Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:25:22
|
|
|
|
hijenca
|
Uporabniki na tej temi: hijenca Samo jaz, zdaj pa res grem. Lahko noč obema
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:25:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa bom sedaj smuknila pod tuš, potem pa nesem moje stare kosti v postlo, kuhinjo brisala pa bom jutri, ni več energije, baterije so prazne. Kaj šele bo, ko boš stara 70? Pa daj se polnit, da boš imela zjutraj baterije polne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:25:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A misliš, da ima zajček toliko denarja? To pa ne vem kako se boš zmenila. Mi smo vedno dobili kako pomarančo in pisanko. če je bila zraven čokolada, je bil to wow.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:26:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Uporabniki na tej temi: hijenca Samo jaz, zdaj pa res grem. Lahko noč obema nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:26:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa bom sedaj smuknila pod tuš, potem pa nesem moje stare kosti v postlo, kuhinjo brisala pa bom jutri, ni več energije, baterije so prazne. Lepo spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:26:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa bom sedaj smuknila pod tuš, potem pa nesem moje stare kosti v postlo, kuhinjo brisala pa bom jutri, ni več energije, baterije so prazne. Kaj šele bo, ko boš stara 70? Pa daj se polnit, da boš imela zjutraj baterije polne. Imam pa nove baterije za fotoaparat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:27:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kje so pa ostale danes?'? Tuuuuuuuuuuu Kje si se potepala tako dolgo??? e bilo, ko Je ati prišel s potovanja, pa kopali smo se, igrali... Sem si mislila, da bo nekaj takega . Vem pa sama, kako mi je bilo za umret, ko je moj kdaj samo na službeno pot šel, sedaj sem pa že navajena. Mene tale potovanja vedno malo s tira vržejo. Zdaj je v dveh dneh naredil kar 1800km z avtom in to sam in vedno me skrbi, da se mu kaj ne zgodi. ajej, tole je pa malo dosti Bi tudi mogel imet tahograf v avtu, da bi počival vmes. Skoraj ja. Je pa HB tako navajen, da čim čuti zaspanost se ustavi, zaspi za kakšnih 20 minutk (si nastavi uro, ker itak v minutki zaspi) in je potem spet top fit. Vsaj pameten je. zelo pohvalno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:27:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa bom sedaj smuknila pod tuš, potem pa nesem moje stare kosti v postlo, kuhinjo brisala pa bom jutri, ni več energije, baterije so prazne. Kaj šele bo, ko boš stara 70? Pa daj se polnit, da boš imela zjutraj baterije polne. Imam pa nove baterije za fotoaparat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:27:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A misliš, da ima zajček toliko denarja? To pa ne vem kako se boš zmenila. Mi smo vedno dobili kako pomarančo in pisanko. če je bila zraven čokolada, je bil to wow.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:29:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa bom sedaj smuknila pod tuš, potem pa nesem moje stare kosti v postlo, kuhinjo brisala pa bom jutri, ni več energije, baterije so prazne. Kaj šele bo, ko boš stara 70? Pa daj se polnit, da boš imela zjutraj baterije polne. Imam pa nove baterije za fotoaparat Super . Jaz pa še zmeraj nimam polnilca za fotoaparat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:31:18
|
|
|
|
Anitka
|
Hja nič Barbaw gremo spat, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:31:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa bom sedaj smuknila pod tuš, potem pa nesem moje stare kosti v postlo, kuhinjo brisala pa bom jutri, ni več energije, baterije so prazne. Kaj šele bo, ko boš stara 70? Pa daj se polnit, da boš imela zjutraj baterije polne. Imam pa nove baterije za fotoaparat Super . Jaz pa še zmeraj nimam polnilca za fotoaparat si boš mogla nekaj omislit Jaz se poslavljam, ker me je nazeblo kot cucka. Utrujenost me na veliko lovi. Nočko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 22:32:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hja nič Barbaw gremo spat, a ne? Ja. Lahko noč pa lepo spančkajte!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 6:58:02
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro!!! Pri nas še zmer situacija z zadnjo enkico krizna. Glih začenja ven rint, kak dolg proces!!!! Mislm, da je že več ko en mesec odkar se je začelo to s temi štirimi zobki ... no zdej bo zadnji od skupine . Drgač sm že mal bolš, včeri sm bla pa res tolk jezna, da bi lahk koga sam s pogledom ubila . V ponedeljek grem zadnjič tja in domov in je to to. Nikamor več! Da zamenjam temo....gremo jutri v Cerknico na karneval, komi čakam ! Aja pa ne vem, če je kera že tole povedala, včeri mi je kasso poslala sms : z Varjo je v Ljubljani na infekcijski, ker težje diha in ji merijo saturacijo. Inhalacije niso nič pomagale, zato je ostala notri, da dobi kisik, če bi se poslabšalo. Upam, da je danes že boljše, ji morm zdele poslat sms. Boščka... Hvala za pikapoke punce, upam, da Žan res ni dobu virusa, dons je še čist vredu. barbaw nobene alternative ni temu, kar dajeva skoz. Če bi se že v osnovi začelo v Trbovljah na alergološki, bi blo verjetn bolš, zdej je pa prepozno. Estrella ja ko, da mam js na porodniški čas in voljo sam po bolnici hodit, kadar jim bo zapasalo. Hudiči eni ... za kile, kako je pa z Asjo??? špelin@ sej ni besed za celo kalvarijo, upam, da bo zdej vsaj res konec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 7:57:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro!!! Pri