|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
20.2.2009 12:31:22   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ah jaz pa še 1 dan imam sestro na obisku, pa vam rečem, da je to noro.Zdej je začela še ful grdo kašljat.Po stanovanju hodi zamorjena, gleda v tri prazne.user posted image Res mi je žal, da sem predlagalal da nja pride, ker me je totalno zamorila, s tem ko je tak brezvolje, pa zdolgočasena.user posted image Včasih jo najdem kar ležat v pojstli pa gledat v luft,če se pa sam uležem imam pa slabo voljo.Moj pravi če ji ni dolgčas, pa itak da ji je,, ampka on ne.Potem jo pa slišim po mobiju govorit, kak komja čaka da je pon. da gre v šolo ker je živ dolgcajt.

Ej...sam res kva je s temi tamladimi. Ko grem čez mesto ne srečam nobenega srednješolca nasmejanega in polnega energije...vsi so tko "prazni"..."kr neki"...kam to pelje???

Ma po resnici, ko jo gledam sploh ne vidim, nobene podobnosti, jaz sem vedno bila dobrovoljček, včasih so ljudje rekli, da očitno ne poznam žalosti, ker se skoz smejem, isto še danes.Doma sem bila na podeželju in ko so začel zvonlčki cvetet, sem jih nabirala s koreninam, pa okol sadila, ona pa ne nima volje, user posted image , raje sedi za tv, umira od dolgčasa.

vsaka šola nekaj stane... najbrž jo boš naslednjič povabila na počitnice šele, ko jo mine puberteta user posted image user posted image user posted image

Po moje bom jaz raje domov šla na počitnice, pa ko imam dovolj gremuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.2.2009 12:39:12   
MalaČebelica
ojla!

evo mene nazaj... za krofe je vse urejeno za jutri user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

tak zdaj pa resnično grem na en sprehod pa po krof. pozneje več ne bo imelo smisla, ko bo že kosilo na vidiku... pa grem se zmenit da mi jih priskrbijo en kamion za jutrišnjo dekliščinouser posted image upam da bo dovolj user posted image user posted image user posted image

uživajte. pridem pol spet mimo

kako dekliščino user posted image user posted image user posted image

ma to ma ena kolegica jutri, ko se kmalu poroči. ne poznaš je, tak da nima smisla da razlagam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.2.2009 12:51:10   
novo

ojla!

evo mene nazaj... za krofe je vse urejeno za jutri user posted image

tak zdaj pa resnično grem na en sprehod pa po krof. pozneje več ne bo imelo smisla, ko bo že kosilo na vidiku... pa grem se zmenit da mi jih priskrbijo en kamion za jutrišnjo dekliščinouser posted image upam da bo dovolj user posted image user posted image user posted image

uživajte. pridem pol spet mimo

kako dekliščino user posted image user posted image user posted image

ma to ma ena kolegica jutri, ko se kmalu poroči. ne poznaš je, tak da nima smisla da razlagam user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.2.2009 12:52:26   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Ah jaz pa še 1 dan imam sestro na obisku, pa vam rečem, da je to noro.Zdej je začela še ful grdo kašljat.Po stanovanju hodi zamorjena, gleda v tri prazne.user posted image Res mi je žal, da sem predlagalal da nja pride, ker me je totalno zamorila, s tem ko je tak brezvolje, pa zdolgočasena.user posted image Včasih jo najdem kar ležat v pojstli pa gledat v luft,če se pa sam uležem imam pa slabo voljo.Moj pravi če ji ni dolgčas, pa itak da ji je,, ampka on ne.Potem jo pa slišim po mobiju govorit, kak komja čaka da je pon. da gre v šolo ker je živ dolgcajt.

Ej...sam res kva je s temi tamladimi. Ko grem čez mesto ne srečam nobenega srednješolca nasmejanega in polnega energije...vsi so tko "prazni"..."kr neki"...kam to pelje???

jest se resno ukvarjam s tem, kako vzgojit normalne najstnike ... po moje je to način življenja, starši v službah, mali prepuščeni sami seb.

