Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:10:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko Ti si carica!!! barbaw, a ti to puzzle sestavljaš? Mi smo imeli pa filmski večer, smo ob sedmih odprli domačo "kinodvorano" in se naložili po postelji ter gledali Sezono lova 2 - je tudi Gregi jedel kokice Zdaj pa mularija že spi, je pa s kopico čtiva odšel v skrivne prostore samotnega prestola
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:10:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vsaj tebi je lepo, jaz sem sedaj nesla plastiko v keson, cote dala prat, sedaj pa grem pod tuš. En čaj si še skuham, pa da vidim, če bo katera še kaj lepega napisala danes. Bolj slabo kaže. Jaz sem plastiko in papir nesla včeraj. Tudi prala sem včeraj. Stuširala sem se že. Drugega pa nimam več kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:12:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko Ti si carica!!! barbaw, a ti to puzzle sestavljaš? Mi smo imeli pa filmski večer, smo ob sedmih odprli domačo "kinodvorano" in se naložili po postelji ter gledali Sezono lova 2 - je tudi Gregi jedel kokice Zdaj pa mularija že spi, je pa s kopico čtiva odšel v skrivne prostore samotnega prestola Ja. Pri tebi pa nisem navajena, da mularija tako hitro spi. Kaj boš brala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:12:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vsaj tebi je lepo, jaz sem sedaj nesla plastiko v keson, cote dala prat, sedaj pa grem pod tuš. En čaj si še skuham, pa da vidim, če bo katera še kaj lepega napisala danes. Bolj slabo kaže. Jaz sem plastiko in papir nesla včeraj. Tudi prala sem včeraj. Stuširala sem se že. Drugega pa nimam več kaj. Pridi k meni, če ti je dolgčas. Mam še eno goro posode za pomit, kopalnico za spucat, kuhinjo pobrisat,... delo najdem takoj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:14:44
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko Ti si carica!!! barbaw, a ti to puzzle sestavljaš? Mi smo imeli pa filmski večer, smo ob sedmih odprli domačo "kinodvorano" in se naložili po postelji ter gledali Sezono lova 2 - je tudi Gregi jedel kokice Zdaj pa mularija že spi, je pa s kopico čtiva odšel v skrivne prostore samotnega prestola Mi imamo sudoku na prestolu in imam jaz ure in ure mir pred njim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:15:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vsaj tebi je lepo, jaz sem sedaj nesla plastiko v keson, cote dala prat, sedaj pa grem pod tuš. En čaj si še skuham, pa da vidim, če bo katera še kaj lepega napisala danes. Bolj slabo kaže. Jaz sem plastiko in papir nesla včeraj. Tudi prala sem včeraj. Stuširala sem se že. Drugega pa nimam več kaj. Pridi k meni, če ti je dolgčas. Mam še eno goro posode za pomit, kopalnico za spucat, kuhinjo pobrisat,... delo najdem takoj Posodo pomiva pri nas pomivalni. Drugače bi tudi jaz mogla tla pomit, ampak bo to počakalo do jutri ali pa kar nedelje, ker jaz s sesalcem pomivam tla in mora bit moj doma, da čuva otroke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:15:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko Ti si carica!!! barbaw, a ti to puzzle sestavljaš? Mi smo imeli pa filmski večer, smo ob sedmih odprli domačo "kinodvorano" in se naložili po postelji ter gledali Sezono lova 2 - je tudi Gregi jedel kokice Zdaj pa mularija že spi, je pa s kopico čtiva odšel v skrivne prostore samotnega prestola Ja. Pri tebi pa nisem navajena, da mularija tako hitro spi. Tudi jaz ne, očitno je bil film fajn uspavalo Kaj boš brala? Jaz nič, ker me oči pečejo, da še monitor komaj najdem Dedec bere na sekretu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:16:35
|
|
|
|
barbaw
|
