|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
20.2.2009 8:56:05   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Jaz sem še vsa zmrznjena, ker smo že ob sedmih z otroki štartali od doma v mraaaaaazzzzzz, sta imeli punci zobarja. Še dobro, da do zdr. doma nimamo daleč, meni so med hojo skoraj ušesa odpadla user posted image  
Spali smo spet zelo malo oz. slabo, ker sta rogovilila oba: princ in mala pika user posted image

Grem si skuhat en čajček, da se pogrejem, potem pa malo počvekam user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Gregija vemo,kako je s spanjem,kaj pa malo piko matra?

sem hotla isto vprašat user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
20.2.2009 8:56:47   
suzy85

Glede na to,koliko časa je davčna mutila z odločbo od user posted image za dohodnino za leto 2007,se je občina sama pobrigala in pridobila podatke.Sem ravno dobila odločbo in Nejc pade v prvi razred.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede na to,da smo za 2 meseca plačali 2. razred,ali potem dva meseca nič ne plačamo,saj odločba velja od 1.1.? Ali katera ve,kako je s tem?user posted image
user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
20.2.2009 8:59:49   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Kasso, sem se hotela vstavit še pri tebi za paket, ma si bla po telefonu nedosegljiva, pol pa nisem hotela kar uletet.

oj, sem sklopila telefon, ker sem bila z otrokoma pri zobarju v PO. Petji je zaščitila zobke še zgoraj in ima krasne, Gašper pa hmmmm, je zobarca takoj pogruntala, da mali noče žvečit. Ne je mesa, ne škorje .., skratka nič trdega, kar za zobke seveda ni dobro. Tako da je dobil prvo zvezdico, v četrtek pa bo še eno.

Jaz sem "nevidna" ti pa še vedno nedosegljivauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
20.2.2009 9:01:52   
kasso

Glede na to,koliko časa je davčna mutila z odločbo od user posted image za dohodnino za leto 2007,se je občina sama pobrigala in pridobila podatke.Sem ravno dobila odločbo in Nejc pade v prvi razred.user posted image Glede na to,da smo za 2 meseca plačali 2. razred,ali potem dva meseca nič ne plačamo,saj odločba velja od 1.1.? Ali katera ve,kako je s tem?user posted image

žal ne vem, najbolje, da pokličeš in vprašašuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
20.2.2009 9:02:11   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Ušššš je zunaj. MB -8, no tu pri meni kaže -2,5. Spali smo, vendar po novem se Videk zbuja ponoči, joka, ko mu popravim dudo potem zaspi nazaj, včasih pa moram malo švinglat in mu dam eno kapljico (čudežno proti krčom) in zaspi. Ni pa to več tisto spanje ko smo ga včasih imeli.user posted image
user posted image user posted image user posted image  
še uporabljate kapljice? naju so eni ful čudno gledali, češ da eve ne boma mogla odvadit od teh kapljic, pa jih je sama dala stran oz. pokazala, da jih ne rabi!

Barbaw ob 10 grema z Vidkom v Leclerc, če boš imela čas priletita z Majčiko.user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
20.2.2009 9:02:44   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

suzy: super postrežbauser posted image Jaz sem sicer jedla danes polnozrnat kruhuser posted image  se ga moram še navadit z lätto in mlečni kapučin. Sedaj počasi mleko nadomeščam z vodo, ker ga mislim pit pol:pol
mmmm, meni je pa to ful dobro, še posebej polnozrnat kruh! user posted image

Kasso: za Petjouser posted image user posted image user posted image . Včeraj so me klicali, da Andraža boli trebuh. Seveda sem vedla, da ga ne kuj ko sem ga vidla. Sva imela hud poogovor doma in mi je na koncu le povedal zakaj si je zmisliluser posted image A kaj kaže za zamenjavo?Ob 18h pa ni ribic so samo ribe+user posted image

Alja je celo noč jamrala in stokalauser posted image user posted image Kot bi nekaj sanjala in posledično sem tudi jaz slabo spala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A jo je obisk pri Brini tako zdelal??Mogoče je podoživljala stavri. Drugače sta se z Brino krasno igaliuser posted image

Jaz sem bolj za beli kruhuser posted image  Sto ljudi, sto čudi. Drugače je priporočljiv pirin in ržen. Ga moram še nabavit al pa kruhomat že enkrat nabavituser posted image Sedaj ima kar smisel, kajne?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
20.2.2009 9:04:22   
Anitka
user posted image

Dobro jutro v tem sončnem a hladnem dopoldnevuuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
20.2.2009 9:06:31   
hijenca

Dobro jutro!

Ušššš je zunaj. MB -8, no tu pri meni kaže -2,5. Spali smo, vendar po novem se Videk zbuja ponoči, joka, ko mu popravim dudo potem zaspi nazaj, včasih pa moram malo švinglat in mu dam eno kapljico (čudežno proti krčom) in zaspi. Ni pa to več tisto spanje ko smo ga včasih imeli.user posted image
še uporabljate kapljice? naju so eni ful čudno gledali, češ da eve ne boma mogla odvadit od teh kapljic, pa jih je sama dala stran oz. pokazala, da jih ne rabi!