če se trudiš, ti je pomoje trud poplačan. Veliko staršev pozabi, da so otrokom prav oni vzgled!user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.2.2009 12:53:44   
novo

yania, uf, tole je pa tvoj dragi lepo povedal ,paše verjamem.

jaz sem po vsakem porodu obdržala 2kg, tako da bom počas nehala rojevat. no, res pa sem štartala prvič s 43kg...

ojoj, pol pa še dobro, da si kakšen kilogramček dobila...

sem bolj pri tleh....

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.2.2009 12:55:02   
novo

Ma po resnici, ko jo gledam sploh ne vidim, nobene podobnosti, jaz sem vedno bila dobrovoljček, včasih so ljudje rekli, da očitno ne poznam žalosti, ker se skoz smejem, isto še danes.Doma sem bila na podeželju in ko so začel zvonlčki cvetet, sem jih nabirala s koreninam, pa okol sadila, ona pa ne nima volje, user posted image , raje sedi za tv, umira od dolgčasa.

nova generacija user posted image Takšnih kot smo me, ne delajo več. user posted image user posted image user posted image
Oz. me jih imamo v bušiju!user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.2.2009 12:55:54   
novo

vsaka šola nekaj stane... najbrž jo boš naslednjič povabila na počitnice šele, ko jo mine puberteta user posted image user posted image user posted image

Po moje bom jaz raje domov šla na počitnice, pa ko imam dovolj gremuser posted image user posted image user posted image

naslednje počitnice so p. !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.2.2009 12:57:45   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Janjap

Jaz sem ravnokar s pregleda. Pregledala me je babica, sploh ne grem vec h ginekologu. No in maternicnega vrata ni vec, je vse zmehcano pa en prst odprto. Je rekla da ni cudno da ga cutim spodaj, ko sem ji rekla, ker ima glavico ze cisto spusceno.
Tako da je lahko sedaj kadarkoli, lahko tudi pocaka do 20.3. samo je rekla da je vecja verjetnost da bom rodila prej in da ni problema ker je jutri 37 teden in je vse ok. Tako da sedaj lahko samo cakamo :)

Ena je vprasala kako je s testiranjem na streptokok B v tujini, tu v Franciji kolikor vem sistematicno delajo ta test v 8 mesecu nosecnosti in ce si pozitiven, kot sem jaz, ti dajo ob porodu antibiotik. Drugace pa se ne zdravi posebej proti koncu nosecnosti.

Aja, dala mi je tudi recept za 4 homeopatska zdravila, ki jih moram dvignit v lekarni in prinest s sabo ko bo bom rojevala in se bodo sproti odlocali katera bom vzela, eno je za umiritev med popadki, eno je za mehcanje maternicnega vratu, eno je za potem da ne pride do krvavitev po porodu, pa se eno katero sem pozabla. Tu je ogromno zdravnikov homeopatov in homeopatska zdravila so nekaj normalnega tako da ko sem ji rekla da je pri nas prepovedano je bila zacudena.

Pa se novi podatki za seznam: naceloma nimam vec pregledov ker misli da bom vsak cas rodila, ce pa slucajno ne bi moram na pregled na svoj rok 20.3..
Teza se je koncno malo povecala, za 1 kg tako da sedaj skupno lahko napisete +4.
Obseg je se vedno isti.
Ne vem pa nic novega glede velikosti in teze dojencka ker nimam vec ultrazvokov.
Danes ne rabim kuhat ker imam se od vceraj dovolj tako da samo cakam mojega da pride iz sluzbe na kosilo :)
Aja, moje noci zadnji mesec niso nic kaj lepe ker se najmanj dvakrat vstanem da grem na wc, pa prejsnjo noc me je zgaga ful pekla, zdaj je bilo 2 tedna v redu, zadnjo noc pa spet, je ful neprijetno ker se mi zgodi sredi noci in se ne morem ulect ampak potem spim v sedecem polozaju da omilim povratek kisline.

