Dream
|
Dan! Danes je pri nas tako mrzlo in tako grdo piha severnik, da je zunaj prava Sibirija. In tako morava biti doma. Matic mi je malo "pomagal" pri pripravi za kosilo, sedaj se igra v igralnem centru, ampak mislim, da bo treba it spat, ker že nekaj tečka na momente. Potem bom pa lahko v miru skuhala. IZVIRNO SPOROČILO: Mandek Jaz sedm v tem času VSE pospravila, se stuširala, spulila obrvi in si skuhala kavo, zdaj pa pišem tu gor . Je danes dan za puljenje obrvi? Jaz sem si jih tudi Aha, vprašanja: 1. A so vaši pridni med preoblačenjem, oblačenjem in oblačenjem v zimske navlake? Mislim...kok tiho so Pri nas je največji problem nataknit kapo na glavo, to mu gre res na jetra, pa na koncu rokavičke gor. Zdej sem ugotovila, da najbolj pali, če mu na melodijo "Čuk se je oženil" pojem sproti izmišljeno besedilo, ki se tiče njega. Očitno mu je ta melodija res všeč. Na splošno pa je pri ostalem preoblačenju priden, tečka razen če je zelo lačen ali utrujen-zaspan. 2. A je katera že na pleničkah št.4, za katere pleničke gre in kok so težki bejbiti? Mi smo še vedno na trojki, čeprav bi danes verjetno potreboval 5, ker je bil pokakan čez in čez - pokakan bodi, hlačke, plenička pa itak ajme meni... IZVIRNO SPOROČILO: Mandek A še od katere malček tok poliva? zala je obupna, kar se tega tiče. Vedno poliva in to v full izdatnih količinah... . Polivamo skoz od samega začetka, poraba pleničk, ki jih ima pod vratom je nenormalna - slinček itak ni dovolj velik in prave oblike, da bi kaj zadržal. Približno pol ure po obroku ga imamo še v malce dvignjenem položaju, pa še vedno to ni to. Nekajkrat sem mela na sumu tudi to, da je zarad tega ponoč lačna, ker itak vse ven zbruha...
|