Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:21:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o ti že veš zakaj. Danes je itak en tak lep čudovit dan Hi, hi, hi še lepši bi bil, če ne bi bil naš tam kjer je, ampak bi bila jaz tam kjer je naš. Naš pa doma Ups...to pa nisem vedla, da je vaš... tam kjer je nč več, je glihkar klical, da je na poti domi, tako da ni več, tam kjer je bil
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:22:14
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o ti že veš zakaj. Danes je itak en tak lep čudovit dan Hi, hi, hi še lepši bi bil, če ne bi bil naš tam kjer je, ampak bi bila jaz tam kjer je naš. Naš pa doma Ups...to pa nisem vedla, da je vaš... tam kjer je Nehita u šifrah, gremo čik resnice
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:23:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o ti že veš zakaj. Danes je itak en tak lep čudovit dan Hi, hi, hi še lepši bi bil, če ne bi bil naš tam kjer je, ampak bi bila jaz tam kjer je naš. Naš pa doma Ups...to pa nisem vedla, da je vaš... tam kjer je Nehita u šifrah, gremo čik resnice ok ti začneš, ker jaz ne vem, kako to gre on line
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:23:21
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Hitr je delal sam prvi teden, ko je bil na poskušnji pred nakupom mamo pravo trdnjavo, zdej bomo menda še anteno nabavl U šit Dajči. A tko počas ti dela , saj vidim, da ti rata napisat glih en post na stran. Jaz vmes še 5 krofov nafilam
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:23:54
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis no vidiš ti že veš. A so to izkušnje? Jaz sploh ne poznam nobenega svojega soseda, tko da nimam pojma kolk bi bli sploh stari, če sploh kakšen je. Tko da ne - devica marija pri tem! a ni ta tista, ki je brezmadežno spočela Ja una ja........... sej men tud nau treba seksat mogoče pa zato ne zanosiš, ker seksaš čisti višek se strinjam ... mormo pstit to unim ko znajo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:25:08
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis mogoče pa zato ne zanosiš, ker seksaš pr nas pa že od nekdaj seksamo zarad užitka, pol ko smo mislili še za reprodukcijo so pa rekli da so razpoložljiva sredstva porabljena, tko da smo šli kr na modernejšo metodo . Sam zgleda da je neki gužva, pa kvaliteta tud ni najboljš
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:26:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis mogoče pa zato ne zanosiš, ker seksaš pr nas pa že od nekdaj seksamo zarad užitka, pol ko smo mislili še za reprodukcijo so pa rekli da so razpoložljiva sredstva porabljena, tko da smo šli kr na modernejšo metodo . Sam zgleda da je neki gužva, pa kvaliteta tud ni najboljš seveda, da ne, ko ste pa jo že z užitkom izkoristili
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:26:24
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Br'čer! Sem na dopustu in upam da kdo poskrbi za vas! Mi smo dopolnili 12 tednov! Še 196 dni
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:26:33
|
|
|
|
Pija76
|
no gremo čik resnice
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:27:23
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis seveda, da ne, ko ste pa jo že z užitkom izkoristili HB da je blo tko
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:27:26
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Hitr je delal sam prvi teden, ko je bil na poskušnji pred nakupom mamo pravo trdnjavo, zdej bomo menda še anteno nabavl U šit Dajči. A tko počas ti dela , saj vidim, da ti rata napisat glih en post na stran. Jaz vmes še 5 krofov nafilam Ja, pa res, sem zdej našla svoje črne lukne .... kaj ti maš pa PC kr v kuhni, al filaš v dnevni sobi
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:27:38
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis mogoče pa zato ne zanosiš, ker seksaš pr nas pa že od nekdaj seksamo zarad užitka, pol ko smo mislili še za reprodukcijo so pa rekli da so razpoložljiva sredstva porabljena, tko da smo šli kr na modernejšo metodo . Sam zgleda da je neki gužva, pa kvaliteta tud ni najboljš seveda, da ne, ko ste pa jo že z užitkom izkoristili
