|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
20.2.2009 17:28:46   
Anonimen
No punce pa smo dočakale petek. Jaz sem že spet odspala 2 ure popoldnaskega spanca, sem čisto brez energije. A ima mogoče tudi katera te težave, da kar poje jo hitro mine. Jaz sem danes pojedla en košček pce in me tako zabaše v želodčku in me potem skozi tišči..me prav mot. In to se dogaja že ene 3,4 dni. Tako, da malo pojem pa popijem pa sem čisto nabasana v želodčku in skoz čutim kot da bi bil poln ( takko rahlo me tiši ). Trebuh tako ni ravno večji, je pa tak rahlo napihnjen. Zredila pa sem se nekje 0,4 kg sedaj.

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
20.2.2009 20:16:59   
HelloKitty1
Uffff.. mi kar odleže ko berem tole..user posted image . Najprej cigaret, 10 let kajenja, zmanjšujem kolikor se da.. ampak da bi čist nehala pa ne morem.. vidm da vas je nekaj na istemuser posted image  Napihnjeost trebuha, se počutim kot da bi balon pojedla, zaprtost...  pa skoz lačna, jem kot volk user posted image ..prsi nabrekle, bolijo... mislim noro.. samo slabosti ni pa nobene.. no zaenkrat, prvi pregled imam  25. 2.. upam da se bo že kaj videlo . A mislite da se bo? Drug teden bom v 6. tednu.. po mojih izračunih naj bi bil rok poroda 23.10...

Lepo se mejte in vsem privoščim veliko spanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.2.2009 20:45:11   
sonncnica
Se bom še jaz pridružila. 16.2. smo naredili test in pokazal se je + :-))))! Sicer so vsi znaki kazali, da se nekaj dogaja, že takoj po ovulaciji. Po naših izračunih bi PDP moral biti 21.10., ginekologa pa še čakam, ker je na dopustu.
Jemljem Tifol in Magnesol, mi je pa konstantno po malo slabo, skoz bi jedla, ne gre mi edino čokolada :-) (kar me ful preseneča, ker sem totalno sladkosneda in odvisna od sladkorja)! Drgač sem ok, mogoče malo bolj zaspana, kot ponavadi in krči me še vedno po malo dajejo. Drug teden grem spet v službo (delam na šoli in smo ta teden imeli počitnice), pa bomo videli, kako bo.

Punce, vsem želim srečno in glejmo pozitivno!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.2.2009 10:04:00   
Nončika
kadilke moje, a smo danes vse preskočile jutranji cigaret???? jaz sem, do sedaj še čika nisem prižgala. mal me daje živčnost, a se ne pustim.

k ginekologu se še nisem naročila, baje tam nekje v 7-8 tednu? se bom naročila čez kak teden. sem komaj v 5.tednu.

slabosti ni, naj tak tudi ostane. do sedaj sem lahko vse jedla, nič posebnega ni. mogoče le to, da sem včeraj opazila, da dosti bolj zaznam okus hrane.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.2.2009 10:22:08   
malaMravljica
Noncika,  meni so se slabosti zacele v zacetku 6. tedna in potem dva tedna non stop, dan in noc slabo, sedaj se je pa umirilo, malo slabo zvecer samo to se da prestajat.

Pregled spet v ponedeljek in upam,da bo vse ok, da dojencek raste kot mora.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.2.2009 11:15:21   
Bety11
Pozdravljene!

Po vseh izračunih spadam jaz u vašo skupino, pa sem vseeno bila aktivna med septemberkami in namesto PDP 3.10. sem si dala 30.9., ker sem zagledala user posted image  cel teden pred pričakovano M...In zato predvidevam, da  je tudi PDP par dni prej....Če kdaj z vami poklepetam, ne zamerite.....user posted image user posted image

malaMravljica...ufff....imam simptome zelo podobne tvojim in zagledam, da imava blizu PDP...Torej, lahko pričakujem, da se vse lepo razvija...

Čeprav me je zelo strah.....No...v sredo je pregled in pred nami je vse....Tebi pa mala Mravljica želim dober rezultat pregleda...

Na NS se nisem naročila...Je še čas za to....

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.2.2009 12:42:16   
lenika83
Pozdravljene!
Danes se pa vidi, da je vikend, ni skoraj nič napisano user posted image
Sicer tudi jaz nimam kaj pametnega za povedati, ampak samo malo pozdravim. Lep sobotni popoldan želim vsem, pa čim manj slabostiuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.2.2009 13:04:14   
Nončika
Bety, jaz pa ravno obratno. PDP sem si zračunala na RR in mi je glede na to, da ma krajše cikle zračunal 30.10.2009. ampak mam že izkušnje z tem 30. hčerko sem mela PDP 30.7, pa sem jo rodila 2.8. pred porodom sem bila pri julijkah, nato sem se pa malce podturila tudi avgustovkam. user posted image user posted image user posted image  tak, da ne vem, če padem pod oktober je že tema odprta, če pa pod november????