Barbaw ob 10 grema z Vidkom v Leclerc, če boš imela čas priletita z Majčiko.user posted image user posted image

Uporabim jih ponoči, ko noče dude zagrabit in se potem lepo umiri. Včasih vzame dudo kar takoj, včasih pa malo švinglam. Ponoči se mi ni za prerekat z njim.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
20.2.2009 9:06:59   
Anitka
ANEJA in ANŽE

VSE NAJBOLJŠE

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
20.2.2009 9:07:55   
hijenca

suzy: super postrežbauser posted image Jaz sem sicer jedla danes polnozrnat kruhuser posted image  se ga moram še navadit z lätto in mlečni kapučin. Sedaj počasi mleko nadomeščam z vodo, ker ga mislim pit pol:pol

Kasso: za Petjouser posted image user posted image user posted image . Včeraj so me klicali, da Andraža boli trebuh. Seveda sem vedla, da ga ne kuj ko sem ga vidla. Sva imela hud poogovor doma in mi je na koncu le povedal zakaj si je zmisliluser posted image A kaj kaže za zamenjavo?Ob 18h pa ni ribic so samo ribe+user posted image

Alja je celo noč jamrala in stokalauser posted image user posted image Kot bi nekaj sanjala in posledično sem tudi jaz slabo spala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A jo je obisk pri Brini tako zdelal??Mogoče je podoživljala stavri. Drugače sta se z Brino krasno igaliuser posted image

Jaz sem bolj za beli kruhuser posted image  Sto ljudi, sto čudi. Drugače je priporočljiv pirin in ržen. Ga moram še nabavit al pa kruhomat že enkrat nabavituser posted image Sedaj ima kar smisel, kajne?

Zdaj ti bo pa res prišel prav kruhomat in si boš lahko zmišljevala, kakšen kruh si boš pripravila.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 3310
20.2.2009 9:09:20   
tilči

A ga še sedaj nisi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3311
20.2.2009 9:12:20   
aurora28
Vsem majčkom, ki danes praznujejo iskrene čestitke še iz naše strani

Za vse, ki pa ste slabo spali pa user posted image user posted image user posted image

Mi smo zdaj prišli na nek ustaljeni ritem, spimo najprej 4-5-6 ur in nato se še enkrat prebudimo. Zdaj je res bolje, ker se malo naspim in nisem tolk sitna user posted image .

Suzy nekatere začnejo z alpskim mlekom kar hitro. Sej Gal že dva meseca je vse jedi iz mleka, ki mu jih skuham in ne dodajam nič vode. Me pa zanima kdaj mu lahko devam alsko za piti, ker ne počasi ne bova več dojila, adaptiranega pa noče piti.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
20.2.2009 9:13:47   
špelin@

ANEJA (Sesil) in
ANŽE (Bobika)
VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!
user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

suzy85, kakšna nobel postrežba user posted image  Pa user posted image  za tvojega user posted image

Soncnica Sandra ***, user posted image  za boljše spanje.

barbaw, hvala za fajn izkušnjo z vremensko postajo user posted image  In pestke, da bo cenilec radodaren user posted image user posted image

tilči, user posted image user posted image  za slabo noč, upam, da bo v prihodnje bolje user posted image user posted image
Mala pika se je pa priklatila k meni pod kovter in se nonstop vrtela in obračala user posted image  Na levi strani sitni Gregi, na desni nemirna ona, vmes pa v sendviču jaz user posted image
Ej, super, da boste plačevali manj vrtca user posted image  Mi smo še vedno v 2. razredu. In ja, prihodnja položnica za Nejca bo nižja oz. bo 0 EUR user posted image

kasso, user posted image user posted image user posted image  za Petjo.

Estrella*, polnozrnat kruh je ja dober user posted image

aurora28, glede "alpskega" oz. polnomastnega klasičnega KM: jaz ga že lep čas uporabljam za pripravo linota, zdroba, polente,... V bistvu je imel Gregi do včeraj jutranji obrok linota s klasičnim KM, večerni pa z AM. Od včeraj naprej je na KM. Prav pije pa kakršnegakoli mleka itak že 3 mesece več ne...

IZVIRNO SPOROČILO: mafi
ker mi je prav muka ga pelat glede na to ko je imel refluks in 8kg pri4m je rekla :dobr ka kozla kašen bi šele bil če ne bi imel refluksauser posted image .

Kakšna nagnusna izjava user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.2.2009 9:15:21 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
20.2.2009 9:14:42   
suzy85

zdej pa res, ja. user posted image  za tvoje še vedno nabavljaš beli kruh al so tudi oni prešaltali na polnozrnatega?

Neposredna povezava do sporočila: 3314
20.2.2009 9:14:57   
suzy85

Dobro jutro!

