|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
18.2.2009 21:28:59   
Anitka
Čeruser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
18.2.2009 21:29:01   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty sporoča: Živjo! Mi2 sva bila odpuščena dons ob 16h, prej sem imela prazno baterijo, doma pa mi net ne dela. Zdaj sva začasno odpuščena do petka, v petek pa na uvajanje meska. Pijemo lahk aptamil in jemo mlečne izdelke, jeeeeeeeee!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Super se veselim s tabo! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
18.2.2009 21:29:06   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz se odpravljam na miganje v tople kraje, uživajte in se tipkamo zvečer(če preživimuser posted image )

Fajn se namigaj!!! user posted image

Sem že nazaj. Matr sem se spotila in kar težko sem danes delala. Je pa od včeraj manj 200guser posted image user posted image user posted image Ju3 imam frej v petek pa grem na thermobyke

Kr tako naprej, jaz se se tudi spotila med brisanjem praha.meni se bo enkrat še zmešalo...pa skoz je .....user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2703
18.2.2009 21:29:21   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

uuuhhhhhhh sem se zdej najedlauser posted image

ti ti user posted image user posted image

jaz tudi, ap mi še ni dovolj pa s ta solgo žlico zdaj nutelo bašem v sebe user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
18.2.2009 21:29:24   
barbaw

Estrella eno user posted image . A tisto z dvema pestima je mišljeno recimo 2 pesti krompirja + 2 pesti mesa in omake + 2 pesti solate? user posted image  Meni je to dosti. Jaz pojem nekje pol tega. user posted image

Predvidevam, da je pod "pest" mišljena količina, ki jo zajameš v pokrčeno pest, prgišče. Pri meni to izgleda kar malo user posted image

Kot količino razumem, ampak to vse skupaj? Jaz nikoli ne pojem 2 pesti krompirja, kaj šele, da bi zraven imela 2 pesti mesa in solate. zato sprašujem če je tisti plus. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
18.2.2009 21:29:26   
barbaw

A se gremo malo FBI igrat? Se spomnite 15-letnice med januarčicami? L009. Tole je njen večerni post:

IZVIRNO SPOROČILO: L009
danes sem bila tut jst pri G. in mi je za kontracepcijo prporočil hormonsko inekcijo ki drži 3 mesece ali pa mireno ki drži 5 let, pa se moram še odločit kaj bom izbrala, samo vrjetno ne bom nič in bova samo kondom...

Lepo vas prosim, povejte mi, kateri G bi priporočil mireno 15-letnici???!!

voham kokos user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
18.2.2009 21:29:27   
Čmrlika

evo mene na raportuser posted image

moj šiht se je končaluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tale je šiht je naporen. user posted image

ja pa še nič cenjen:: čez par let mi bosta pa rekla:ko te j.......... stara, ti si staromodna....

na žalost ja
Pa še sitne ne bomo smele bit, ker nam bodo oni izbirali dom za upokojence. user posted image

ti jaz sem ene 9 let nazaj pisala vedeževalki: mi je redkla da bom mela dva prekrasna otroka in da si
bosta premoženje lepo razdelila midva bova pa pristala v domu za ostareleuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
18.2.2009 21:29:32   
barbaw

kje pa ste zdej vseuser posted image

no bom na straži

kakšna straža je zdaj to user posted image

a sem mal odmaglila do tvuser posted image user posted image user posted image

naj ti bo user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
18.2.2009 21:29:40   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Sem morala iti preverit,kaj se mi babyfon ves čas vklaplja.Tilen žaga kot medveduser posted image To bomo imeli dovolj kurjaveuser posted image .Sem že user posted image  rekla,da se vidi,da sta v žlahtiuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Moja ubika tud končno spi, danes je čez dan spala samo za dobro urco...user posted image  komaj čakam da naslednji zobek ven pogleda...bogica, no pa saj niti ni bla tak sitna user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
18.2.2009 21:29:48   
Soncnica Sandra ***
Dober večer punce!

