|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
19.2.2009 10:12:27   
yania
Ojla....kako ste, je kaj novega? Včeraj me je klicala Naja iz P in je rekla naj vas pozdravim, pa da malčico že sama previja, in jo tudi hrani, po steklenički....upam da res kmalu prideta na oddelek...

CITA ne obupaj, pa saj ti si tudi prej rodila, a ne? kateri teden? Moj je tudi zaspanček, ampak čudno, ponoči pa ful vleče....se pa tudi budimo, podnevi, če je treba na 3 ure...dam mu fore 3 in pol, in če se ne zbudi, ga jaz....
Vleče pa ful, če teče mleko, kar zaenkrat ni problem, saj vedno dam prej en vpih sintocaine, al nekaj takega gor piše, pršilo v nos, in začne fuuuul ulivat ven mleko, čeprav se dojiva preko nastavka, mu ful laufa....saj bo, boš videla...sem pa tudi jaz poskusila brez spreja, pa se je pritoževal, ker ni takoj steklo....božček...ampak, tako kot praviš, samo da so zdravi in da napredujejo...
Včeraj je bila patronažna pri meni spet, in sva ga stehtali....s porodnišnice je še 2120, no včeraj, po 3 dneh je imel 2210....super....samo da gre gor...
Ja dojenje je ena huda reč...boste videle...mene je včeraj tako hecal, zjutraj je popil fuuull, potem čez dan pa 2x ni ne vem kaj hotel..no in seveda, dojke trde, polne,,,ma ej, tudi roke nisem mogla dvigniti....me pa je nekaj uščipnilo v hrbtu, ne vem kaj zdej to, verjetno od dojenja, ko ga sede dojim, in dol gledam, taka prisiljena drža...
Imamo pa tudi mi smolo, da je moja Naja zbolela, že od sobote, polhn nos, in kašlja,,,ma kriza, pa tudi čuti spremembo doma, ko je nov član, pa ima kar ene fore, pa joka, pa trma,,,mah sej bo..

In kako ste ve? Kaj novega?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
19.2.2009 10:16:47   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image  
nekako takole je pa zdaj zgledal moj zajtrk; jooo sem se napapcala;

kaj počnete lepega in zanimivega? jaz se zdaj odpravljam na hišo pogledat kaj počnejo delavci pa jim nesem eno toplo kavico, da jih ne bo zeblo...Žigec je v vrtcu, možek dela tako da sem dopoldan sama, no moj oče je doma ampak njega kot da ni, bo pa šel z mano za družbo....moram pa res pohvalit te delavce, so prav pridni in tudi hitri kar se tiče dela, danes bo stala že prva plošča in stebri za strehouser posted image

sem pa jezna ko user posted image  na banko; v torek sem opravla polog denarja preko bankomata in sploh nimajo nikjer evidentirano tako da sem zdajle mogla pisat na sedež banke da preverijo kaj se je zgodilo, grrrrrrr

kosilo: mi bomo imeli krompir + somov file + juhica + solatka

izcedek, vnetje: meni je dal G canesten in je bilo dobro tiste dni ko sem si dajala tabletke in kremo; sedaj pa mi spet nagaja tam spodaj in krema ne pomaga user posted image

Jaz sem 2x dobila po dve svečki Canesten, 2X 1 svečko, kremo dalicin, ki si jo z nastvaki daješ not, pa ni nič bolje.Žal mi je včeraj tudi sama G potrdila, da se ne moreš tega znebit, sicer mi je dala spet caneste, da bi vsaj malo spucalo, preden rodim,sam ne bo pa čist.Realno je da otroku to vnetje ne škodi, nažalost pa je zarad tega večja možnost, da se boš raztrgala med porodom.user posted image Pa sem zraven še probala 3x že multigyn gel, vitagyn, pa nič.Malo je bolje po parih dneh jovo na novo.Sicer pa je to posledica hormonov.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.2.2009 10:17:14   
felix7
dobro jutro, joj, sem dolgo spala user posted image  sej ni čudno, če pa zvečer rogovilim po RR user posted image  sem vas samo pozdravit prišla, ker imam opravke, pa grem od doma.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.2.2009 10:17:30   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Dobro jutro tudi z moje strani!
Ne vem kje naj začnem, ko pa ste že na 7.delu???!!!!
OK, včerajšnji pregled: z našim user posted image  je vse ok, ima 2313g, jaz se nisem zredila ničuser posted image , ker sem bolana (zelo močno vnetje dihal). Dobila sem antibiotike, da si pozdravim kašelj, ker se G boji, da bi se zaradi tako močnega kašlja lahko začela odpirat. Drugo pa je vse ok. Do konec tedna sem v bolniški, naslednji teden še delam, potem pa porodniška - in časza čvekanja z vami, če mi ne boste vse pobegnile v P!user posted image
SPPS za seznamček: naslednji pregled imam 06.03.
Tak, zdaj pa bi vas šla malo nazaj brat??!
user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste že rodile - vidim, da je bil 12.2. neki magičnidatum, tudi 2 moji znanki sta rodili takrat!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image  za vse preglede!

