|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
20.2.2009 22:17:47   
kayica24
Bejbe,grem jaz pred TV,mi ni za sedet..Me vse boli..

Lepo noč..Pa upam da katera rodiuser posted image


_____________________________

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
20.2.2009 22:22:20   
SALT
Kayica-Lepo nočkouser posted image

Barbara-Sem pošnofala po tvojih fotkah,otroška sobica mi je tako všeč,deluje kot da je dojenček že domauser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
20.2.2009 23:28:58   
Katjusa
punce lepo prespano noč ju3 pa akcija za vse k še čakateuser posted image user posted image user posted image tiste k pa cartate pa čim več ur v eni rundi spanja pr nas bo verjetno pestro k že zdej spi pol se bo pa ponoč hotu cartatuser posted image user posted image user posted image user posted image ja no sej zato ga mamo da ga cartamouser posted image user posted image user posted image

lahko noč in lepe sanje

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
20.2.2009 23:54:32   
BarbaraGS
Salt hvala user posted image , zlata si

Katjusa ja sej ves kaj pravijo: dlje si skupaj, bolj podoben si postajas :) sta pa taka srcka ta dva mala, boge punce zlomljenih src user posted image . Me zanima ce bo tudi mlajsi tako nabrit kot je Florijan.
Drugace pa je prenosna posteljica za potovanja. Imava pravo posteljico. Ta prenosna pa je v spodnjem nadstropju v dnevni (tak da ce bom doli, da bo mala imela kje spati) in seveda za najine redne ture obiskovanja starsev (smo vsi razsejani po Sloveniji).

Ce je se kateri dolgcajt, pa sem dodala se slikice s poroke user posted image (sicer je to bilo kar nekaj let nazaj, ampak upajmo, da se nisem zelo postarala)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 3:37:04   
zwer
Lepo pozdravljene nosećke ... no končno so nas priklopili na internet ... smo meli zarad tega tako skakanje in vpitje ... ampak se je očitno splačalo.

Vidim da se je veliko spremenilo ... ČESTITKE vsem MAMICAM, ki so že rodile user posted image user posted image user posted image in naj vaši sončki in sončice lepo napredujejo.

Nam, ki še nismo rodile pa želim da bomo čimprej prišle do tega.

Pri nas drugače vse po starem ... smo zatečeni in čakamo na prihod novega člana ... očitno se mi je pred dobro uro odluščil čep, zdj pa čičat in čakat, da vidmo kdaj bo saj popadkov niti na spregled še ni.

Upam, da se bodo vsem situacije (kakršnokoli) uredile čimprej user posted image ... zdej pa spet letim na WC lulat ...


_____________________________

Love Zwer

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 7:48:53   
BarbaraGS
zwer cesttitke... jaz pa cakam na ta cep, pa ga ni in ni user posted image drzmo pesti, pa javi kako in kaj

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 8:07:10   
MIHAILO
Dobro jutro...sem se tuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Takole je...poadke imam non stop na 10,7,8min..zdaj bolijo k user posted image ,ko me zagrabi hodim,skacem od bolecine...celo noc nisem niti minute spala,ker me zagrabi vsakih 10min in potem hodim itd...sluz in kri imam skoz na vlozku...ob 4h sem sla se enkrat v p ,ker me je mocno bolelo,prej sem pa se poklicala in vprasala,ce morm cakat popadke na 5min al lahko pridem ,ker sem jih par imela na 7 min...pa je rekla:ja kdo vam je pa rekel,da morte cakat na 5min...user posted image ...pa so me oni zato domov poslali...pa sem rekla:da sem ze bla ob 21 pri njih ...pa je rekla:ja vem da ste bili,ridite se pokazat,ne morem vedet dokler vas ne vidim...ctg so posneli in so rekli,da to niso dovolj mocni popadki za rodit...babica je rekla ,da mi ti popadki zdaj vse pripravljajo,mehcajo mv ampak da morm pocakat na one za predihavat ,da bojo za rodit...ob 12h so me narocili na pregled...jaz sem se prejle zelo user posted image user posted image user posted image ,ker me je strah,da bom spet docakala noc in ne bo se nic za res-za roditi,trpeti bom pa morala te popadke...najrajsi bi zdravniku danes rekla,da naj mi se oni dodajo umetne in mogoce potem bo,ce nimam svojih dovoljuser posted image ,ker dovolj me pa zvijaaaaaa in glede na to da je 5 dni cez rok bi to mogoce lahko naredili???ampak vem,da ne bojo spet bom trpela in cakala....a je se katera tkole melaa???

