Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:46:51
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kam le, hrano nabavljat! tolko naj gleda da bo zadost (same nosečnice...bi znalo bit hudo...)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:48:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam mal bakterijam nam ne bo škodovalo! Zdej sem spomnila, da danes Salome zbira 35.000€, za svojo vagino, na neki zabavi. kaj pa če kar tja vdremo pa ji prej še kupimo vagino v sex shopu! Ne vem, če bi bil zadovoljen pardon zadovoljna, glede na to da si bo tisto, kar gre not odrezala. za začetek bi pomoje blo? Bo lahko uporabljal /-a nekaj dni oboje, da bo videl/-a, kaj ji bolj paše!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:49:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kam le, hrano nabavljat! tolko naj gleda da bo zadost (same nosečnice...bi znalo bit hudo...)
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:49:43
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala pred soboto nikamor! Ah do naslednje nedelje nikamor ko sem jaz mojga zbudila ob 1h, ko mi je (pri prvem ) odtekla voda, in rekla Ustan, greva, me je čukast pogledal in rekel KAM???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:50:27
|
|
|
|
Lolita23
|
Baje bo posnela dokumntarca o celem poteku operacije. Me zanima, koliko "pravih moških", bi to gledal.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:51:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kam le, hrano nabavljat! tolko naj gleda da bo zadost (same nosečnice...bi znalo bit hudo...) kaj ne veš za normativ?: 1 X 2 porcije, kom., ali l= 1 !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:51:33
|
|
|
|
pondelak
|
ko sem jaz mojga zbudila ob 1h, ko mi je (pri prvem ) odtekla voda, in rekla Ustan, greva, me je čukast pogledal in rekel KAM??? [/quote] na pico??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:51:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala pred soboto nikamor! Ah do naslednje nedelje nikamor ko sem jaz mojga zbudila ob 1h, ko mi je (pri prvem ) odtekla voda, in rekla Ustan, greva, me je čukast pogledal in rekel KAM??? na dopust, ležat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:52:11
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak ko sem jaz mojga zbudila ob 1h, ko mi je (pri prvem ) odtekla voda, in rekla Ustan, greva, me je čukast pogledal in rekel KAM??? na pico??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:52:18
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala pred soboto nikamor! Ah do naslednje nedelje nikamor ko sem jaz mojga zbudila ob 1h, ko mi je (pri prvem ) odtekla voda, in rekla Ustan, greva, me je čukast pogledal in rekel KAM??? men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:52:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Baje bo posnela dokumntarca o celem poteku operacije. Me zanima, koliko "pravih moških", bi to gledal. bljek!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:53:09
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala pred soboto nikamor! Ah do naslednje nedelje nikamor ko sem jaz mojga zbudila ob 1h, ko mi je (pri prvem ) odtekla voda, in rekla Ustan, greva, me je čukast pogledal in rekel KAM??? men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala moški
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:53:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala pred soboto nikamor! Ah do naslednje nedelje nikamor ko sem jaz mojga zbudila ob 1h, ko mi je (pri prvem ) odtekla voda, in rekla Ustan, greva, me je čukast pogledal in rekel KAM??? men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:53:56
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala pred soboto nikamor! Ah do naslednje nedelje nikamor ko sem jaz mojga zbudila ob 1h, ko mi je (pri prvem ) odtekla voda, in rekla Ustan, greva, me je čukast pogledal in rekel KAM??? men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala baje je zdaj IN še mal sexat pred/med porodom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:54:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kam le, hrano nabavljat! tolko naj gleda da bo zadost (same nosečnice...bi znalo bit hudo...) kaj se kaj učiš? kaj še ti je ostalo oz. kaj imaš še v načrtu naredit?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:54:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala pred soboto nikamor! Ah do naslednje nedelje nikamor ko sem jaz mojga zbudila ob 1h, ko mi je (pri prvem ) odtekla voda, in rekla Ustan, greva, me je čukast pogledal in rekel KAM??? men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala baje je zdaj IN še mal sexat pred/med porodom bi rada vidla pogumnico!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:55:44
|
|
|
|
spps
|
jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:56:53
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:57:53
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala baje je zdaj IN še mal sexat pred/med porodom ja baje orgazmičen porod
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:57:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Oh verjami, če bi šla v napad, mu drugega ne bi preostalo! Pa mu potem rečeš: Dragi, ko sanje postanejo resničnost!
< Sporočilo je popravil novo -- 20.2.2009 10:58:39 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:59:16
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:59:57
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Oh verjami, če bi šla v napad, mu drugega ne bi preostalo! Pa mu potem rečeš: Dragi, ko sanje postanejo resničnost! Jest sem mojga v prvi na koncu skor na kolenih prosila, pa NIČ, tako da ni nujno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:59:57
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja men je pa rekel dej prid kmen bova mal še poležala baje je zdaj IN še mal sexat pred/med porodom ja baje orgazmičen porod Si predstavljate poglede v porodni?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:01:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kao na sprehod. samo v resnici po krofe. samo še vedno nisem šla niti krof mi ni več dovolj močna motivacija
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 11:01:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem mojmu danes rekla,da sem sanjala,da sva ,pa mi odgovori,še boš lahk sanjala neki časa Oh verjami, če bi šla v napad, mu drugega ne bi preostalo! Pa mu potem rečeš: Dragi, ko sanje postanejo resničnost! Jest sem mojga v prvi na koncu skor na kolenih prosila, pa NIČ, tako da ni nujno te pa je z..... n! Karakter!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kje živite?Sandrinsamostojna hiša (
49%)
večstanovanjska hiša (
16%)
blok (
30%)
dvojček (
1%)
vrstna hiša (
4%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!