Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 21:52:54
|
|
|
|
novo
|
oj, urejevalka seznamov!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 21:54:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica lahko noč pupe. meni že čisto oči skup vleče. sicer to verjetno pomeni da bom ob štirih že pokonci, ampak vseeno več ne gre.... lepo čvekajte še naprej! nočko! papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 21:56:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. zdaj ji je njen nesel sendvič v P,zgleda,da je rugzak s sendvičem in pingo sokom doma pozabla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 21:56:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo oj, urejevalka seznamov! alora!kaj bo dobrega?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 21:57:25
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. zdaj ji je njen nesel sendvič v P,zgleda,da je rugzak s sendvičem in pingo sokom doma pozabla Upam, da ni včerajšnji!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 21:58:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo oj, urejevalka seznamov! alora!kaj bo dobrega? nič kaj, skačem naokrog po obiskah, kavicah, doma delo. Sm spet dobla občutek, da bom kaj zamudila! pa ti?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 21:59:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. zdaj ji je njen nesel sendvič v P,zgleda,da je rugzak s sendvičem in pingo sokom doma pozabla Upam, da ni včerajšnji! je svojga domov poslala,da ji ga prinese
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:01:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. zdaj ji je njen nesel sendvič v P,zgleda,da je rugzak s sendvičem in pingo sokom doma pozabla Upam, da ni včerajšnji! je svojga domov poslala,da ji ga prinese je dolga noč pred njo, pa se je založila, da ne bo preveč lačna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:01:14
|
|
|
|
novo
|
no, včeraj sm bla na obisku. Sm šla gledat malo bebo (sorodnikom) in mi ena punčka, ne vem več, kako ji je ime, reče, da ima od Larise mami tud dojenčka v trebuščku!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:01:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo oj, urejevalka seznamov! alora!kaj bo dobrega? nič kaj, skačem naokrog po obiskah, kavicah, doma delo. Sm spet dobla občutek, da bom kaj zamudila! pa ti? uf,ni da ni za učit se mam tolk,da ne vem,če mi bo ratalo v P letos
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:01:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa_m je v porodni, odteka plodovnica ne mi rect...ce jo boste slisale jo pozdravte,pa pupa naj mi sporoci,ce ko bo tasa rodila,please. zdaj ji je njen nesel sendvič v P,zgleda,da je rugzak s sendvičem in pingo sokom doma pozabla Upam, da ni včerajšnji! je svojga domov poslala,da ji ga prinese
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:02:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo oj, urejevalka seznamov! alora!kaj bo dobrega? nič kaj, skačem naokrog po obiskah, kavicah, doma delo. Sm spet dobla občutek, da bom kaj zamudila! pa ti? uf,ni da ni za učit se mam tolk,da ne vem,če mi bo ratalo v P letos kolk bo šlo, bo šlo. Ne se preveč sekirat.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:04:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo no, včeraj sm bla na obisku. Sm šla gledat malo bebo (sorodnikom) in mi ena punčka, ne vem več, kako ji je ime, reče, da ima od Larise mami tud dojenčka v trebuščku! a je sošolka od male?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:05:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo oj, urejevalka seznamov! alora!kaj bo dobrega? nič kaj, skačem naokrog po obiskah, kavicah, doma delo. Sm spet dobla občutek, da bom kaj zamudila! pa ti? uf,ni da ni za učit se mam tolk,da ne vem,če mi bo ratalo v P letos kolk bo šlo, bo šlo. Ne se preveč sekirat. sej vem,sam kava pa za drug teden še vedn velja,sam ne vem še ker dan pon in tor odpade,pol pa bom mela mal časa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:06:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo no, včeraj sm bla na obisku. Sm šla gledat malo bebo (sorodnikom) in mi ena punčka, ne vem več, kako ji je ime, reče, da ima od Larise mami tud dojenčka v trebuščku! a je sošolka od male? Mislim, da ne, ker je punčka stara 5 let, je še v vrtcu, tvoja pa je že v šoli. more bit neka druga povezava. Mislim pa, da so tam sosedi (Polene).
