|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
20.2.2009 11:41:24   
Belen
jaz sm tudi danes naročila ....in to dwe posteljice user posted image user posted image
user posted image

kajčmo rabimo skoraj wse dwojno....ta mi je bila najbolj wšeč, pa še predalnik ima user posted image

AKCIJA : Postelja SCARLETTA s predalom ( material bukev ) v barvi ČEŠNJE  dim. 120 / 60

Redna cena z DDV - 176,81 EUR
Akcija  20 %
Akcijska cena  z DDV - 141,28  EUR
user posted image

( gravura na skončniku )

user posted image

še slikca zrawen user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.2.2009 12:34:59   
DannyS
Ojla... vidim, da nas je vse zajel nakupovalni val...:)

Jaz sem že zadnjič naročila glasbeni vrtiljak za na posteljico, pa stenske dekoracije in komplet aventovih stekleničk. Danes pa sem naročila še posteljico z jogijem in previjalno (oboje v natur barvi), take kot so v paketu.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.2.2009 13:06:02   
BIA79
Se vam pa mudi hahaha :) No bolje prej kot prepozno :) Jaz sedaj res ne vem kaj narediti...730 eurov mi je absolutno preveč za tako malo sobico kot imamo....user posted image  Druge varjante pa imajo vse nizke omare, ki mi ne pridejo v poštev...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.2.2009 13:10:08   
Belen
Bia79, kaj pa če kupiš po kosih, msilim da ni cela sobica w komletu??? so pa iste barwe možne za kombinacijo.... w ikei imaš kr izbire.... pa za pol manj wrjetno.... user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.2.2009 13:11:02   
Belen
p.s. aja še neki...ima katera Angel Sounds? user posted image

me full mika.... user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.2.2009 13:12:19   
amaya
res je preveč dearja še predvsem, ker jo boš čez nekaj let sigruno rada menjala...zato sem se pa jaz odločila za Ikea varianta in me ne bo matralo potem, kam sem dnar dala.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.2.2009 13:13:57   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

p.s. aja še neki...ima katera Angel Sounds? user posted image

me full mika.... user posted image

kupila in prodala

ne kupuj, raje si ga kje sposodi...

najbolj pametna investicija, ki sem jo naredila je angel care...to pa toplo priporočam vsem.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
20.2.2009 13:19:32   
DannyS
Angel sounds ne mislim kupovat, ker moj/a itak tako ali tako že ful brca in mi je to dovolj.

Angel care pa mislim vzet ja. Tudi meni se zdi zelo pametna investicija, ker pač nikoli ne veš...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.2.2009 13:20:55   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Angel sounds ne mislim kupovat, ker moj/a itak tako ali tako že ful brca in mi je to dovolj.

Angel care pa mislim vzet ja. Tudi meni se zdi zelo pametna investicija, ker pač nikoli ne veš...

ja jaz sem z njim ful zadovoljna, pa še mirno sem spala vse noči (no do sedaj, ko zobi laufajo ven user posted image ). Res da stane tam okoli 100 evrov, ampak vredi

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 409
20.2.2009 13:21:25   
amaya
kaj katera hodi na telovdabo k Maji?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 410
20.2.2009 13:25:51   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

kaj katera hodi na telovdabo k Maji?

Ja tukaj nas je kar nekaj, ki nas hodi na telovadbo k Maji, vključno z mojo malenkostjo.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 411
20.2.2009 13:29:06   
BIA79
Nas je kar nekaj,ki hodijo k Maji...Je Danny, Bučka, Os, jaz ...:) Na splošno nas je veliko :)
Angel care pa bomo kupili :) Pa čeprav je tistih 135 eurov...

Belen, to je cena za kose, ni komplet sobica...Problem je v omari...V sobici imamo sedaj 2 omari v kateri imam vse jakne in podobne stvari. In verjami, ko bodo zmanjkale te omare, res ne bom vedla kam dat stvari (razen da jih ne peljem domov do naslednje zime). Zato sem hotela ena malo večjo omaro, ki bo v stilu s sobico, da jo izkoristimo dokler otrok ne zraste in bi jo potem lahko otrok (ko se bomo preselili, upam, en dan) uporabljal kot omaro. Ikea in ostale firme imajo omare tam nekje do 190 (in nižje) in ostane ful prostora neizkoriščenega...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 412
20.2.2009 13:30:14   
amaya
zdej bo imela predavanja...jaz sem se jih lani kr nekaj udeležila (sicer so bila zastonj-mislim, da letos niso). Vam ful toplo priporočam handling, to je rokovanje z dojenčkom. meni je ful prav prišlo. še mojga sem s sabo zvelkla in je potem pametoval in kazal okoli kako treba dojenčka prav dvignit, držat...no marsikatero težavo lahko s pravim rokovanjem rešiš, predvsem pri otrocih, ki imajo povečan mišični tonus, pa se ti nepravilno zvijajo...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 413
20.2.2009 13:31:37   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Nas je kar nekaj,ki hodijo k Maji...Je Danny, Bučka, Os, jaz ...:) Na splošno nas je veliko :)
Angel care pa bomo kupili :) Pa čeprav je tistih 135 eurov...

