|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
18.2.2009 10:13:03   
Alfabeta
suzana, če ostanemo si bom sposodila eno od vas in ji sporočila.

Hvala!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
18.2.2009 10:23:18   
koala
Alfabeta, jaz močno upam da vama ne bo potrebno ostati v bolniuci. Mislim na vaju!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
18.2.2009 10:52:01   
Anchikaa
Pa ne no Ajda.Čimprej se pozdravi. Kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojo mamico user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
18.2.2009 11:18:55   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Tole sem še od včeraj dolžna Jakob user posted image user posted image user posted image user posted image , pri nas smo še kar štirinožci. Imamo pa doma novo pridobitev, 2 meseca staro bernsko planšarko, tako da sta kar dva na štirih nogahuser posted image .

Ja super jaz bi tudi miela psa samo skrbeti se mi ne da zanj. Pa ga potem raje nimam.

Alfabeta zate in Ajdo in en velik user posted image . Zatež jim, da dojiš in da edina stvar, ki jo tvoja pikica zadrži v sebi, tvoe mleko, pa svojga doktarja poklič, da te da na bolniško, ker jo v bolnici ne morejo dojit...

Punce hvala za vse user posted image user posted image  Jakob in Martin sta bolje. Je J že včeraj navihano šibal po stanovanju in delal vse tisto kar ne sme. Prijemal polno šalico in jo zlil, da je vse teklo , odpiral vrata od stranišča, prižigal in ugašal pralni stroj, cd predvajalnik, računalnik... S polic je vlačil zvezke, knjige Cd-je......... Mi je že po starem kravžlal živče user posted image .

Tudi vročina je padla samo še drisko ima in ne boste verjele včeraj, po 11 dneh prvič jedel in  je pojedel en jogurt in pol bananeuser posted image user posted image  No sicer se je potem še dojil pri meni. Sem ga dala spat in se je tako močno zakašljal, da je pobruhal celo posteljo, povštre, kovtre, mene, sebe.....user posted image  

No ampak saj bo.

Aja pa še novica leta, po dolgem času se je tudi, k meni potiho priplazila teta s Krvavca, je rabila celih.... mesecev,  točno 14 po porodu.user posted image

Smo pa v metalni fazi, vse meče okoli sebe, karkoli zagrabi, frči okoli. Ni je stvari, ki bi ostala na tleh, mizi, polici... Mogoče trenira za OI leta 2020, met diska, kopja...user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
18.2.2009 11:19:20   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

nana a veš da sem pa jaz pozabila na tisto skupinsko virozo iz celjskega srečanja, no ampak jo je Aljaž prebolel v 1 dnevu, je pa okužil še vse odrasle pri hiši.

Samo takrat Klemen ni zbolel...user posted image
Čestitke za Kužka!!!user posted image

martinca,a se ne boš nič pohvalila z vozičkom???user posted image

ursalara,zdaj pa sem res radovedna,sem čakala da boš povedala pa nič od tega...Te že dobim na FBuser posted image

sani,rada bi pot do vojašnice,se zvečer potrudim in ti opišem.Na zs.Vidim da ti je že Suzana opisala,lepo,jaz ne bom rabila.user posted image

Alfabeta,držim pesti!!

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
18.2.2009 11:34:12   
limma
Dober dan,

najprej ena kavica user posted image in muffin za vse (nimam fotke)...

