|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
19.2.2009 13:06:53   
Grahec
Julam, me firbec matra če sva se srečali user posted image . Kdaj si imela pregled? Jaz sem se odločila, da bi morda ti lahko bila ena, ki je imela CTG ob približno 8.30.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
19.2.2009 13:10:35   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

tasa - lep avatar, a je imela pupa pri tem kaj prste vmes? user posted image user posted image user posted image
misliš ali veš?? user posted image user posted image user posted image

logično sklepam user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
19.2.2009 13:11:41   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

ej a ste ve že nabavljale kake aspiratorje ??? jaz se zdej odločam, pa pojma nimam ka naj za enga kupim... user posted image

mi imamo narhinel in smo zadovoljni, ne vem pa kako se obnese pri čisto tamičkenih, ker ni bila takrat nikoli prehlajena user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
19.2.2009 13:14:15   
Grahec
KOKICA meni je ta čaj tudi zelo dober in ga tudi isto brez sladkorja pijem (se mi zdi, da ima sam po sebi malo sladek okus). Kolikor sem zasledila ni nič takega not, da bi ga ne smela pogosto piti ravno pretiravam pa ne, jaz ga pijem 2 X na dan, včasih ga pa zjutraj naredim z dveh vrečk bolj švoh in prelijem v termovko ter spijem po par požirkov čez dan.

Čaji za dojenje: a morda katera ve kaj je priporočljivo piti, ko dojiš ker jaz res ne bi pila mešanic za doječe mame, ker me kumina vedno na bruhanje sili...

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
19.2.2009 13:15:55   
mama_milchy
ojla,
evo mene nazaj na toplem, sem skočla še po Žigca v vrtec, zdaj pa grem kuhat, ko pridejo moji domov da bo kosilo narjeno...

user posted image za Najo, da dobi Niko k sebi user posted image user posted image user posted image

za Persido user posted image user posted image user posted image  da bo čimprej oba user posted image user posted image  imela pri sebi in ju cartala

pocka, pri nas za igrače pospravit pomaga le tista črna vreča za smeti, samo da jo vidi že teče jih pobirat, ker se boji da bodo res šle v smeti user posted image

jjasna pa ima drug teden rok, ne?

Žiga mi noče zaspat popoldan user posted image user posted image user posted image  jaz pa bi rada da odspi vsaj kako urco

šibam kuhat, pa prijateljci z user posted image  prideta na obisk;

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
19.2.2009 13:18:37   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Čaji za dojenje: a morda katera ve kaj je priporočljivo piti, ko dojiš ker jaz res ne bi pila mešanic za doječe mame, ker me kumina vedno na bruhanje sili...

jaz sem pri Žigcu pila Hippov čaj za dojenje in pa uni brezalkoholno pivo user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
19.2.2009 13:20:27   
julam

Julam, me firbec matra če sva se srečali user posted image . Kdaj si imela pregled? Jaz sem se odločila, da bi morda ti lahko bila ena, ki je imela CTG ob približno 8.30.

Ah, bot no pametna user posted image user posted image user posted image , mi ob 8h še na kahlici sedimo. Moji termini so po 11h. Očitno se lahko srečava edino v P user posted image user posted image user posted image , recimo drugi teden, kaj praviš?

KOKICA: men je un čaj tud ful dober, jaz sem si ga kuhala po želji, sej ni nič takega notri.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
19.2.2009 13:24:29   
julam
čaj za dojenje: jaz sem vedno pila kar pripravljenje (samo ne instant, ker je cuker navadno not, ampak vrečke), nimam pa pojma, kaj je notri. A  je vedno kumina, a ni to bolj v tistih čajih proti krčkom. Torej, ker sta mela moja dva fanta oba težave s krči, sem spila vsak dan 1l čaja za dojenje in 1l baby čaja proti krčkom. Pa še po žlički sem jima hmal začela mal tega čajčka dajat - ne vem, če je kej nucal, sta se pa hitro na žličko navadila.

