|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
18.2.2009 22:04:55   
matcar
Nič,jaz se poslavljam za danes.
Lahko noč!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 876
19.2.2009 7:10:04   
matcar
Dobro jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 877
19.2.2009 7:12:36   
nebo
Oj dobro jutro...

Ostani doma, pokri se z odejo, pa samo malo  glave ven...user posted image  zunaj je tak mraz...

Jaz grem sedaj veselo delat...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 878
19.2.2009 7:15:24   
tasa_m
dobro jutro vsem..
za začetek dneva pa eno kavico.. user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 879
19.2.2009 7:50:49   
matcar
Oooo,hvala lepa. Z veseljem sprejmem!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 880
19.2.2009 9:22:38   
nebo
Ej mariborčanke h komu se naj prijavim za morfologijo...imam napotnico G?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 881
19.2.2009 9:29:33   
christiana21

Hej hoj človečkeuser posted image , kako ste spale?

Nebo, jaz sem imela morfologijo v porodnišnici, v 1. nadstropju v ultrazvočni ambulanti, tam sem se tudi prijavila.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 882
19.2.2009 9:43:21   
elevitka
nebo... morfo maš že ? mater bog še en razlog da menjam G... meni je moja rekla čez 8 tednov ??? pa sem noseča 18 t danes ???

morfo ti naredi tvoj G ali ti da napotnico za bolnišnico (npr. k dr. Japlju. V bolnišnico) najbolje da pokličeš porodnišnico
  • TELEFON: 02 - 321 - 10-00

(odgovor članu nebo)
  • Neposredna povezava do sporočila: 883
    19.2.2009 9:49:08   
    nebo
    elevitka dobila sem napotnico, da se počasi naročim...imam pa še en pregled pri G prej in tudi ona mi bo naredila morfologijo!!!

Kaj pa Pelkičeva a ona tudi dela morfo - verjetno že, samo ne na napotnico???

Jaz hodim spat s kurami, no mislim s svojim otrokom ob 20.30 in potem se ob 3.30 zbudim in gledam na uro kdaj po 6h. ob 5.30 zaspim kot klada in ob 6h ko bi morala v službo ne morem vstat!!!user posted image

In kako kaj napreduje nakup hiške??

(odgovor članu elevitka)
    Neposredna povezava do sporočila: 884
    19.2.2009 10:29:49   
    elevitka
    aha... torej boš šla 2 x na morfo

Punce držite mi pesti... se grem pogajat za višjo plačo ... da vidim kake volje bo šefla user posted image  ne more met en šmrkavec isto kot jaz pa je iz šole ven prilezo pred pol leta

(odgovor članu nebo)
    Neposredna povezava do sporočila: 885
    19.2.2009 11:12:05   
    tasa_m
    IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

aha... torej boš šla 2 x na morfo

Punce držite mi pesti... se grem pogajat za višjo plačo ... da vidim kake volje bo šefla user posted image  ne more met en šmrkavec isto kot jaz pa je iz šole ven prilezo pred pol leta
    držim počno pesti da ti uspe. user posted image user posted image user posted image user posted image
    naredi raztur pri šefici v pisarni..user posted image

(odgovor članu elevitka)
    Neposredna povezava do sporočila: 886
    19.2.2009 11:22:26   
    elevitka
    tnx tasa .... bolje išta nego ništa ... iztržila sem slabih 100 € neto izplačila višje kot sem imela prej .... na bruto je seveda več... pa to je bitno da bo povprečje za porodniško ****no višje.... vsak euro se pozna user posted image

(odgovor članu tasa_m)
    Neposredna povezava do sporočila: 887
    19.2.2009 11:25:15   
    tasa_m

tnx tasa .... bolje išta nego ništa ... iztržila sem slabih 100 € neto izplačila višje kot sem imela prej .... na bruto je seveda več... pa to je bitno da bo povprečje za porodniško ****no višje.... vsak euro se pozna user posted image
    user posted image user posted image user posted image  imaš prav ja..boljše vsaj nekaj kot pa nič..

(odgovor članu elevitka)
    Neposredna povezava do sporočila: 888
    19.2.2009 11:35:20   
    christiana21
    IZVIRNO SPOROČILO: nebo

In kako kaj napreduje nakup hiške??

Nakup hiške napreduje tako tako. Včeraj nisva uspela vse banke obskakat, ker je moj izvedel ob dvanajstih, da ne bo delal do dveh, ampak dlje, zato ni bilo kaj dosti časa za obisk bank. Danes je imel v planu dopust, da urediva to, pa mu ga ne dajouser posted image . Na tistih bankah, ki sva jih pa dosedaj uspela obiskat, mu pa ne dajo kredita, ker so mu plačo zmanjšali iz 1000 eur na 700 eur, kar se pozna na izplačilnih listahuser posted image . Počasi me že postaja strah, da bom izgubila svojih nekaj tisoč evrov, ki sem jih dala za aro. Danes morava še poskusit kako je z lizingi, če ne bo spet moral ostati dlje na del. mestuuser posted image . Hotel je vprašat kdaj gre danes domov, pa ni ne direktorja na šefa proizvodnje nikjer, niti na mobitel nista dosegljiva. Iz zanesljivih virov pa vemo, da je precej mogoče, da tudi tokrat špilata ****rijo in varata vsak svojo ženo z stalno ljubico. Njima se itak jeuser posted image za firmo, ker vsi vedo, da bo šla počasi v stečaj, delavci pa trpijo in morajo delat dlje, ker je gospod direktor tik pred izklopom elektrike in potrebuje narejene izdelke, da jih proda, ker v nasprotnem primeru sledi izklop. Ampak on delavce še kar tolaži, da bo firmo izkopal iz krize, kljub vsem opisanim težavam in dejstvu, da ima premalo delavcev, ker so vsi zbežali drugam..