Če bi jaz malo bolj pozorno danes brala mi ne bi škodilo. Špelin@ sem videla, da je tvoj odšel s čtivom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:17:24
|
|
|
|
nia5
|
Vam je rr vsem živce požrl Jaz se poslavljam, Nia še ne kaže znakov da bo kaj hitro zaspala, se grem še malo poigrat z njo pol pa v mižule. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:18:19
|
|
|
|
špelin@
|
Grem pod tuš in pridem nazaj, če boste pri volji za čvekec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:18:43
|
|
|
|
barbaw
|
Špelin@ sem časovno obbjavila post pred tabo, pa mi ga je na ekranu izpisalo za teboj. Tegale z branjem na WC-ju pa ne bom nikoli razumela. To je moj oče počel, pa poznam jih kar nekaj, tudi ženske so vmes. In res ne razumem tega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:19:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vsaj tebi je lepo, jaz sem sedaj nesla plastiko v keson, cote dala prat, sedaj pa grem pod tuš. En čaj si še skuham, pa da vidim, če bo katera še kaj lepega napisala danes. Bolj slabo kaže. Jaz sem plastiko in papir nesla včeraj. Tudi prala sem včeraj. Stuširala sem se že. Drugega pa nimam več kaj. Pridi k meni, če ti je dolgčas. Mam še eno goro posode za pomit, kopalnico za spucat, kuhinjo pobrisat,... delo najdem takoj Posodo pomiva pri nas pomivalni. Drugače bi tudi jaz mogla tla pomit, ampak bo to počakalo do jutri ali pa kar nedelje, ker jaz s sesalcem pomivam tla in mora bit moj doma, da čuva otroke. Jaz pa kar klasično, cota, vedro in neko sranje od vilede, kamor coto dam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:19:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Vam je rr vsem živce požrl Jaz se poslavljam, Nia še ne kaže znakov da bo kaj hitro zaspala, se grem še malo poigrat z njo pol pa v mižule. Nočko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:20:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vsaj tebi je lepo, jaz sem sedaj nesla plastiko v keson, cote dala prat, sedaj pa grem pod tuš. En čaj si še skuham, pa da vidim, če bo katera še kaj lepega napisala danes. Bolj slabo kaže. Jaz sem plastiko in papir nesla včeraj. Tudi prala sem včeraj. Stuširala sem se že. Drugega pa nimam več kaj. Pridi k meni, če ti je dolgčas. Mam še eno goro posode za pomit, kopalnico za spucat, kuhinjo pobrisat,... delo najdem takoj Posodo pomiva pri nas pomivalni. Drugače bi tudi jaz mogla tla pomit, ampak bo to počakalo do jutri ali pa kar nedelje, ker jaz s sesalcem pomivam tla in mora bit moj doma, da čuva otroke. Jaz pa kar klasično, cota, vedro in neko sranje od vilede, kamor coto dam. Jaz pa sovražim te cote, ker se vsi lasje gor primejo in jih vlečeš za sabo in ..... Sem imela 2 krpi premalo. Pa obvezno gor rokavice, ker se meni lasje gravžajo takole po tleh, pa čeprav so skoraj vsi moji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:20:47
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ sem časovno obbjavila post pred tabo, pa mi ga je na ekranu izpisalo za teboj. Tegale z branjem na WC-ju pa ne bom nikoli razumela. To je moj oče počel, pa poznam jih kar nekaj, tudi ženske so vmes. In res ne razumem tega. Jaz tudi ne razumem, kaj jim je zanimivega na sekretu sedet pa čitat, sudoku reševat,... Jaz pač ne morem tam v nedogled sedet pa čitat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:21:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vsaj tebi je lepo, jaz sem sedaj nesla plastiko v keson, cote dala prat, sedaj pa grem pod tuš. En čaj si še skuham, pa da vidim, če bo katera še kaj lepega napisala danes. Bolj slabo kaže. Jaz sem plastiko in papir nesla včeraj. Tudi prala sem včeraj. Stuširala sem se že. Drugega pa nimam več kaj. Pridi k meni, če ti je dolgčas. Mam še eno goro posode za