Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:19:56
|
|
|
|
jana81
|
aja še to, od danes sem tudi jst na enomesečni dieti, no bolj ena kura da vržem dol teh 5 kilc..in moj zajtrk je proteinski šejk in 2 komprese...zdej pa še kapučinček. Grem se zdej zmerit in stehtat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:20:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo super, od 20h- 8h, jedel samo ob 22h. , sicer do 22h ga je neki matralo, je jokal v spanju, naprej pa je sapl mirno kot angelček. zvečer sem mu ritko nadebelo namazala s praško pasto (kasneje sem ugotovila da ima rok upor. 11/08, ampak je bila še diht zaprta) in danes ni več pikic, le malo rdeče je še, ampak res malo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:20:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo super, od 20h- 8h, jedel samo ob 22h. , sicer do 22h ga je neki matralo, je jokal v spanju, naprej pa je sapl mirno kot angelček. zvečer sem mu ritko nadebelo namazala s praško pasto (kasneje sem ugotovila da ima rok upor. 11/08, ampak je bila še diht zaprta) in danes ni več pikic, le malo rdeče je še, ampak res malo. Aneja in Anže vse naj za obmesečnico.. Aurora jst ne bom reskirala pred enim letom, da mu dam za pit alpsko mleko, sicer za čokolešnik ga že dam samega, samo kr tako pa ne za pit. jst bom tud verjetno počakala do 1 leta, ker že od 6 mes. pije AM. če ga pa ne bi hotla, pa bi jst tudi verjetno že prešaltala na alpskega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:21:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še to, od danes sem tudi jst na enomesečni dieti, no bolj ena kura da vržem dol teh 5 kilc..in moj zajtrk je proteinski šejk in 2 komprese...zdej pa še kapučinček. Grem se zdej zmerit in stehtat. Kaj je to??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:21:51
|
|
|
|
tilči
|
Ne boste verjele,patronažna prihaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:22:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo super, od 20h- 8h, jedel samo ob 22h. , sicer do 22h ga je neki matralo, je jokal v spanju, naprej pa je sapl mirno kot angelček. zvečer sem mu ritko nadebelo namazala s praško pasto (kasneje sem ugotovila da ima rok upor. 11/08, ampak je bila še diht zaprta) in danes ni več pikic, le malo rdeče je še, ampak res malo. Aneja in Anže vse naj za obmesečnico.. Aurora jst ne bom reskirala pred enim letom, da mu dam za pit alpsko mleko, sicer za čokolešnik ga že dam samega, samo kr tako pa ne za pit. jst bom tud verjetno počakala do 1 leta, ker že od 6 mes. pije AM. če ga pa ne bi hotla, pa bi jst tudi verjetno že prešaltala na alpskega Se podpišem po mnenje suzy85. Če malo večji noče Am, mu pač daš "alpskega". No, naša mala pika je do leta in pol pila AM, ker ji je bil tako všeč Šele potem sva postopno prešli na KM.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:22:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisem nič prebrala. Cenilka je bila dobra in upam, da bodo primerno vsoto nakazali. Kakšna bo nimam pojma. Hijenca prideva! Midva bova okrog 10 štartala, moram še sebe oblečt, Vidku čaj pripravit in že letima. Te pokličem ko pridema tja. se že veselim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:23:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ne boste verjele,patronažna prihaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:23:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisem nič prebrala. Cenilka je bila dobra in upam, da bodo primerno vsoto nakazali. Kakšna bo nimam pojma. Hijenca prideva! Midva bova okrog 10 štartala, moram še sebe oblečt, Vidku čaj pripravit in že letima. Te pokličem ko pridema tja. se že veselim. Fajn se načvekajta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:24:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še to, od danes sem tudi jst na enomesečni dieti, no bolj ena kura da vržem dol teh 5 kilc..in moj zajtrk je proteinski šejk in 2 komprese...zdej pa še kapučinček. Grem se zdej zmerit in stehtat. Kaj je to?? si mi vzela z jezika! kaj pa daš v ta šejk? to je to, ko si zadnjič omenjala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:25:10
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ in vse ki se niste naspale ..upam da bo danes bolje.. suzy85 a si dobila ? sem atu dala da naj nese na pošto, pa je pozabil dat priporočeno, in zdej ne vem al si dobila ali ne.. tilči super za vrtec kasso upam da Petja ozdravi kmalu. estrella kaj je pa tana7 rekla zakaj je ni več na RR? barbaw držim pesti da boste dobili primerno vsoto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:28:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 suzy85 a si dobila ? sem atu dala da naj nese na pošto, pa je pozabil dat priporočeno, in zdej ne vem al si dobila ali ne.. včeraj ne, za danes pa še ne vem. kdaj je dal na pošto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:28:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še to, od danes sem tudi jst na enomesečni dieti, no bolj ena kura da vržem dol teh 5 kilc..in moj zajtrk je proteinski šejk in 2 komprese...zdej pa še kapučinček. Grem se zdej zmerit in stehtat. Kaj je to?? aja 2 tablete, ena omega 3 maščobe, in ena mineral complex z vit.C (za celulit in odvajanje vode iz telesa) Jst mam to od Herbalifa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:28:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še to, od danes sem tudi jst na enomesečni dieti, no bolj ena kura da vržem dol teh 5 kilc..in moj zajtrk je proteinski šejk in 2 komprese...zdej pa še kapučinček. Grem se zdej zmerit in stehtat. Kaj je to?? si mi vzela z jezika! kaj pa daš v ta šejk? to je to, ko si zadnjič omenjala? ja suzy85 to je šejk od HBL, dam 2,5 dl soka in ta prašek proteinski stresem not, pa eno žličko beljakovinskega praška in zmešam, aja pa kako sadje še lahk zmiksaš zraven.. Grem na enomesečno dieto, da skinem teh 5 kg..