|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: velike družine
19.2.2009 8:13:37   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Jutro!

Ja mi spet pričakujemo....naše 11 dete...in vsi ga komaj čakamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 226
19.2.2009 8:18:18   
dodi
Cerar je faca ja...meni je zelo ljub prav zato,ker zakomplicira toliko kot je nujno potrebno.
Meni je rešil on zadnji dvojčici in samo njemu se lahko zahvalim za porod tak kot je bil,kljub temu da sta obe ležali narobe.

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 227
19.2.2009 8:33:59   
dašabina
Helo, po dolgem času...
a ta odloča je tista, ki jo moraš osebno prevzet, ker potem tud mene to čaka na pošti.....user posted image
DOBRODOŠLE NOVEuser posted image , mi smo zaenkrat pri 3, ampak eden bo šeuser posted image , kdaj pa še ne vem točnouser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 228
19.2.2009 8:53:12   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

a ta odloča je tista, ki jo moraš osebno prevzet, ker potem tud mene to čaka na pošti...

ja!

dodi pri meni je bil Cerar tako na štose,da sploh nisem vedla kdaj je začel z preizkavo...ja res je faca!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 229
19.2.2009 9:05:10   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Helo, po dolgem času...
a ta odloča je tista, ki jo moraš osebno prevzet, ker potem tud mene to čaka na pošti.....user posted image
DOBRODOŠLE NOVEuser posted image , mi smo zaenkrat pri 3, ampak eden bo šeuser posted image , kdaj pa še ne vem točnouser posted image user posted image

ja osebno jo moraš prevzeti

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.2.2009 9:07:39   
lumpa6
dodi čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image , me pa prav zanima kako vse sfolgaš, pri nas jih je pet pa komaj vse operem, bi si prau rada ogledala kako to pri vas zgledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 231
19.2.2009 9:36:56   
andreja2000
dodi ja,res,jaz imam"samo" 3,pa se mi včasih zdi,da komaj sfolgam user posted image ,cote,pospravljanje....

ej,punce,jaz pa imam težavo pri naši najmlajši(14 mesecev) in sicer z njenim spanjem.Ko se je lani decembra rodila je bilo vse o.k,lepo je spala,se dojila na 3 ure,noči je celo velikokrat lepo prespala...skratka brez problemov.Potem pa se je začelo....že čez dan skoraj več ni spala,morda parkrat po nekaj minut.V tistem času mi je zbolela mami in bila sem mišljenja,da moje dete pač čuti mojo žalost in da zato tako slabo spi.Noči so postale prava groza in še danes je tako.Jo dam spat in po kaki uri se že zbudi,potem se je sposobna zbujat tudi na 10-15 minut.In ker sva se z mojim skoz vstajala,jo je on dal k nama v posteljo,pa ni nič bolje,ko se mala zbudi,se vstaja,me vleče za nos,plazi po mojem in meni in ko nam končno uspe,da spet zaspi je to največ za uro,zelo redko 2 v enem kosu in nato se spet zbudi....in tako je celo noč.Čez dan velikokrat spi le 10-15 ,večkrat celo nič.Ko sem to povedala naši pediatrinji,je rekla,da je punčka pač taka in naj se na to navadimo,mene pa vseeno skrbi,da ni kaj narobe,pa tudi midva se z vsakim dnem težje spraviva iz postelje,ker smo že čisto neprespani.Ne vem no,zdi se mi,da je tega zbujanja na noč le preveč in to vsako sleherno noč isto.....user posted image user posted image
Naj še povem to,da mi je potem bolna mami umrla,tega je sedaj 10 mesecev in mesec dni,odkar mi je še umrla moja sestra,ki je žal zapustila svoja dva sončka,ki pa sta sedaj velikokrat tudi pri nas.Sprašujem se,ali je možno,da naša najmlajša Eva pač nekako čuti to mojo žalost in da zato ponoči tako slabo spi,ali je nemara vzrok kje drugje???
Ima katera od vas(ali pa jo je imela) kako podobno izkušnjo,saj me že vse skupaj res skrbi,čeprav pediatrinja pravi,da to ni nič takega,kaj vem no,človek bi rabil nek spanec v enem kosu,pri nas pa je to največ dve uri skupaj,potem sledi rogoviljenje po postelji....in zjutraj sem običajno še bolj utrujena kot zvečer,preden grem spat.
To,da mala nič kaj ne spi čez dan smo se navadili,noči pa so mi uganka in že kar eno mučenje,le kako se mala lahko naspi,ker zjutraj je nasmejana in že vsa naspidirana....
Kaj mislite ve o vsem tem....

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 232
19.2.2009 10:34:32   
lumpa6
andreja moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image
sploh si nemorem predstavljati kaj preživljaš, je pa čisto možno da čuti in se to kaže na njenem vedenju

Neposredna povezava do sporočila: 233
19.2.2009 10:52:11   
Anonimen
andreja sožaljeuser posted image user posted image , si res ne predstavljam kako ti je hudo,verjetno pa čuti ves stres in žalost saj, če jaz že malo bolj naglas govorim samo v telefon že vidim, da ji ni vseeno in je jokava, ali pa kriči.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
19.2.2009 11:05:32   
Anonimen
sem šele zdaj videla dodi iskrene čestitkeuser posted image user posted image , kako to zmoreš raje ne vprašam, moji štirje so kar nekaj let narazen pa sem včasih čist fertik, tud 5user posted image ne pomaga.

