Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 11:42:32
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vprašanje-ima mogoče katera modelčke za barve za steklo,predvsem za pust???malo sem ustvarjalno razpoložena jaz žal nimam. Poglej kaj po netu..ziher je kje kaj pametnega.. sej je vsega hudiča,sam za pust ne eh si bom že nekaj zmislila...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 11:43:17
|
|
|
|
pondelak
|
tasa_m- lep avatar
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 11:46:41
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo, še moj trebuh... ada2 lepi buši.. bodi tak dobra pa napiši kateri teden je?! Tkanks.. 37. teden
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 11:47:12
|
|
|
|
pondelak
|
nič babike,grem gledat kaj moj kavč dela...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:05:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
kosilo za mojega se že kuha..sebi bom pa kar palačinke spekla pa kakao zraven....tudi smeti sem že odnesla...pridna jaz... Tasa- lep avatar ada2- lep buši... , si pa res prava suhica
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:09:19
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa ... pa danes dobi princesko v sobo!! persida pa mogoče le danes dobi Anžeta.. Držim močno pesti da ga bo .. samo nekaj komplicirajo in revica bo vsak čas zgubila živce bravo za najo, da dobi Niko k sebi za persido pa pošiljam , da dobi še drugega škratka k sebi ada - lepi buško, pa veeelik je tudi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:10:15
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa ... pa danes dobi princesko v sobo!! persida pa mogoče le danes dobi Anžeta.. Držim močno pesti da ga bo .. samo nekaj komplicirajo in revica bo vsak čas zgubila živce bravo za najo, da dobi Niko k sebi za persido pa pošiljam , da dobi še drugega škratka k sebi ada - lepi buško, pa veeelik je tudi se pridružujem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:10:38
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vprašanje-ima mogoče katera modelčke za barve za steklo,predvsem za pust???malo sem ustvarjalno razpoložena jaz žal nimam. Poglej kaj po netu..ziher je kje kaj pametnega.. sej je vsega hudiča,sam za pust ne eh si bom že nekaj zmislila... jaz imam par modelčkov, ampak ni nič za pusta, probaj pod haloween iskat, če je kaj,kar ne vsebuje buč , nevem,nimam ideje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:10:45
|
|
|
|
julam
|
ojla še z našega konca. jest sem tudi na antibiotikih zaradi dihalnih težav in močnega kašlja, pa zgleda, da so prijeli. včerajšnji pregled nič novega. mi tako dol pritiska, da komaj hodim. špika me takoj, ko štartam s hojo. cel dan preležim, da sem sposobna pop fanta poštimat . skratka, DOST MAM!!! yania in cita, sta mi obudili spomine na našga taprvega, ko je bratca dobil. je trajal par mesecev, da smo se ulaufali. si ne delam nobenih utvar, da nam bo tokrat prišparano, ker sta že med sabo stalna tekmeca za pozornost. tako da vaju razumem in sočustvujem in strah me postaja. punce, mene je pa vedno bolj strah. grem rodit v tretje in me vsak dan večja tesnoba daje. sploh ne vem zakaj... ah, sej bo ... pustni modelček: zakaj pa ne prerišeš na papir kakšne maske, potem pa si to vzameš za osnovo? to dela moja mami ves čas. ravno te dni je zmojima fantkoma prerisala eno pustno masko iz ene reklame, potem pa podložila in narisala z barvami za steklo na folijo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:11:31
|
|
|
|
Pupa7
|
no tako jasna85 preko mene sporoča podatke za seznam: še +1kg pregled, če ne rodi prej v petek 27.2. v P CTG... pa lepo vas pozdravlja
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:19:54
|
|
|
|
tasa_m
|
hvala za pohvale o avatarju . Res je lep ja to je danes naša dobila po pošti, da je nebo zeblo v nogice in sem morala slikat in si dat za avatar. To pa je res zdaj zadnji avatar, ki sem ga spremenila pred porodom. Pol bo verjetno tak slikica naše tamale..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:27:37
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m najaa ... pa danes dobi princesko v sobo!! persida pa mogoče le danes dobi Anžeta.. Držim močno pesti da ga bo .. samo nekaj komplicirajo in revica bo vsak čas zgubila živce bravo za najo, da dobi Niko k sebi za persido pa pošiljam , da dobi še drugega škratka k sebi ada - lepi buško, pa veeelik je tudi se pridružujem jaz tudi (sem prelena da bi še enkrat isto pisala )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:28:01
