|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
18.2.2009 14:48:00   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kdaj boste jim dale žemljico za jestuser posted image

še kak mesec ne. Sem ji dala keks brez glutena, pa se ji je prevelik košček odlomil in se je davila. Bi verjetno z žemljico bilo podobno.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 151
18.2.2009 14:48:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Punce, danes pa res delam krofeuser posted image user posted image user posted image user posted image Prva runda se že cvreuser posted image user posted image user posted image
Vam pol pošljem kakšno slikico...

če boš vmes na RR, slikice ravno ne bodo za kazat user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 152
18.2.2009 14:55:59   
pf
Midve sva bile slabe dve urci zunaj od enajstih do enih, ampak je bilo mrzlo in pihalo za ponoreti. Zdajle počiva, potem bova pa malo krenle kam. Mi je tak tečno doma, ko sva sami.
Saraya a si že kupila katero tisto kašico, ki jih imajo v milerju? Ne od hippa, neke druge so še. Če so ok me zanima predvsem.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 153
18.2.2009 14:58:02   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Mi je tak tečno doma, ko sva sami.

joooj,jaz pa tak uživam ko sem sama...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 154
18.2.2009 14:59:13   
pf
Gold fish ta Kustić Ivica je po bregu dol, pri trgovini desno in mislim, da tretja hiša v vrsti od trgovine. Ima eno hčerko z neko nemko, ki je k njim hodila na dopust. Mislim, da je Ana, luštna punca. No saj tudi očka je user posted image . Ta Ivica je okrog abrahama, ohranjen pa za 40. Cel dan kolo, zdrava hrana, žena dela v Nemčiji, hči študira in živi z mamo, on pa po moje toliko kolikor je videti žica tudi druge gostje, ki bivajo v njegovih apartmajih. user posted image  user posted image  user posted image Dolgcajt mu ni.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 155
18.2.2009 14:59:19   
arabela*

Saraya a si že kupila katero tisto kašico, ki jih imajo v milerju? Ne od hippa, neke druge so še. Če so ok me zanima predvsem.

ne,samo hipovo hruško,ma nimajo neke izbire tam.
Drugače v šparu frutke vzamem tudi,so mi vredu,sadni....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 156
18.2.2009 15:00:54   
arabela*
nič,gremuser posted image poštimat,pol pa šibam v šolo...
se tipkamouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 157
18.2.2009 15:04:18   
pf
Saraya jaz sem pa tak tip človeka, da se mi mora non stop nekaj dogajati. Rada se potepam z Lano, ker je pridna in cel dan se itak ne moreva igrati, ker ji tečno postane, pa meni tudi. user posted image  user posted image  user posted image Zdaj sva pri ku, ku in biba leze, pa diči, diči, diča, urno na konjiča, pa stolp zlagava s takih stolpičev od največjega do najmanjšega in ga ona podira, pol nama pa sfali. Tiste igrače, ki pa ima ona pa en čas premetava, pol pa zažene po tleh in noče več.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 158
18.2.2009 15:05:21   
pf
Fajn opravi v šoli in da ti čimprej mine. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 159
18.2.2009 15:07:41   
pf
Drugače pa žemljice ne bo jedla naša baba še kaka dva meseca sigurno, se ji zatakne sigurno. Ne upam ji dati, tudi piškotov še ni dobila, niti zdrobljenih ne. Bubi a tiste kekse brez glutena si kupila v DM-u? Ene sem videla, pa nisem še kupila. A to ji lahko zdrobim v sadno kašico?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 160
18.2.2009 15:08:35   
pf
Lana luna in Taja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vama hitro ozdravita babike. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 161
18.2.2009 15:17:26   
Olivija*
jaz sem pa tako srečna, ker sva se z našo user posted image danes po dolgem času spet normalno dojili. tako lepo se je stisnila k meni user posted image in kar med dojenjem zaspala. prej sva pa imeli kaka  dva tedna skoraj bitke med dojenjem, me je odrivala z vsemi štirimi, se zvijala, obračala stran in tulila na ves glas. zgleda je res ta user posted image nadloga tako zmešala hormone in okuse, da je bilo vse narobe. upam, da bo zdaj spet po starem.

