil bolj meni na kožo pisan . Saj veš...krofi, pa to ja, ja vse nam je jasno, zvalaš, vzhaja, nafilaš Pa vse ročno delo zdaj se pa že hvališ
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:59:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zdej mi je pa jasn...jaz ustajam ob 6h, pa sem ob 7h na šiht, zato pa ni petelinjenega zajtrka! Torej začnem ustajat ob 5h ! Sam pol morm petelina poiskat . Gigi nočko!!! jest ga ne iščem, ponavadi vzhajan leži poleg mene
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:59:19
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Sem te hotla mal prehladit, pa mi ni ratal. Ej Gigi - pekovski delovni čas A prehladit? Evo sem že kihat začela. Pekovski delovni čas bi pa bil bolj meni na kožo pisan . Saj veš...krofi, pa to ja, ja vse nam je jasno, zvalaš, vzhaja, nafilaš Pa vse ročno delo zdaj se pa že hvališ Kdor zna, zna
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:00:03
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zdej mi je pa jasn...jaz ustajam ob 6h, pa sem ob 7h na šiht, zato pa ni petelinjenega zajtrka! Torej začnem ustajat ob 5h ! Sam pol morm petelina poiskat . Gigi nočko!!! jest ga ne iščem, ponavadi vzhajan leži poleg mene Moj pa mrtu
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:00:15
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zdej mi je pa jasn...jaz ustajam ob 6h, pa sem ob 7h na šiht, zato pa ni petelinjenega zajtrka! Torej začnem ustajat ob 5h ! Sam pol morm petelina poiskat . Gigi nočko!!! jest ga ne iščem, ponavadi vzhajan leži poleg mene
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:01:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zdej mi je pa jasn...jaz ustajam ob 6h, pa sem ob 7h na šiht, zato pa ni petelinjenega zajtrka! Torej začnem ustajat ob 5h ! Sam pol morm petelina poiskat . Gigi nočko!!! jest ga ne iščem, ponavadi vzhajan leži poleg mene Moj pa mrtu danes pa tebe tole citiranje nekaj zafrkava
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:02:38
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Kruce sam da gre na boljš!!! A podpisa še nisi vnovčil? Nisem, a ti gre na živce? Bom umaknil... IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Saj važno, da boš z njo. A pa tebi to ne bo težko? Mislim, bit zraven pri AC??? Ma a veš da pa sem sedaj dal že toliko skoz "po službeni dolžnosti" da me kaj takega me pa res ne gane. Aja, včeraj sem imel priliko prisostvovati punkciji. Kokoška je znesla celih 24 jajc. Moram reči da je bila zelo skulirana in je vse skupaj uspelo skorajda brez bolečin. Pravi DrM. da je vse v psihi, torej babnce, Apavrine žret!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:02:47
|
|
|
|
Pija76
|
Zmanjkalo piva . Petelin prišel domov
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:04:35
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ma a veš da pa sem sedaj dal že toliko skoz "po službeni dolžnosti" da me kaj takega me pa res ne gane. Aja, včeraj sem imel priliko prisostvovati punkciji. Kokoška je znesla celih 24 jajc. Moram reči da je bila zelo skulirana in je vse skupaj uspelo skorajda brez bolečin. Pravi DrM. da je vse v psihi, torej babnce, Apavrine žret!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:07:51
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ma a veš da pa sem sedaj dal že toliko skoz "po službeni dolžnosti" da me kaj takega me pa res ne gane. Aja, včeraj sem imel priliko prisostvovati punkciji. Kokoška je znesla celih 24 jajc. Moram reči da je bila zelo skulirana in je vse skupaj uspelo skorajda brez bolečin. Pravi DrM. da je vse v psihi, torej babnce, Apavrine žret! ja mogoče je apavrinska psiha pomagala, da ni bilo bolečin
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:14:07
|
|
|
|
miska73
|
Grem jst tudi počasi v horizontalo. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:14:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Grem jst tudi počasi v horizontalo. Nočko vsem. miška nočko
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:16:44
|
|
|
|
mismis
|
no pa gremo, upam da konca naslednjega tedna uspemo, na tipkati 200 strani, da bomo znale izpolniti bonus mi. evo grem tudi jaz malo kavčat, ko je naš ravno prišel domov SE BEREMO JUTRI
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 22:40:07
|
|
|
|
Kicsi
|
Diana,ti se nič ne sekiraj.Vse ti bodo sestre razložile,če ti pa kaj ne bo jasno,pa samo napiši,pa sem prepričana,da boš dobila minimalno 5 odgovorov. Praviš,da si madžarka? Lepo.Jaz sem tudi po mami madžarka. Drobnič je pa res v redu zdravnik,tako da se strinjam,da si se za pravega odločila. Zdaj pa sc...t,pa spat. LAHKO NOČ.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 6:02:24
|
|
|
|
mlinčka
|
Dobro jutro! Da vas malo pocrkljam, k Kruce dopustuje. Jaz pa spet ko sova navsezgodi . Vidim, da sem včeraj zamudila cel žur! Šment nazaj . Jah, bo pa v živo še tolk bl pasal .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 7:06:41
|
|
|
|
arneja
|
Evo mene od ata Reša . Bila grooozna gužva. Sem prišla 20 do 6-h pa sem bila kakšnih 15 čez 6 na vrsti, za mano je bilo pa še pet parov . Ilegalčka, žal, nobenega nismo več našli. Torej ostaja pet foliklov, ampak se mi dva zdita bolj krompirjaste oblike in vem, da je ata enkrat dejal, da v takšnih navadno ni foliklov . No, najboljše volje nisem ravno, moj je še bolj žalosten, ampak, saj nimava kaj narediti. Veliki so pa vsi okoli 19, tako da nisem nič Cetrotida dobila, ampak si samo danes dam stopko. Punkcija v ponedeljek, 23. 2. Zdaj pa naprej spat, preberem vas kasneje. Vidim, da ste ga po dolgem času nekaj žurale .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 7:18:08
|
|
|
|
mlinčka
|
Arnejča, kaj ga pa vidva s tvojim biksata? Zakaj žalostna? 5 je krasna številka, tista dva krompirjasta pa itak tud kaj skrivata! Ga pa pihneš...krompirjasta . Vprašanje, kolk si ti to sploh dobr vidla ob taki zgodnji uri!? Fajn se naspančki, ko se boš pa zbudila v lep sončni dan, bo pa itak že vse bolj rožnato.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 21.2.2009 7:47:58
|
|
|
|
pikovit
|
Dobro jutro, se oparvičujem ampak ko sem včeraj domov prišla sem samo dol padla,tolk sem bila zmatrana.Vidim,da ste ga včeraj še fajn srale Zato paše vse spite al kaj? s em si včeraj krofe kupila v Avstriji in si danes zjutraj privoščim kalorijski zajtrk.In kaj je bilo.Njihovi krofi sploh nimajo marmelade .Mislim tile auslenderji pa so.In takih krofov imam še 4 kom. A pride katera na krof ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Radi ustvarjate ankete?nada56'da, tako veliko izvem, kar me zanima (
24%)
da, me zabava (
29%)
nepotrebno (
47%)
Število vseh glasov: 55Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!