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Ojla, ja nazadnje sem uporabljala vagisan pa mi je potem dala canesten pa je blo vredu. No izcedek sem še vedno imela, ampak brez problemov. Je rekla bi blo pametno zaradi izcedka vagisan 7 dni zaporedoma jemat in seveda jaz jo poslušam in sedaj po 4 vagisanih spet vnetje. Mi pomoje tale vagisan ne paše. Bom mal v lekarni povprašala kaj pa kako. Ene so mi priporočale kremo od JUSTA tea tree, na tampon pa v nožnico. Sam skor ne upam da ne bo kaj narobe Ja cita pa yania mene tud mal Val skrbi, sej komaj čaka bratca pa mu je že igrače pripravil, sam nikol ne veš kako pa kaj bo ane. lp Janaja probi si najprej samo na dnevni vložek namazat kremo pa gor prtisn, ne si pa s tamponm to notr devat... za taka vnetja so sicer boljše kapljice tea tree, če imapš tudi kapljice, si nakapaj par kapljic na vložek, da bojo hlapi hlapel v nožnico... tko sem si jaz pozdravla vnetje, samo enkrat je blo tk hudoo da sem dobila svečke canasten...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:28:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka tasa - lep avatar, a je imela pupa pri tem kaj prste vmes? misliš ali veš??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:29:03
|
|
|
|
NoBady
|
mi bomo mel pa dans za kosilo repo pa pire krompir... še dobr da mami krofe peče, sm že dva pojedla, pa mislm da jih bom še ene par
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:30:03
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka tasa - lep avatar, a je imela pupa pri tem kaj prste vmes? misliš ali veš?? ja mal sumljivo da je pupa neke pakete pošiljala po pošti, zdej si pa ti enga dobila naklučje?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:33:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja mal sumljivo da je pupa neke pakete pošiljala po pošti, zdej si pa ti enga dobila naklučje? nič ne vem o tem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:34:59
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja mal sumljivo da je pupa neke pakete pošiljala po pošti, zdej si pa ti enga dobila naklučje? nič ne vem o tem.. no skratka, zelooo lepi so
< Sporočilo je popravil NoBady -- 19.2.2009 12:38:10 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:38:13
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ja mal sumljivo da je pupa neke pakete pošiljala po pošti, zdej si pa ti enga dobila naklučje? nič ne vem o tem.. Jaz??? kaj sem jaz, jaz nisem nič
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:39:54
|
|
|
|
NoBady
|
ej a ste ve že nabavljale kake aspiratorje ??? jaz se zdej odločam, pa pojma nimam ka naj za enga kupim...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:40:24
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz sem pa juho sebi pa sestri skuhala, ker pač mi ni za kuhat danes, mojem bom pa kranjske, solato.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 12:47:21
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, pa se spet malo oglašam. Danes se za spremembo kar OK počutim in sem se celo malček naspala, sicer po polurnih obrokih ampak po dveh dneh brez spanja se mi to zdi že razkošje. Včeraj na pregledu čisto nič novega, pritisk in urin OK, CTG normalen (neki lažni popadki in naj bom zadovoljna, da so se začeli šele ko so se, ker jih lahko imaš tudi pol nosečnosti je izjavil) sicer pa je mojega nadomeščal drug G in je samo to odčital in nič drugega. Bi znala to tudi sama narest, ne da sem po CTG ga še čakala, ko se je sem in tja šetal po stavbi. Pregledal ni pa nič, ne UZ ne spodaj. Vsem marčevskim malčkom palčkom in malčicam palčicam njihovim sestricam in bratcem pa da bodo pridni in ne preveč ljubosumni!
< Sporočilo je popravil Grahec -- 19.2.2009 12:48:42 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 13:00:54
|
|
|
|
julam
|
Grahec: jest sem tud sam cajt šla včeri zapravljat. Sej sem vedla, da ne bo G nič naredil, ker tile nadomestni ponavad nič posebnega ne opravijo. Edino pri drugem mladiču, ko je bil G celo poletje na dopustu, me je nadomestni mal prešlatal po trebuhu, ker je želel preverit, če se je plod obrnill (je kar po srednjeveško preveril, kje je glavca ). Tako da HB, da pride drug teden naš V nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 19.2.2009 13:04:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ej, jaz sem si včeraj kupila tisti čaj Teekane za nosečnice, pa nisem nikjer zasledila kolikokrat ga lahko pijem na dan? Kakšna je vaša praksa? Meni je ful dober, čisto brez sladkorja, ker jaz tak vse čaje pijem brez cukra.......
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 19.2.2009 13:05:31 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
partner pri porodujana kAli je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?da (
80%)
ne (
20%)
Število vseh glasov: 1281Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!