pomit, kopalnico za spucat, kuhinjo pobrisat,... delo najdem takoj Posodo pomiva pri nas pomivalni. Drugače bi tudi jaz mogla tla pomit, ampak bo to počakalo do jutri ali pa kar nedelje, ker jaz s sesalcem pomivam tla in mora bit moj doma, da čuva otroke. Jaz pa kar klasično, cota, vedro in neko sranje od vilede, kamor coto dam. Jaz pa sovražim te cote, ker se vsi lasje gor primejo in jih vlečeš za sabo in ..... Sem imela 2 krpi premalo. Pa obvezno gor rokavice, ker se meni lasje gravžajo takole po tleh, pa čeprav so skoraj vsi moji. Saj res ni prijetno, ampak kar je treba je treba. Če ni drugega je cota tudi vredu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:22:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ sem časovno obbjavila post pred tabo, pa mi ga je na ekranu izpisalo za teboj. Tegale z branjem na WC-ju pa ne bom nikoli razumela. To je moj oče počel, pa poznam jih kar nekaj, tudi ženske so vmes. In res ne razumem tega. Jaz tudi ne razumem, kaj jim je zanimivega na sekretu sedet pa čitat, sudoku reševat,... Jaz pač ne morem tam v nedogled sedet pa čitat. Sploh ne razumem, če gre srat, kaj je tako zanimivo sedet v smradu in brat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:23:07
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ sem časovno obbjavila post pred tabo, pa mi ga je na ekranu izpisalo za teboj. Tegale z branjem na WC-ju pa ne bom nikoli razumela. To je moj oče počel, pa poznam jih kar nekaj, tudi ženske so vmes. In res ne razumem tega. Jaz tudi ne razumem, kaj jim je zanimivega na sekretu sedet pa čitat, sudoku reševat,... Jaz pač ne morem tam v nedogled sedet pa čitat. Sploh ne razumem, če gre srat, kaj je tako zanimivo sedet v smradu in brat? Očitno jim paše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:24:39
|
|
|
|
hijenca
|
Kje so pa ostale danes?'?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:25:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla! Vidim, da niste hudo razpoležene za čvek nocoj. No sej jaz tudi ne, me ful, ampak res ful boli želodec, tako da si grem en čaj prištimat in pol še samo v posteljo. NO Manca je kljub temu, da je pozno spala svojo drugo rundo, kljub temu omagala že ob 9ih. Sam je pa zanimiva tale frača moja. JO dam v posteljo na hrbet, ona pa prst v usta, se obrne na bok in nato na trebuh, prst ven iz ut in že spi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:25:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kje so pa ostale danes?'?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:26:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Citiranih stvari ne objavlja Kaj spet sračkajo po forumu???? No, da se pohvalim sem že na -4,3kg Danes sem gonila thermobyke in mi je bilo proti pričakovanjem kar lahko pridna si, ni kaj!!!!! Upam, da ti bo tudi naprej šlo tako fino!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:27:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Vidim, da niste hudo razpoležene za čvek nocoj. No sej jaz tudi ne, me ful, ampak res ful boli želodec, tako da si grem en čaj prištimat in pol še samo v posteljo. NO Manca je kljub temu, da je pozno spala svojo drugo rundo, kljub temu omagala že ob 9ih. Sam je pa zanimiva tale frača moja. JO dam v posteljo na hrbet, ona pa prst v usta, se obrne na bok in nato na trebuh, prst ven iz ut in že spi za Mančito
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:31:03
|
|
|
|
hijenca
|
Če ne bo katera kaj napisala, bom še res šla posodo pomivat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 21:32:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Tako, zdej se pa jaz poslavljam za nocoj in vam vsem skupaj želim eno mirno in naspano noč NOČKO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.