Soncnica Sandra ***
|
Dober večer punce! NO da se javim, tako kot sem obljubila Spet je bil za nami pester dan. Smučar sicer nisem šla, ker je ful ful pihalo cel dan in se nisva hotela zstonj vozit gor na smučušče gledat kakšne so razmere, tako da smo se odločili, da gremo k eni moji bivši sošolki na obisk, ki ima doma 5. mesecev starega fantka po imenu Tibor. Tako da smo se fino naklepetali, nakofetkali, ..... Manca je bila seveda čisto navdušena nad Tiborjem, vendar ji ni bilo jasno zakaj ne dobi nobene povratnme informacije, ko ga je "žokala" Potem smo šli še malce po trgovinah pogledat za material, za vabila na poroko, ker sem se odločila, da jih bom kar sama izdelala, saj me bo prišlo pol ceneje, kot pa da bi jih dala nekomu naredit, pa še bolj izvirna bodo No potem smo se ustavili še pri babi in dediju v Zmnicu in glej ga zlomka mama je ravno za pico pripravljala, tako da smo bili še na kosilu Potem smo šli proti domu in upali, da bo Manca malce dalj časa spala, ampak NO GO. Danes je spala v avtu 1x 30 minut in 1x 1uro in to je bilo vse v celem dnevu . No zvečer pa smo šli še k moji stari mami in atu potem pa še do Mančinega krstnega botra, tako da je bila ura že čez 8 ko smo prišli domov. Potem smo Manco še okopali, nahranili in na koncu je bila že tako utrujena, da je pojedla samo pol flaše in zaspala preden je pojedla do konca. NO evo, tak je bil naš dan Jutri pa gre moja mami v LJ na kontrolo po operaciji k ortopedu, tako da držite pesti da izve spodbudne novice, ker kaže bolj slabo, ker jo po 3.tednih še vedno boli in ne more krčiti noge
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|