Ne vem, zakaj sem se zdej to spomnila...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
19.2.2009 13:26:09   
KOKICA32
Hvala za odgovore glede čaja, punce. user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
19.2.2009 13:27:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Ah, bot no pametna user posted image user posted image user posted image , mi ob 8h še na kahlici sedimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
19.2.2009 13:30:19   
Grahec
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Ah, bot no pametna user posted image user posted image user posted image , mi ob 8h še na kahlici sedimo. Moji termini so po 11h. Očitno se lahko srečava edino v P user posted image user posted image user posted image , recimo drugi teden, kaj praviš?

Nimam nič proti, da bi bili cimri, ti imaš iskušnje pa bi me še kaj mimogrede naučila... user posted image user posted image user posted image  Aja, pa sem res že malo pozabila kakšna so bila jutra pri nas doma, ko nas je bilo 5 in je sestra po kavču skakala, da noče žab....

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
19.2.2009 13:30:58   
Nina00
Pozdravljene!
Sem se danes že naletala po opravkih. Sedaj sem prišla domov na kosilo in malo na RR pogledat. Potem pa spet naprej v akcijo user posted image

Miška2006 dobrodošla! Saj jaz imam pa PDP tako na koncu marca, da, če grem par dni čez rok, bomo pa že aprila user posted image

Vsem čestitke za opravljene preglede!

Janaja na žalost ti ne znam svetovat. Pa si sigurna, da je vnetje, da ni le povečana količina izcedka?

Mama_milchy user posted image  za tak hiter napredek na hiši. Sta očitno dobro izbrala izvajalca user posted image  Pa upam, da na banki hitro najdejo tvoj denar, ker, če ne, mislim, da jim bo žal user posted image
Naš mali doma tudi štrajka s popoldanskim spanjem in ga včasih kar spusti ali pa omaga šele pozno popoldne. V vrtcu pa zaspi brez problema. Zato ga grem iskat šele po spanju.

Pozdravi Naji in user posted image  user posted image  user posted image  za napredek!

Yania Timon pa super pridobiva na teži user posted image  Za dojenje se pa le naštimaj v udoben položaj, da te ne bo še hrbet bolel. Sicer pa, če imaš kdaj čisto trde dojke, si iztisni malo mleka ven (toliko, da se zmehčajo), da se ti ne razvije mastitis. Pa še mali bo lažje zagrabil in začel jest.

...začne naprimer metat igrače naokoli in razbijat, pa ji rečem,da bom nesla igrače škratkom,če ne bo pospravila...no ta fora je palila glih en teden...kaj mi mala zdaj reče, ko ji rečem naj pospravi...ne ne bom, mami nesi škratkom igrače user posted image , wtf, zdej pa bodi pameten...no zdaj sem začela govorit,da bom vrgla v smeti, pa jih odnesem ven na hodnik, pol pa jok...ampak verjetno bo spet samo par dni palilo, pol ji bo pa spet vseeno

Mogoče izber enkrat kako tako igračo, ki je ni tako škoda in uresniči svojo grožnjo ter jo zares vrzi v smeti. Ker te je verjetno že pogruntala, da samo rečeš, potem pa grožnje ne uresničiš. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Persido!

Grahec za dojenje sploh ni nujno, da piješ prav čaje za dojenje. Važno je, da piješ dovolj tekočine, lahko tudi vodo.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
19.2.2009 13:33:12   
Grahec
Čaji za dojenje - kolikor sem brala kaj je not (predvsem v tistih v filter vrečkah) je povsod tudi kumina user posted image  Če katera zasledi kakega brez se priporočam za INFO.