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.2.2009 13:33:17   
malaMravljica
Bety, jaz imam pdp 2.10, urgentni pregled sem imela pa ze v 6t5d in takrat je bilo vse v najlepsem redu, otrocek velik tocno za izracunan pdp in srcek je bil. Za ponedeljek me je sedaj spet blazno strah, sem ze imela en ss in sedaj mi hodi po glavi, kaj ce srcek ne bije vec. Slabosti skoraj nimam vec, imam pa nosecniske znake kot: zelo povecane prsi, popolnoma brez apetita in hrana mi smrdi, non stop poln nos, delno tudi kri v nosu in malo povecan trebuh,  zaspana sem in obcasna omotica. Upam, da dobim v ponedeljek eno lepo slikco in da bo srcek veselo bil.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 684
21.2.2009 15:42:35   
Bety11
MalaMravljica...Predvidevam, da si urgentni pregled imela zaradi kakšnega izcedka....

Tudi jaz sem pri sebi opazila že v 5t, da bi mi se nekaj moglo pojaviti...ni bil ravno izcedek, temveč se mi je zdelo, da bel tok ni čist bel...Malo rjavkast, rozast....In nisem šla na pregled, temveč sem ležala doma in vzela Prometrij....in vse je bilo OK, če sem počivala in bolj počasi delala.....Če sem pa doma začela kaj pucati, pospravljati..pa me je nekaj vleklo dol v trebuhu in sem takoj šla v vodoravno pozo....In spet se mi je zdelo, da vložek ni ravno čisto bel...

In tako...evo...Zdaj ni ne duha ne sluha od kakšnih izcedkov...Še vedno rabim Prometrij in to kar velike količine (za vsak slučaj, ni mi žal denarja, samo da je vse OK).

Ali nosečnost napreduje, pa sem nekako laično kontrolirala s nosečniškimi palčkami....Delala sem enkrat do dvakrat na teden FS test pod enakimi pogoji. In opazovala, kako se testna črtica barva. No, zdaj sem prišla do sklepa, da se več kot se pobarva(testna postane čisto teeemna) v treh stotinkah sekunde in to par sekund še preden sploh doseže kontrolno črto, ne more več....In vedno so rezultati enaki, torej testiranje je naprej nesmiselno...

In nekako to povežem s slabostmi pa rečem, da nekaj se je razvijalo, kako in koliko pa bomo videli v sredo.

Imela sem nekaj ss-ov pred tem in vsakič sem hitela v bolnico na UZ, vse je bilo Ok, potem pa po UZ ni bilo v redu. In sem se tokrat odločila, mirno počakati doma. Pa še nekje je ena napisala, da zgodnji UZ-ji motijo srčni ritem teh naših fižolčkov.
No.....Itak od nas ni nič odvisno, ali pa večina ne.

Srečno!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.2.2009 15:48:01   
malaMravljica
Bety, ne ni bilo to, jaz sem imala take slabosti, da nisem mogla vec jesti in sem zacela zelo hudo omedlevat, pa sem sla, da mi predvsem kri pregleda in pove, koliko nezdravo je to.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.2.2009 17:11:23   
palegia30
Ojla, da se tudi jaz pridružim oktoberkam, vsaj mislim, da bo takrat, prvi pregled pri ginekologu ima šele marca, betahcg pa že zdaj zelo visok, 10. marca bom noseča približno 8 tednov, tako da bo porod oktobra. je pa moj prvi otrok, težav še nimam razen napet trebuh kot bi že zdaj bila noseča 3 mesece, he he. pa špika me občasno. edino kar se zdaj ubadam z prenehanjem kajenja. tako, da se kar veselim lepega obdobja.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.2.2009 17:29:26   
Nončika
danes nisem prižgala nobenega čika!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

palegia30, midve sva nekako na istem. jaz se še k G moram naročit, se bom npr ne ta ponedeljek, ki prihaja, ampak naslednji.

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.2.2009 18:10:04   
Aniiita
Pozdravljene vse nove user posted image

Zdaj vas je paže več takih, ki imate rok tam približno kot jaz (okrog 22.10 user posted image )

Poli_H, trebuh imam malo napihnjen, ja (čisto kot ploh več ni), vendar sem brez težav še vedno v seh istih cunjah. user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 689
21.2.2009 19:50:08   
palegia30
Nončika hvala bogu, da je še ena na istem kot jaz, lepo, bova delili izkušnje. Jaz imam 10.3.2009 prvi pregled, kri mi je pokazala 2800 bhcg in sicer 16.2.2009, ko sem izvedela da sem noseča. Prvi dan zadnje menstruacije sem imela 13.1. 2009 in nekako moj ciklust traja 28, 29 dni. Tako, da po mojih izračunih sem noseča nekje 5 tednov. Sestra pri ginekologinji je zračunala naj bi bila noseča 8 tednov kar se mi ne zdi možno. Težave, ki jih imam so boleče prsi, napet trebuh in popoldanska utrujenost, apetit povečan pa veliko spim. Drugače sem happy in se lepo počutim. Pozdravček vsem oktoberkam!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.2.2009 20:31:07   
Anonimen
evo še jaz se vam pridružim  :)
par dni nazaj sen naredila test in je pokazal user posted image .
Od veselja se sploh ne zavedam da bomo spet zibali  user posted image
Čestitke vsem, pa upam da se nam jih bo še veliko pridružlo user posted image

