|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
19.2.2009 17:45:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

mama miaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridi na kosilo v centeruser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
19.2.2009 17:48:55   
sonček33
ajsi a se govori o hrani? 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
19.2.2009 17:49:52   
sonček33
matr jest bom prepovedala besedo regrat

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
19.2.2009 17:54:05   
beyba
stella rosa, benika. špelka....vredi smo se mele a ne.....morm priznat da ste super dekline. Mala princa pa oh in splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stellla rosa hvala za kavico. se bo kmalu....boš vidla....

Gigi moja ljubauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš kje nas najdeš pa pogumno naprej, ratal bo boš videla...

Bušiji lepi lepi...božite božite....

A katera pozna dobro kakega policaja, bi rabila eno mnenje strokovno....čim hitreje...lepo prosim......

Drugače smo pa dans mal tečkoti, je bla včeri dve uri tako pridna da mora dans mal notri prinest.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
19.2.2009 18:03:51   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

neeeee user posted image  

pa tvoje porodne zgodbe še nisem zasledila, čaaaakaaaam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
19.2.2009 18:04:41   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

A katera pozna dobro kakega policaja, bi rabila eno mnenje strokovno....čim hitreje...lepo prosim......

na IVFovkah je woman_police user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
19.2.2009 18:17:25   
beyba
jst bi ne voman-police, ampak policaja da ga vprašam za en postopek kako poteka...res bi bla full hvaležna če katera kakega pozna....
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
19.2.2009 18:29:46   
ledenka
beyba, sej ona je policajka user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
19.2.2009 18:30:03   
Nončika
alo!!!

Larilu, pozdravi se in končno premagaj vse te tegobe,ki te mučijo in začni uživat v nosečnosti.

peglanje? mene čaka celi kup, vedno samo prelagam in prelagam. grrr, ggggrrrrr peglanje.

Se*, kje hodiš???? buši raste?????

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
19.2.2009 18:40:22   
spelka12

P.S. Včeraj smo prvič evidentirali trebuh, ampak je še tooook bajsi, da mi ga je nerodno pokazat.... Lahko naslednjič?

NE user posted image user posted image user posted image user posted image .

žižek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
19.2.2009 19:05:02   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ojla pupike

Sem šla še na krvnega in je negativen. Se bom mal sestavla pa gremo naprej user posted image

Srčice jaz bom od zdaj bolj poretko tukaj. Vas pa sigurno še pridem pogledat.

Objemčke vsem. rada vas imam

Mišika, RTM back, lubika.

Drži se. Vztrajaj. VEM da vama bo uspelo. In najboljša mamica in ati bosta ne ceeeeeeeleeeem svetu.

Pogrešala te bom. Mučo fejst. Tak da nas pridi kaj pogledat, ok?

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
19.2.2009 19:06:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

user posted image user posted image user posted image Tu in naokouli!

Buško pa ... ne vem, stagnira user posted image Kar ne premakne se z dveh kebapov user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak si ti?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
19.2.2009 19:33:24   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

user posted image user posted image user posted image Tu in naokouli!

Buško pa ... ne vem, stagnira user posted image Kar ne premakne se z dveh kebapov user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak si ti?

tak, tak. ne počutim se ravno noseča, nimam nobenega znaka, razen izostanka M. in seveda user posted image  črtic na testu.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
19.2.2009 20:38:56   
spps
ojla!
da se vam javim,sem še v enem  kosu,sam nisem bila zdaj par dni aktivna na RR,ker sem se učilauser posted image user posted image user posted image

in kako ste ve?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
19.2.2009 20:59:49   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!
da se vam javim,sem še v enem  kosu,sam nisem bila zdaj par dni aktivna na RR,ker sem se učilauser posted image user posted image user posted image

in kako ste ve?

Ooooo, si priiidnnaaaa. Nas je malce skrbelo že, kaj dogaja. Sicer pa ... kak bomo pa vedele, da si v akciji? Maš od katere telefonsko številko? Da bomo dihale in potiskale s tabo, ko bo čas ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
19.2.2009 21:05:54   
trinity22
ojla babuške ...

jaz sem danes gnezdila( beri čistila stanovanje po dolgem in po čez) :)

Zdaj sem pa čist utrujena ... bašem se s kokicami in upam, da mi ne bo ponoči pol ful slabo ...

gigi1 žal mi je za tak izid ... ne obupaj, naslednjič pa bo, mora bit, mi smo stabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Se* bušček bo še zrastel boš vidla, pol se boš pa jezila, ko boš cela okorna ... taka kot sem zdaj jazuser posted image

lepo bodite, grem počivat ...

nočkauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
20.2.2009 7:19:10   
oktavija
Juterček!