NO da se javim, tako kot sem obljubila user posted image

Spet je bil za nami pester dan. Smučar sicer nisem šla, ker je ful ful pihalo cel dan in se nisva hotela zstonj vozit gor na smučušče gledat kakšne so razmere, tako da smo se odločili, da gremo k eni moji bivši sošolki na obisk, ki ima doma 5. mesecev starega fantka po imenu Tibor. Tako da smo se fino naklepetali, nakofetkali, ..... Manca je bila seveda čisto navdušena nad Tiborjem, vendar ji ni bilo jasno zakaj ne dobi nobene povratnme informacije, ko ga je "žokala" user posted image

Potem smo šli še malce po trgovinah pogledat za material, za vabila na poroko, ker sem se odločila, da jih bom kar sama izdelala, saj me bo prišlo pol ceneje, kot pa da bi jih dala nekomu naredit, pa še bolj izvirna bodo user posted image

No potem smo se ustavili še pri babi in dediju v Zmnicu in glej ga zlomka mama je ravno za pico pripravljala, tako da smo bili še na kosilu user posted image
Potem smo šli proti domu in upali, da bo Manca malce dalj časa spala, ampak NO GO. Danes je spala v avtu 1x 30 minut in 1x 1uro in to je bilo vse v celem dnevu user posted image .
No zvečer pa smo šli še k moji stari mami in atu potem pa še do Mančinega krstnega botra, tako da je bila ura že čez 8 ko smo prišli domov.
Potem smo Manco še okopali, nahranili in na koncu je bila že tako utrujena, da je pojedla samo pol flaše in zaspala preden je pojedla do konca.

NO evo, tak je bil naš dan user posted image

Jutri pa gre moja mami v LJ na kontrolo po operaciji k ortopedu, tako da držite pesti da izve spodbudne novice, ker kaže bolj slabo, ker jo po 3.tednih še vedno boli in ne more krčiti noge user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.2.2009 21:30:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čeruser posted image

čer čer

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.2.2009 21:30:19   
Anitka

Anitka, do kdaj pa tvojega user posted image  ne bo? user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse pridne jedce (Videk, Nejc, Gaja,...). Tudi Gregi je zmazal zvrhano skledico špinače s pire krompirjem in trdo kuhanim rumenjakom.

Saj bo že v petek zvečer doma, amapk meni je tako grozno, ko ga niuser posted image user posted image user posted image . Gre pa zjutraj ob treh.

user posted image user posted image user posted image za pridnega jedca. Bom Gala k vam pripeljala, da bo videl kako se papa.

Saj imaš nas, ti bomo delale družbo, bo čas hitreje minil user posted image user posted image

To itakuser posted image , seveda, če mi bo Gal dovoliluser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.2.2009 21:30:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Barbaw, danes pa bom šla mogoče prej spat, ker pride ati domovuser posted image user posted image . Je že doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.2.2009 21:31:07   
špelin@

Estrella eno user posted image . A tisto z dvema pestima je mišljeno recimo 2 pesti krompirja + 2 pesti mesa in omake + 2 pesti solate? user posted image  Meni je to dosti. Jaz pojem nekje pol tega. user posted image

Predvidevam, da je pod "pest" mišljena količina, ki jo zajameš v pokrčeno pest, prgišče. Pri meni to izgleda kar malo user posted image

Kot količino razumem, ampak to vse skupaj? Jaz nikoli ne pojem 2 pesti krompirja, kaj šele, da bi zraven imela 2 pesti mesa in solate. zato sprašujem če je tisti plus. user posted image

Meni je plus čisto ok user posted image  No, mesa ne bi toliko, omake pa. Solate pa obvezno več pojem user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.2.2009 21:31:24   
Anitka

Naty sporoča: Živjo! Mi2 sva bila odpuščena dons ob 16h, prej sem imela prazno baterijo, doma pa mi net ne dela. Zdaj sva začasno odpuščena do petka, v petek pa na uvajanje meska. Pijemo lahk aptamil in jemo mlečne izdelke, jeeeeeeeee!!!!

Uaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.2.2009 21:31:43   
Soncnica Sandra ***

A se gremo malo FBI igrat? Se spomnite 15-letnice med januarčicami? L009. Tole je njen večerni post:

danes sem bila tut jst pri G. in mi je za kontracepcijo prporočil hormonsko inekcijo ki drži 3 mesece ali pa mireno ki drži 5 let, pa se moram še odločit kaj bom izbrala, samo vrjetno ne bom nič in bova samo kondom...

al pa sedenje pod palmo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
18.2.2009 21:31:56   
Anitka

Še to kasso nima časa za net, Petja pa ima verjetno ošpiceuser posted image user posted image user posted image

Ohjejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.2.2009 21:32:46   
Anitka

Anitka, do kdaj pa tvojega user posted image  ne bo? user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse pridne jedce (Videk, Nejc, Gaja,...). Tudi Gregi je zmazal zvrhano skledico špinače s pire krompirjem in trdo kuhanim rumenjakom.

