christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo In kako kaj napreduje nakup hiške?? Nakup hiške napreduje tako tako. Včeraj nisva uspela vse banke obskakat, ker je moj izvedel ob dvanajstih, da ne bo delal do dveh, ampak dlje, zato ni bilo kaj dosti časa za obisk bank. Danes je imel v planu dopust, da urediva to, pa mu ga ne dajo . Na tistih bankah, ki sva jih pa dosedaj uspela obiskat, mu pa ne dajo kredita, ker so mu plačo zmanjšali iz 1000 eur na 700 eur, kar se pozna na izplačilnih listah . Počasi me že postaja strah, da bom izgubila svojih nekaj tisoč evrov, ki sem jih dala za aro. Danes morava še poskusit kako je z lizingi, če ne bo spet moral ostati dlje na del. mestu . Hotel je vprašat kdaj gre danes domov, pa ni ne direktorja na šefa proizvodnje nikjer, niti na mobitel nista dosegljiva. Iz zanesljivih virov pa vemo, da je precej mogoče, da tudi tokrat špilata ****rijo in varata vsak svojo ženo z stalno ljubico. Njima se itak je za firmo, ker vsi vedo, da bo šla počasi v stečaj, delavci pa trpijo in morajo delat dlje, ker je gospod direktor tik pred izklopom elektrike in potrebuje narejene izdelke, da jih proda, ker v nasprotnem primeru sledi izklop. Ampak on delavce še kar tolaži, da bo firmo izkopal iz krize, kljub vsem opisanim težavam in dejstvu, da ima premalo delavcev, ker so vsi zbežali drugam..
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|