felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Eccola mene... Torej...poročilo s pregleda. Izvidi toxe, hepatitisa, vode in krvi so OK. Kri je sploh super, kar se tiče hemoglobina. Danes sma vzele še bris za streptokok B...rezultat sledi čez en teden, ko imam naslednji pregled in CTG. Sicer pa UZ...hmmm...ja, naš nagajivček še vedno lepo sedi v medenični vstavi in se je kr ornk zasidral z ritko. Je rekla, da je bolj obilen, kakor kaže UZ, čeprav za težo nisem vprašala. Je bil pa res videt kar pravi. Posteljica je tudi že pikčasta...torej naslednji CTG in UZ imam čez en teden in če bo še vedno sedel, kar najverjetneje bo, ker je kr prepričana mi bo dala napotnico za P, da se grem pokazat še dr. Korenu, da še on oceni, če bi delali zunanji obrat ali bi se kar odločili za CR. Sicer nisem navdušena nad nobenim od teh dveh. Ampak si pa mislim, da če bi pa mogla rojevat in se bi kaj zakompliciralo ali se ne bi odpirala, ali pa je naš mali res ornk "peb"...pa da bi se full namučila se tolažim s tem, da je mogoče tako boljše. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Aja, pa še glede na poseg, ki sem ga imela pred 1 letom in 3 meseci, naj bi se celo težje odpirala. Pol si pa mislim, da je res vsaka stvar za nekaj dobra in da je mogoče bolje tako. Najbolj kar mi je hudo, če bom mogla na CR je to, da ne bom videla otročička takoj in da okrevanje daljše, pa dojenje, pa..... mah, ne bom razmišljala, še manj pa brala glede CR, ker potem te pa čisto zamori... Tko...mal sem se razpisala...sej veste, ko prideš s pregleda bi o tem vsakemu 100x povedal kako je bilo...jaz imam pa tudi vas zato, da vam kaj napišem... Seznam: pregled + ctg 26.2.2009, +15 kg, cm enako... držim pesti, da se ti vse dobro izide