Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:33:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če ne bo katera kaj napisala, bom še res šla posodo pomivat. Ni nobene razen naju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:33:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Tako, zdej se pa jaz poslavljam za nocoj in vam vsem skupaj želim eno mirno in naspano noč NOČKO nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:35:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če ne bo katera kaj napisala, bom še res šla posodo pomivat. Ni nobene razen naju. Mislim, da bova midve tudi mogle it, ti spat, jaz pa posodo pomit, kuhinjo pobrisat, sebe stuširat, ... Uffff, kje je še moja postla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:36:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če ne bo katera kaj napisala, bom še res šla posodo pomivat. Ni nobene razen naju. Mislim, da bova midve tudi mogle it, ti spat, jaz pa posodo pomit, kuhinjo pobrisat, sebe stuširat, ... Uffff, kje je še moja postla. nekaj si lahko pustiš za jutri, te bo ziher počakalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:39:32
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če ne bo katera kaj napisala, bom še res šla posodo pomivat. Ni nobene razen naju. Mislim, da bova midve tudi mogle it, ti spat, jaz pa posodo pomit, kuhinjo pobrisat, sebe stuširat, ... Uffff, kje je še moja postla. nekaj si lahko pustiš za jutri, te bo ziher počakalo Se bojim, da bi kdo namesto mene nardil. Mogoče bo kuhinja počakala, posodo pa moram pomit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:41:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če ne bo katera kaj napisala, bom še res šla posodo pomivat. Ni nobene razen naju. Mislim, da bova midve tudi mogle it, ti spat, jaz pa posodo pomit, kuhinjo pobrisat, sebe stuširat, ... Uffff, kje je še moja postla. nekaj si lahko pustiš za jutri, te bo ziher počakalo Se bojim, da bi kdo namesto mene nardil. Mogoče bo kuhinja počakala, posodo pa moram pomit. če bi tole bilo res, bi mu jaz kar takoj pustila delo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:43:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če ne bo katera kaj napisala, bom še res šla posodo pomivat. Ni nobene razen naju. Mislim, da bova midve tudi mogle it, ti spat, jaz pa posodo pomit, kuhinjo pobrisat, sebe stuširat, ... Uffff, kje je še moja postla. nekaj si lahko pustiš za jutri, te bo ziher počakalo Se bojim, da bi kdo namesto mene nardil. Mogoče bo kuhinja počakala, posodo pa moram pomit. če bi tole bilo res, bi mu jaz kar takoj pustila delo Če bi bil moj doma, bi pomil posodo. Ker rad pomiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:44:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če bi bil moj doma, bi pomil posodo. Ker rad pomiva. Verjetno ima bolj pomembno delo - šraufanje avta? Kdaj ga pa pričakuješ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:45:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ sem časovno obbjavila post pred tabo, pa mi ga je na ekranu izpisalo za teboj. Tegale z branjem na WC-ju pa ne bom nikoli razumela. To je moj oče počel, pa poznam jih kar nekaj, tudi ženske so vmes. In res ne razumem tega. Jaz tudi ne razumem, kaj jim je zanimivega na sekretu sedet pa čitat, sudoku reševat,... Jaz pač ne morem tam v nedogled sedet pa čitat. Sploh ne razumem, če gre srat, kaj je tako zanimivo sedet v smradu in brat? Težko opisati... Ampak tudi jaz sem v časih brez otrok imela tovrstne užitke Lepo bereš in ti noben ne pride težit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:47:13
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če bi bil moj doma, bi pomil posodo. Ker rad pomiva. Verjetno ima bolj pomembno delo - šraufanje avta? Kdaj ga pa pričakuješ? Pojma nimam, upam, da ne bo prirogovilil sredi noči, da mi Vidka ne zbudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:47:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Vidim, da niste hudo razpoležene za čvek nocoj. No sej jaz tudi ne, me ful, ampak res ful boli želodec, tako da si grem en čaj prištimat in pol še samo v posteljo. zate. NO Manca je kljub temu, da je pozno spala svojo drugo rundo, kljub temu omagala že ob 9ih. Sam je pa zanimiva tale frača moja. JO dam v posteljo na hrbet, ona pa prst v usta, se obrne na bok in nato na trebuh, prst ven iz ut in že spi Manca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:48:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ sem časovno obbjavila post pred tabo, pa mi ga je na ekranu izpisalo za teboj. Tegale z branjem na WC-ju pa ne bom nikoli razumela. To je moj oče počel, pa poznam jih kar nekaj, tudi ženske so vmes. In res ne razumem tega. Jaz tudi ne razumem, kaj jim je zanimivega na sekretu sedet pa čitat, sudoku reševat,... Jaz pač ne morem tam v nedogled sedet pa čitat. Sploh ne razumem, če gre srat, kaj je tako zanimivo sedet v smradu in brat? Težko opisati... Ampak tudi jaz sem v časih brez otrok imela tovrstne užitke Lepo bereš in ti noben ne pride težit Zdaj pa vem, kje je finta. Ker te res nihče ne gnjavi. Pa vseeno, jaz ne morem tam sedet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:48:07
|
|
|
|
špelin@
|
