Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:12:21
|
|
|
|
NoBady
|
ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:15:26
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: morrak Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi Piruri je sešila svoji mali backa, slika je pa dva, tri dni nazaj, če se ti da najdet a ni včeraj prilepla? mogoče pa res, men se je zdelo da več časa minilo, a pol je sm en dan , no sej bo jutri 36 teden, pa mam pol sm še enteden ležanja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:16:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:18:09
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: morrak Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi Piruri je sešila svoji mali backa, slika je pa dva, tri dni nazaj, če se ti da najdet a ni včeraj prilepla? mogoče pa res, men se je zdelo da več časa minilo, a pol je sm en dan , no sej bo jutri 36 teden, pa mam pol sm še enteden ležanja a se ti je čas začel nekam vlečt? kr nikamor se ne premakne, ane? sej bo kmalu bolje...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:18:45
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha kaj pa čmo če smo pa , so lačni, me pa tut
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:19:57
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha ja to smo pač ... jaz se smejem mojmu, ko kr ne more verjet kok enih stvari spravim v sebe... on se že naje, ko js šele dobr začnem jest
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:21:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha jaz pa hujšam hahahah
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:23:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: morrak Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi Piruri je sešila svoji mali backa, slika je pa dva, tri dni nazaj, če se ti da najdet a ni včeraj prilepla? mogoče pa res, men se je zdelo da več časa minilo, a pol je sm en dan , no sej bo jutri 36 teden, pa mam pol sm še enteden ležanja sej bo kmalu minalo,na varnem mislim,da smo vse
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:23:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha jaz pa hujšam hahahah zadnji čas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:24:40
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: morrak Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi Piruri je sešila svoji mali backa, slika je pa dva, tri dni nazaj, če se ti da najdet a ni včeraj prilepla? mogoče pa res, men se je zdelo da več časa minilo, a pol je sm en dan , no sej bo jutri 36 teden, pa mam pol sm še enteden ležanja a se ti je čas začel nekam vlečt? kr nikamor se ne premakne, ane? sej bo kmalu bolje... ja sej druzga mi ne preostane ane
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:26:05
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: morrak Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi Piruri je sešila svoji mali backa, slika je pa dva, tri dni nazaj, če se ti da najdet a ni včeraj prilepla? mogoče pa res, men se je zdelo da več časa minilo, a pol je sm en dan , no sej bo jutri 36 teden, pa mam pol sm še enteden ležanja a se ti je čas začel nekam vlečt? kr nikamor se ne premakne, ane? sej bo kmalu bolje... ja sej druzga mi ne preostane ane ubistvu....ammm.... NE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:26:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha jaz pa hujšam hahahah zadnji čas še dobr da apetita nimam nobenga, drgač bi šla rodit 200 kilska hahahahaha
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:26:59
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha jaz pa hujšam hahahah kam? a v trebuh?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:27:54
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha jaz pa hujšam hahahah zadnji čas še dobr da apetita nimam nobenga, drgač bi šla rodit 200 kilska hahahahaha maš kak recept za ta tvoj NE apetit? bi mi prou prišel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:28:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha jaz pa hujšam hahahah zadnji čas še dobr da apetita nimam nobenga, drgač bi šla rodit 200 kilska hahahahaha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:28:42
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: morrak Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo Katera je delala baceka jona za pusta, kaj bi lahko videla slikco. Hvala lp in srečno do prihoda vaših malčkov in seveda še naprej z njimi Piruri je sešila svoji mali backa, slika je pa dva, tri dni nazaj, če se ti da najdet a ni včeraj prilepla? mogoče pa res, men se je zdelo da več časa minilo, a pol je sm en dan , no sej bo jutri 36 teden, pa mam pol sm še enteden ležanja sej bo kmalu minalo,na varnem mislim,da smo vse ja upam da res
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:28:43
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha jaz pa hujšam hahahah kam? a v trebuh? ne v rit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:30:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ka se spet nč ne dogaja tuki gor? js pa SPET jem ... men je to tk čudno, sploh ne vem od kje imam tok apetita, pa kok lahko skos neki glodam pa jem... pa sem sita, ampak bi še usejen neki jedla in pol skos brskam kaj bi lahk dala še v usta ni čudno da grejo kg tko gor... ka se to po porodu kej umiri? res upam da bom pršla na tako težo k sm jo mela pred ... nič ne dogaja jaz tud zadne dni kr neki meljem tak da tud pridno pridobivam kg haha jaz pa hujšam hahahah kam? a v trebuh? ne v rit ko bomo bušije izgubile, bomo vsaj nekje še imele!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:33:54
|
|
|
|
čebeica maja
|
k sm jst šeeno zvezdico dobila sej splod neven, mislim da sem dve imela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:35:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja k sm jst šeeno zvezdico dobila sej splod neven, mislim da sem dve imela čestitke za zvezdice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:40:08
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja k sm jst šeeno zvezdico dobila sej splod neven, mislim da sem dve imela za zvezdico1
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:40:11
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja k sm jst šeeno zvezdico dobila sej splod neven, mislim da sem dve imela čestitke za zvezdice hvala sej sploh nisem vidla, sem preverjala kolko imam še dokonca na tiker, pa je blo mal čudno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:41:41
|
|
|
|
novo
|
punce, do kdaj lahko piješ magnezij?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:43:17
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja k sm jst šeeno zvezdico dobila sej splod neven, mislim da sem dve imela za zvezdico1 hvala, do četrte verjetn bom pa mal več časa rabila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 21:46:15
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo punce, do kdaj lahko piješ magnezij? uradno do 35tedna, sm so punce zmano vred tud dokonca, ga jemale pa smo glih tako rodile.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
plavanjetjaShiikaAli ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki??? da (
12%)
ne (
85%)
imam namen (
2%)
Število vseh glasov: 48Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!