Uporabim jih ponoči, ko noče dude zagrabit in se potem lepo umiri. Včasih vzame dudo kar takoj, včasih pa malo švinglam. Ponoči se mi ni za prerekat z njim.user posted image user posted image

se strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
20.2.2009 9:16:47   
barbaw
Nisem nič prebrala. Cenilka je bila dobra in upam, da bodo primerno vsoto nakazali. Kakšna bo nimam pojma.

Hijenca prideva!

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
20.2.2009 9:17:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image

user posted image

A to so mladički? Joj, kok so corti. Men je kr hudo ratal, k ni mojga Mišota večuser posted image

22 dni stari mladički

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
20.2.2009 9:17:10   
jana81
dobro jutro

spali smo super, od 20h- 8h, jedel samo ob 22h.user posted image , sicer do 22h ga je neki matralo, je jokal v spanju, naprej pa je sapl mirno kot angelček.

zvečer sem mu ritko nadebelo namazala s praško pasto (kasneje sem ugotovila da ima rok upor. 11/08, ampak je bila še diht zaprta) in danes ni več pikic, le malo rdeče je še, ampak res malo.user posted image

Aneja in Anže vse naj za obmesečnico..user posted image user posted image

Aurora jst ne bom reskirala pred enim letom, da mu dam za pit alpsko mleko, sicer za čokolešnik ga že dam samega, samo kr tako pa ne za pit.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
20.2.2009 9:17:29   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jaz pa sem tako, da ko se odločim potem tako je. Samo vztrajanje pa je moja šibka lastnost. Sem zdržala natanko 4 tedne. user posted image  Zdaj pa jovo na novo. tolažim se, da se nisem nič zredila v tem premoru. user posted image

men je pa kriza začet, isto pri aerobiki, sej ko zalaufam, pol mi gre.. in zdej sem kr odlašala, pa še ta vreme in so šle 2 kilce goruser posted image  pa vse v bedre.

Ma kaj se sekiraš za 2 kili. Bo toplo, pa ne bo vetra in boš lahko gurala voziček naokrog. Ali pa že tricikel. Bodo hitro dol padle. Bolj bi bila kriza, če bi jih dobila več. To je samo voda.

ma sej vem..
Sem gledala un jedilnik, pa sem skor zajokala, da more naša estrellca tak malo jest,,to je zame prigrizek vsakega obroka.

zato pa estrella in vse ki zdržite s tako malo hrane: SPOŠTOVANJA VREDNE STE !!!

Hvala, jaz upam, da bo kmalu prišel dan ko bom lahko malo več jedlauser posted image

Jaz sem rpepričana, da ga boš dočakala že "kmalu".

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
20.2.2009 9:17:41   
barbaw

barbaw, kakšne srčkane fotke user posted image

Srčekgirll, user posted image  za vztrajnost. Gregi zadnje tedne zaspi tako, da se meče do onemoglosti po najini postelji, zraven pa user posted image  gleda TV... V njegovi posteljici se mu utrga user posted image

Saj se bo navadil spat v svoji posteljici prej ali slej.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
20.2.2009 9:17:46   
špelin@

Daj že 1x nabavi ta sakramenski kruhomat, boš pekla krasen zdrav kruh user posted image  Saj ni tako drag hec, za 50 EUR dobiš solidno mašinco.

Neposredna povezava do sporočila: 3321
20.2.2009 9:17:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Grem pojest še preostanek pice, ki sem jo danes spekla...

tebe bi mogla pa našeškat user posted image user posted image

do mene pa nisi bla tog stroga včerajuser posted image user posted image

se ne spomnim user posted image  a še tebe skregam user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
20.2.2009 9:17:59   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Vsem majčkom, ki danes praznujejo iskrene čestitke še iz naše strani

Za vse, ki pa ste slabo spali pa user posted image user posted image user posted image

Mi smo zdaj prišli na nek ustaljeni ritem, spimo najprej 4-5-6 ur in nato se še enkrat prebudimo. Zdaj je res bolje, ker se malo naspim in nisem tolk sitna user posted image .

Suzy nekatere začnejo z alpskim mlekom kar hitro. Sej Gal že dva meseca je vse jedi iz mleka, ki mu jih skuham in ne dodajam nič vode. Me pa zanima kdaj mu lahko devam alsko za piti, ker ne počasi ne bova več dojila, adaptiranega pa noče piti.

sej pol pa res lahko začneš z alpskim, ga pač mešaš z vodo

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
20.2.2009 9:18:15   
špelin@

Dobro jutro!

Videk, ne ga lomit!!! Zate pa user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
20.2.2009 9:19:45   
špelin@

barbaw, kakšne srčkane fotke user posted image

Srčekgirll, user posted image  za vztrajnost. Gregi zadnje tedne zaspi tako, da se meče do onemoglosti po najini postelji, zraven pa user posted image  gleda TV... V njegovi posteljici se mu utrga user posted image

Saj se bo navadil spat v svoji posteljici prej ali slej.

Hja, to je on že znal. Od rojstva naprej. Zdaj pa se mu je vse zaštrikalo... user posted image  Pa ok, naj mu bo, saj takšno uspavanje ni naporno, glavno,d a ga ni treba vlačit po rokah.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.