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 8:24:25   
BarbaraGS
mihailo ja bozica...kam pa gres ti rodit? Upam, da pri meni ne bo enako, ker to pa je ze velik telesni napor tolko casa bedet in prenasat to. Upam, da se ti cimprej sprozi kaj, ce ne pa zdrzi in cuvaj energijo za porod. Drugace ti na zalost ne znam pomagat, kot da ti dam kaksno spodbudno besedo. Mislim pa nate in drzim pestke

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 8:29:29   
MIHAILO
Roditi grem v Trbovlje...mislim,da ce bi bila vsaj odprta bi mi oni se dodali umetne in bi slo...tako sem pa samo en prst odprta in cakajo da se mi zacne kaj odpirati,voda odteci...ne vem pa koliko to lahko traja,takole kot je pri meni,taksni popadki in da nisem odprta,pomojem bo moralo nekaj naprej...no jaz si zelim ,da gre...

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 8:57:40   
diamantina
Tako, jaz sem nazaj iz P. MOja porodna izkušnja je lepa, rodila sem z EA, tako da nisem čutila nekih posebej močnih bolečin, tudi šivana nisem bila nič, tako da zdaj lahko vsaj normalno sedim in hodim, čeprav kosti pa še malo bolijo. Stranskih učinkov po EA nisem opazila, le vbodna rana me je naslednji dan majčkeno bolela.
Z malim Ambrožem se lepo dojiva, zaenkrat imam mleka za vse obroke dovolj. user posted image  

Bivanje v bolnici MB - hrana obupna, sanitariji obupni, sestre kakor katera, babice zelo vredu, pediatri super, ginekologi tudi, fajn je to, da so skoz na voljo vložki, sveže pižame, brisače in pleničke.

Vsem, ki ste tudi rodile v tem tednu iskreno čestitam in vam želim veliko užitkov z vašimi sončki. user posted image      

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 10:07:58   
BarbaraGS
MIHAILO moja kolegica je bila prav toliko cez rok kot ti in je bila ves cas odprta za 1 prst in se ni odpirala, pa je toliko casa tezila, da so ji sprozili. Najprej so ji dali nekaj za mehcanje, da se mogoce sama odpre, potem pa se umetne popadke. Je pa res da so na UZ zaznali, da je voda ze motna in da mala dozivlja rahel stres, ker zeli ven, pa ne more.


(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 10:08:43   
BarbaraGS
diamantina srecnica ti...super, da je slo vse tako. Res idealen porod. Kako to da si se odlocila za EA?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 10:11:29   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Ajvy - evo ena slikica... sicer ni današnja... se mi ne da fotoaparata priklapljat...

user posted image

Tako naš frajer uživa v košari, v kateri je uživala že njegova mami in babi... košara je namreč stara več kot 50 let!


kak uživačuser posted image user posted image user posted image user posted image lepa slikca sam mal hudo gleda si ge zgleda neki jezilauser posted image user posted image user posted image user posted image



Mah, naš škratek večkrat hudo pogleda... sploh če mora malo počakat na zizouser posted image user posted image user posted image , takrat ma taki pogled da te na rit vržeuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586


(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 10:17:55   
claud
Ola punce!

vas kar mal pogrešam!

Ampak zdj mamo pa že kr pestro...
naša larissa je danes stara 2 tedna, pa je čez dan ful že budna, čedalje bolj opazuje, pa posluša....je pa ful pridna! res se nimam kj pritoževat!

Upam da mihailo že carta, drugač pa čestitke vsem novopečenim mamicam!

