|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
19.2.2009 11:42:32   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

vprašanje-ima mogoče katera modelčke za barve za steklo,predvsem za pust???malo sem ustvarjalno razpoloženauser posted image
jaz žal nimam. Poglej kaj po netu..ziher je kje kaj pametnega..user posted image

sej je vsega hudiča,sam za pust neuser posted image
eh si bom že nekaj zmislila...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
19.2.2009 11:43:17   
pondelak
tasa_m- lep avataruser posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
19.2.2009 11:46:41   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image

evo, še moj trebuh...
ada2 lepi buši.. user posted image
bodi tak dobra pa napiši kateri teden je?! Tkanks..

37. teden

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
19.2.2009 11:47:12   
pondelak
nič babike,grem gledat kaj moj kavč dela...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
19.2.2009 12:05:47   
KOKICA32
kosilo za mojega se že kuha..sebi bom pa kar palačinke spekla pa kakao zraven....tudi smeti sem že odnesla...pridna jaz...

Tasa- lep avataruser posted image user posted image user posted image

ada2- lep buši...user posted image user posted image user posted image , si pa res prava suhica user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
19.2.2009 12:09:19   
pocka

najaa ... pa danes dobi princesko v sobo!! user posted image user posted image

persida pa mogoče le danes dobi Anžeta.. Držim močno pesti da ga bouser posted image user posted image .. samo nekaj komplicirajo in revica bo vsak čas zgubila živce user posted image

bravo za najo, da dobi Niko k sebi user posted image user posted image user posted image

za persido pa pošiljam user posted image user posted image user posted image , da dobi še drugega škratka k sebi

ada - lepi buško, pa veeelik je tudi user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
19.2.2009 12:10:15   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

persida pa mogoče le danes dobi Anžeta.. Držim močno pesti da ga bouser posted image user posted image .. samo nekaj komplicirajo in revica bo vsak čas zgubila živce user posted image

bravo za najo, da dobi Niko k sebi user posted image user posted image user posted image

za persido pa pošiljam user posted image user posted image user posted image , da dobi še drugega škratka k sebi

ada - lepi buško, pa veeelik je tudi user posted image user posted image user posted image

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
19.2.2009 12:10:38   
pocka

vprašanje-ima mogoče katera modelčke za barve za steklo,predvsem za pust???malo sem ustvarjalno razpoloženauser posted image
jaz žal nimam. Poglej kaj po netu..ziher je kje kaj pametnega..user posted image

sej je vsega hudiča,sam za pust neuser posted image
eh si bom že nekaj zmislila...user posted image

jaz imam par modelčkov, ampak ni nič za pusta, probaj pod haloween iskat, če je kaj,kar ne vsebuje buč user posted image , nevem,nimam ideje

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
19.2.2009 12:10:45   
julam
ojla še z našega konca. jest sem tudi na antibiotikih zaradi dihalnih težav in močnega kašlja, pa zgleda, da so prijeli. včerajšnji pregled nič novega. user posted image mi tako dol pritiska, da komaj hodim. špika me takoj, ko štartam s hojo. cel dan preležim, da sem sposobna pop fanta poštimat user posted image . skratka, DOST MAM!!!

yania in cita, sta mi obudili spomine na našga taprvega, ko je bratca dobil. je trajal par mesecev, da smo se ulaufali. si ne delam nobenih utvar, da nam bo tokrat prišparano, ker sta že med sabo stalna tekmeca za pozornost. tako da vaju razumem in sočustvujem in strah me postaja.

punce, mene je pa vedno bolj strah. grem rodit v tretje in me vsak dan večja tesnoba daje. sploh ne vem zakaj... ah, sej bo user posted image ...

pustni modelček: zakaj pa ne prerišeš na papir kakšne maske, potem pa si to vzameš za osnovo? to dela moja mami ves čas. ravno te dni je zmojima fantkoma prerisala eno pustno masko iz ene reklame, potem pa podložila in narisala z barvami za steklo na folijo?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
19.2.2009 12:11:31   
Pupa7
no tako jasna85 preko mene sporoča podatke za seznam:

še +1kg
pregled, če ne rodi prej v petek 27.2. v P CTG...

pa lepo vas pozdravlja user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
19.2.2009 12:18:30   
pocka
tasa - lep avatar, a je imela pupa pri tem kaj prste vmes? user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
19.2.2009 12:19:54   
tasa_m
hvala za pohvale o avatarju user posted image . Res je lep ja user posted image to je danes naša user posted image dobila po pošti, da je nebo zeblo v nogice user posted image in sem morala slikat in si dat za avatar.
To pa je res zdaj zadnji avatar, ki sem ga spremenila pred porodom. Pol bo verjetno tak slikica naše tamale..user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
19.2.2009 12:27:37   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image (sem prelena da bi še enkrat isto pisala ) user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
19.2.2009 12:28:01   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Ojla,

ja nazadnje sem uporabljala vagisan pa mi je potem dala canesten pa je blo vredu.

