Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM o ninny, a ti tud. In, kaj učinka?. Jaz sem tud, kao, sam ni nekega groznega učinka, ker skoz nekaj česar ne bi smela sem šele na -1,5 kg moram pa vsaj še ene 10 izgubit Jaz se sploh ne tehtam, bo pa tud treba ene 10 dat dol, čimprej, pa treba bo tud mal začet o ja tudi jaz... sam volje še nisem srečala kje dajte nehat s tem...sem danes premisljevala zakaj me tko mal ven vlece zadnje case...normalno ko nimam nic za oblect,vse preozko,non stop trenerke furam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:59:39
|
|
|
|
RMRM
|
joj, gledam na A kanalu o predebelih otročkih. Božčki
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:59:40
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 20:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo oujeaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
še 5 strani
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM joj, gledam na A kanalu o predebelih otročkih. Božčki jaz tud
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:00:43
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny kleo oujeaaaaaaaaa zdaj pa imama
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:00:57
|
|
|
|
alea01
|
kleopatra....................... ......bože mili.........jao.........
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:01:11
|
|
|
|
lunca14
|
Kleo,kje si pa mojo fotko zbrskala,tista je zelo stara,ta je novejša
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: ninny kleo oujeaaaaaaaaa zdaj pa imama ja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:02:37
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 oooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:06:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM o ninny, a ti tud. In, kaj učinka?. Jaz sem tud, kao, sam ni nekega groznega učinka, ker skoz nekaj česar ne bi smela sem šele na -1,5 kg moram pa vsaj še ene 10 izgubit Jaz se sploh ne tehtam, bo pa tud treba ene 10 dat dol, čimprej, pa treba bo tud mal začet o ja tudi jaz... sam volje še nisem srečala kje dajte nehat s tem...sem danes premisljevala zakaj me tko mal ven vlece zadnje case...normalno ko nimam nic za oblect,vse preozko,non stop trenerke furam ne govori, jaz sem imela prej trenerko tud samo za doma, sem bla skoz v kostimih, sem se komaj znala športno oblečt, zdej pa . Mi je moj že nekajkrat rekle, da greva v šoping, pa me kar mine, si sploh nočem nič kupit, dokler ne skuhšam, sam kdaj bo to? Najbolj žalostno pa je, da so šle kg po porodu tko lepo dol, sam pol sem se pa kar začela s sladkarijami basat, pa spet ful premalo pijem....., ma brezveze, bom raj še mal
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:06:33
|
|
|
|
Samsa
|
Še malo za dobro voljo: Vrnila se je črnogorka z zdravniškega pregleda in vsa žalostna reče svojemu možu, da ima samo še deset ur življenja in mu predlaga: "Ajde da vodimo ljubav cijelu noč !" "E, pa lako je tebi, ti sutra ne ustaješ" - odgovori on.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:07:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Kleo,kje si pa mojo fotko zbrskala,tista je zelo stara,ta je novejša aja,samo da ni...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:07:33
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Kleo,kje si pa mojo fotko zbrskala,tista je zelo stara,ta je novejša ooooooooooooooo, kako si očarljiva
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:08:26
|
|
|
|
Samsa
|
Pa še eden: Dva moška gresta na bencinsko črpalko, na kateri poteka natečaj - možnost, da zadeneš zastonj seks, če napolniš tank avtomobila z bencinom. In tako natankata avto, gresta k črpalkarju plačat bencin in vprašata, kako je možno priti do zadetka. >>Jaz pomislim na številko med 1 in10, << pravi črpalkar<< in, če jo uganeš, zadeneš zastonj seks.<< >>O.K.<<, pravi prvi od obeh in reče: <<Jaz ugibam, da misliš na 7.<< >>Žal, sem mislil na 8,<< odgovori črpalkar. Naslednji teden ponovno poskusita srečo. In ko gresta plačat, jima črpalkar reče, naj si izbereta številko. Tokrat ugiba drugi in reče:<<2.<<. >>Žal ne, 3 je,<< pravi črpalkar in še doda:<<Pa pridita drugič in ponovno poskusita.<< Ko se vračata k avtu, eden od obeh moških pravi: >>Veš kaj, meni se zdi, da je vse to samo prazna reklamna finta.<< >>Niti slučajno!<< pravi drugi,<< moja žena je prejšnji teden dvakrat zadela.<<
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:09:29
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Kleo,kje si pa mojo fotko zbrskala,tista je zelo stara,ta je novejša ooooooooooooooo, kako si očarljiva kot bonbonček
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Še malo za dobro voljo: Vrnila se je črnogorka z zdravniškega pregleda in vsa žalostna reče svojemu možu, da ima samo še deset ur življenja in mu predlaga: "Ajde da vodimo ljubav cijelu noč !" "E, pa lako je tebi, ti sutra ne ustaješ" - odgovori on.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:09:41
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Kleo,kje si pa mojo fotko zbrskala,tista je zelo stara,ta je novejša ooooooooooooooo, kako si očarljiva .........sem v stilu,ker sem eko mama
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:10:24
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Še malo za dobro voljo: Vrnila se je črnogorka z zdravniškega pregleda in vsa žalostna reče svojemu možu, da ima samo še deset ur življenja in mu predlaga: "Ajde da vodimo ljubav cijelu noč !" "E, pa lako je tebi, ti sutra ne ustaješ" - odgovori on.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:11:35
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:11:57
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ojla čvekice,sem prebrala in upam,da niste sedaj vse pobegnile............za komentirat imam mtinca-uuuuuufff,kaj 8 zobekov že mate,potem pa ni čudno,da že grizete,mi mamo samo dva,pa naya je tud ponosna še na nova dva zobka,pa alea se važi z orhidejami,pa slovenki moram povedat,da je naš res lepo priden na previjalni,ga lahko pustim samega in se igra.Aja pa enga smajlija moram pripopat ooo, kako je pri vas veselo . zobki pa res prebijajo kot za šalo - 4 v februarju.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:12:53
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Še malo za dobro voljo: Vrnila se je črnogorka z zdravniškega pregleda in vsa žalostna reče svojemu možu, da ima samo še deset ur življenja in mu predlaga: "Ajde da vodimo ljubav cijelu noč !" "E, pa lako je tebi, ti sutra ne ustaješ" - odgovori on. hmmm... a je?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo,sem mislila, da sem na napačnem forumu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 21:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Še malo za dobro voljo: Vrnila se je črnogorka z zdravniškega pregleda in vsa žalostna reče svojemu možu, da ima samo še deset ur življenja in mu predlaga: "Ajde da vodimo ljubav cijelu noč !" "E, pa lako je tebi, ti sutra ne ustaješ" - odgovori on. hmmm... a je? kaj ce je?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?