čestitke za pregled user posted image  a dopusta nimaš pa nič za pokoristit?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.2.2009 10:18:00   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dobro jutro čveke!
Dans pa je en lep sončen danuser posted image user posted image user posted image
Aja, moj dragi pravi, da baje ne bom dočakala marca v enem kosu user posted image user posted image  

po čem pa to sklepa? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.2.2009 10:24:07   
yania
CITA evo sem prebrala eno stran nazaj, ko praviš da je kriza z malo..saj pravim, tudi meni se trga user posted image , ko mala nič ne uboga, pa bo maja 5 let stara....stalno eno prerekanje, pa neupoštevanje, potem pa ko kdo pride, pa hoče biti totalno v pozornosti, je včeraj patronažni plesala dva plesa, pa kr neki res...kriza je...potem je na vsak način hotela da pokaže, kako ona drži dojenčka, mali pa jedel pri meni, in seveda je bila spet užaljena, pa kljub temu da lepo rečem Naja ne zdaj, kr vztraja in vztraja, ma ko da te ne sliši, in potem jok...dva dni nazaj je rekla zjutraj da jo trebušček boli in sem ji dovolila ostati doma, potem pa si predstavljajte kako je to, ko že en teden spim od 2-4 ure ponoči, čez dan imamo pa takole,,,sej bo, samo navaditi se morajo...včeraj je rekla meni, ko sem totalno padla zvečer v jok, in se drla, kaj ji je, da je taka, pa je samo rekla, oprosti mami...jaz pa njej, ni to oprosti....ej, boste videle no, čeprav marsikdo reče, ne  zmojim pa ne bo krize, ko si ful želi dojenčka...ja , to bi se že igrali z njim, ga oni s posteljice jemali..ne moreš dopovedati, da je to malo nebogljeno bitjece, ki samo papa in spi....

CITA, res vem kako ti je, ampak, samo pogumno, ti ji samo povej, da te mala zdaj res potrebuje, in da ni to neko crkljanje,ko si stalno z njo, ampak te dojenček rabi...saj bo počasi dojela, pa poskusi vsaj takrat ko dete spi, se ji posvetit,,,kaj a zdej je ni pri tebi?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.2.2009 10:26:52   
yania
UZ MERE: toliko o tem jaz sem imela UZ 18 januarja (zadnjega) pa je takrat rekla sestra, da ima moj Timon nekje 2330....no rodil se je skoraj mesec po tem (12.2) pa je imel 2260 user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da res se ne zanašajte, mislim za tiste, če vam rečejo, da je premali ali prelahek....to je bolj relativno....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.2.2009 10:32:45   
KOKICA32
Dobro jutroooooooo! user posted image user posted image user posted image
Kak sem spala! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.2.2009 10:36:18   
Pupa7
jasna85 sporoča, da je še vedno kinder surprise... še vedno ji niso pršli naštimat neta... vse lepo pozdravlja user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.2.2009 10:47:47   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jasna85 sporoča, da je še vedno kinder surprise... še vedno ji niso pršli naštimat neta... vse lepo pozdravlja user posted image

user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.2.2009 10:48:58   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: yania

UZ MERE: toliko o tem jaz sem imela UZ 18 januarja (zadnjega) pa je takrat rekla sestra, da ima moj Timon nekje 2330....no rodil se je skoraj mesec po tem (12.2) pa je imel 2260 user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da res se ne zanašajte, mislim za tiste, če vam rečejo, da je premali ali prelahek....to je bolj relativno....

no to se pravi da če je men G. rekla da ima že okoli 3500g, kar me je kr prestrašlo, se zna zgodit da ima manj? ohh, si me kr mal potolažlauser posted image resnično upam da bo tok imel ko se bo rodil in ne večuser posted image ...

drugač pa user posted image za ta "veliko"- Najo, da se čimprej privadi na novega člana...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.2.2009 10:49:11   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: yania

CITA evo sem prebrala eno stran nazaj, ko praviš da je kriza z malo..saj pravim, tudi meni se trga user posted image , ko mala nič ne uboga, pa bo maja 5 let stara....stalno eno prerekanje, pa neupoštevanje, potem pa ko kdo pride, pa hoče biti totalno v pozornosti, je včeraj patronažni plesala dva plesa, pa kr neki res...kriza je...potem je na vsak način hotela da pokaže, kako ona drži dojenčka, mali pa jedel pri meni, in seveda je bila spet užaljena, pa kljub temu da lepo rečem Naja ne zdaj, kr vztraja in vztraja, ma ko da te ne sliši, in potem jok...dva dni nazaj je rekla zjutraj da jo trebušček boli in sem ji dovolila ostati doma, potem pa si predstavljajte kako je to, ko že en teden spim od 2-4 ure ponoči, čez dan imamo pa takole,,,sej bo, samo navaditi se morajo...včeraj je rekla meni, ko sem totalno padla zvečer v jok, in se drla, kaj ji je, da je taka, pa je samo rekla, oprosti mami...jaz pa njej, ni to oprosti....ej, boste videle no, čeprav marsikdo reče, ne  zmojim pa ne bo krize, ko si ful želi dojenčka...ja , to bi se že igrali z njim, ga oni s posteljice jemali..ne moreš dopovedati, da je to malo nebogljeno bitjece, ki samo papa in spi....