Tistim k pa še greste  rodit pa srečno in pogumno!!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 11:56:16   
Čebel@
ola!
no upam da tiste ki ste v pripravah da čimprej greste po štručke in vam želim da rodite tako hitro kot jaz(ali pa tanci-kar vam je ljubšeuser posted image ) in orgazmično kot katjušauser posted image user posted image user posted image
no drugač pa moj srček spiuser posted image ......ati je pa tudi zaspaluser posted image ......nočka je bila super,samo okoli pol petih jo je en kupček dajal,potem smo pa spali do 9huser posted image user posted image user posted image .....Hana res lepo je na 4 ure(včasih na 3),plenička je billa zjutraj full težka in smrdečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........možek je obljubil da bo dal v album(tuki na rr) slikice ko sva se slikala v studiu z bušijem in pa seveda vam bova pokazala najino princeskouser posted image no upam da to naredimo že danes

dejte mi neki povedat:joške imam čist polne mleka in so full trde in boleče.....a to mine ali se mi dela mastitis?vročine nimam samo prsi me bolijo........pa še to mi povejte:a ponoči spite z modercom,glede na to da vse teče?
 

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 21.2.2009 11:57:17 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 11:58:42   
tanci29
mihailo-joj revčka..no zdej pa res upam da si že v P in da bomo kmalu brali novičke

katjuša-sej sem se sam mal pohecala glede palačink...ampak so mi ful zapasale ko si jih omenla...no evo pa bi jih spet papcala

claud-hej fajn da se tako lepo rihtate...zdaj bo vedno bolj pestro

kayica-kako kaj...že kaj dogaja

deja-če ni zize je pa joj ane...pravi šef vse mora bit takoj, drugače ni dobro..user posted image

diamantina-super za tako fajn porod in da se lepo cartate doma

zwer-me smo mislile da si nam že kam ušla...no pa si še vedno 2v1

naša dva pa spita zdele...daddy je cel dan v službi mami pa kuha kosilo...okol dveh pa dobimo obiske...sem pa kar malo zaspana...pomoje bom tud jest mal zalegla dokler me eden od tamalih u luft ne vrže...pa upam da se kosilo umes samo kuhauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 11:59:32   
Čebel@
claud.......vse najboljše larrisi za 2 tednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 12:02:08   
tanci29
majchy-zize bodo nekaj dni ful nabite dokler se ne vzpostavi red-ponudba povpraševanje...obvezno se masiraj po VROČIM tušem večkrat na dan...najbolje predno podojiš da bo mala lažje zagrabla...pa mal si kar z roko iztisni...res ti priporočam da te se ti kaj ne zabaše...pa še bolijo te za ****...
 
ja jest spim z modercem in tiste blazinice imej še notri...je pa fajn če maš kakšen malo večji modrček da te ne tišči

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 12:09:49   
tanci29
barbara-luštne slikice poročne...kje sta se pa poročila...je ful lepa cerkvica...pa tudi vidva sta fajn zrihtanauser posted image user posted image

salt-upam da ti ne bo treba čakat še devet dni...ti kar malo prej pojdi...včeraj smo se imeli fajn...sem ugotovila da je bolje če smo sami...potem erik sploh ni tečkast...če je pa še daddy doma pol pa skos neki jokca pa kr naprej je zanjim da ga nosi tako se pa sam lepo zaigra malo naju s Hano pogleda...celo pocarklat se je prišel..tako da zaenkrat smo super

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 12:12:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-zize bodo nekaj dni ful nabite dokler se ne vzpostavi red-ponudba povpraševanje...obvezno se masiraj po VROČIM tušem večkrat na dan...najbolje predno podojiš da bo mala lažje zagrabla...pa mal si kar z roko iztisni...res ti priporočam da te se ti kaj ne zabaše...pa še bolijo te za ****...
 