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:28:02
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Br'čer! Sem na dopustu in upam da kdo poskrbi za vas! Mi smo dopolnili 12 tednov! Še 196 dni O, lej ga lej... je žurko zavohal. Evo še za tebe eno pivce
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:29:21
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Ja, pa res, sem zdej našla svoje črne lukne .... kaj ti maš pa PC kr v kuhni, al filaš v dnevni sobi pa sej veš da je superwoman. Tko da vse popedena!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:29:38
|
|
|
|
miska73
|
Kaj Kruce, a bo za zdržat še teh 196 dni?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:32:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Br'čer! Sem na dopustu in upam da kdo poskrbi za vas! Mi smo dopolnili 12 tednov! Še 196 dni O, lej ga lej... je žurko zavohal. Evo še za tebe eno pivce Čau bella! S tvojim pivčkom ni nič, pa sem si ene borovničke privoščil!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:32:08
|
|
|
|
dajamaja
|
Lubike, moji dedci so zdej vsi domov ... in ode modem k mladim ... uživajte!!!!! Če ne bo sneg padel pridem 27. na redno sejo.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:32:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Hitr je delal sam prvi teden, ko je bil na poskušnji pred nakupom mamo pravo trdnjavo, zdej bomo menda še anteno nabavl U šit Dajči. A tko počas ti dela , saj vidim, da ti rata napisat glih en post na stran. Jaz vmes še 5 krofov nafilam Ja, pa res, sem zdej našla svoje črne lukne .... kaj ti maš pa PC kr v kuhni, al filaš v dnevni sobi Sem moderna, pa mam lapa, ki ga po potebi prestavljam tja kjer filam . Trenutno sva v kuhni
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:33:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Lubike, moji dedci so zdej vsi domov ... in ode modem k mladim ... uživajte!!!!! Če ne bo sneg padel pridem 27. na redno sejo. Oj Dajči pa pa... Pa glej, da te ne bo do redne seje zamedl. Ta je okrogla in je udeležba obvezna
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:33:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Hitr je delal sam prvi teden, ko je bil na poskušnji pred nakupom mamo pravo trdnjavo, zdej bomo menda še anteno nabavl U šit Dajči. A tko počas ti dela , saj vidim, da ti rata napisat glih en post na stran. Jaz vmes še 5 krofov nafilam Ja, pa res, sem zdej našla svoje črne lukne .... kaj ti maš pa PC kr v kuhni, al filaš v dnevni sobi Sem moderna, pa mam lapa, ki ga po potebi prestavljam tja kjer filam . Trenutno sva v kuhni to je tko, kt pes, ti sledi, kamorkoli je treba
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:34:52
|
|
|
|
Pija76
|
Ej Gigi mi imamo še en nedeljski dolg? To nedeljo???? Ni mraz
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:35:24
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sem moderna, pa mam lapa, ki ga po potebi prestavljam tja kjer filam . Trenutno sva v kuhni Me zanima kakšna je kej tvoja tipkovnica... Po moje je tko na desnem robu malo od marmelade, pa po sredini malo od sladkorja v prahu... pa verjetno je še kakšna kapla pira kje... Evo, samo zate
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:35:39
|
|
|
|
Pija76
|
Dajči čau čau!!!!! Pridi še kej!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:35:57
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce helou Čestitke za 12 T. Kako sta se odločila glede NS? Al gremo, al gremo? Na zdravje z borovničkami Matr kam smo prišli...babe žulimo pir, fantje pa borovničke . Vse za rast frnikolc
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:36:14
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Kaj Kruce, a bo za zdržat še teh 196 dni? Po resnic povedano sem po 11 letih že pozabil kako to gre! Ma pa prav za prav ne vem če se je dogajalo v tako močni obliki.... Mojo namreč načenjajo hormoni 100/h. Težka bo! Slabosti so pa minile, pa apetit tudi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
plavanjetjaShiikaAli ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki??? da (
12%)
ne (
85%)
imam namen (
2%)
Število vseh glasov: 48Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!