Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:11:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika sej so ji skos pokonci sploh ne vem kaj da naredim da bi imela normalne ne pa štrleče. ko sem vidla slikice od Taje pa ma tut ful las ampak so vsi lepo dol pri Emiliji pa kr štrlijo , po lpa zgleda kot zanemarjena dej dej no, Emilija ima pač posebi stil in ji prav paše Točno, podpišem...saj moji Taji, ko ji dam kapo dol ud vse nekontrolirano stoji...se je spomniš kak je bla ko se je rodila... GPS kot tvoj čupko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:11:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
Zgleda da ne, kako pa ve filčke gor date da delujejo... Nič toliko od men s...lubi mi ponuja masažo za išijas... moram izkoristit. Mirno noč vsem!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:12:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene na raport moj šiht se je končal a oba spita? ja to mi je pa nalepi del dneva- mir tišina mi pa še jokamo in se uspavamo moj je spal 2rundo ob 15 do 16, pa je ratal prav sitn od 18 in je hotel spat pa mu nisem dala do 20 Moja pa ni spala od 14.20. Ob 17 ni hotela, ob 18 pa ji grda mami ni pustila. pol sve pa že dve grdi tri , naša je hotla okrog 18.30 spet spat pa jo je grda mami držala pokonci do 20h , sam je bila že kot en pijanček a je bla huda nate so ji šli laski pokonc sej so ji skos pokonci sploh ne vem kaj da naredim da bi imela normalne ne pa štrleče. ko sem vidla slikice od Taje pa ma tut ful las ampak so vsi lepo dol pri Emiliji pa kr štrlijo , po lpa zgleda kot zanemarjena dej dej no, Emilija ima pač posebi stil in ji prav paše Točno, podpišem...saj moji Taji, ko ji dam kapo dol ud vse nekontrolirano stoji...se je spomniš kak je bla ko se je rodila... GPS kot tvoj čupko! full dobr, moj je pa taki čelo-no zdej je neki začel poganjat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:12:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim? to ti bo pa mogla kaka druga odgovort , drugač pa jaz mislim to stvarco tud za Filipa nabavit, do kolk kil pa to zdrži??? Sicer se pa nimam za kaj režat, ker ima tudi Gregi krepko kilažo. Smo ga prejšnji teden dali v skokca in ima samo še slabo kilo "fore"... ti se kar rež, a veš da sem zamenala že 2hojici , ta tretja se pa drži, ker je kao do 15kg kolk kg pa ma Fillip ?11?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:13:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim? to ti bo pa mogla kaka druga odgovort , drugač pa jaz mislim to stvarco tud za Filipa nabavit, do kolk kil pa to zdrži??? Sicer se pa nimam za kaj režat, ker ima tudi Gregi krepko kilažo. Smo ga prejšnji teden dali v skokca in ima samo še slabo kilo "fore"... ti se kar rež, a veš da sem zamenala že 2hojici , ta tretja se pa drži, ker je kao do 15kg Čaki, kako že 2? Se spomnim samo za eno, tisto, ki se je strgala. Koliko pa tehta Filip?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:13:14
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal iiiiiiiii lepo , pa verjamem da ste tulili naša je tudi ko smo hotli v steno luknjo zvrtat, prav bogica je bila kolk se je bala. mi imamo tut take nogavičke lušna pupa. a te nogavičke kaj drsijo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:13:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Zgleda da ne, kako pa ve filčke gor date da delujejo... Nič toliko od men s...lubi mi ponuja masažo za išijas... moram izkoristit. Mirno noč vsem! fajn se zmasiraj nočko tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:13:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Zgleda da ne, kako pa ve filčke gor date da delujejo... Nič toliko od men s...lubi mi ponuja masažo za išijas... moram izkoristit. Mirno noč vsem! nimam pojma kako se gor naloži pa da dela ponujeno pa kr izkoristi, nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:14:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz se odpravljam na miganje v tople kraje, uživajte in se tipkamo zvečer(če preživim ) Fajn se namigaj!!! Sem že nazaj. Matr sem se spotila in kar težko sem danes delala. Je pa od včeraj manj 200g Ju3 imam frej v petek pa grem na thermobyke Kr tako naprej, jaz se se tudi spotila med brisanjem praha.meni se bo enkrat še zmešalo...pa skoz je ..... zdaj pozimi ga je res full grozno, pa itak nisem nekaj obsedena z brisanjem ampak ...joj, se mi zdi da vseeno skoz lečem s cunjo. sploh ko likam mama naenkrat vse belo. Pri nama v spalnici je sploh grozno, ko imava temno pohištvo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:15:43
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, meni napiše, da video čaka na obdelavo Upam, da bo jutri delalo. Se poslavljam, ker me celo telo boli in potrebujem topel tuš. Mirno nočko vsem mafi, upam, da te je Gregi slišal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:15:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem prišla s pilatesa, sem se nadelala. še prej sem skočila v lekarno, ker je aneja tečna ko driska. očitno jo matrajo zobi. kupla sem calgel in calpol, pol bomo pa tekom noči videli, kaj bo v igri. zdej namreč že spi-HB. Upam, da ne boste potrebovali ničesar.