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
19.2.2009 13:46:45   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Mama_milchy user posted image  za tak hiter napredek na hiši. Sta očitno dobro izbrala izvajalca user posted image  Pa upam, da na banki hitro najdejo tvoj denar, ker, če ne, mislim, da jim bo žal user posted image
Naš mali doma tudi štrajka s popoldanskim spanjem in ga včasih kar spusti ali pa omaga šele pozno popoldne. V vrtcu pa zaspi brez problema. Zato ga grem iskat šele po spanju.

ja tej delavci so prav pridni, delajo hitro, nič ne zabušavajo, šef jih prihaja kontrolirat...drug teden naj bi že streha stala pol začnejo z zbijanjem oken in vrat v teh debelih zidovih, sej je reku da v cca.3tednih so gotovi, pol pa sledi še stari del, rušenje, izkop, garaža, greznica - to pa bo trajalo malo dlje....

spanje: jaz imam Žigo v poldnevnem programu in če mi ga dajo spat po kosilu to je ob cca.12:30-12:40 pol mi ga ob 14-ih morajo zbujat in je še slabše, ker je pol mali user posted image  popoldan; jaz ga vzamem po kosilu iz vrtca, pol se mantram da zaspi v večini primerov brez veze, ker mi ne uspe; pol okoli 17-ih pa čisto omaga in takrat bi on spal, grrr. no, sej ga nekako zamotim zdaj ko so dnevi daljši, gre pol popoldne z mojo mamo al očetom na spehod in tako da zdrži nekje do 20-ih, pol pa večerja, tuš in spanje.....včasih je dan kr dolg z njim....

ah, najdli ga bojo tako al tako; potrdilo imam o opravljeni storitvi tako da ne vem zakaj mi ne prikaže na stanju pologa, niti na bankomatu, niti preko net banke; boooo; bom počakala do ju3, sem jim tudi dopis poslala; bomo vidli, kje se je zataknilo...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.2.2009 13:58:08   
julam
čaj za dojenje: se strinjam, da je v končni fazi pomembna le zadostna količina tekočine in dobra hrana, ravno prav kalorična. Tako da, grahec, če ti kumina ne paše (čeprav jaz je v tistih čajčkih sploh ne čutim), pač pij navaden čaj.

IZkušnje: prvorodke, zanesitee se nase, ne na izkušnje drugih, Ker vsak otrok je svet zase. Mojo cimro sem jaz čist deprimirala, ker so zadeve pri meni in drugem user posted image laufale BP, ona pa je mislila, da mora bit pri njej prvorodki vse tako kot pri meni. Enostavno je prvič drugače in prav je tako. Zato se ne ozirajte na druge. Moj nasvet. Ker mnogorodka ti lahko svetuje tako in tako ampak to pri nekom drugem niti slučajno ne bo palilo!
Pa brez zamire, nočem pametovat, ampak ne želim, da se obremenjujete. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.2.2009 14:31:56   
No pa vam pokažem našo malo miss v svoji posteljci ki jo imamo samo za okras user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa hvala za lepe komentarje naših dveh princesk...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.2.2009 14:32:17   
MalaČebelica
dober dan!

jaz se že celi dan potepam, zdaj sem pa prišla e malo vas pozdravit. grem zdaj prečekirat, kaj se je dogajalo.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.2.2009 14:39:50   
tasa_m
Jaz pa sem se taaak najedla user posted image  zdaj pa grem se mal na kavč spočit..user posted image

Lepo bodite se tipkamo bolj pol kaj..

user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.2.2009 15:12:44   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ej, jaz sem si včeraj kupila tisti čaj Teekane za nosečnice, pa nisem nikjer zasledila kolikokrat ga lahko pijem na dan? Kakšna je vaša praksa? Meni je ful dober, čisto brez sladkorja, ker jaz tak vse čaje pijem brez cukra.......user posted image

joj meni je pa tak grozen...vedno me tak žge po grlu, skoraj že zgaga peče... po moje od te poprove mete ko je notri al kaj.... jaz ga popijem eno skodelico na dan ponavadi. pa zdaj ga mam še nekje polovico pa ne vem če ga bom do konca porabila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
19.2.2009 15:28:00   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pocka, pri nas za igrače pospravit pomaga le tista črna vreča za smeti, samo da jo vidi že teče jih pobirat, ker se boji da bodo res šle v smeti user posted image