na kulinariki sem našla en recept za krofe. testo se naredi kar v avtomatu...mogoče še jaz probamto. ampak danes ne, ker imam telovadbo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 162
18.2.2009 15:21:05   
pf
Nosečka a hodiš na telovadbo ti ali ti in tvoja user posted image ?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 163
18.2.2009 15:33:09   
pf
Zdaj sem gledala najbolj vroče recepte na kulinariki. Joj mene joj. Grem raje stran od računalnika, da me ne prime, da bi kaj pekla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 164
18.2.2009 16:02:39   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

in so ji namontiral vrečko za lulanje, pa iz prstka kri vzel. in kdaj mislite, da je tulila? ko sem ji una dva grozna rokava gor tlačla....

hahahah - pa so res od hudiča tele mali lumpi user posted image user posted image user posted image . Kako pa pri punčki zgleda tale montaža vrečke? Sem slišala, da je pri fantkih ful lažje (valda)?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 165
18.2.2009 16:04:59   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

jaz sem pa tako srečna, ker sva se z našo user posted image danes po dolgem času spet normalno dojili. tako lepo se je stisnila k meni user posted image in kar med dojenjem zaspala. prej sva pa imeli kaka  dva tedna skoraj bitke med dojenjem, me je odrivala z vsemi štirimi, se zvijala, obračala stran in tulila na ves glas. zgleda je res ta user posted image nadloga tako zmešala hormone in okuse, da je bilo vse narobe. upam, da bo zdaj spet po starem.

na kulinariki sem našla en recept za krofe. testo se naredi kar v avtomatu...mogoče še jaz probamto. ampak danes ne, ker imam telovadbo.

No vidiš, da se je uštimalo!!! Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 166
18.2.2009 18:17:45   
Olivija*

Nosečka a hodiš na telovadbo ti ali ti in tvoja user posted image ?

na telovadbo hodim jaz sama (pa še ena septembrka).
oči pa da našo user posted image spat. zadnje čase ga kar preveč pogosto zaposlim...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 167
18.2.2009 18:18:21   
petra1978
Mi smo pa danes imeli SP. Gal ima 7630 g in 68 cm. Pa tudi drugega pikeca smo dobili. To je bilo joka. Drugače pa se je tam pol ure skoz smejal in zabaval celo čakalnico user posted image . Naslednji SP pa imamo 6.4. Je pa rekla pediatrinja, da ima malo refluksa in da naj mu dvignem vzglavje v posteljici za 30 stopinj (nikjer na tipkovnici ne najdem znaka za stopinjeuser posted image )

MTY, ne vem ali te podatke sama vpišem v seznam al to še vedno ti narediš?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 168
18.2.2009 18:18:37   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1
No vidiš, da se je uštimalo!!! Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,tudi po zaslugi tvoje vzpodbude sem vztrajala! Hvala ti!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 169
18.2.2009 18:39:58   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Ja,tudi po zaslugi tvoje vzpodbude sem vztrajala! Hvala ti!

user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 170
18.2.2009 19:02:35   
lana luna

Lana luna in Taja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vama hitro ozdravita babike. 

hvala vsem ta pikepoke... upam da bo res čimprej boljš revček maliuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 171
18.2.2009 19:45:15   
pf
We are sorry. user posted image sem jezna, pa toliko sem napisala.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 172
18.2.2009 19:48:17   
pf
No zdaj bom pa samo bistvo še enkrat ponovila.
Petra, Leda fajn, da ste opravile dobro na sistematskem. user posted image Pa Gold fish in Jaka verjetno tudi.
Nosečka superca za telovadbo. Jaz bi pa šla na aerobiko, pa v bistvu sploh ne vem zakaj ne grem, ker je ob 20.00, takrat pa že Lana spi. user posted image
Me to you kako kaj tvoja princeska? A je že kaj boljše volje v vozičku?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 173
18.2.2009 19:53:31   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

MTY, ne vem ali te podatke sama vpišem v seznam al to še vedno ti narediš?

komot lahko jaz vpisujem.

mogoče bi bilo najboljše, če mi vse podatke sporočite na z.s., ker včasih kakšen dan manjkam na RR, ve pa naklofate 5 strani..........user posted image user posted image user posted image ............seveda pa lahko vpisujete same, če želite..............

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 174
18.2.2009 20:09:07   
ključek

Me to you kako kaj tvoja princeska? A je že kaj boljše volje v vozičku?

no ja...........boljše je, ne bom pa je preveč hvalila, da ne bo jutri isto..........user posted image .............sedaj je vpitje in jok samo ene 2x po par minut.............tako da je razlika opazna.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?