No izcedek sem še vedno imela, ampak brez problemov. Je rekla bi blo pametno zaradi izcedka vagisan 7 dni zaporedoma jemat in seveda jaz jo poslušam in sedaj po 4 vagisanih spet vnetje.

Mi pomoje tale vagisan ne paše.

Bom mal v lekarni povprašala kaj pa kako.

Ene so mi priporočale kremo od JUSTA tea tree, na tampon pa v nožnico. Sam skor ne upam da ne bo kaj narobe user posted image

Ja cita pa yania mene tud mal Val skrbi, sej komaj čaka bratca pa mu je že igrače pripravil, sam nikol ne veš kako pa kaj bo ane.

lp
Janaja

probi si najprej samo na dnevni vložek namazat kremo pa gor prtisn, ne si pa s tamponm to notr devat... za taka vnetja so sicer boljše kapljice tea tree, če imapš tudi kapljice, si nakapaj par kapljic na vložek, da bojo hlapi hlapel v nožnico... tko sem si jaz pozdravla vnetje, samo enkrat je blo tk hudoo da sem dobila svečke canasten...

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
19.2.2009 12:28:22   
tasa_m

tasa - lep avatar, a je imela pupa pri tem kaj prste vmes? user posted image user posted image user posted image
misliš ali veš?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
19.2.2009 12:29:03   
NoBady
mi bomo mel pa dans za kosilo repo pa pire krompir... še dobr da mami krofe peče, sm že dva pojedla, pa mislm da jih bom še ene paruser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
19.2.2009 12:30:03   
NoBady

misliš ali veš?? user posted image user posted image user posted image

ja mal sumljivo da je pupa neke pakete pošiljala po pošti, zdej si pa ti enga dobilauser posted image user posted image user posted image

naklučje?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
19.2.2009 12:33:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady
ja mal sumljivo da je pupa neke pakete pošiljala po pošti, zdej si pa ti enga dobilauser posted image user posted image user posted image
nič ne vem o tem.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
19.2.2009 12:34:59   
NoBady

user posted image user posted image user posted image

no skratka, zelooo lepi souser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil NoBady -- 19.2.2009 12:38:10 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
19.2.2009 12:38:13   
Pupa7

Jaz??? kaj sem jaz, jaz nisem nič user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
19.2.2009 12:39:54   
NoBady
 ej a ste ve že nabavljale kake aspiratorje ??? jaz se zdej odločam, pa pojma nimam ka naj za enga kupim... user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
19.2.2009 12:40:24   
Lolita23
Jaz sem pa juho sebi pa sestri skuhala, ker pač mi ni za kuhat danes, mojem bom pa kranjske, solato.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
19.2.2009 12:47:21   
Grahec
Ojla, pa se spet malo oglašam.
Danes se za spremembo kar OK počutim in sem se celo malček naspala, sicer po polurnih obrokih ampak po dveh dneh brez spanja se mi to zdi že razkošje. user posted image user posted image user posted image

Včeraj na pregledu čisto nič novega, pritisk in urin OK, CTG normalen (neki lažni popadki in naj bom zadovoljna, da so se začeli šele ko so se, ker jih lahko imaš tudi pol nosečnosti je izjavil) sicer pa je mojega nadomeščal drug G in je samo to odčital in nič drugega. Bi znala to tudi sama narest, ne da sem po CTG ga še čakala, ko se je sem in tja šetal po stavbi. Pregledal ni pa nič, ne UZ ne spodaj.

Vsem marčevskim malčkom palčkom in malčicam palčicam user posted image user posted image user posted image  njihovim sestricam in bratcem pa user posted image user posted image user posted image user posted image  da bodo pridni in ne preveč ljubosumni!

< Sporočilo je popravil Grahec -- 19.2.2009 12:48:42 >

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
19.2.2009 13:00:54   
julam
Grahec: jest sem tud sam cajt šla včeri zapravljat. Sej sem vedla, da ne bo G nič naredil, ker tile nadomestni ponavad nič posebnega ne opravijo. Edino pri drugem mladiču, ko je bil G celo poletje na dopustu, me je nadomestni mal prešlatal po trebuhu, ker je želel preverit, če se je plod obrnill (je kar po srednjeveško preveril, kje je glavca user posted image ). Tako da HB, da pride drug teden naš V nazaj. 

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
19.2.2009 13:04:55   
KOKICA32
Ej, jaz sem si včeraj kupila tisti čaj Teekane za nosečnice, pa nisem nikjer zasledila kolikokrat ga lahko pijem na dan? Kakšna je vaša praksa? Meni je ful dober, čisto brez sladkorja, ker jaz tak vse čaje pijem brez cukra.......user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 19.2.2009 13:05:31 >

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?