bomo tudi tole sprobali, zgleda dobra ideja user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1820
19.2.2009 15:48:18   
Piruri
Cita, Yania, Pocka...mene je tudi tega malo strah, čeprav kar se zdaj menimo z njo, se mi zdi, da nekako razume, da bo dojenček še premajhen za se igrat in mi velikox reče, da ga bo ona samo čuvala in mu popravljala dudo...če bo pa jokal, me bo takoj poklicala...fajn je, da je za novo leto dobila knjigico DOBILI BOMO DOJENČKA in nekako preko tistega postavlja vprašanja in ji tudi (starosti primerno) razložimo kaj in kako...res je, da se zdaj dosti več igra s svojimi dojenčki, si jih tlači pod majco in pol jo dobim na postelji v sobi, kako "rojeva" in ga "doji"...user posted image user posted image ...pa tudi pri tem, ko kdaj vidi kakšnega dojenčka kar onemi in samo strmi v štručko...tudi če sem jaz kakšnega pestvala, ni bilo nikoli problemov, vendar to ni isto kot ko bo naš doma...menim, da je pomembno, da se počutijo še vedno ljubljene in varne, da nimajo občutka da je user posted image  zasedel njihovo mesto...toliko v teoriji, kaj bo pa v praksi user posted image ?...we will see...
No, naša je bolj zdaj prišla v neko fazo trme in NE-jev, NE MOREM, NE ZNAM...tako, da se že nekako ubadam z "morebitnim" stanjem po porodu...

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak
vprašanje-ima mogoče katera modelčke za barve za steklo,predvsem za pust???malo sem ustvarjalno razpoloženauser posted image

Poglej si kaj tukaj...imaš za Haloween pobarvanke, in seveda še vse sorte torte user posted image ....
http://www.coloring.com/pictures/choose.cdc ali http://www.coloring.ws/coloring.html

Pospravljanje igrač...pri nas tudi pomaga, če jih nesem ven in jih ni več...to sem naredila parx...tako, da če me v tretje ne uboga za pospravit, se vstanem in kar odnesem...zdaj samo da vidi, da sem v "zaletu" se vstat...že teče pospravljat...in včasih že v prvo pospravi...No, v njeni sobi me ne moti če so razmetane, v dnevni in ostalih prostorih pa jih mora pospravit za sabo, ko se neha igrat (ali pa pred spanjem)...
Sem ji pa tudi parx rekla, da bom igrače nesla otrokom, ki jih bodo pospravljali...

< Sporočilo je popravil Piruri -- 19.2.2009 15:50:23 >

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
19.2.2009 15:57:44   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

bomo tudi tole sprobali, zgleda dobra ideja user posted image

ampak tvoja Taja bo stara komaj 2 leti in morda je še premajhna da bi razumela, da mora za sabo pospravljat igračke; Žigec pa bo star 4leta in razume samo je len oz.naredi le kar se njemu zdi prav...
enkrat je tako razmetal dnevno, da me je skoraj kap in pol sva z možem rekla, da naj pobere če ne gre vse v smeti in on nič, pol je moj vzel eno od tistih vreč in noter zmetal nekaj igračk in jih odnesel ven, Žiga je mislu, da mu jih je res vrgel v smeti in hitel pospravljat ostale igrače v solzah seveda, no od takrat ta vreča pomaga; zdaj imam eno kr v otroški sobi user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
19.2.2009 16:03:21   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Cita, Yania, Pocka...mene je tudi tega malo strah, čeprav kar se zdaj menimo z njo, se mi zdi, da nekako razume, da bo dojenček še premajhen za se igrat in mi velikox reče, da ga bo ona samo čuvala in mu popravljala dudo...če bo pa jokal, me bo takoj poklicala...fajn je, da je za novo leto dobila knjigico DOBILI BOMO DOJENČKA in nekako preko tistega postavlja vprašanja in ji tudi (starosti primerno) razložimo kaj in kako...res je, da se zdaj dosti več igra s svojimi dojenčki, si jih tlači pod majco in pol jo dobim na postelji v sobi, kako "rojeva" in ga "doji"...user posted image user posted image ...pa tudi pri tem, ko kdaj vidi kakšnega dojenčka kar onemi in samo strmi v štručko...tudi če sem jaz kakšnega pestvala, ni bilo nikoli problemov, vendar to ni isto kot ko bo naš doma...menim, da je pomembno, da se počutijo še vedno ljubljene in varne, da nimajo občutka da je user posted image  zasedel njihovo mesto...toliko v teoriji, kaj bo pa v praksi user posted image ?...we will see...
No, naša je bolj zdaj prišla v neko fazo trme in NE-jev, NE MOREM, NE ZNAM...tako, da se že nekako ubadam z "morebitnim" stanjem po porodu...

