Dream
|
Dan! Vidim, da kr čvekate in čvekate - pol ure me ni, pa je spet pol strani napisane Matic se je danes zbudil nekaj pred sedmo in iskal dudo, da bi še malo podremal Ko sem mu jo dala, je zadremal še za pol ure, potem pa sva se šla previt in jest, pa je bil pokonci do pol desetih, kar je redkost. No, sedaj mi drema, ampak se je vmes spet čisto prebudil in tlačil roko v usta, ker mu je duda padla ven ali pa jo je spet sam spulil. Joj, kako si to rad dela - potem pa ogleduje in jo poskuša dat nazaj v usta, pa nikoli ne zadene tako, da bi dal cucelj v usta, ampak tlači držalo No, ampak očitno je že skapiral, da je to duda... Pravkar sem pobrisala tla, očistila kopalnico, zdej pa čakam, da se kava malce usede, da si jo privoščim še preden se zbudi. Potem pa se na hitro najeva in šibava na sončka. Košara je pri nas že skoraj premajhna, ampak ker mu je všeč, ga še ne bom dala v športni del. Upam, da se vreme res kmalu popravi, da bomo lahko kaj več zunaj in v športnem delu. Meni se zdi, fa je notri že tako stlačen, da je kot robot. Roke ob sebi, noge skupja, glava naravnost... Dopust kaj nobena od vas ne misli nikamor it? Samo Pšemek mi je napisala, kam grejo. No, meni se zdi zaradi dolžine tudi Istra še nekako spr5ejemljiva, nižje dol pa ne bi šla. Sem tudi sama razmišljala o tem, da moramo bit blizu SLO, če se slučajno kaj naredi (čeprav je običajno tisti, ki kaj pokasira). Lucka1 hvala za kavico
|