Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:13:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis misliš bebeta neumnosti... Pr nas rečemo blebeta . To vem! Še nism dost spila Ej a je Gigi krofe zažgala ? A čmo gasilce poklicat ja, to je že res, ampak ovce bebečejo in ne blebečejo Beeeeee in ne Bleeeeeeeeeeee a krofi že do vas smrdijo??? sem mislila da beka Poslušte komad na hitu! Bi šla plesat kaj je un, žuljaju me cipele a ja moram iči na ples
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:14:12
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis bemti, kaj samo jaz tako hitro pipkam. gremo gremo tud jst hitr tipkam, sicer mal po češk vmes, ampak modem pa ne dohaja, bi moral an streho sedet Kaj je zdej Gigi!?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:14:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis potem pa mal podmažeš, na suh pa žal no go, preveč boli... A ti to veš? Pa tkole objaviš . Sramežljivost? pa ne mismis, sosedovi otroci, sej sem že prej rekla Ja sej vem - oni podmažejo no vidiš ti že veš. A so to izkušnje?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:14:18
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Krofi na varnem . Jih že filam z marmelado Sam ti si pa pravi superwoman... Jst komi folgam si zraven nardit in pojest sendvič, pa pivo dolivat...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:14:26
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis misliš bebeta neumnosti... Pr nas rečemo blebeta . To vem! Še nism dost spila Ej a je Gigi krofe zažgala ? A čmo gasilce poklicat Krofi na varnem . Jih že filam z marmelado pismo je to en lep del, najprej zvalaš z roko, potem sam vzhaja in potem še filaš....asociacija A je naš mišmiš spet horny??? Le zakaj
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:14:31
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pismo je to en lep del, najprej zvalaš z roko, potem sam vzhaja in potem še filaš....asociacija Ja!!!!!!!!!!!!!! Mismis probaj ju3, pa pridemo probat . Če pa ne bo izdelek ju3 gotov, se pa oglasimo čez 9m.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:15:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja IZVIRNO SPOROČILO: mismis bemti, kaj samo jaz tako hitro pipkam. gremo gremo tud jst hitr tipkam, sicer mal po češk vmes, ampak modem pa ne dohaja, bi moral an streho sedet Kaj je zdej Gigi!? kaj, kaj???
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:15:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis misliš bebeta neumnosti... Pr nas rečemo blebeta . To vem! Še nism dost spila Ej a je Gigi krofe zažgala ? A čmo gasilce poklicat Krofi na varnem . Jih že filam z marmelado pismo je to en lep del, najprej zvalaš z roko, potem sam vzhaja in potem še filaš....asociacija A je naš mišmiš spet horny??? Le zakaj o ti že veš zakaj. Danes je itak en tak lep čudovit dan
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:15:55
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Krofi na varnem . Jih že filam z marmelado Sam ti si pa pravi superwoman... Jst komi folgam si zraven nardit in pojest sendvič, pa pivo dolivat... Sej si velik nardila
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:16:16
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis pismo je to en lep del, najprej zvalaš z roko, potem sam vzhaja in potem še filaš....asociacija Ja!!!!!!!!!!!!!! Mismis probaj ju3, pa pridemo probat . Če pa ne bo izdelek ju3 gotov, se pa oglasimo čez 9m. Pija, mi smo že danes zjutraj pekli krofe Si pozabila, petelinček kikiričke, svoje putke skupaj kliče...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:16:28
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja IZVIRNO SPOROČILO: mismis bemti, kaj samo jaz tako hitro pipkam. gremo gremo tud jst hitr tipkam, sicer mal po češk vmes, ampak modem pa ne dohaja, bi moral an streho sedet A nis ti zrihtala orng povzave tja u tvoje hribe
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:16:41
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis o ti že veš zakaj. Danes je itak en tak lep čudovit dan Hi, hi, hi
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:17:13
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis no vidiš ti že veš. A so to izkušnje? Jaz sploh ne poznam nobenega svojega soseda, tko da nimam pojma kolk bi bli sploh stari, če sploh kakšen je. Tko da ne - devica marija pri tem!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:17:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o ti že veš zakaj. Danes je itak en tak lep čudovit dan Hi, hi, hi še lepši bi bil, če ne bi bil naš tam kjer je, ampak bi bila jaz tam kjer je naš. Naš pa doma
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:17:53
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sej si velik nardila Ljubavi, ti pošiljam en velik cmok.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:18:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis no vidiš ti že veš. A so to izkušnje? Jaz sploh ne poznam nobenega svojega soseda, tko da nimam pojma kolk bi bli sploh stari, če sploh kakšen je. Tko da ne - devica marija pri tem! a ni ta tista, ki je brezmadežno spočela
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:18:32
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Sam ti si pa pravi superwoman... Jst komi folgam si zraven nardit in pojest sendvič, pa pivo dolivat... A je kdo reku sendvič ???
