Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 21:55:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem prišla s pilatesa, sem se nadelala. še prej sem skočila v lekarno, ker je aneja tečna ko driska. očitno jo matrajo zobi. kupla sem calgel in calpol, pol bomo pa tekom noči videli, kaj bo v igri. zdej namreč že spi-HB. bogica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 21:55:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč punce jaz vas za nocoj lepo pozdravljam in se poslavljam ter grem pod tuš in v posteljo, se pa jutri tipkamo, bom bolj pridna NOČKO Lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 21:56:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene na raport moj šiht se je končal a oba spita? ja to mi je pa nalepi del dneva- mir tišina mi pa še jokamo in se uspavamo moj je spal 2rundo ob 15 do 16, pa je ratal prav sitn od 18 in je hotel spat pa mu nisem dala do 20 Moja pa ni spala od 14.20. Ob 17 ni hotela, ob 18 pa ji grda mami ni pustila. pol sve pa že dve grdi TRI, ji je potem ati naluknal strop in obesil gugalnico, pa smo meli nekaj novega za počet... Je tak užival noter, mi ni žal da sem ji nabavla to plastiko ....... Vam pokažem fotko.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 21:57:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene na raport moj šiht se je končal a oba spita? ja to mi je pa nalepi del dneva- mir tišina mi pa še jokamo in se uspavamo moj je spal 2rundo ob 15 do 16, pa je ratal prav sitn od 18 in je hotel spat pa mu nisem dala do 20 Moja pa ni spala od 14.20. Ob 17 ni hotela, ob 18 pa ji grda mami ni pustila. pol sve pa že dve grdi tri , naša je hotla okrog 18.30 spet spat pa jo je grda mami držala pokonci do 20h , sam je bila že kot en pijanček a je bla huda nate so ji šli laski pokonc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 21:57:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam. Grem sedežno likat in gledat film The day earth stood still. Nočko!!!! LEPO SPITE!!!!!!!!!!!!!! ja derem se ENAKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 21:58:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene na raport moj šiht se je končal a oba spita? ja to mi je pa nalepi del dneva- mir tišina mi pa še jokamo in se uspavamo moj je spal 2rundo ob 15 do 16, pa je ratal prav sitn od 18 in je hotel spat pa mu nisem dala do 20 Moja pa ni spala od 14.20. Ob 17 ni hotela, ob 18 pa ji grda mami ni pustila. pol sve pa že dve grdi TRI, ji je potem ati naluknal strop in obesil gugalnico, pa smo meli nekaj novega za počet... Je tak užival noter, mi ni žal da sem ji nabavla to plastiko ....... Vam pokažem fotko. ti si že četrta , jjjjjaaaaaaaaaaa pokaži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 21:59:06
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@: kako je zdej z Gregijem ponoči a je začel spat???? Prej je že krasno spal, samo vmes ga je konec preteklega tedna 2 noči zamašen nosek zafrkaval. Ampak zdaj sta bili pretekli 2 noči čista polomija GREGIIIIII SPANČČKIIIIIIII, a misliš da me do slišal. O ti gregi,spat celo noč, ne jezit mamice, ker se mora tudi ona fanj naspat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 21:59:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem prišla s pilatesa, sem se nadelala. še prej sem skočila v lekarno, ker je aneja tečna ko driska. očitno jo matrajo zobi. kupla sem calgel in calpol, pol bomo pa tekom noči videli, kaj bo v igri. zdej namreč že spi-HB.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 21:59:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil dober večer jaz sem prišla s pilatesa, sem se nadelala. še prej sem skočila v lekarno, ker je aneja tečna ko driska. očitno jo matrajo zobi. kupla sem calgel in calpol, pol bomo pa tekom noči videli, kaj bo v igri. zdej namreč že spi-HB. bogica čim manj zbujna ponoči želim...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:00:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:00:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene na raport moj šiht se je končal a oba spita? ja to mi je pa nalepi del dneva- mir tišina mi pa še jokamo in se uspavamo moj je spal 2rundo ob 15 do 16, pa je ratal prav sitn od 18 in je hotel spat pa mu nisem dala do 20 Moja pa ni spala od 14.20. Ob 17 ni hotela, ob 18 pa ji grda mami ni pustila. pol sve pa že dve grdi tri , naša je hotla okrog 18.30 spet spat pa jo je grda mami držala pokonci do 20h , sam je bila že kot en pijanček a je bla huda nate so ji šli laski pokonc sej so ji skos pokonci sploh ne vem kaj da naredim da bi imela normalne ne pa štrleče. ko sem vidla slikice od Taje pa ma tut ful las ampak so vsi lepo dol pri Emiliji pa kr štrlijo , po lpa zgleda kot zanemarjena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:01:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:01:37