Najprej ena kavicauser posted image in en čajuser posted image za vse... zajtrka pa se mi ne ljubi pripravljat...user posted image user posted image user posted image

GIGI1 zelo mi je žal da ti ni uspelo..user posted image user posted image user posted image  ampak včasih je res bolje malo odklopit možgane in prekinit z RR ter se sprostit in uživat... Tako sem naredila jaz.. za nekaj časa izginila z RRja, nehala razmišljat o dojenčkih, uživala v sexsu in poglej me zdaj...bebica ja prišla ko z vedrega neba....user posted image user posted image

Drži se darga moja in ko nas boš potrebovala smo tukaj samo za tebe...v dobrem in slabem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
20.2.2009 8:23:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jaz tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
20.2.2009 8:59:19   
Stella Rossa
Dobro jutro borkice. Pošiljam vam vsem en sončen pozdravuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
20.2.2009 9:07:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla!

in kako ste ve?

Ooooo, si priiidnnaaaa. Nas je malce skrbelo že, kaj dogaja. Sicer pa ... kak bomo pa vedele, da si v akciji? Maš od katere telefonsko številko? Da bomo dihale in potiskale s tabo, ko bo čas ... user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  NIMAM od nobene telefonske-če ne drugač pri marčevkah bodo vedele,kdaj sem šla v akcijouser posted image user posted image drugače mi pa lahko katera pošlje telefonsko na zsuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
20.2.2009 9:32:13   
Anonimen
joj spps.... ti boš pa res kmalu zibala... Se še spomnim poroke in novičke, da boš mami.... Joj noro kok gre hitro čas user posted image user posted image user posted image user posted image   Še malo malo pa boš srečka mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želiš ti jaz mojo z veseljem dam... Za vesele novice vedno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
20.2.2009 10:46:47   
spps

joj spps.... ti boš pa res kmalu zibala... Se še spomnim poroke in novičke, da boš mami.... Joj noro kok gre hitro čas user posted image user posted image user posted image user posted image   Še malo malo pa boš srečka mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želiš ti jaz mojo z veseljem dam... Za vesele novice vedno user posted image user posted image user posted image

zadnji tedni ful hitro grejo user posted image res pa komaj čakam ,da dobimo malega bebijauser posted image user posted image user posted image

lahk mi pošlješ svojo,jaz ti bom pa svojo :)

in kako si ti? se dobro počutiš?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
20.2.2009 10:47:24   
ledenka
jutro user posted image  reeeegraaaaat user posted image  

kako smo kaj, vse na broju, nobena še ne diha?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
20.2.2009 10:57:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image  reeeegraaaaat user posted image  

kako smo kaj, vse na broju, nobena še ne diha?
user posted image user posted image user posted image dihamo upam,da še vseuser posted image user posted image ,sam pospešeno menda ne nobenauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
20.2.2009 11:11:59   
beyba
oila babnice kako smo kaj....

Nosečke....božate?

ne nosečke ....slončkate?

mamice, srklajte....

Jst pogrešam ene par bork-aqua, pikicao, pikica36, fergi.....kje se skrivate bejbeuser posted image

No zuni je spet sonček sva se z Beniok menle za sprehod pa je mela Ela druge načrte in mal predno bi morale it zaspala ..... tako da zaenkrt bolj slabo kaže z današnjim zmenkom....  ja na srečanju gorenk smo ble priča prvemu poljubu ele inn jakoba...Sej sem rekla nakoncu bova pa z Beniko čez 25 let  rez v žlahti se bova pa smejale vsakič sproti....user posted image user posted image user posted image user posted image

No grem mel pospravit, če bo ratalo....

RRRRRRREEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDDDDDDD raste zunaj na polju
regrat v solati, z jajčkom, krompirjem in zasko je najboljši-aja pa še topel kruhek domač zraven mmmmmmmmmmmmmm

To sem napisala zato ker vse skoz omenjate regrad...očitno je to treba tako da nebom izjema.....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.