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled.

(odgovor članu Janjap)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.2.2009 12:58:23   
mediuhec
piruri: ful lep bacek jon (risanka je res prijetna)

cita: kako lepa dojenčica!

yania: o, kakšna lepa izjava tvojega dragega!

julam: mene je tud včeraj vleklo k tlom, ha ha, prav tiščalo me je, pa kakšno špinkanje vmes. danes je že bolje in se lažje premikam po stanovanju. če včasih malo zastokam, ko me špike, pa moj tud poskoč: kaj je, kaj je. mi je prov smešn, no, saj prav da ga malo skrbi

11. marec: blilžnja sorodnica me je že obvestila, da je takrat luna, ta je najbližja mojemu PDP. moj se pa zgraža nad vraževerjem (tipični tehnik, ki rabi za vse dokaz - morda pa res rodim takrat, pa bo mel dokaz, he he)

pupa: želim ti lepo poroko (sicer sem zgrešla kdaj točno maš)

lolita: zelo si me nasmejala s s primerjavo slon napram srni (boga srnica, bi vsak pomislil), ne res že dolgo nisem slišala take dobre fore. jaz sem zdaj tud bolj pujsek, moj pa lahkokategornik.

TASA: držim pesti in čakam veselih novic (ne morem verjet da se je že začelo, skor nmesec dni  prej...)

lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.2.2009 12:58:35   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Punce moj user posted image , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada!user posted image user posted image user posted image

ha ha, tko kot od moža sestra - sredi noči zbudi svojga moža, da bo treba it, on pa reče, joj, a lohk še 10 minut? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.2.2009 12:59:48   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

evo mene iz šopinga; zdaj šibam po Žigca v vrtec, pol pa hitro nazaj domov, ker pride moj user posted image  na kosilo pa da kosilamo skupaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Punce, ko govorite o tem vnetju :

Pri vnetju mislite le povečan izcedek ali tudi srbečico ??

pri meni je blo zelo malo izcedka pa veliko srbečice; zdaj sem pa pol lekarne nakupla, da vidim kaj bo pomagalo user posted image

julam; naš Žiga pa enkrat pravi da bo user posted image , spet drugič da bo user posted image  pa so me zadnjič vzgojiteljce vprašale, da če sta slučajno dva user posted image user posted image  sem samo pogledala in se začela user posted image

pupa, a ti zrihtamo kakega dobrega za dekliščinouser posted image

spps, sanje niso prepovedane, sicer pa če vaju ne moti, kr dejta user posted image user posted image user posted image

kaj je s Tašo?

user posted image user posted image user posted image za slikco! pupa nič ne ve o tem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.2.2009 13:00:35   
mediuhec
pa še eno vprašanje: PAS PO PORODU- a to res pomaga, da se nam trebušček povrne v prvotno stanje, ali je bolj šminka- da nam šlaufki ne opletajo nenadzorovano? ena mi je nekaj razlagala o tem.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.2.2009 13:01:07   
trezika
DanDan!
Kaj o tasi še ni kakšnih novičk? Sn pa bla že ziher, da bom lahk prebrala srečno novico... upam, da se ne matra preveč...

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
20.2.2009 13:02:33   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

pa še eno vprašanje: PAS PO PORODU- a to res pomaga, da se nam trebušček povrne v prvotno stanje, ali je bolj šminka- da nam šlaufki ne opletajo nenadzorovano? ena mi je nekaj razlagala o tem.

za pas sicer ne vem, js si bom nabavla tiste hlače, ki malo stiskajo...sn čula že od treh uporabnic, da jim je ful pomagal...pa bom seveda sprobala...čeprav niso najbolj poceni user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
20.2.2009 13:02:42   
novo

pomoje je to larifari. user posted image Ko ga maš gor je raven, kAj pa, ko ga daš dol. Ne vem no, js sm glede tega bolj skeptična! user posted image Brez telovadbe nič ni!