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
21.2.2009 20:49:10   
Nončika
palegia, jaz sem mela zadnjo M 25.1.2009, pa mam na 26dni. trenutno sem v 5t. ti maš skoraj 2 tedna prednosti, saj si mela 13.1. in če že nisi v 8t, si pa vsaj v začetku 7t.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
21.2.2009 20:49:38   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

evo še jaz se vam pridružim  :)
par dni nazaj sen naredila test in je pokazal user posted image .
Od veselja se sploh ne zavedam da bomo spet zibali  user posted image
Čestitke vsem, pa upam da se nam jih bo še veliko pridružlo user posted image

dobrodošla!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
21.2.2009 20:51:44   
Nončika
nincika, kje se pa ti potepaš?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 694
21.2.2009 23:46:50   
metka_zone
Še jaz se malce javim,vidim da ste že zelo veliko pisale,sem končno prebrala vse user posted image ...Zjutraj imam strašne slabosti, kožo takšno kot v puberteti, redim se pa tako hitro, da imam že številko več,..Se pa sedaj intenzivno ukvarjam s tamalim in se mi revček kar smili, ko potem ne bo več toliko časa zanj. Misli, da bomo dobili roza dojenčka, ki mu ime Miha in bo lahko kuhal user posted image user posted image ...ampak kaj češ.
Kam ste ve šle oz. greste na nuhalno,jaz v prejšnji user posted image  nisem šla,me zanima informativno.
Lp

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 695
22.2.2009 8:27:12   
palegia30
Ojla, sem že pokonci kar ne morem spati. Nonička jaz sem noseča ziher ene 5 tednov, ni možno, da bi bila 7, ovulacijo sem imela nekje med 26.1.-31.1.2009, tako da sem nekako prepričana, no ja bomo videli na 1 pregledu kaj bo. Tudi mene zanima tale nuhalna svetlina? Drugače pa lep pozdravček vsem novinkam, sem vesela, da nas je kar nekaj.user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 696
22.2.2009 8:49:04   
barvar
Pozdravljene še iz moje strani. Da bomo dobili user posted image vemo od 4.2.. V petek sem bila na prvem pregledu in imam PDP 18.10.2009. To je moja prva nosečnost in sem kar malo v skrbeh če bo vse OK. Počutim se super, slabo mi ni, sem edino utrujena in prsi me bolijo. Bodo zdaj vsaj malo zrastle user posted image . Lepo nedeljo vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 697
22.2.2009 9:01:07   
Poli_H
Dobro jutro vse user posted image  ! Ker se skupaj odvajamo kavice, si jo bomo vsaj tukaj privoščile. Izvolite:
user posted image user posted image user posted image  za lepši dan user posted image

Nončika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker nisi prižgala niti enega! Upam da bo kmalu tudi meni to uspelo - javim user posted image

Bety11 in palegia30 - dobrodošle

Zdaj pa nazaj pod toplo koco user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 698
22.2.2009 9:53:21   
Anonimna.f
Zdravo, souser posted image !

Pozdravljene vse noveuser posted image user posted image user posted image user posted image juhu, koliko nas že jeuser posted image user posted image user posted image

Moje slabosti po starem, oz. vse hujeuser posted image user posted image zdele kuham gov. juho in mi smrdi da komaj živimuser posted image zunaj gre dež in ne mormo na sprehod se mal zluftatuser posted image za kosilo bom mojga prosila da mi pomaga ker mi res danes vse smrdi... user posted image user posted image
Saj bo bolje... vsaj v sredo, ko upam da zagledam user posted image na UZ...
Trebuh - noro je napihnjenuser posted image groza, včeraj smo nekam šli in sem mogla prav izbirat kaj naj dam gor da me ne bojo vsi začudeno gledali... no, pa je bil itak vamp, tako da... čimprej bom povedala, da se vsaj skrivat ne bo več trebauser posted image v 1.user posted image sem bila taka v 3.mesecuuser posted image eh....

Lepo nedeljo, čim manj slabostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 699
22.2.2009 11:08:41   
palegia30
Anoniman.f boga, kar tvojega vključi v kuhanje ti pa vseeno pojdi na sprehod, meni ful pomaga me zbristri, saj me taka utrujenost prime, pol gre s psom ven in se pol boljše počutim. Pa čim manj slabosti. Joj men pa tolk kakav paše. Kavo pa samo zjutraj spijem kot prej, ene pretiravajo, da kava škodi, nič ne škodi če spiješ eno na dan svaj po moje ne.
pa lepo nedeljo s čim manj težavami vsem!user posted image pa en kofi za vse oktoberke!

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?