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:15:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim? to ti bo pa mogla kaka druga odgovort , drugač pa jaz mislim to stvarco tud za Filipa nabavit, do kolk kil pa to zdrži??? Sicer se pa nimam za kaj režat, ker ima tudi Gregi krepko kilažo. Smo ga prejšnji teden dali v skokca in ima samo še slabo kilo "fore"... ti se kar rež, a veš da sem zamenala že 2hojici , ta tretja se pa drži, ker je kao do 15kg Čaki, kako že 2? Se spomnim samo za eno, tisto, ki se je strgala. Koliko pa tehta Filip? prva iz oglas-fuč po 10 minutah, druga iz Kočevja-zdržala slabih 10dni,tretja iz domžal in še drži . a si zdej na tekočem, za kilažo pa povem v petek ko imava P. upam, da ni čez 11kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:17:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, meni napiše, da video čaka na obdelavo Upam, da bo jutri delalo. Se poslavljam, ker me celo telo boli in potrebujem topel tuš. Mirno nočko vsem mafi, upam, da te je Gregi slišal... Gregggiiiiiiii SPPPAnnnnčČČČČKKKKIIIIIIII, za vsak slučaj, če me ni slišal no zdej pa res srno upam da bo spal mirno nočko tudi vam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:18:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal Se bova z Galom k vam prišla guncat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:18:21
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal iiiiiiiii lepo , pa verjamem da ste tulili naša je tudi ko smo hotli v steno luknjo zvrtat, prav bogica je bila kolk se je bala. mi imamo tut take nogavičke lepe so, pa vsi jih mamo , se joka ko se kje vrta ja...amppk ko sem ji rekla da bo guga guga pa se pri drugi lukni ni jokala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:18:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim? to ti bo pa mogla kaka druga odgovort , drugač pa jaz mislim to stvarco tud za Filipa nabavit, do kolk kil pa to zdrži??? ti ti, če ne bom znala sama bom te vprašala...si mela grde misli, ha ajaj, vseeno mi lahko ktera da nasvet za filmček, ker ne dela do 20 KG
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:19:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim? to ti bo pa mogla kaka druga odgovort , drugač pa jaz mislim to stvarco tud za Filipa nabavit, do kolk kil pa to zdrži??? Sicer se pa nimam za kaj režat, ker ima tudi Gregi krepko kilažo. Smo ga prejšnji teden dali v skokca in ima samo še slabo kilo "fore"... zakaj si se pa ti smeškala... , boga mafi , pa kile , pa hojice, upam da prav štekam........ skokec, to mi pokaži, je za manj kg ne' nekj sem gledala pa se mi je zdelo predrago, če je to to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:19:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella eno . A tisto z dvema pestima je mišljeno recimo 2 pesti krompirja + 2 pesti mesa in omake + 2 pesti solate? Meni je to dosti. Jaz pojem nekje pol tega. Predvidevam, da je pod "pest" mišljena količina, ki jo zajameš v pokrčeno pest, prgišče. Pri meni to izgleda kar malo Kot količino razumem, ampak to vse skupaj? Jaz nikoli ne pojem 2 pesti krompirja, kaj šele, da bi zraven imela 2 pesti mesa in solate. zato sprašujem če je tisti plus. mogoče je mišljena otroška pest Očitno sem postavila vprašanje glupo. Za količino pest razumem, ampak če je obrok iz 6 pesti (krompir+meso+solata) ali 2 pesti vsega skupaj. To je ja ful premalo Pest krompirja z mesom + pest solate = laaaaaaaaačnaaaaaaaaaaaa Zato pa sprašujem to glupo vprašanje. Meni pa je 2 pesti vsakega preveč. ma ne 2 pesti vsega skupaj, sej lahk izstradaš. vsakega po 2 pesti. meso je pa pač mala fetinca. tako je danes meni razlagala Estrella, če sem prav razumela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:21:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
NOČKO zdaj pa res, da mi ne uide.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:21:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal Se bova z Galom k vam prišla guncat. Kr kr, dobrodošla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:21:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nič toliko od men s...lubi mi ponuja masažo za išijas... moram izkoristit. Mirno noč vsem! Opa Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:21:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim? to ti bo pa mogla kaka druga odgovort , drugač pa jaz mislim to stvarco tud za Filipa nabavit, do kolk kil pa to zdrži??? ti ti, če ne bom znala sama bom te vprašala...si mela grde misli, ha ajaj, vseeno mi lahko ktera da nasvet za filmček, ker ne dela do 20 KG sorry ampak res ne vem zato sem ti pa to napisala. za kg pa hvala ker si napisal- to se pravi da pride v poštev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:22:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika NOČKO zdaj pa res, da mi ne uide. let punči pa še enkrat nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:23:23
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim? to ti bo pa mogla kaka druga odgovort , drugač pa jaz mislim to stvarco tud za Filipa nabavit, do kolk kil pa to zdrži??? ti ti, če ne bom znala sama bom te vprašala...si mela grde misli, ha ajaj, vseeno mi lahko ktera da nasvet za filmček, ker ne dela do 20 KG sorry ampak res ne vem zato sem ti pa to napisala. za kg pa hvala ker si napisal- to se pravi da pride v poštev mafi, pomoje bo filip to vse zdemoliral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:24:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, meni napiše, da video čaka na obdelavo Upam, da bo jutri delalo. Pri meni isto. Verjetno nekaj časa traja, da se naloži. Se poslavljam, ker me celo telo boli in potrebujem topel tuš. Ti kar Mirno nočko vsem Enako mafi, upam, da te je Gregi slišal... Držim pestke, da bo Gregi lepo pančal.
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.