|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: velike družine
17.12.2008 13:58:39   
lumpa6
o se že pripravljamo, okrašeno je že vseuser posted image user posted image , sedaj samo še darila dokupim, nekaj  že imamouser posted image user posted image pol pa hop v novo leto

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 17.12.2008 14:06:42 >

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 176
17.12.2008 15:04:41   
CUKRČEK
Pri nas je darila že Miklavž prinesel. Edino Deda Mraz še v soboto prinese pri meni v službi. Okrašeno pa še nimamo nič. Čakamo na božični večer. Takrat šele postavimo jaslice in drevo....smo pač "po starem" narejeniuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 177
18.12.2008 8:15:15   
lumpa6
no kje steuser posted image user posted image user posted image

rabim eno močno  user posted image   da k sebi pridem

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 178
18.12.2008 11:07:10   
anckabancka
Cukrček, mi tudi okrašujemo, delamo jaslice... na dan pred Božičem. Komaj čakam...

Upam, da se otroci do takrat pozdravijo, ker smo kar bolani. No, tasrednji je danes šel po enem tednu v vrtec, najstarejši se še crklja doma, tamali pa je tudi ves smrkav in kašlja. So pa dolgo zdržali letos, ker praktično od pomladi nosmo bili nič bolni.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 179
18.12.2008 11:54:25   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
18.12.2008 12:16:22   
lumpa6
če ima katera voljo - samo vidospot si morte pogledat, oni pa za vsak ogledan videospot donirajo 5 centov  user posted image

http://www.radio1.si/?p=video&id=27273

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 181
31.12.2008 10:15:57   
lumpa6
user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 182
31.12.2008 15:37:51   
CUKRČEK
vse najlepše v novem letuuser posted image PA danes fajn jejte...hujšali bomo že kasnejeuser posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.1.2009 13:42:56   
puri
Pri nas imamo tudi 4 sončke. 3 fantke stare user posted image 6, user posted image 4,5, in user posted image 3 leta. Zadnja je pa punčka, ki bo ta mesec dopolnila 1 letouser posted image . Nas tudi vsi zelo čudno gledajo, sploh, ker sva z možem še zelo mlada. Jaz sem 28, mož 30. Po tretjem so vsi govorili, da bomo imeli verjetno še enega, ker bi imeli radi punčko, sedaj ko jo imamo, govorijo, da smo jo končno dočakali in da zdej smo pa verjetno zaključiliuser posted image , ker imamo vse. Vsi so zelo pometni, midva pa nikoli nisva imela toliko otrok zato, da bi dobili punčko,.....pa verjetno tudi še nismo čisto zaključili, tudi če imamo sedaj oba spolauser posted image ,. .......ampak čez par let, ko se bomo, upam, da preselili v novo hišo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 184
3.1.2009 12:30:15   
lumpa6
Good Morning My Friend!
user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 185
3.1.2009 12:35:08   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: puri

Pri nas imamo tudi 4 sončke. 3 fantke stare user posted image 6, user posted image 4,5, in user posted image 3 leta. Zadnja je pa punčka, ki bo ta mesec dopolnila 1 letouser posted image . Nas tudi vsi zelo čudno gledajo, sploh, ker sva z možem še zelo mlada. Jaz sem 28, mož 30. Po tretjem so vsi govorili, da bomo imeli verjetno še enega, ker bi imeli radi punčko, sedaj ko jo imamo, govorijo, da smo jo končno dočakali in da zdej smo pa verjetno zaključiliuser posted image , ker imamo vse. Vsi so zelo pometni, midva pa nikoli nisva imela toliko otrok zato, da bi dobili punčko,.....pa verjetno tudi še nismo čisto zaključili, tudi če imamo sedaj oba spolauser posted image ,. .......ampak čez par let, ko se bomo, upam, da preselili v novo hišo.

ne se sekirat naj govorijo kar jim paše, meni tudi govorijo da sem nora ker jih imam toliko pa razmišljam še o kakšnem, pa naj, jaz vem da si želim še kakšnega, prostorska stiska se bo pa tut rešila, saj veš kjer je volja tam je potuser posted image user posted image pa dobrodošlauser posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 186
5.1.2009 8:42:00   
puri
Lumpa6,...hvala za dobrodošlicouser posted image ,......sem prav vesela, da se je odprla ta temauser posted image . Se počutim, kot doma, ker razmišljamo in doživljamo vse približno enakouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 187
13.1.2009 13:42:15   
CUKRČEK
Bohnedaj, da bi poslušal okolico.
Ko imaš prvega, te takoj že sprašujejo kdaj bo drugi. In ko je drugi je konec vprašanj. Če maš še tretjega, se je gotovo ponesrečilo. Če pa slučajno še kakšnega, si pa že frik.
K*** gleda okolico, važno da se imamo mi lepo.user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.1.2009 8:26:28   
lumpa6
http://www.durs.gov.si/si/aktualno/dohodnina_2008