Jaz sem stara no mlada 37 se pa sploh ne počutim tolk, se mi zdi, da sem se pri 20 počutila starejšo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
19.2.2009 11:57:57   
lumpa6
jaz sem pa ravnokar odločbo dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
19.2.2009 12:24:02   
andreja2000
lumpa6 in omarca hvala vama za sožalje.Ja je trenutno res hudo,še posebno,ker sem v tako kratkem času izgubila dve meni tako dragi osebi....user posted image .
Torej mislita,da bi lahko bil vzrok tega našega nespanja ravno v tem,moji žalosti.Pa saj se trudim,pa ne jočem pred tamalo,vendar vrjetno vseeno čuti,da v sebi nosim bolečino....
Moja sestra je bila celo zraven pri porodu,ko sem rodila Evo(ker moj enostavno ne prenese krvi).Sestra je tudi prerezala popkovino in zato ji je bila Eva prav posebna nečakinja,res škoda,da je ne bo videla odrašćatuser posted image
Je pa sestra zapustila 5 let starega sinka in 11 let staro punčko.Sta pa mala dva zelo navezana name,saj smo bili zares veliko skupaj,tako da ju sedaj jaz večkrat "pocartam",ker vidim,kako to pogrešata.Svaku pa vsaka čast,ker zelo lepo skrbi zanju!

lumpa6 bravo za odločbouser posted image user posted image user posted image .Jaz imam zaenkrat še samo odločbo,denarja še pa ni.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 237
19.2.2009 12:57:40   
lumpa6
denar bo marca

Neposredna povezava do sporočila: 238
19.2.2009 13:00:37   
andreja2000
a tako,no, samo da bouser posted image .

Jaz sem pa čisto zastojn hodla do mojega ginekologa,ga sploh blo ni,uh,sem bila jeznauser posted image .

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 239
19.2.2009 13:12:30   
corfu
Punce, jaz imam dva škratka sina starega 4 leta in hčerko staro dobro leto in pol...lahko samo rečem, svaka vam čast, vas občudujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan!!!

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 240
19.2.2009 13:20:22   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

a tako,no, samo da bouser posted image .

Jaz sem pa čisto zastojn hodla do mojega ginekologa,ga sploh blo ni,uh,sem bila jeznauser posted image .
mene vedno obvestijo če sem naročena in ga ni in verjamem da si jeznauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
19.2.2009 13:20:58   
Anonimen
andreja res mi je hudo za vse vasuser posted image user posted image , je pa sigurno to vpliv vsega kar se je dogajalo,tud mi nismo čist normalni ob takih tragedijah

dans je zgleda en tak dan sem tud jaz zjutraj peljala 18 letnika k zdravniku in tik preden greva mi pravi da je zgubu karticouser posted image ,sem že zjutraj ob 7 po netu iskala številko zdravnice pa naju je k sreči vzela, k nas že poznajo, nas je dost pa smo skoz tamuser posted image user posted image
Za veliko družino sem pa jaz dobila samo razliko za tamalo moram še vprašat kaj je z ostalim, ta denar res prav pride

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
19.2.2009 13:21:12   
lumpa6
Želim vam lep dan!!!

ja tudi tebi corfuuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 243
19.2.2009 20:57:52   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce, jaz imam dva škratka sina starega 4 leta in hčerko staro dobro leto in pol...lahko samo rečem, svaka vam čast, vas občudujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan!!!

corfu, a nisi bila ti pri septembrkah? user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.2.2009 20:58:59   
CUKRČEK
andreja 2000, upam da se bo tudi pri vas vse spremenilo na lepše. Vem da ti je težko, vendar se bo nekako le uredilo. Držim pesti!!user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 245
20.2.2009 12:10:09   
andreja2000
Hojla!

Se na hitro malo oglasim....
Pri nas se naslednji teden pričenjajo počitnice in upam,da bom še sploh lahko prišla kaj do računalnikauser posted image .No,pa še jezi nas ta ljuba stara škatla in na momente se mi sploh več prižgat ne dauser posted image

CUKERČEK tudi tebi hvala za vse tople besede !

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 246
20.2.2009 13:20:25   
corfu
Cukerček, jaz sem bila pri julijkah 07, no sem še zdaj user posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 247
20.2.2009 21:06:05   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Cukerček, jaz sem bila pri julijkah 07, no sem še zdaj user posted image

No ja, nekaj takega. Sem tudi jaz julijka, čeprav sem imela rok septembra.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 248
20.2.2009 21:51:35   
Anonimen
Čer
se še jaz mal oglasim, sem bla po petih dneh v službi in dela kar ni zmanjkal, doma mislim, sem mislila da sem vse podelala v teh dnehuser posted image
cukerček in corfu moja je tud rojena v začetku avgusta so približno isto stari. jih boste kaj našemile v maškare. naša bo zajček ta malo večji pa seveda spider man, se že pripravlja in komaj čaka

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
20.2.2009 21:54:42   
Anonimen
sem prehitro poslala avgusta 07 sem pozabla letnicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dilema - ime
Janjikaaaa

Kdo bo dojenčku izbral ime?

Oba s fantom (86%)

Vztrajala bom pri svoji izbiri, ker je najboljša (3%)

Fant/mož vztraja pri svoji izbiri in ne popusti (3%)

Vseeno mi je, odločitev prepustim fantu/možu (6%)

Fantu/možu je vseeno, tako da se še odločam (2%)

Mama/prijateljica/sestra/.... (1%)

Število vseh glasov: 187

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!