Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:40:41
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 A ve to se opravljate? Razpravljamo Nevonja.Kadi
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:42:10
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu. In ti si Drugače pa živijo seveda
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:42:48
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: neva6 A ve to se opravljate? Razpravljamo Nevonja.Kadi O čem pa razpravljamo/opravljamo?
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:44:18
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: neva6 A ve to se opravljate? Razpravljamo Nevonja.Kadi O čem pa razpravljamo/opravljamo? Nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:44:30
|
|
|
|
čiwawa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu. In ti si Drugače pa živijo seveda mamai....
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:45:23
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu. In ti si Drugače pa živijo seveda mamai.... O mama
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:45:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: neva6 A ve to se opravljate? Ja kaj kaj, o čem!!!O zunanjem videzu, o mastnih laseh pa mozoljih!!! Razpravljamo Nevonja.Kadi O čem pa razpravljamo/opravljamo? PI.... a.... ne znam citrat!!!!!!!!! Hej mamaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil neva6 -- 20.2.2009 10:47:11 >
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:48:25
|
|
|
|
riders
|
o čivawa, helou
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:49:44
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Grem jest.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:50:30
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:51:54
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest Jedet grem.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest A, da greste? Pa, da moram pol tudi jaz? Prou grem na regrad. smajlikižvižga
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:53:08
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest Jedet grem. dober tek Neva, regrat, matr vam primorsko, pr nas pa samo blato
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:54:01
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest A, da greste? Pa, da moram pol tudi jaz? Prou grem na regrad. smajlikižvižga Dej nehi me rajcat z regradom mater ti primorsku.Valjar.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:54:15
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Lukra, saj jaz sem bla tud šokirana, k sem te prvič vidla. jst pa nisem bla šokirana, mi je delovala čist taka kot tle, ja ja sej vem js sem itak čudna Kašna pa je ****ra.A nede da ima mastne lase z ogromno narastka pa škilasto gleda pa en zob ma mal odlomljen,drugih pa sploh nima?A ne de je taka?Pili ja približno nekako tako ja, s tem da ima sred nosa še eno urnk bradavico, ja pa da ne pozabim grba, ta nama je dala vetra, noben stol ji ni pasal.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:55:11
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu. WTF si ti? Že vem ni treba odgovorit. Čaj le ni kofe a ne ampak če piješ zelenga še gre.
< Sporočilo je popravil puncica -- 20.2.2009 10:56:03 >
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:55:40
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest A, da greste? Pa, da moram pol tudi jaz? Prou grem na regrad. smajlikižvižga Dej nehi me rajcat z regradom mater ti primorsku.Valjar. no, to sem hotla povedat :pili:
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:56:07
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: čiwawa našla sem vas!!!! keri blesavi smajliji so tu. WTF si ti? preber še mal naprej....mamai
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:56:38
|
|
|
|
puncica
|
ja sem vidla
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:57:10
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Lukra, saj jaz sem bla tud šokirana, k sem te prvič vidla. jst pa nisem bla šokirana, mi je delovala čist taka kot tle, ja ja sej vem js sem itak čudna Kašna pa je ****ra.A nede da ima mastne lase z ogromno narastka pa škilasto gleda pa en zob ma mal odlomljen,drugih pa sploh nima?A ne de je taka?Pili ja približno nekako tako ja, s tem da ima sred nosa še eno urnk bradavico, ja pa da ne pozabim grba, ta nama je dala vetra, noben stol ji ni pasal. A še grbo da ima?Puli si lase(jana).
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Grem jest. kam greš ti? prov, grem še jest A, da greste? Pa, da moram pol tudi jaz? Prou grem na regrad. smajlikižvižga Dej nehi me rajcat z regradom mater ti primorsku.Valjar. Počak mal, do tega, da si ga naredim eno skledo z vročim kropirjem pa vam sporočim, če je dober.samjlikipili
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:58:23
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Puli si lase(jana). smaljikitolčezroko
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 10:59:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Lukra, saj jaz sem bla tud šokirana, k sem te prvič vidla. jst pa nisem bla šokirana, mi je delovala čist taka kot tle, ja ja sej vem js sem itak čudna Kašna pa je ****ra.A nede da ima mastne lase z ogromno narastka pa škilasto gleda pa en zob ma mal odlomljen,drugih pa sploh nima?A ne de je taka?Pili ja približno nekako tako ja, s tem da ima sred nosa še eno urnk bradavico, ja pa da ne pozabim grba, ta nama je dala vetra, noben stol ji ni pasal. A še grbo da ima?Puli si lase(jana). Ja pa na metli jaha!smajličarovnica
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 11:06:26
|
|
|
|
puncica
|
pa kaj se zdej hecate no to so resne stvari :valar:
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 11:08:33
|
|
|
|
Kalina
|
Jao bre, ku ste vi ene čurke
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?