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak
vprašanje-ima mogoče katera modelčke za barve za steklo,predvsem za pust???malo sem ustvarjalno razpoloženauser posted image

Poglej si kaj tukaj...imaš za Haloween pobarvanke, in seveda še vse sorte torte user posted image ....
http://www.coloring.com/pictures/choose.cdc ali http://www.coloring.ws/coloring.html

Pospravljanje igrač...pri nas tudi pomaga, če jih nesem ven in jih ni več...to sem naredila parx...tako, da če me v tretje ne uboga za pospravit, se vstanem in kar odnesem...zdaj samo da vidi, da sem v "zaletu" se vstat...že teče pospravljat...in včasih že v prvo pospravi...No, v njeni sobi me ne moti če so razmetane, v dnevni in ostalih prostorih pa jih mora pospravit za sabo, ko se neha igrat (ali pa pred spanjem)...
Sem ji pa tudi parx rekla, da bom igrače nesla otrokom, ki jih bodo pospravljali...

mene je tudi strah kako bo pol, ko pride user posted image  čeprav sem mu vse lepo razložila, pa knjigice sva tudi pregledala in kr nekaj prijateljev ima zdaj user posted image  različnih starosti tako da vidi kakšni so in kaj počnejo ampak po moje bo pri nas kr ljubosumnost prevladala user posted image ; že zdaj če pride kakšna prijateljca z otročkom na obisk pa mu reče, da imam v trebuščku dojenčka, Žiga kr priteče in reče, da je dojenček samo njegov; me je kr pošteno strah......

glede igrač; jaz tudi ne maram da jih povsod razmetava; dokler smo bli še gor v bajti, ni imel svoje sobice (je služla za garderobno omaro) in se je igral v dnevni zato sem zahtevala da pospravi; sedaj pri mojih pa ima sobico in se tam igra, no raznese itak da po vsem stanovanju ampak mora vse pospravit pred spanjem tudi igrače v sobici tiste ki so po tleh; no pri nas pomaga tudi sesalec, ko so lego kocke povsod user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
19.2.2009 16:28:42   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: cita

No pa vam pokažem našo malo miss v svoji posteljci ki jo imamo samo za okras user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pa hvala za lepe komentarje naših dveh princesk...

Jooooj, kak lepo.

Zdaj verjamem, da si vsem nam, ki že nestrpno čakamo - da še me spoznamo naše bebice, naredila konkretne lušte...no vsaj meni si.
Imaš čudovito punčko.user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
19.2.2009 16:29:28   
janaja
Oj

cita- kok je lušna mala, res pravi cukrček

Danes popoldan sem po dolgem času dežurna v službi, mi gre kar na user posted image , dobr da mi drušno dela mali user posted image v bušiju. No sej upam da bo kmalu ura 18.
Moj dragi me je pa danes presenetil in mi je iz službene poti  prinesel trojanske krofe user posted image , so tako dobri ( no pred nosečnostjo krofov sploh nisem marala user posted image ). Zdaj bi bli pa lahko skoz na jedilniku.

Bom probala tole tea trea ,  no še dobr teden pol pa pijemo čaj malinovih listov user posted image  a sem se prav spomnla, kje se ga že dobi?

lp

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

plača dipl. ekonomista
livia

Koliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.

pod 900€ (41%)

900-1000€ (15%)

1000-1100€ (15%)

1100-1200€ (8%)

1200-1300€ (5%)

več kot 1300€ (16%)

Število vseh glasov: 386

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!