ja jest spim z modercem in tiste blazinice imej še notri...je pa fajn če maš kakšen malo večji modrček da te ne tišči
hvala ti za odgovor.......a joško celo masiram ali samo bradavico?dojim pa z nastavkom ker me je prvi dan zasesala na obeh joških(so mi jo narobe pristavili)tko da dokler se ne pocajta sva na nastavku-mi je pa lažje ker vem da je in ni se ji treba matrati z pristavljanjem ampak samo hopa v usta in papcamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 12:15:22   
tanci29
majchy-ne kar celo dojko masiraj...kar tako od zgoraj navzdol pa vroč tuš naj ti teče gor...sej je ful zoprno ampak res pomaga...boš čist olajšana prišla izpod tuša...jest sem si rečmo ene pet do osem minut eno masirala...to traja kak teden potem se pa red vzpostavi

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 12:17:45   
tanci29
a bradavice si mažeš...se ti bo prej pocajtalo...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 12:18:38   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-zize bodo nekaj dni ful nabite dokler se ne vzpostavi red-ponudba povpraševanje...obvezno se masiraj po VROČIM tušem večkrat na dan...najbolje predno podojiš da bo mala lažje zagrabla...pa mal si kar z roko iztisni...res ti priporočam da te se ti kaj ne zabaše...pa še bolijo te za ****...
 
ja jest spim z modercem in tiste blazinice imej še notri...je pa fajn če maš kakšen malo večji modrček da te ne tišči
hvala ti za odgovor.......a joško celo masiram ali samo bradavico?dojim pa z nastavkom ker me je prvi dan zasesala na obeh joških(so mi jo narobe pristavili)tko da dokler se ne pocajta sva na nastavku-mi je pa lažje ker vem da je in ni se ji treba matrati z pristavljanjem ampak samo hopa v usta in papcamouser posted image user posted image user posted image


user posted image Mi2 tud z nastavki zrihtavauser posted image user posted image me je tud že v p tok zasesala da je blo za znort, nastavki so pa zakon!!
Pa Lanolin mi je tud rešu bradavice-jih redno mažem-po in pred hranjenjem...pomaga full.


< Sporočilo je popravil claud -- 21.2.2009 12:19:41 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 12:21:12   
Čebel@
bom probala z masažo ker imam rs filing da jih bo razgnalo in cele bolijo.......ja mažem se z lanolinom-mi full pomaga.....baje je dobro jih tudi čim več luftati na zraku samo to pač ne gre ker mi tok teče mleko

sem full vesela da ste se tko fajn pošlihrali in da erik ni ljubosumen na hanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Februarčice 2009 - 7.del
21.2.2009 12:24:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-zize bodo nekaj dni ful nabite dokler se ne vzpostavi red-ponudba povpraševanje...obvezno se masiraj po VROČIM tušem večkrat na dan...najbolje predno podojiš da bo mala lažje zagrabla...pa mal si kar z roko iztisni...res ti priporočam da te se ti kaj ne zabaše...pa še bolijo te za ****...
 
ja jest spim z modercem in tiste blazinice imej še notri...je pa fajn če maš kakšen malo večji modrček da te ne tišči
hvala ti za odgovor.......a joško celo masiram ali samo bradavico?dojim pa z nastavkom ker me je prvi dan zasesala na obeh joških(so mi jo narobe pristavili)tko da dokler se ne pocajta sva na nastavku-mi je pa lažje ker vem da je in ni se ji treba matrati z pristavljanjem ampak samo hopa v usta in papcamouser posted image user posted image user posted image


user posted image Mi2 tud z nastavki zrihtavauser posted image user posted image me je tud že v p tok zasesala da je blo za znort, nastavki so pa zakon!!
Pa Lanolin mi je tud rešu bradavice-jih redno mažem-po in pred hranjenjem...pomaga full.

če bi vedla da bo tko lažje(za obe) z nastavkom pol se sploh nebi matrala s pristavljanjem........sem se drugo noč v p tok zjokala ker sem jo pristavljala,bolelo je za pop.izdit,hana pa ni mogla zagrabit oz.se je full namatrala......takrat sva dobile dodatek(samo takrat) da sem se jaz pomirila....me je pa tolažila res ena super babca(mi je žal da se nisva poslovili)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?