če katera potrebuje

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 189
16.1.2009 22:23:03   
hariba
O punce,skoraj sem čisto pozabila na vas. Priganjanje k učenju,pa bolezni,groza. Kako so kaj vaši sončki? Zdravi? Pri meni so vsi 4 bolani,pa jaz tudi,edino mož še ni. Pred pol ure je še tavečja hčerka,ki je do sedaj bila edina zdrava bruhala. Tudi najmlajša je bruhala,čeprav je na ospenu zaradi škrlatinke

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 190
17.1.2009 9:44:26   
lumpa6
a ima rota virus

user posted image user posted image bogi upam da bo kmalu vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas se kar držimo user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 191
17.1.2009 16:51:39   
CUKRČEK
Pri nas smo zdravi.

Upam, da se pozdravite, haribauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 192
17.1.2009 17:21:06   
hariba
Ja verjetno imajo imata punci rota virus,meni se driska danes malo umirja.  Tamljaši sin pa je na antibiotikih,močno kašlja namreč.
Hvala za lepe želje in ostanite zdravi še naprej.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 193
17.1.2009 17:36:18   
pigama
Pozdravljene!

Pri nas imamo 3 prečudovite sončke.
Najstarejša jih bo dopolnila 7, sin ima 4 leta, naša mala princeska pa bo dopolnila v kratkem 6 mesecev. Imamo se lepo in sam prav vesela, da sva se z možem odločila za večjo družino. Zaenkrat jih imava dovolj, ampak nikoli ne reči nikoli!!!user posted image

en koš user posted image  za vse bolančke

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 194
17.1.2009 18:27:05   
lumpa6
jaz bi tudi z veseljem imela se kakšnegauser posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 195
17.1.2009 18:29:39   
lumpa6
no danes smo bili malo na smučanju in sem ugotovila da moj 5 letnik kar dobro smučauser posted image user posted image user posted image , no sedaj pa moram kupiti smučkeuser posted image , no kje naj najdem ene primerne pa pancarje za zravn

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 196
17.1.2009 19:03:47   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

Pozdravljene!

Pri nas imamo 3 prečudovite sončke.
Najstarejša jih bo dopolnila 7, sin ima 4 leta, naša mala princeska pa bo dopolnila v kratkem 6 mesecev. Imamo se lepo in sam prav vesela, da sva se z možem odločila za večjo družino. Zaenkrat jih imava dovolj, ampak nikoli ne reči nikoli!!!user posted image

en koš user posted image  za vse bolančke

dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 197
17.1.2009 23:13:59   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

no danes smo bili malo na smučanju in sem ugotovila da moj 5 letnik kar dobro smučauser posted image user posted image user posted image , no sedaj pa moram kupiti smučkeuser posted image , no kje naj najdem ene primerne pa pancarje za zravn

mi smo jih kupili naši 4,5 letnici preko oglasa. Za 50 eurov smo dobili smuči+vezi in pancerje....kot nove. Malo pobrskaj po Bolhi.

Ker če bi kupili nove, bi nas to prišlo nekje 250 eurov. Pol sva pa samo še novo čelado in palce kupila.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 198
18.1.2009 9:50:40   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

mi smo jih kupili naši 4,5 letnici preko oglasa. Za 50 eurov smo dobili smuči+vezi in pancerje....kot nove. Malo pobrskaj po Bolhi.

Ker če bi kupili nove, bi nas to prišlo nekje 250 eurov. Pol sva pa samo še novo čelado in palce kupila.

no nekaj takega iščem, pa kolk bi morale biti dolge za 120 velikega mulčka

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 199
18.1.2009 17:38:51   
hariba
110 cm,te carving smuči naj bi segale do brade,za začetnike so lahko celo malo krajše,se je tako lažje naućiti. Jaz pancarje vsako leto vzamem na smučarskem sejmu,premajhne pa prodam dalje. Smuči se splača vzeti tudi kdaj v kaki akciji skupaj z vezmi,jaz sem za nove fisher v Giga sportu dala 120 €. Morda so kakšne poceni ostale še od razprodaje. Najde se pa tudi kaj ugodno na boljšjem sejmu. Saj ga imate v Ljubljani a ne? Je pa velik za 5 let a ne?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?