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:07:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo oj, urejevalka seznamov! alora!kaj bo dobrega? nič kaj, skačem naokrog po obiskah, kavicah, doma delo. Sm spet dobla občutek, da bom kaj zamudila! pa ti? uf,ni da ni za učit se mam tolk,da ne vem,če mi bo ratalo v P letos kolk bo šlo, bo šlo. Ne se preveč sekirat. sej vem,sam kava pa za drug teden še vedn velja,sam ne vem še ker dan pon in tor odpade,pol pa bom mela mal časa Veš da! Bova že skombinirale!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:08:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo no, včeraj sm bla na obisku. Sm šla gledat malo bebo (sorodnikom) in mi ena punčka, ne vem več, kako ji je ime, reče, da ima od Larise mami tud dojenčka v trebuščku! a je sošolka od male? Mislim, da ne, ker je punčka stara 5 let, je še v vrtcu, tvoja pa je že v šoli. more bit neka druga povezava. Mislim pa, da so tam sosedi (Polene). hm...nimam pojma,ker te ,ko so skupaj so v šoli..a Lara mogoč?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:10:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo no, včeraj sm bla na obisku. Sm šla gledat malo bebo (sorodnikom) in mi ena punčka, ne vem več, kako ji je ime, reče, da ima od Larise mami tud dojenčka v trebuščku! a je sošolka od male? Mislim, da ne, ker je punčka stara 5 let, je še v vrtcu, tvoja pa je že v šoli. more bit neka druga povezava. Mislim pa, da so tam sosedi (Polene). hm...nimam pojma,ker te ,ko so skupaj so v šoli..a Lara mogoč? mogoče. No, ata ma brke, mami bolj mlada, rdeče lase.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:11:33
|
|
|
|
jadrnica
|
Jao, a sedaj ste pa resno začele že rojevat, punce: Tasa_m - go girl go, pravzaprav, come girl come Mama_m - jaooooo s temi vnetji imate pa celo štalo. Res ni dobr, da se ti pred porodom pojavljajo. Raztganine in celjenje pa to......saj ste že napisale. PREDVSEM pa punce ukinite ves CUKER, ker je to hrana za vse bakterije, tako da to preverjeno pomaga, pa tudi čim manj oglikovih hidratov, saj veste škrob je res idelano gojišče za gljivice, saj se spomnite poskusov iz osnovne šole.......saj pol imate še meso pa zelenjavo za jest, pa jogurte...splača se......pa dosti pite in imejte zračne bombažne hlačke....brez vseh vložkov, pa jih večkrat zamenjajte, če so izcedki neprijetni....samo da je zračno, ne pa vse lepo zadihtano in toplo....to imajo gljivice rade :) V lekarni si pa kupite VAGITORJ z boraksom 20 % - je v prosti pordaji in zelo pomaga - svečke, in nosečnice ga lahko jemljemo oz. si ga vstavljamo. Tega imam jaz in je rekla, da naj si kar dajem sedaj po 1 svečko na tede, bljižje roku pa po 2-3 svečke vaginalno, da bomo na porodu čisti.....oz. da bo porodni kanal čist. sem pa namodrovala......sam to res pomaga, men je tud dala tist canesten paket, pa mi je G vse lepo razložila in se tega držimin pomaga!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:16:00
|
|
|
|
jadrnica
|
kje ste vse, a za nazaj berete?? ....meni se mal ne da, grem sedaj likat, ker je poceni štrom sem full ena nočna ptica ratala, ker zjutraj spim kot medved. sem pa čez dan bolj FATA kot kaj drugega, eno blazno generalno čistilno doma zganjam, kot že 3 leta ne...tako da sem res pridna......upam, da zarad tega ne bom prekmal rodila mi je tašča rekla, da naj še mal počivam, potem pa naj grem proti koncu kopalnico pucat in fajn migat pa bom prec rodila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:19:24
|
|
|
|
jadrnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica Jao, a sedaj ste pa resno začele že rojevat, punce: Tasa_m - go girl go, pravzaprav, come girl come Mama_m - jaooooo s temi vnetji imate pa celo štalo. Res ni dobr, da se ti pred porodom pojavljajo. Raztganine in celjenje pa to......saj ste že napisale. PREDVSEM pa punce ukinite ves CUKER, ker je to hrana za vse bakterije, tako da to preverjeno pomaga, pa tudi čim manj oglikovih hidratov, saj veste škrob je res idelano gojišče za gljivice, saj se spomnite poskusov iz osnovne šole.......saj pol imate še meso pa zelenjavo za jest, pa jogurte...splača se......pa dosti pite in imejte zračne bombažne hlačke....brez vseh vložkov, pa jih večkrat zamenjajte, če so izcedki neprijetni....samo da je zračno, ne pa vse lepo zadihtano in toplo....to imajo gljivice rade :) V lekarni si pa kupite VAGITORJ z boraksom 20 % - je v prosti pordaji in zelo pomaga - svečke, in nosečnice ga lahko jemljemo oz. si ga vstavljamo. Tega imam jaz in je rekla, da naj si kar dajem sedaj po 1 svečko na tede, bljižje roku pa po 2-3 svečke vaginalno, da bomo na porodu čisti.....oz. da bo porodni kanal čist. sem pa namodrovala......sam to res pomaga, men je tud dala tist canesten paket, pa mi je G vse lepo razložila in se tega držimin pomaga! sem hotla napisat VAGITORIJ z boraksom 20 % - sem se mal zmotla, je pozna ura. Vsi dnevni vložki pa dražijo kožo in so vsaj malo naparfumirani, kar pri vnetjih ni cool, da si dajemo med noge....saj sedaj smo kao doma, pa si hlačke večrta zamenjš. No, pa tangice niso glih dobrodošle, če jih še katera nosi jaz sem jih sedaj kr mal pospravla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:21:36
|
|
|
|
drevozivljenja
|
ja vem da sem panična.se opravičujem.sama ne vem zakaj sem taka.s prvim me ni nič sekiralo ker nisem imala interneta... pa nisem nič takega brala...kaj počnete?mi z mojim pucava pečico.generalno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:22:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo no, včeraj sm bla na obisku. Sm šla gledat malo bebo (sorodnikom) in mi ena punčka, ne vem več, kako ji je ime, reče, da ima od Larise mami tud dojenčka v trebuščku! a je sošolka od male? Mislim, da ne, ker je punčka stara 5 let, je še v vrtcu, tvoja pa je že v šoli. more bit neka druga povezava. Mislim pa, da so tam sosedi (Polene). hm...nimam pojma,ker te ,ko so skupaj so v šoli..a Lara mogoč? mogoče. No, ata ma brke, mami bolj mlada, rdeče lase. ja,od sodelavke hčerka-pa je bla mala zadnjič tu in vprašala zakaj imam tolk velik trebuh?pa ji odgovorim,da je dojenček not-ona pa men-jaz sem pa mislila,da imaš žogo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:22:33
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica kje ste vse, a za nazaj berete?? ....meni se mal ne da, grem sedaj likat, ker je poceni štrom sem full ena nočna ptica ratala, ker zjutraj spim kot medved. sem pa čez dan bolj FATA kot kaj drugega, eno blazno generalno čistilno doma zganjam, kot že 3 leta ne...tako da sem res pridna......upam, da zarad tega ne bom prekmal rodila mi je tašča rekla, da naj še mal počivam, potem pa naj grem proti koncu kopalnico pucat in fajn migat pa bom prec rodila Sva skor na istem.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 22:23:18
|
|
|
|
spps
|
nič grem ležat,ne bom rekla,da grem spat,ker ni nič od tega nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
socialne delavnicemarta82Na katero delavnico bi najraje vpisali svojega otroka?o zasvojenosti (
7%)
o nasilju (
4%)
o pozitivni samopodobi (
36%)
o konstruktivnem reševanju konfliktov (
19%)
o tem, kako se učiti (
15%)
nobeno (
19%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!