Saj bo že v petek zvečer doma, amapk meni je tako grozno, ko ga niuser posted image user posted image user posted image . Gre pa zjutraj ob treh.

user posted image user posted image user posted image za pridnega jedca. Bom Gala k vam pripeljala, da bo videl kako se papa.

Anitka, a že spet boš samauser posted image  Ma saj bo hitro minilouser posted image Poglej s te strani, da se še kregat ne boš mogla in se bosta potem imela še rajši ko prideuser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.2.2009 21:33:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer punce!

NO da se javim, tako kot sem obljubila user posted image

Spet je bil za nami pester dan. Smučar sicer nisem šla, ker je ful ful pihalo cel dan in se nisva hotela zstonj vozit gor na smučušče gledat kakšne so razmere, tako da smo se odločili, da gremo k eni moji bivši sošolki na obisk, ki ima doma 5. mesecev starega fantka po imenu Tibor. Tako da smo se fino naklepetali, nakofetkali, ..... Manca je bila seveda čisto navdušena nad Tiborjem, vendar ji ni bilo jasno zakaj ne dobi nobene povratnme informacije, ko ga je "žokala" user posted image

Potem smo šli še malce po trgovinah pogledat za material, za vabila na poroko, ker sem se odločila, da jih bom kar sama izdelala, saj me bo prišlo pol ceneje, kot pa da bi jih dala nekomu naredit, pa še bolj izvirna bodo user posted image

No potem smo se ustavili še pri babi in dediju v Zmnicu in glej ga zlomka mama je ravno za pico pripravljala, tako da smo bili še na kosilu user posted image
Potem smo šli proti domu in upali, da bo Manca malce dalj časa spala, ampak NO GO. Danes je spala v avtu 1x 30 minut in 1x 1uro in to je bilo vse v celem dnevu user posted image .
No zvečer pa smo šli še k moji stari mami in atu potem pa še do Mančinega krstnega botra, tako da je bila ura že čez 8 ko smo prišli domov.
Potem smo Manco še okopali, nahranili in na koncu je bila že tako utrujena, da je pojedla samo pol flaše in zaspala preden je pojedla do konca.

NO evo, tak je bil naš dan user posted image

Jutri pa gre moja mami v LJ na kontrolo po operaciji k ortopedu, tako da držite pesti da izve spodbudne novice, ker kaže bolj slabo, ker jo po 3.tednih še vedno boli in ne more krčiti noge user posted image

Vau, kakšen dan user posted image user posted image user posted image
Za tvojo mami pa user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.2.2009 21:33:37   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Sem morala iti preverit,kaj se mi babyfon ves čas vklaplja.Tilen žaga kot medveduser posted image To bomo imeli dovolj kurjaveuser posted image .Sem že user posted image  rekla,da se vidi,da sta v žlahtiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.2.2009 21:33:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

al pa sedenje pod palmo user posted image

S kosom pite v rokah...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.2.2009 21:33:49   
barbaw
SS    user posted image user posted image user posted image  za vse kar ste naredili (user posted image )
user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.2.2009 21:34:03   
Čmrlika
SS- bom držala pesti za tvojo mami, pa lepo da sta se odlaočla za vabila, jaz bom tud sama delala...oziroma z mojo sestro-pričo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image - za vaše potepanje.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.2.2009 21:35:26   
Soncnica Sandra ***
Nč punce jaz vas za nocoj lepo pozdravljam in se poslavljam ter grem pod tuš in v posteljo, se pa jutri tipkamo, bom bolj pridna user posted image

NOČKO

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
18.2.2009 21:35:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
Moja ubika tud končno spi, danes je čez dan spala samo za dobro urco...user posted image  komaj čakam da naslednji zobek ven pogleda...bogica, no pa saj niti ni bla tak sitna user posted image

A je na vidiku že nov zobek?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.