mene je kar strah kaj bo, če že tako veliki ne razumejo, kaj bo šele pri nas, ko bo imela šele dve leti, pa glih tisto obdobje trme jo daje, že tako, brez dojenčka pri hiši, joj joj, no, pustimo se presenetiti user posted image , pa zadnje dni tudi moji živci niso glih nevem kako trdni, me ful hitro spravi na obrate, pa se pol probam skulirat,da se glih ne derem nanjo in se ji potrudim na lepo povedat, pa ne pomaaagaaaa user posted image

...začne naprimer metat igrače naokoli in razbijat, pa ji rečem,da bom nesla igrače škratkom,če ne bo pospravila...no ta fora je palila glih en teden...kaj mi mala zdaj reče, ko ji rečem naj pospravi...ne ne bom, mami nesi škratkom igrače user posted image , wtf, zdej pa bodi pameten...no zdaj sem začela govorit,da bom vrgla v smeti, pa jih odnesem ven na hodnik, pol pa jok...ampak verjetno bo spet samo par dni palilo, pol ji bo pa spet vseeno

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
19.2.2009 10:50:15   
pocka

sem že pred par dnevi hotela vprašat kje je, pa sem se pol spomnila,da je rekla,da bo brez neta...no, fajn,da je še vedno 2v1 user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.2.2009 10:52:05   
pocka
kosilo - za Tajo pečen piščanček, za nas pa steak, zraven krompir v pečici in zelenjava, za sladico sem pa puding skuhala

< Sporočilo je popravil pocka -- 19.2.2009 10:53:13 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.2.2009 10:54:10   
pondelak
kosilo-solatka, krompirček,pa malo pečenih reberc...njamiuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.2.2009 10:56:55   
pondelak
vprašanje-ima mogoče katera modelčke za barve za steklo,predvsem za pust???malo sem ustvarjalno razpoloženauser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.2.2009 10:59:08   
Pupa7
kosilo pojma nimam... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.2.2009 11:04:17   
tasa_m
mi pa bomo danes imeli za kosilo mesne polpete in krompirjevo solatko user posted image naj mu bo, če si je zaželel te polpete že pred mescem dni..user posted image

yania,cita... upam,da bo čimprej bolje. Je pa res da tudi vaši mali pikeci rabijo en čas da se privadijo na novega člana in ves nov bioritem..user posted image user posted image user posted image user posted image

najaa ... pa danes dobi princesko v sobo!! user posted image user posted image

persida pa mogoče le danes dobi Anžeta.. Držim močno pesti da ga bouser posted image user posted image .. samo nekaj komplicirajo in revica bo vsak čas zgubila živce user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 19.2.2009 11:07:33 >

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.2.2009 11:04:42   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Lahko pa si ogledate moj album nekaj sem skup spacala mi je le uspelo...user posted image user posted image

no šibam papa...

Lepo, res! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
19.2.2009 11:05:23   
KOKICA32

kosilo pojma nimam... user posted image user posted image user posted image

jaz tudi zase pojma nimam, mojemu bom pa madžarski paprikaš naredla...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
19.2.2009 11:08:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

vprašanje-ima mogoče katera modelčke za barve za steklo,predvsem za pust???malo sem ustvarjalno razpoloženauser posted image
jaz žal nimam. Poglej kaj po netu..ziher je kje kaj pametnega..user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
19.2.2009 11:20:20   
ada2
user posted image

evo, še moj trebuh...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
19.2.2009 11:26:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image

evo, še moj trebuh...
ada2 lepi buši.. user posted image
bodi tak dobra pa napiši kateri teden je?! Tkanks..

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
19.2.2009 11:32:07   
Pupa7
taša kaki lepi novi avatar maš user posted image user posted image user posted image user posted image

ada lep buši!

cita luškane fotke pupika je coooortiiiiiiiiiiiii!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
19.2.2009 11:32:59   
janaja
Ojla,

ja nazadnje sem uporabljala vagisan pa mi je potem dala canesten pa je blo vredu.

No izcedek sem še vedno imela, ampak brez problemov. Je rekla bi blo pametno zaradi izcedka vagisan 7 dni zaporedoma jemat in seveda jaz jo poslušam in sedaj po 4 vagisanih spet vnetje.

Mi pomoje tale vagisan ne paše.

Bom mal v lekarni povprašala kaj pa kako.

Ene so mi priporočale kremo od JUSTA tea tree, na tampon pa v nožnico. Sam skor ne upam da ne bo kaj narobe user posted image

Ja cita pa yania mene tud mal Val skrbi, sej komaj čaka bratca pa mu je že igrače pripravil, sam nikol ne veš kako pa kaj bo ane.

lp
Janaja

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Še enkrat IME ZA FANTKA ...
Lubici

... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!

ADAM (37%)

ARON (18%)

LUKAS (35%)

RUBEN (11%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!