Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:01:35
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala baje je zdaj IN še mal sexat pred/med porodom ja baje orgazmičen porod Si predstavljate poglede v porodni? naj bi ti dali nekaj časa za intimo... ah, men je to bull shit...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:02:02
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala baje je zdaj IN še mal sexat pred/med porodom ja baje orgazmičen porod Si predstavljate poglede v porodni?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:02:08
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Moj se začne kar trest kot da bi mu kja hudega bilo.Včasih se je tresel od veselja, zdaj pa od groze
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:02:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kam le, hrano nabavljat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:03:18
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Moj se začne kar trest kot da bi mu kja hudega bilo.Včasih se je tresel od veselja, zdaj pa od groze
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:03:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Moj se začne kar trest kot da bi mu kja hudega bilo.Včasih se je tresel od veselja, zdaj pa od groze Če si pa preveč divja!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:04:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kam le, hrano nabavljat! tolko naj gleda da bo zadost (same nosečnice...bi znalo bit hudo...) joj samo res. v bistvu mamo tiste, ko mamo preko hrano in pijačo za pupino dekliščino največ dela in največji strošek. to ni primerljivo z ostalimi kategorijami prosim za ponovno določitev kategorij - pa naj bo pri hrani in pijači največ organizatork, da se breme čim bolj porazdeli
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:05:19
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Moj se začne kar trest kot da bi mu kja hudega bilo.Včasih se je tresel od veselja, zdaj pa od groze Če si pa preveč divja!? ja včasih sem mogoč bila, zdaj sem pa kot slon ki napada srno
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 20.2.2009 11:06:48 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:05:40
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala baje je zdaj IN še mal sexat pred/med porodom ja baje orgazmičen porod Si predstavljate poglede v porodni? orgazmičen porod naj bi kao lajšal bolečine, kakor je spočet naj bi se še tako rodil otrok mislim da je bolš inekcija proti bolečinam, IN pa nemormo bit vsi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:07:01
|
|
|
|
julam
|
Zdej grem pa jest mal reda po bajti nardit, pa pridem pol spet počekirat, če je tasa že rešena .... lepo čvekajte!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:09:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič še ni novičk....se morajo felix, spps ali pa pupa zbudit..one imajo njeno cifro.... s tašo sva si pisale na dve uri ponoči Čestitke, spps, take rabimo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:09:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala pred soboto nikamor! Ah do naslednje nedelje nikamor ko sem jaz mojga zbudila ob 1h, ko mi je (pri prvem ) odtekla voda, in rekla Ustan, greva, me je čukast pogledal in rekel KAM??? men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala baje je zdaj IN še mal sexat pred/med porodom pa daj. to pa je že grozno. otrok sili ven, ovi ti daje nekaj notri. fuj
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:10:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kam le, hrano nabavljat! tolko naj gleda da bo zadost (same nosečnice...bi znalo bit hudo...) joj samo res. v bistvu mamo tiste, ko mamo preko hrano in pijačo za pupino dekliščino največ dela in največji strošek. to ni primerljivo z ostalimi kategorijami prosim za ponovno določitev kategorij - pa naj bo pri hrani in pijači največ organizatork, da se breme čim bolj porazdeli imamo skupni fond! Drugač smo pa pri delu vse fleksibilne, bo vredu!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:12:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala baje je zdaj IN še mal sexat pred/med porodom ja baje orgazmičen porod Si predstavljate poglede v porodni? orgazmičen porod naj bi kao lajšal bolečine, kakor je spočet naj bi se še tako rodil otrok mislim da je bolš inekcija proti bolečinam, IN pa nemormo bit vsi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:12:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič še ni novičk....se morajo felix, spps ali pa pupa zbudit..one imajo njeno cifro.... s tašo sva si pisale na dve uri ponoči Čestitke, spps, take rabimo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:13:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Moj se začne kar trest kot da bi mu kja hudega bilo.Včasih se je tresel od veselja, zdaj pa od groze Če si pa preveč divja!? ja včasih sem mogoč bila, zdaj sem pa kot slon ki napada srno ti pa sigurno podpiraš kloniranje?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:14:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Zdej grem pa jest mal reda po bajti nardit, pa pridem pol spet počekirat, če je tasa že rešena .... lepo čvekajte! js tudi! Je že čas, ko mi gredo bedarije po glavi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:15:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič še ni novičk....se morajo felix, spps ali pa pupa zbudit..one imajo njeno cifro.... s tašo sva si pisale na dve uri ponoči Čestitke, spps, take rabimo! sej če bi zaspala kot se spodobi,ne bi imela ponoč gsma v rokah
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:15:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Moj se začne kar trest kot da bi mu kja hudega bilo.Včasih se je tresel od veselja, zdaj pa od groze Če si pa preveč divja!? ja včasih sem mogoč bila, zdaj sem pa kot slon ki napada srno ha ha ha. joj kake mate danes. se bom polulala od smeha upam da še meni ne začne kaj odtekati kot tasi....
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:16:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kam le, hrano nabavljat! tolko naj gleda da bo zadost (same nosečnice...bi znalo bit hudo...) joj samo res. v bistvu mamo tiste, ko mamo preko hrano in pijačo za pupino dekliščino največ dela in največji strošek. to ni primerljivo z ostalimi kategorijami prosim za ponovno določitev kategorij - pa naj bo pri hrani in pijači največ organizatork, da se breme čim bolj porazdeli imamo skupni fond! Drugač smo pa pri delu vse fleksibilne, bo vredu!? če kaj zmanjka povejte, prispevam, sam da bo tko ko treba
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:16:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam Zdej grem pa jest mal reda po bajti nardit, pa pridem pol spet počekirat, če je tasa že rešena .... lepo čvekajte! js tudi! Je že čas, ko mi gredo bedarije po glavi! jaz bom tud šla počas,ker še nisem imela časa nič naredit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:16:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kam le, hrano nabavljat! tolko naj gleda da bo zadost (same nosečnice...bi znalo bit hudo...) joj samo res. v bistvu mamo tiste, ko mamo preko hrano in pijačo za pupino dekliščino največ dela in največji strošek. to ni primerljivo z ostalimi kategorijami prosim za ponovno določitev kategorij - pa naj bo pri hrani in pijači največ organizatork, da se breme čim bolj porazdeli imamo skupni fond! Drugač smo pa pri delu vse fleksibilne, bo vredu!? ok zmenjeno
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:17:54
|
|
|
|
spps
|
jaz se kr sama za družico povabim in se izognem delu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:18:25
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam Zdej grem pa jest mal reda po bajti nardit, pa pridem pol spet počekirat, če je tasa že rešena .... lepo čvekajte! js tudi! Je že čas, ko mi gredo bedarije po glavi! jaz bom tud šla počas,ker še nisem imela časa nič naredit kam bi ti šla spet delat, nehaj pa si malo spočij
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:18:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz se kr sama za družico povabim in se izognem delu dobro družice ste tri, ena je v porodni sicer, tak da naj ji bo
|
|
|
Prvi UZ v nosečnostiMioBambinoV katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?5 (
13%)
6 (
13%)
7 (
19%)
8 (
29%)
9 (
12%)
10 ali več (
14%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!