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene na raport moj šiht se je končal a oba spita? ja to mi je pa nalepi del dneva- mir tišina mi pa še jokamo in se uspavamo moj je spal 2rundo ob 15 do 16, pa je ratal prav sitn od 18 in je hotel spat pa mu nisem dala do 20 Moja pa ni spala od 14.20. Ob 17 ni hotela, ob 18 pa ji grda mami ni pustila. pol sve pa že dve grdi TRI, ji je potem ati naluknal strop in obesil gugalnico, pa smo meli nekaj novega za počet... Je tak užival noter, mi ni žal da sem ji nabavla to plastiko ....... Vam pokažem fotko. ti si že četrta , jjjjjaaaaaaaaaaa pokaži Me je tally zviznila...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:01:54
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi kje pa ste zdej vse no bom na straži jaz delam na sebi generalko in kaj delaš oz. si delala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:02:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:02:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene na raport moj šiht se je končal a oba spita? ja to mi je pa nalepi del dneva- mir tišina mi pa še jokamo in se uspavamo moj je spal 2rundo ob 15 do 16, pa je ratal prav sitn od 18 in je hotel spat pa mu nisem dala do 20 Moja pa ni spala od 14.20. Ob 17 ni hotela, ob 18 pa ji grda mami ni pustila. pol sve pa že dve grdi tri , naša je hotla okrog 18.30 spet spat pa jo je grda mami držala pokonci do 20h , sam je bila že kot en pijanček a je bla huda nate so ji šli laski pokonc sej so ji skos pokonci sploh ne vem kaj da naredim da bi imela normalne ne pa štrleče. ko sem vidla slikice od Taje pa ma tut ful las ampak so vsi lepo dol pri Emiliji pa kr štrlijo , po lpa zgleda kot zanemarjena dej dej no, Emilija ima pač posebi stil in ji prav paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:03:46
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se gremo malo FBI igrat? Se spomnite 15-letnice med januarčicami? L009. Tole je njen večerni post: IZVIRNO SPOROČILO: L009 danes sem bila tut jst pri G. in mi je za kontracepcijo prporočil hormonsko inekcijo ki drži 3 mesece ali pa mireno ki drži 5 let, pa se moram še odločit kaj bom izbrala, samo vrjetno ne bom nič in bova samo kondom... Lepo vas prosim, povejte mi, kateri G bi priporočil mireno 15-letnici???!! kokosi in palme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:03:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal iiiiiiiii lepo , pa verjamem da ste tulili naša je tudi ko smo hotli v steno luknjo zvrtat, prav bogica je bila kolk se je bala. mi imamo tut take nogavičke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:04:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal Oooo, superca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:05:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim? to ti bo pa mogla kaka druga odgovort , drugač pa jaz mislim to stvarco tud za Filipa nabavit, do kolk kil pa to zdrži???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:08:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim? to ti bo pa mogla kaka druga odgovort , drugač pa jaz mislim to stvarco tud za Filipa nabavit, do kolk kil pa to zdrži??? Sicer se pa nimam za kaj režat, ker ima tudi Gregi krepko kilažo. Smo ga prejšnji teden dali v skokca in ima samo še slabo kilo "fore"...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:08:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene na raport moj šiht se je končal a oba spita? ja to mi je pa nalepi del dneva- mir tišina mi pa še jokamo in se uspavamo moj je spal 2rundo ob 15 do 16, pa je ratal prav sitn od 18 in je hotel spat pa mu nisem dala do 20 Moja pa ni spala od 14.20. Ob 17 ni hotela, ob 18 pa ji grda mami ni pustila. pol sve pa že dve grdi tri , naša je hotla okrog 18.30 spet spat pa jo je grda mami držala pokonci do 20h , sam je bila že kot en pijanček a je bla huda nate so ji šli laski pokonc sej so ji skos pokonci sploh ne vem kaj da naredim da bi imela normalne ne pa štrleče. ko sem vidla slikice od Taje pa ma tut ful las ampak so vsi lepo dol pri Emiliji pa kr štrlijo , po lpa zgleda kot zanemarjena dej dej no, Emilija ima pač posebi stil in ji prav paše Točno, podpišem...saj moji Taji, ko ji dam kapo dol ud vse nekontrolirano stoji...se je spomniš kak je bla ko se je rodila... GPS kot tvoj čupko!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:09:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
Da vidim, če gre filmček.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:11:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Da vidim, če gre filmček. meni ne dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 18.2.2009 22:11:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Taja se gunca sredi predsobe,v stropu pa imamo dve luknji, za katere smo tulili zraven ,ko je ati vrtal ej full dobr , a je uživala??? Ful ....je pozabla na zobe pa da je zaspana...saj mam posnetek kratek...ampak kako ga gor spravim? to ti bo pa mogla kaka druga odgovort , drugač pa jaz mislim to stvarco tud za Filipa nabavit, do kolk kil pa to zdrži??? Sicer se pa nimam za kaj režat, ker ima tudi Gregi krepko kilažo. Smo ga prejšnji teden dali v skokca in ima samo še slabo kilo "fore"... ti se kar rež, a veš da sem zamenala že 2hojici , ta tretja se pa drži, ker je kao do 15kg
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.