lahko se pa oglasi katera, ki ima izkušnje! user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
20.2.2009 13:03:16   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

za pas sicer ne vem, js si bom nabavla tiste hlače, ki malo stiskajo...sn čula že od treh uporabnic, da jim je ful pomagal...pa bom seveda sprobala...čeprav niso najbolj poceni user posted image

katere hlače?user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 20.2.2009 13:04:02 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
20.2.2009 13:10:10   
trezika
Dobijo se neke hlače, ki jih nosiš čez spodnje hlače in ti vse odvečne zaloge, ki so se nabrale v 9. mesecih, skupaj tiščijo...user posted image  z namenom, da nimaš potem vse skup povešeno...se pa strinjam, da brez telovadbe ne bo pravega učinka...za telovadbo pa nam tako ni treba skrbet, saj se bomo z vozički okol furale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
20.2.2009 13:16:06   
MalaČebelica

Dobijo se neke hlače, ki jih nosiš čez spodnje hlače in ti vse odvečne zaloge, ki so se nabrale v 9. mesecih, skupaj tiščijo...user posted image  z namenom, da nimaš potem vse skup povešeno...se pa strinjam, da brez telovadbe ne bo pravega učinka...za telovadbo pa nam tako ni treba skrbet, saj se bomo z vozički okol furale user posted image user posted image user posted image

mogoče kaj takega

http://soncek.si/si/relaxmaternity-slim-i14264.shtml

piše da so te hlače namenjene vračanju mišič in kože v prvotno stanje...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
20.2.2009 13:17:55   
Lolita23
Jaz sem pa zdajle moje še zase cote pripravila za iz P, sem kar eno daljšo majco, kot je zdaj v modi, pa trenerko.Spodnje perilo sem pa kar v torbo za v P, potem pa upam, da mi res čevljev ne pozabi vzeti ali pa bunde.user posted image user posted image user posted image

mediauhec hvalauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
20.2.2009 13:17:59   
MalaČebelica
zdaj pa moram hitro kosilo kuhat. ker moj že prihaja domov. potem sicer gre spet popoldne dalje na predavanja. tak da mora bit kosilo čim prej.

se javim kaj še pol...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2320
20.2.2009 13:18:24   
trezika

mogoče kaj takega

http://soncek.si/si/relaxmaternity-slim-i14264.shtml

piše da so te hlače namenjene vračanju mišič in kože v prvotno stanje...

jap user posted image  hvala MalaČebelica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2321
20.2.2009 13:19:02   
Pupa7

mislim, da kaki trebušnjak tud ne bo odveč, tiste hlače pa so sama potuha, ker mišica potem še manj dela user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
20.2.2009 13:20:51   
Pupa7

dan D je v ponedeljek ob dveh, tak da morš met na jedilniku vsaj rižoto, ker je recesija pa da se riža ne meče stran user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
20.2.2009 13:22:52   
novo

dan D je v ponedeljek ob dveh, tak da morš met na jedilniku vsaj rižoto, ker je recesija pa da se riža ne meče stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
20.2.2009 13:24:20   
novo

Jaz sem pa zdajle moje še zase cote pripravila za iz P, sem kar eno daljšo majco, kot je zdaj v modi, pa trenerko.Spodnje perilo sem pa kar v torbo za v P, potem pa upam, da mi res čevljev ne pozabi vzeti ali pa bunde.user posted image user posted image user posted image

mediauhec hvalauser posted image user posted image user posted image

boljše je, da je večje in kamot, da ne bomo v depresijo padle že, ko se bomo oblačile za domov!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Najbolj naporno obdobje
arneja

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim malčkom?

do enega leta njegove starosti (47%)

od enega do drugega leta (18%)

od drugega do tretjega leta (8%)

od tretjega do petega leta (5%)

ko je postal šolar (3%)

ko je postal najstnik (18%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!