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu nebo)
    Neposredna povezava do sporočila: 889
    19.2.2009 11:40:03   
    elevitka
    Ojej christiana ... smem vprašat kaj dela tvoj partner... kak profil izobrazbe ima ... je kak vodoinštalater, varlec, monter ogrevanja ali prezračevanja... potem se mi javi ... naši iščejo ta profil strokovnjakov.

(odgovor članu christiana21)
    Neposredna povezava do sporočila: 890
    19.2.2009 12:08:42   
    christiana21
    Elevitka, čestitam za višjo plačouser posted image user posted image user posted image
    Moj partner je pa po poklicu mizar.

(odgovor članu elevitka)
    Neposredna povezava do sporočila: 891
    19.2.2009 12:12:13   
    elevitka
    tnx christiana, ... te dejavnosti pa žal nimamo, da bi ti poskušala pomagat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 892
    19.2.2009 12:29:31   
    nebo
    Elevitka čestitam!!!!

Ej christiana a preko neta si pogledala vse možne banke in preverila kakšne so možnosti kredita?? Pa mogoče da malo pokličeš naokrog...

(odgovor članu elevitka)
    Neposredna povezava do sporočila: 893
    19.2.2009 12:54:02   
    christiana21
    Ja sva poklicala in se dogovorila za razgovor. Saj nekaj se bo našlo, mislim, da je sreča vsaj glede tega še na najini straniuser posted image , ne bom vrgla puške v koruzo, to mi ni podobno.

(odgovor članu nebo)
    Neposredna povezava do sporočila: 894
    19.2.2009 13:04:01   
    matcar

nebo... morfo maš že ? mater bog še en razlog da menjam G... meni je moja rekla čez 8 tednov ??? pa sem noseča 18 t danes ???

morfo ti naredi tvoj G ali ti da napotnico za bolnišnico (npr. k dr. Japlju. V bolnišnico) najbolje da pokličeš porodnišnico
  • TELEFON: 02 - 321 - 10-00

• Zakaj pa se naročate za morfologijo? Ker to ti mora izbrana G naredit. Ni mi jasno. Meni je vse moja G naredla. Dela pa se tak med 21-24 tednu. Elevitka,zakaj ne greš k Petrovičevi?

Lea;3.3.2001
    Maks;24.12.2007
    Saš;2.4.2009
    Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
    Neposredna povezava do sporočila: 895
    19.2.2009 13:06:26   
    matcar
    IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ja sva poklicala in se dogovorila za razgovor. Saj nekaj se bo našlo, mislim, da je sreča vsaj glede tega še na najini straniuser posted image , ne bom vrgla puške v koruzo, to mi ni podobno.

Kaj pa na sparkasse sta probala? Ker je tam moj brat dobil brez blema hipotekarnega za hišo. Pa midva z mojim se zdaj menima za kredit.

< Sporočilo je popravil matcar -- 19.2.2009 13:10:51 >

Lea;3.3.2001
    Maks;24.12.2007
    Saš;2.4.2009
    Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 896
    19.2.2009 13:10:32   
    matcar
    Elevitka zs imaš!

Lea;3.3.2001
    Maks;24.12.2007
    Saš;2.4.2009
    Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
    Neposredna povezava do sporočila: 897
    19.2.2009 13:20:03   
    christiana21
     Sparkasse nama je ostal za danes, sva naročena na razgovor ob trehuser posted image . Ravno zaradi tega, ker včeraj nisva mogla na Sparkasse, ker je moj mogel dlje delat, sva bila tako jezna, baje je itak Sparkasse najugodnejši, ker ne upoštevajo gole plače, ampak še potne stroške in malico zraven. Bomo videli, kaj bova uredila. Upam na najboljše.

(odgovor članu matcar)
    Neposredna povezava do sporočila: 898
    19.2.2009 13:28:57   
    matcar
    A vidva sta to. Midva pa v ponedeljek grema. Mi je ravno rekla referentka,da ima danes že zasedeno. Pri kateri sta dogovorjena?

Lea;3.3.2001
    Maks;24.12.2007
    Saš;2.4.2009
    Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 899
    19.2.2009 13:30:53   
    klaja
    No, da poročam, za pregled sem čakala uro in pol, tako da še ni tako kritično, ampak je bila samo ena pred mano, pa še pol ure sem bila prej tam, kot so pa začeli delat, sem se raje zazihrala. Ginekologinja je po prvem vtisu tudi vredu, dobila sem cel kup napotnic, za UZ, krvne preiskave, genetsko svetovanje; tako da mi ne bo dolgčas.

Christiana21 upam, da vama uspe dobit kak kredit.

Elevitka bravo za povišico, nekaj pa le je!

Neposredna povezava do sporočila: 900
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......