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:29:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 suzy85 a si dobila ? sem atu dala da naj nese na pošto, pa je pozabil dat priporočeno, in zdej ne vem al si dobila ali ne.. včeraj ne, za danes pa še ne vem. kdaj je dal na pošto? v sredo... sej sem vedla,Drgač bi mi žže kaj omeila, ti bom dala danes še 1x priporočeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:30:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ne boste verjele,patronažna prihaja zakaj pa pride ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:30:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila katastrofalna ,saj nismo skoraj nič spali.Tilna je napenjalo,pa spet ima poln nosek,sem ga celo noč pucala.14 dni smo bili zdravi,sedaj pa spet v nove borbe Zgleda je zadnjič Tilna veter dobil,ko sem ga dala iz vozička v sedež in je takoj poln nosek.Očitno je tako občutljiv na ta vreme. Z Nejcem sva bila zunaj v vsakem vremenu,pa mu je le 2x na leto iz noska malo teklo.Samo sedaj,ko je v vrtcu,še kaj drugega pokasira,ampak je le toliko večji,da lažje preboli. SS.. za boljšo noč Suzy...hvala za postrežbo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:30:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Petja pa je ponoči spet zakuhala in spet so se pojavili izpuščaji, tako da sumim, da je od vročine...samo čudno, še nikoli se niso zaradi tega Otroci so odšli v varstvo, jaz pa moram hitro kaj narest .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:30:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še to, od danes sem tudi jst na enomesečni dieti, no bolj ena kura da vržem dol teh 5 kilc..in moj zajtrk je proteinski šejk in 2 komprese...zdej pa še kapučinček. Grem se zdej zmerit in stehtat. Kaj je to?? aja 2 tablete, ena omega 3 maščobe, in ena mineral complex z vit.C (za celulit in odvajanje vode iz telesa) Jst mam to od Herbalifa. pomaga pri hujšanju?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:31:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem še vsa zmrznjena, ker smo že ob sedmih z otroki štartali od doma v mraaaaaazzzzzz, sta imeli punci zobarja. Še dobro, da do zdr. doma nimamo daleč, meni so med hojo skoraj ušesa odpadla Spali smo spet zelo malo oz. slabo, ker sta rogovilila oba: princ in mala pika Grem si skuhat en čajček, da se pogrejem, potem pa malo počvekam Probaj se kaj z mami zmenit, če bi eno noč ordinirala, da se odpočiješ malo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:31:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še to, od danes sem tudi jst na enomesečni dieti, no bolj ena kura da vržem dol teh 5 kilc..in moj zajtrk je proteinski šejk in 2 komprese...zdej pa še kapučinček. Grem se zdej zmerit in stehtat. Kaj pa je tebe utrgalo? za Nejkovo rito
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:32:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nisem nič prebrala. Cenilka je bila dobra in upam, da bodo primerno vsoto nakazali. Kakšna bo nimam pojma. Hijenca prideva! Midva bova okrog 10 štartala, moram še sebe oblečt, Vidku čaj pripravit in že letima. Te pokličem ko pridema tja. se že veselim. Če vidva štartata ob 10h, imave midve še malo časa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:36:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še to, od danes sem tudi jst na enomesečni dieti, no bolj ena kura da vržem dol teh 5 kilc..in moj zajtrk je proteinski šejk in 2 komprese...zdej pa še kapučinček. Grem se zdej zmerit in stehtat. Kaj je to?? aja 2 tablete, ena omega 3 maščobe, in ena mineral complex z vit.C (za celulit in odvajanje vode iz telesa) Jst mam to od Herbalifa. pomaga pri hujšanju? ja meni je pomagalo. sicer sem si vzela cel paket, ker tako je 100%, če bi pa samo te tablete jemala pa ne vem, verjetno bi tud pomagalo, samo ne tako hitro- še nisem probala, vedno vzamem šejk in te tablete.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 20.2.2009 9:36:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja še to, od danes sem tudi jst na enomesečni dieti, no bolj ena kura da vržem dol teh 5 kilc..in moj zajtrk je proteinski šejk in 2 komprese...zdej pa še kapučinček. Grem se zdej zmerit in stehtat. Kaj pa je tebe utrgalo? ej ne vem, tolk se mente o hujašanju, da ste me čist znorele..sem se včeri gledala v špegu, pa sem rekla stop-začni danes, hočem met 53 kilc. za Nejkovo rito
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.