Je.be.mumast, Gregi se že zbuja in teži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:48:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ sem časovno obbjavila post pred tabo, pa mi ga je na ekranu izpisalo za teboj. Tegale z branjem na WC-ju pa ne bom nikoli razumela. To je moj oče počel, pa poznam jih kar nekaj, tudi ženske so vmes. In res ne razumem tega. Jaz tudi ne razumem, kaj jim je zanimivega na sekretu sedet pa čitat, sudoku reševat,... Jaz pač ne morem tam v nedogled sedet pa čitat. Sploh ne razumem, če gre srat, kaj je tako zanimivo sedet v smradu in brat? Težko opisati... Ampak tudi jaz sem v časih brez otrok imela tovrstne užitke Lepo bereš in ti noben ne pride težit Jaz sem brala na sedežni ali pa kje drugje. Mi je neudobno sedet na wc-ju. Hb smo si različni in se lahko malo tudi nasmejimo samemu sebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:49:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je.be.mumast, Gregi se že zbuja in teži Moja se je že 2x do zdaj. Spet bo trajalo celo večnost, da bo zob zunaj. Ga čakam že xx dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:49:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je.be.mumast, Gregi se že zbuja in teži Dam mu še malo kokic , Gregi spat in to hitro. . Moj Videk je pa jedo danes skorjico od pice in je bil celi nori.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:49:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ sem časovno obbjavila post pred tabo, pa mi ga je na ekranu izpisalo za teboj. Tegale z branjem na WC-ju pa ne bom nikoli razumela. To je moj oče počel, pa poznam jih kar nekaj, tudi ženske so vmes. In res ne razumem tega. Jaz tudi ne razumem, kaj jim je zanimivega na sekretu sedet pa čitat, sudoku reševat,... Jaz pač ne morem tam v nedogled sedet pa čitat. Sploh ne razumem, če gre srat, kaj je tako zanimivo sedet v smradu in brat? Težko opisati... Ampak tudi jaz sem v časih brez otrok imela tovrstne užitke Lepo bereš in ti noben ne pride težit Zdaj pa vem, kje je finta. Ker te res nihče ne gnjavi. Pa vseeno, jaz ne morem tam sedet. Drži. Ker noben odrasel ne bo rinil v tuj smrad Otroci se pa na to ne ozirajo in jim dol visi, če smrdi, zato sem morala tovrstno relaksacijo opustiti.........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:51:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je.be.mumast, Gregi se že zbuja in teži Dam mu še malo kokic , Gregi spat in to hitro. . Moj Videk je pa jedo danes skorjico od pice in je bil celi nori. Gregi ima tudi to rad, zraven pa celo kuhinjo napacka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:51:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je.be.mumast, Gregi se že zbuja in teži Moja se je že 2x do zdaj. Spet bo trajalo celo večnost, da bo zob zunaj. Ga čakam že xx dni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:51:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če bi bil moj doma, bi pomil posodo. Ker rad pomiva. Verjetno ima bolj pomembno delo - šraufanje avta? Kdaj ga pa pričakuješ? Pojma nimam, upam, da ne bo prirogovilil sredi noči, da mi Vidka ne zbudi. Mi je kar hudo zate, ker vem kako ti. Sem dala podobno sitacijo skozi. Rada bi bila skupaj, pa je treba avto popravit, pa dela na hiši čakajo in .... Treba se je tudi drug drugemu posvetit in Vidu, potem pa se vse zgrne nate. Upam, da ti pride čimprej in čimbolj tiho, da si boš lahko nogice grela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:52:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka kako je bilo na potepu? Lepo . Jutri me pa spet čaka naporen dan. Bom spet varuška nečaku, tako da ne bo nič počitka čez dan za mami, ki je danes vse že lepo pospravila . A greste kam maškare gledat oz. v maškare? Mislim, da ne. Nas bodo doma obiskale.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 20.2.2009 22:04:23 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:52:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Je.be.mumast, Gregi se že zbuja in teži Moja se je že 2x do zdaj. Spet bo trajalo celo večnost, da bo zob zunaj. Ga čakam že xx dni. tudi tebi A si že kaj angažirala mami, da bi imela eno noč Gregija?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:53:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če bi bil moj doma, bi pomil posodo. Ker rad pomiva. Verjetno ima bolj pomembno delo - šraufanje avta? Kdaj ga pa pričakuješ? Pojma nimam, upam, da ne bo prirogovilil sredi noči, da mi Vidka ne zbudi. Mi je kar hudo zate, ker vem kako ti. Sem dala podobno sitacijo skozi. Rada bi bila skupaj, pa je treba avto popravit, pa dela na hiši čakajo in .... Treba se je tudi drug drugemu posvetit in Vidu, potem pa se vse zgrne nate. Upam, da ti pride čimprej in čimbolj tiho, da si boš lahko nogice grela. Jaz pa ti poleg tega, kar je že barbaw napisala, želim še, da bo avto zdaj res nekaj časa zdržal brez popravil oz. posebnih dodatnih stroškov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:53:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober večer! Estrella čestitke Jaz sem pa danes kar pridna, sem prejle še v šoping letela po darila. Videk spi, preden je šel spat sem še nahitro posesala, sedaj pa moram še kopalnico in kuhinjo pobrisat, ker mali tako dela v kuhinji, da človek ne folga pucat za njim. Kamorkoli pogledam je kos keksa, kos kruha, vse pač nameče po kuhinji. Mi je zelo poznana tale reč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:54:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Če bi bil moj doma, bi pomil posodo. Ker rad pomiva. Verjetno ima bolj pomembno delo - šraufanje avta? Kdaj ga pa pričakuješ? Pojma nimam, upam, da ne bo prirogovilil sredi noči, da mi Vidka ne zbudi. Mi je kar hudo zate, ker vem kako ti. Sem dala podobno sitacijo skozi. Rada bi bila skupaj, pa je treba avto popravit, pa dela na hiši čakajo in .... Treba se je tudi drug drugemu posvetit in Vidu, potem pa se vse zgrne nate. Upam, da ti pride čimprej in čimbolj tiho, da si boš lahko nogice grela. Jaz pa ti poleg tega, kar je že barbaw napisala, želim še, da bo avto zdaj res nekaj časa zdržal brez popravil oz. posebnih dodatnih stroškov Če ne, ga pridem jaz zbrcat v gume, ker sem bližje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.