ljubljana
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Tole sem še od včeraj dolžna Jakob , pri nas smo še kar štirinožci. Imamo pa doma novo pridobitev, 2 meseca staro bernsko planšarko, tako da sta kar dva na štirih nogah . Ja super jaz bi tudi miela psa samo skrbeti se mi ne da zanj. Pa ga potem raje nimam. Alfabeta zate in Ajdo in en velik . Zatež jim, da dojiš in da edina stvar, ki jo tvoja pikica zadrži v sebi, tvoe mleko, pa svojga doktarja poklič, da te da na bolniško, ker jo v bolnici ne morejo dojit... Punce hvala za vse Jakob in Martin sta bolje. Je J že včeraj navihano šibal po stanovanju in delal vse tisto kar ne sme. Prijemal polno šalico in jo zlil, da je vse teklo , odpiral vrata od stranišča, prižigal in ugašal pralni stroj, cd predvajalnik, računalnik... S polic je vlačil zvezke, knjige Cd-je......... Mi je že po starem kravžlal živče . Tudi vročina je padla samo še drisko ima in ne boste verjele včeraj, po 11 dneh prvič jedel in je pojedel en jogurt in pol banane No sicer se je potem še dojil pri meni. Sem ga dala spat in se je tako močno zakašljal, da je pobruhal celo posteljo, povštre, kovtre, mene, sebe..... No ampak saj bo. Aja pa še novica leta, po dolgem času se je tudi, k meni potiho priplazila teta s Krvavca, je rabila celih.... mesecev, točno 14 po porodu. Smo pa v metalni fazi, vse meče okoli sebe, karkoli zagrabi, frči okoli. Ni je stvari, ki bi ostala na tleh, mizi, polici... Mogoče trenira za OI leta 2020, met diska, kopja...
|