Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:31:05
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:31:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? supeeeeer, všeč mi je kak si to porazdelila, da ne bo kreganja hvala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:32:08
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. Se ne boš rabila toliko slačit v p.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:32:59
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:33:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. ker je prvi možni datum, ker se je mudilo... drugače pa tu ni tko kot v slo, ko so sam srede in sobote...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:34:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam kaj ko bi potem raj pela, da ne bo kaj narobe
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:34:31
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. Se ne boš rabila toliko slačit v p. To sem mislila da on gre v pidžami, ker jaz potem grem sam v spodnji majici pa gatah Po moje me za vojnik peljejo ne pa v P.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:34:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:37:15
|
|
|
|
čebeica maja
|
Hvala za pohvale, postelnino bi pa kmal morala šeenkrat prat, ko je ponoc miha , sm pravi čas prišla da je mene po in njegovo postel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:37:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja če se slučajno da kateri gledat slikce v mojem albumu so nove slike od preurejene miniaturne sobice za dva in rojstni dan od Mihca ful lepa sobica
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:37:57
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam kaj ko bi potem raj pela, da ne bo kaj narobe Raje za pijačo, imam od likerjev, do viskijev, do soka,raznih sangrij.Vse prvovrstno.Celo otr. šampnjcev, vse da napojim najmnanj 100 žejnih ust.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:38:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam mal bakterijam nam ne bo škodovalo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:39:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. Se ne boš rabila toliko slačit v p. To sem mislila da on gre v pidžami, ker jaz potem grem sam v spodnji majici pa gatah Po moje me za vojnik peljejo ne pa v P. ne, rečeta, da sta bila na pidžama party-ju!
< Sporočilo je popravil novo -- 20.2.2009 10:40:24 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:39:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. Se ne boš rabila toliko slačit v p. To sem mislila da on gre v pidžami, ker jaz potem grem sam v spodnji majici pa gatah Po moje me za vojnik peljejo ne pa v P. ha ha ha
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:40:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala pred soboto nikamor!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:40:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zdaj pa res grem adijo
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:41:10
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam mal bakterijam nam ne bo škodovalo! Zdej sem spomnila, da danes Salome zbira 35.000€, za svojo vagino, na neki zabavi. kaj pa če kar tja vdremo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:41:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam kaj ko bi potem raj pela, da ne bo kaj narobe Raje za pijačo, imam od likerjev, do viskijev, do soka,raznih sangrij.Vse prvovrstno.Celo otr. šampnjcev, vse da napojim najmnanj 100 žejnih ust. bo super, sam moreš najti zamenjava od ene, ki ima pijačo in jo pošlji na hrano!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:42:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam mal bakterijam nam ne bo škodovalo! Zdej sem spomnila, da danes Salome zbira 35.000€, za svojo vagino, na neki zabavi. kaj pa če kar tja vdremo pa ji prej še kupimo vagino v sex shopu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:43:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:44:12
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pupa mal sem radovedna, zakaj poroka med tednom???No sej važen, pa je da je. Punce moj , je tak smešen zdaj še posebaj ko se bližamo cilju.Se ponoči, obrnem pa kaj zastokam, on pa a že greva???Ga je tak smešen gledat, ko se mu prav vidi, da ga bo panika stisnila, ko bo šlo zares. pol ko bo pa šlo zares, bo pa spal, ko klada! Imam jaz fajno štimo, če hočem, bo takoj pokonc, pa če me potem kar pelje v pidžami. jo boš lahk kmal sprobala pred soboto nikamor! Ah do naslednje nedelje nikamor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:44:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam mal bakterijam nam ne bo škodovalo! Zdej sem spomnila, da danes Salome zbira 35.000€, za svojo vagino, na neki zabavi. kaj pa če kar tja vdremo pa ji prej še kupimo vagino v sex shopu! a ti si pa danes v elementu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:45:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdaj pa res grem adijo kam greš? kam le, hrano nabavljat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:45:28
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam mal bakterijam nam ne bo škodovalo! Zdej sem spomnila, da danes Salome zbira 35.000€, za svojo vagino, na neki zabavi. kaj pa če kar tja vdremo pa ji prej še kupimo vagino v sex shopu! Ne vem, če bi bil zadovoljen pardon zadovoljna, glede na to da si bo tisto, kar gre not odrezala.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 20.2.2009 10:46:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo dekoracijo imajo dekleta od a-d (prve črke v imenu), pijačo od e-i, hrano: ruski bife j-n, od o-š imajo razsvetljavo, t-ž pa poskrbijo za glasbo! Bo vredu Pupa? A to imaš po forumskih začetnicah ali realnih imenih??? Te imam jaz ruski bife!!! V primeru salmonele ali kakih drugih boleznih, ne odgovarjam mal bakterijam nam ne bo škodovalo! Zdej sem spomnila, da danes Salome zbira 35.000€, za svojo vagino, na neki zabavi. kaj pa če kar tja vdremo pa ji prej še kupimo vagino v sex shopu! a ti si pa danes v elementu? če pa je petek!
|
Otrokova slabovidnost_Anja_Kdo vas je opomnil na to, da otrok slabo vidi?Vzgojiteljica v vrtcu (
52%)
Otrok (
35%)
Babica (
12%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!