Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:03:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: spps kdaj je naslednja polna luna? 11.marca a ti sama sebi odgovarjaš? niti opazla nisem te je najbolj ziher,da odgovor dobim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:03:37
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUNCE dajte mi pomagat?? Kdaj veš kdaj ti voda odteka? Kak veš ali je plodovnica ali navadn urin? Jaz sem zdaj že cel čas na wc sedela ker sem mislila da me na wc ampak ko se vsedem mi sam teče.. je pa take mutne barve?! Draga Taši, če je to to in da je prišel čas, ti želim vse dobro. a, to je to! No, če je to res pa tudi jaz želim taši ! se podpišem A katera kaj ve kako je s taso, ve šašavke ste mogoče kaj bolj na tekočem.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:04:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: spps kdaj je naslednja polna luna? 11.marca tudi nam je včeraj sestra v mš rekla da so takrat porodnišnice polne,da tudi po hodnikih rodijo...tolko glrdajte da nam nebo prostora zmanjkalo... jaz upam,da me zagrabi pred polno luno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:04:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober večer! da se malo priklopim kak ste kaj, čveke? ojlaaaaaaaaaaaaa ne se preveč dret da nebo kera popadkov dobila saj ne kričim, na dolgo pozdravljam!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:05:23
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: spps kdaj je naslednja polna luna? 11.marca a ti sama sebi odgovarjaš? niti opazla nisem te je najbolj ziher,da odgovor dobim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:06:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober večer! da se malo priklopim kak ste kaj, čveke? ojlaaaaaaaaaaaaa ne se preveč dret da nebo kera popadkov dobila saj ne kričim, na dolgo pozdravljam!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:07:16
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober večer! da se malo priklopim kak ste kaj, čveke? ojlaaaaaaaaaaaaa ne se preveč dret da nebo kera popadkov dobila saj ne kričim, na dolgo pozdravljam! aha potem se pa opravičujem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:07:26
|
|
|
|
novo
|
sm mogla kr pogledat, kdaj ima taša pdp. pa sej to sploh ne drži, se sam tolažim!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:08:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUNCE dajte mi pomagat?? Kdaj veš kdaj ti voda odteka? Kak veš ali je plodovnica ali navadn urin? Jaz sem zdaj že cel čas na wc sedela ker sem mislila da me na wc ampak ko se vsedem mi sam teče.. je pa take mutne barve?! Draga Taši, če je to to in da je prišel čas, ti želim vse dobro. a, to je to! No, če je to res pa tudi jaz želim taši ! se podpišem A katera kaj ve kako je s taso, ve šašavke ste mogoče kaj bolj na tekočem. taša je po vsej verjetnosti šla v P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:08:50
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUNCE dajte mi pomagat?? Kdaj veš kdaj ti voda odteka? Kak veš ali je plodovnica ali navadn urin? Jaz sem zdaj že cel čas na wc sedela ker sem mislila da me na wc ampak ko se vsedem mi sam teče.. je pa take mutne barve?! Draga Taši, če je to to in da je prišel čas, ti želim vse dobro. a, to je to! No, če je to res pa tudi jaz želim taši ! se podpišem A katera kaj ve kako je s taso, ve šašavke ste mogoče kaj bolj na tekočem. nič ne vem...če katera ve pa naj javi držim pesti za njo in njeno pupo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:10:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober večer! da se malo priklopim kak ste kaj, čveke? ojlaaaaaaaaaaaaa ne se preveč dret da nebo kera popadkov dobila saj ne kričim, na dolgo pozdravljam! aha potem se pa opravičujem sej ti opravičim!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:12:34
|
|
|
|
pondelak
|
vprašanje-mene pa zanima,če se dobi čaj iz malinimih listov tudi v lekarni,pikapolonici ali baby centru?vem da ste naštele 2 trgovini ampak jaz ju ne poznam in ju ni v moji bližini...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:12:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy sem pa jezna ko na banko; v torek sem opravla polog denarja preko bankomata in sploh nimajo nikjer evidentirano tako da sem zdajle mogla pisat na sedež banke da preverijo kaj se je zgodilo, grrrrrrr kosilo: mi bomo imeli krompir + somov file + juhica + solatka izcedek, vnetje: meni je dal G canesten in je bilo dobro tiste dni ko sem si dajala tabletke in kremo; sedaj pa mi spet nagaja tam spodaj in krema ne pomaga Jaz sem 2x dobila po dve svečki Canesten, 2X 1 svečko, kremo dalicin, ki si jo z nastvaki daješ not, pa ni nič bolje.Žal mi je včeraj tudi sama G potrdila, da se ne moreš tega znebit, sicer mi je dala spet caneste, da bi vsaj malo spucalo, preden rodim,sam ne bo pa čist.Realno je da otroku to vnetje ne škodi, nažalost pa je zarad tega večja možnost, da se boš raztrgala med porodom. Pa sem zraven še probala 3x že multigyn gel, vitagyn, pa nič.Malo je bolje po parih dneh jovo na novo.Sicer pa je to posledica hormonov. no, sem mislila, da sem edina, ko ni ne konce, ne kraja.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:13:04
