pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania CITA evo sem prebrala eno stran nazaj, ko praviš da je kriza z malo..saj pravim, tudi meni se trga , ko mala nič ne uboga, pa bo maja 5 let stara....stalno eno prerekanje, pa neupoštevanje, potem pa ko kdo pride, pa hoče biti totalno v pozornosti, je včeraj patronažni plesala dva plesa, pa kr neki res...kriza je...potem je na vsak način hotela da pokaže, kako ona drži dojenčka, mali pa jedel pri meni, in seveda je bila spet užaljena, pa kljub temu da lepo rečem Naja ne zdaj, kr vztraja in vztraja, ma ko da te ne sliši, in potem jok...dva dni nazaj je rekla zjutraj da jo trebušček boli in sem ji dovolila ostati doma, potem pa si predstavljajte kako je to, ko že en teden spim od 2-4 ure ponoči, čez dan imamo pa takole,,,sej bo, samo navaditi se morajo...včeraj je rekla meni, ko sem totalno padla zvečer v jok, in se drla, kaj ji je, da je taka, pa je samo rekla, oprosti mami...jaz pa njej, ni to oprosti....ej, boste videle no, čeprav marsikdo reče, ne zmojim pa ne bo krize, ko si ful želi dojenčka...ja , to bi se že igrali z njim, ga oni s posteljice jemali..ne moreš dopovedati, da je to malo nebogljeno bitjece, ki samo papa in spi.... mene je kar strah kaj bo, če že tako veliki ne razumejo, kaj bo šele pri nas, ko bo imela šele dve leti, pa glih tisto obdobje trme jo daje, že tako, brez dojenčka pri hiši, joj joj, no, pustimo se presenetiti , pa zadnje dni tudi moji živci niso glih nevem kako trdni, me ful hitro spravi na obrate, pa se pol probam skulirat,da se glih ne derem nanjo in se ji potrudim na lepo povedat, pa ne pomaaagaaaa ...začne naprimer metat igrače naokoli in razbijat, pa ji rečem,da bom nesla igrače škratkom,če ne bo pospravila...no ta fora je palila glih en teden...kaj mi mala zdaj reče, ko ji rečem naj pospravi...ne ne bom, mami nesi škratkom igrače , wtf, zdej pa bodi pameten...no zdaj sem začela govorit,da bom vrgla v smeti, pa jih odnesem ven na hodnik, pol pa jok...ampak verjetno bo spet samo par dni palilo, pol ji bo pa spet vseeno