Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy izcedek, vnetje: meni je dal G canesten in je bilo dobro tiste dni ko sem si dajala tabletke in kremo; sedaj pa mi spet nagaja tam spodaj in krema ne pomaga Jaz sem 2x dobila po dve svečki Canesten, 2X 1 svečko, kremo dalicin, ki si jo z nastvaki daješ not, pa ni nič bolje.Žal mi je včeraj tudi sama G potrdila, da se ne moreš tega znebit, sicer mi je dala spet caneste, da bi vsaj malo spucalo, preden rodim,sam ne bo pa čist.Realno je da otroku to vnetje ne škodi, nažalost pa je zarad tega večja možnost, da se boš raztrgala med porodom. Pa sem zraven še probala 3x že multigyn gel, vitagyn, pa nič.Malo je bolje po parih dneh jovo na novo.Sicer pa je to posledica hormonov. no, sem mislila, da sem edina, ko ni ne konce, ne kraja. mene to jezi ko , canesten si lahko mažeš 2x dnevno, meni je G svetoval da naj si s toplo kamilico umijem ter da obvezno uporabljam vložke kot so vir 80 in ne tistih dnevnih vložkov, ker so kao parfumirani; meni niti ta multigyn gel ne pomaga; važno je da ko si tamalo umiješ, da jo fajn obrišeš, da ni mokra in seveda z drugo brisačo kot telo; jaz bom v ponedeljek na pregledu G omenla, da me spet mantra in morda mi da kaj drugega; najhuje je pa da se kr raztrgaš med porodom če imaš dol vnetje..... vidiš. dobro, da sem brala za nazaj. Je ena omenila tee trea kapljice od justa, pa sem se spomnila, da jih mam. Bom poskusila par dni, drugač mi je pa pomagala VITAgyn-C krema, sam zdaj je res nisem rabla uporabljat nekaj časa. Bomo videli, kaj bo, slbše tak ne more bit! Jaz imam te kreme vse v malem prstu, pa ni dol nič pomagal. Pa sem kupila mili Hgyenia za intimno nego spodaj nič.Multigyn nič, sej pravim pač sprijaznila sem se, da se bom raztrgala