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:19:06
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o ti že veš zakaj. Danes je itak en tak lep čudovit dan Hi, hi, hi še lepši bi bil, če ne bi bil naš tam kjer je, ampak bi bila jaz tam kjer je naš. Naš pa doma Joj, kolk podganco firbec matra... kaj tole vidve u šifrah...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:19:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o ti že veš zakaj. Danes je itak en tak lep čudovit dan Hi, hi, hi še lepši bi bil, če ne bi bil naš tam kjer je, ampak bi bila jaz tam kjer je naš. Naš pa doma Joj, kolk podganco firbec matra... kaj tole vidve u šifrah... no, no radovednost ni lepa čednost
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:19:48
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sej si velik nardila Ljubavi, ti pošiljam en velik cmok. No, dej že enkrat . Ne se šparat
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:19:57
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis no vidiš ti že veš. A so to izkušnje? Jaz sploh ne poznam nobenega svojega soseda, tko da nimam pojma kolk bi bli sploh stari, če sploh kakšen je. Tko da ne - devica marija pri tem! a ni ta tista, ki je brezmadežno spočela Ja una ja........... sej men tud nau treba seksat
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:20:49
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis pismo je to en lep del, najprej zvalaš z roko, potem sam vzhaja in potem še filaš....asociacija Ja!!!!!!!!!!!!!! Mismis probaj ju3, pa pridemo probat . Če pa ne bo izdelek ju3 gotov, se pa oglasimo čez 9m. Pija, mi smo že danes zjutraj pekli krofe Si pozabila, petelinček kikiričke, svoje putke skupaj kliče... Ej ta film sem na našem gledala . Tko da še vedno ne poznam vsebine
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:20:52
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis o ti že veš zakaj. Danes je itak en tak lep čudovit dan Hi, hi, hi še lepši bi bil, če ne bi bil naš tam kjer je, ampak bi bila jaz tam kjer je naš. Naš pa doma Ups...to pa nisem vedla, da je vaš... tam kjer je
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:20:59
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja IZVIRNO SPOROČILO: mismis bemti, kaj samo jaz tako hitro pipkam. gremo gremo tud jst hitr tipkam, sicer mal po češk vmes, ampak modem pa ne dohaja, bi moral an streho sedet A nis ti zrihtala orng povzave tja u tvoje hribe Hitr je delal sam prvi teden, ko je bil na poskušnji pred nakupom mamo pravo trdnjavo, zdej bomo menda še anteno nabavl
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 20.2.2009 21:21:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: mismis no vidiš ti že veš. A so to izkušnje? Jaz sploh ne poznam nobenega svojega soseda, tko da nimam pojma kolk bi bli sploh stari, če sploh kakšen je. Tko da ne - devica marija pri tem! a ni ta tista, ki je brezmadežno spočela Ja una ja........... sej men tud nau treba seksat mogoče pa zato ne zanosiš, ker seksaš
|
Zgaga med nosečnostjo?MatejčikaDA (
64%)
NE (
36%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!