nas še zmer situacija z zadnjo enkico krizna. Glih začenja ven rint, kak dolg proces!!!! Mislm, da je že več ko en mesec odkar se je začelo to s temi štirimi zobki ... no zdej bo zadnji od skupine . Drgač sm že mal bolš, včeri sm bla pa res tolk jezna, da bi lahk koga sam s pogledom ubila . V ponedeljek grem zadnjič tja in domov in je to to. Nikamor več! Te čisto razumem, da tako razmišljaš, ker jaz sem nad njimi pri Andražu obupala in naredila križ čez njih. Vsake par mesecev na pregleda, da ga je stehtala, zmerla in vprašala, če znam dat inhalacije, če je bil kaj bolan in adijo do naslednjič Da zamenjam temo....gremo jutri v Cerknico na karneval, komi čakam ! Aja pa ne vem, če je kera že tole povedala, včeri mi je kasso poslala sms : z Varjo je v Ljubljani na infekcijski, ker težje diha in ji merijo saturacijo. Inhalacije niso nič pomagale, zato je ostala notri, da dobi kisik, če bi se poslabšalo. Estrella ja ko, da mam js na porodniški čas in voljo sam po bolnici hodit, kadar jim bo zapasalo. Hudiči eni ... za kile, kako je pa z Asjo??? Ma tako tako v torek greva na pregled, pol bom vidla. V toliko je bolje, ker po novem AB še ni bruhala in rana je malo lepša.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 7:57:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Madona kako RR jezi danes mene Mene je tudi in sem šla raje TV gledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 7:57:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** a vama je ratalo kaj naredit z datotekami? Estrella a si dobila kakšen odgovor za marele? Ja sem, danes zjutraj. V KR je še na voljo in jo bom poklicala ter se zmenila za prevzem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 7:58:25
|
|
|
|
Estrella*
|
Šit že toliko je ura, grem zajtrkovat!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 7:59:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro!!! Pri nas še zmer situacija z zadnjo enkico krizna. Glih začenja ven rint, kak dolg proces!!!! Mislm, da je že več ko en mesec odkar se je začelo to s temi štirimi zobki ... no zdej bo zadnji od skupine . Drgač sm že mal bolš, včeri sm bla pa res tolk jezna, da bi lahk koga sam s pogledom ubila . V ponedeljek grem zadnjič tja in domov in je to to. Nikamor več! Pri nas bosta v roku enega meseca samo 2 zobka. Kalvarija pa ...... Da zamenjam temo....gremo jutri v Cerknico na karneval, komi čakam ! Aja pa ne vem, če je kera že tole povedala, včeri mi je kasso poslala sms : z Varjo je v Ljubljani na infekcijski, ker težje diha in ji merijo saturacijo. Inhalacije niso nič pomagale, zato je ostala notri, da dobi kisik, če bi se poslabšalo. Ajeeeejjjj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 8:01:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** a vama je ratalo kaj naredit z datotekami? Estrella a si dobila kakšen odgovor za marele? Ja sem, danes zjutraj. V KR je še na voljo in jo bom poklicala ter se zmenila za prevzem Zlata si!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 8:01:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Šit že toliko je ura, grem zajtrkovat!! Le pohiti. Jaz štartam moj dan z doma iztisnjenim sokom, potem pa vse ostalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 8:23:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Šit že toliko je ura, grem zajtrkovat!! Le pohiti. Jaz štartam moj dan z doma iztisnjenim sokom, potem pa vse ostalo. jst pravkar pijem šejk, potem pa na kavico z mojim bratom in njegovo familijco. aja pa lepo sončno jutro vsem majčicam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 8:24:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hej Nejc spi danes svojo 2.rundo (prva je bila ob pol 12h in to 20 minut), tako da revež ni već zdržal.. Jst se grem počas rihtat, grem na en RD, upam da se Nejc zbudi do 19h, da ga lahko še zrihtam, ker drugače bo ati norel z njim, mali je živc sto na uro. Ajej. Kaj pa ste delali, da ni mogel prej spat? obisk je imel...sestrično in sta dirkala gor in dol.. je pa spal potem do 19.30,vmes eno uro bedel in ob pol devetih nazaj zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 8:25:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro!!! Pri nas še zmer situacija z zadnjo enkico krizna. Glih začenja ven rint, kak dolg proces!!!! Mislm, da je že več ko en mesec odkar se je začelo to s temi štirimi zobki ... no zdej bo zadnji od skupine . Drgač sm že mal bolš, včeri sm bla pa res tolk jezna, da bi lahk koga sam s pogledom ubila . V ponedeljek grem zadnjič tja in domov in je to to. Nikamor več! Da zamenjam temo....gremo jutri v Cerknico na karneval, komi čakam ! Aja pa ne vem, če je kera že tole povedala, včeri mi je kasso poslala sms : z Varjo je v Ljubljani na infekcijski, ker težje diha in ji merijo saturacijo. Inhalacije niso nič pomagale, zato je ostala notri, da dobi kisik, če bi se poslabšalo. Upam, da je danes že boljše, ji morm zdele poslat sms. Boščka... Hvala za pikapoke punce, upam, da Žan res ni dobu virusa, dons je še čist vredu. barbaw nobene alternative ni temu, kar dajeva skoz. Če bi se že v osnovi začelo v Trbovljah na alergološki, bi blo verjetn bolš, zdej je pa prepozno. Estrella ja ko, da mam js na porodniški čas in voljo sam po bolnici hodit, kadar jim bo zapasalo. Hudiči eni ... za kile, kako je pa z Asjo??? špelin@ sej ni besed za celo kalvarijo, upam, da bo zdej vsaj res konec. naty saj bo 1x konec in potem bosta neizmerno uživala !!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 21.2.2009 8:31:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Spanje Evo moje postrežbe, jst bom šla pa tud zdej na kofe:
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.