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober večer! da se malo priklopim kak ste kaj, čveke? ojlaaaaaaaaaaaaa ne se preveč dret da nebo kera popadkov dobila saj ne kričim, na dolgo pozdravljam! aha potem se pa opravičujem sej ti opravičim! hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:14:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PUNCE dajte mi pomagat?? Kdaj veš kdaj ti voda odteka? Kak veš ali je plodovnica ali navadn urin? Jaz sem zdaj že cel čas na wc sedela ker sem mislila da me na wc ampak ko se vsedem mi sam teče.. je pa take mutne barve?! Draga Taši, če je to to in da je prišel čas, ti želim vse dobro. a, to je to! No, če je to res pa tudi jaz želim taši ! se podpišem A katera kaj ve kako je s taso, ve šašavke ste mogoče kaj bolj na tekočem. taša je po vsej verjetnosti šla v P jup bojda je odtekla voda, da bomo ziher v info počakamo na njeno sporočilo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:15:25
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vprašanje-mene pa zanima,če se dobi čaj iz malinimih listov tudi v lekarni,pikapolonici ali baby centru?vem da ste naštele 2 trgovini ampak jaz ju ne poznam in ju ni v moji bližini... v lekarni (celjski) nimajo, saj pri nas ne. Pojdi, če imate kakšno trgovino z bio-izdelkami. sicer pa tudi js še nisem uspela priti, ker pri nas je najbližje v CE.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:16:17
|
|
|
|
pondelak
|
nič pupe moje grem se jaz malo pocartat k potem pa ajo pajo nočko!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:16:29
|
|
|
|
drevozivljenja
|
veste kaj?sem pred 3 dni mojemu rekla da mi 11 ,marec neda miru..res-..mnislim da bo takrat moj čas...že ene 1 teden mi 11 marec nekaj po glavi hodi..nevem pa zakaj..no,mi povetse kaj glede gibov?nek pekoči občutek imam v trebuhu ,,,,,,ko se bebi obrača,ali kaj že....pa umirja se..komaj sem naštela 7 gibov.a sem bezveze panična????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:16:52
|
|
|
|
novo
|
js sm tak firbec, da vas morem prebrat nazaj. Bom na tekočem! Pavza za mene, berem nazaj!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:18:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja veste kaj?sem pred 3 dni mojemu rekla da mi 11 ,marec neda miru..res-..mnislim da bo takrat moj čas...že ene 1 teden mi 11 marec nekaj po glavi hodi..nevem pa zakaj..no,mi povetse kaj glede gibov?nek pekoči občutek imam v trebuhu ,,,,,,ko se bebi obrača,ali kaj že....pa umirja se..komaj sem naštela 7 gibov.a sem bezveze panična???? dokler ga čutiš, jaz ne bi delala panike. Če se ti pa zdi, da boš bolj pomirjena, pa se pojdi pokazat v P.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:19:03
|
|
|
|
Grahec
|
taša tudi od mene Jaz sem se pa po roki opekla (zgornji del dlani sem pritisnila na vročo ploščo) in me kar precej peče in moti, ma kaj vem se mi zdi, da sem taka okorna , da bo treba kar pazit, da ne bo še kake neumnosti. sicer pa me zdaj spet nekaj dajejo krči... Pa saj je skoraj vsak večer isto tako, da nič novega. Se že zafrkavam, da me bo vse skupaj matralo še štirinajst dni čez rok in potem mi bodo pa umetne popadke našopali.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:22:04
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja veste kaj?sem pred 3 dni mojemu rekla da mi 11 ,marec neda miru..res-..mnislim da bo takrat moj čas...že ene 1 teden mi 11 marec nekaj po glavi hodi..nevem pa zakaj..no,mi povetse kaj glede gibov?nek pekoči občutek imam v trebuhu ,,,,,,ko se bebi obrača,ali kaj že....pa umirja se..komaj sem naštela 7 gibov.a sem bezveze panična???? ti vedno paničariš, pa še zmer je blo vse vredu... in se čist preveč obremenjuješ z vsem...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:24:54
|
|
|
|
trinity22
|
Čer pupe .... Jaz sem pa danes imela gnezditvenega ... tako močno, da sem cel dan pucala in skoraj vse spucala, sam kuhinja mi je še ostala ... sedaj sem pa čist hin ... Bom šla počivat ... Upam da je s taši vse OK in da se dobro drži
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:26:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo js sm tak firbec, da vas morem prebrat nazaj. Bom na tekočem! Pavza za mene, berem nazaj!! ti si ga kar vzami sam ne pozabit še prit kaj napisat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 20:26:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- zate in tvojo LIJO!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Darilo za otrokanada56Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?DA, v vrednosti do 20 eur (
15%)
DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (
5%)
DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (
10%)
NE, rajsi kupujem v trgovini (
5%)
NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (
30%)
NE, ne kupujem daril preko interneta (
35%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!