Belen, to je cena za kose, ni komplet sobica...Problem je v omari...V sobici imamo sedaj 2 omari v kateri imam vse jakne in podobne stvari. In verjami, ko bodo zmanjkale te omare, res ne bom vedla kam dat stvari (razen da jih ne peljem domov do naslednje zime). Zato sem hotela ena malo večjo omaro, ki bo v stilu s sobico, da jo izkoristimo dokler otrok ne zraste in bi jo potem lahko otrok (ko se bomo preselili, upam, en dan) uporabljal kot omaro. Ikea in ostale firme imajo omare tam nekje do 190 (in nižje) in ostane ful prostora neizkoriščenega...

ja to je pa res...Kaj pa zidane omare po meri?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 414
20.2.2009 13:31:43   
Belen
user posted image hwala amaya....
sej js ga bom kupla rabljenega...ga prodaja ena za 30 eur....pol manj kot nov...star 7 mes.... mah... al 35 eur porabim tako ali drugače....pa naj bo še ta strošek ... user posted image  user posted image
sposodit si ga nimam od nobene .... user posted image

angel care...pa pride kasneje praw.....to bo tudi prišlo na wrsto user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 415
20.2.2009 13:32:29   
DannyS
Niso zastonj ne, za večino je prispevek 10 eurov, za nekatere pa tudi več... jaz bom še razmislila na katera bom šla...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 416
20.2.2009 13:32:48   
BIA79
Ja predavanja so sedaj po 10 eurov, nekatera tudi po 35 eurov. Prav vseh se nisem nameravala udeležiti, ampak ta hadling me pa od vedno mika. Amaya,ti ki si to dala skozi, kakšne so teme v materinski šoli?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 417
20.2.2009 13:33:05   
amaya
potem pa kr veselo....70 ali 35 je razlika....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
20.2.2009 13:33:59   
Belen
amaya, kam si hodla na ta handling? user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
20.2.2009 13:34:50   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Ja predavanja so sedaj po 10 eurov, nekatera tudi po 35 eurov. Prav vseh se nisem nameravala udeležiti, ampak ta hadling me pa od vedno mika. Amaya,ti ki si to dala skozi, kakšne so teme v materinski šoli?

ah bolj slabe...standarne, nič kaj takega, da bi rekla na koncu: ej zdej pa vem vse....najbolj sem bila zadovoljna s predavanji pri Maji. V materinski je vse tako bolj površno. Jaz sem hodila bolj zaradi družbe. Moja pričakovanja so sicer bila velika, dobila sem pa bore malo.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 420
20.2.2009 13:35:26   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

amaya, kam si hodla na ta handling? user posted image

k Maji...čakaj da vidim kdaj je

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
20.2.2009 13:37:31   
amaya
alora: 3.4., petek, ob 16.30

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 422
20.2.2009 13:40:18   
Anonimen
Ojla!

Danes sem bila v laboratoriju. Bomo videli kaj mi bo ginekolog rekel v ponedeljek, ko imam pregled.

Vsaka čast nosečkam, ki se že vse tako pripravljate na nove člane. Midva bova šele sedaj počasi začela urejevat otroško sobico, tako da bo nared 1 mesec pred rokom. Meni so mi vsi znanci govorili, da če sem zmešana tako hitro pripravljat sobo. Sem vesela, da nisem edina. user posted image

Lepo vam, ko lahko hodite na telovadbo. Tako sem se je veselila, potem pa ta nesreča z živalmi. user posted image

No, naj vam povem, da sem danes spala tako dobro kot še nikoli. Če bibil potres ga po moje ne bi slišala, čutila. user posted image

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
20.2.2009 13:50:38   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

ma zdej sem štekala kdo si...ma veste da meni spomin v nosečnosti sploh ne funkcionira...pri prvem tudi ni...povsod nekaj pozabljam, sem perša 100 na uro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 424
20.2.2009 13:51:41   
BIA79
Na zidane omare sem pomislila, sam sobica 2,30m za 2,1 m tako da veliko ne gre notri :) Grem danes pogledat v lesnino, da vidim, če se dobi kakšen popust,drugače bo Ikea ali kaj drugega prišlo v poštev.
Jaz sem gledala predavanja
  • otrokov razvoj in novi odnosi v družini
  • najpomembnejše značilnosti otrokovega prvega leta
  • priprava na porod (ker je sobota, bi lahko še mojega zvlekla sabo, ker v materinsko šolo itak ne bo šel)
  • rokovanje z dojenčkom...

No mogoče bi bilo pamentno da se prijavim tako bom zagotovo šla ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.