Midve sva boljši, sploh Neža je že razigrana in tudi apetit se ji vrača user posted image Ima pa en ekcem pod noskomuser posted image , pa bo že. Jaz sem še do konca tedna na bolniški, drug teden pa veselo ma delo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
18.2.2009 11:50:02   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Tudi jaz sem v fazi nabave maele, pa ne vem, kateo bi kupila. zappa sigurno ne, ker se mu hrbtišče ne poleže. Ma ne vem, morda bom imela pa tudi PP  Plikota do konca.

katee, jaz se tudi z nabavo marele ukvarjam, pa ne vem, kaj biuser posted image meni gre naš Pliko P3 na živce, rada bi se ga znebilauser posted image in kupila ??? Lunca in sunny sta zadovoljni z marelo od Bu-bu, če se prav spomnim... aha, vidim, da sta že sami napisali user posted image

Anchikaa, moje sožalje user posted image user posted image

Patrik, za zobke user posted image user posted image

Jakob, za hojo user posted image user posted image

suzana, lepo da si spet z nami... sem vaju z Aljažem pogrešala user posted image Pa user posted image za bernsko planšarko, meni so ti psi takoooo lepiiiii user posted image Kako ji je pa ime? Drugače smo pa mi tudi še na 4 x 4 user posted image

Lara, upam, da driska čim prej mine in da boš spet lepo jedla user posted image user posted image user posted image

ursalara, super, da se je uredilo tako kot je najbolje za vaju z Laro user posted image

Alfabeta in Ajda, user posted image user posted image user posted image upam, da Ajdici pade vročina in ne bosta ostali v bolnici.

< Sporočilo je popravil limma -- 18.2.2009 11:56:27 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
18.2.2009 12:36:09   
martinca
anchikaa, kam pa hodiš frizerju? Andreji? midva sva tudi večraj z Urošom šla v Maribor popoldan ko je že fajn padal sneg. potem pa sva še šla k intuder po voziček in sva prišla pozno zvečer domov in so bile ceste tako lepo spolzke, da sva se vozla 50 km/h.user posted image očitno je Nigrad spet sneg presenetil, kljub temu da je bil napovedan.user posted image

alfabeta, ojoj kaj jaz to berem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju z Ajdo.

nana, se bom pohvalila. pa saj že tak vse vedo da sem od intruder voziček kupla. meni je zelo všeč, še posebaj barva.user posted image kako se bo pa zunaj obnesel pa čez kak dan ko bova šla s Patrikom na sprehod. ampak mislim, da ne bo nobenih problemov.

limma, super, da sta z Nežo že boljše. mi smo že tudi v redu. malo še pokašlja ampak ni take sile. je pa vsaj apetit dobil. je ko veliki. user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
18.2.2009 12:38:44   
klaja
Suzana super za bernsko planšarko, jaz bi tudi imela psa, samo kaj, ko moja dva nista najbolj navdušena nad živalmi. Julija in Hana bi pa verjetno skakali od veselja, mogoče pa le bomo kaj nabavli, če ne letos, pa drugo leto.

Alfabeta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
18.2.2009 13:21:41   
dašabina
Alfabeta in Ajdauser posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
18.2.2009 13:31:22   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

anchikaa, kam pa hodiš frizerju? Andreji? midva sva tudi večraj z Urošom šla v Maribor popoldan ko je že fajn padal sneg. potem pa sva še šla k intuder po voziček in sva prišla pozno zvečer domov in so bile ceste tako lepo spolzke, da sva se vozla 50 km/h.user posted image očitno je Nigrad spet sneg presenetil, kljub temu da je bil napovedan.user posted image

Ja k Andreji hodim,ker mi je super.Se pa res vedno nasmejim skoraj do solz,ko take pravi.Čakam na pomlad pol pa še Dašo peljem.
Ja pa saj veš da je Nigrad res vedno pripravljen.Vedno ko je sneg napovedan,oni zatrjujejo da so pripravljeni,pol pa vidiš kaj je res,ko dejansko sneži.

Sva se v četrtek peljala iz Slov Bistrice domov zvečer in je samo malo naletaval sneg eni 2 min,oni so že letali pa sol sipali po AC da pol res ne veš al si ti malo smešen ali oni.Sicer pa smo itak že navajeni.

Je pa včeraj res snežilo kot da bi keri plačal,ker ga je pri nas v eni uri napadlo 15cm.Še dobro da je potem nehalo.

Ej Martinca pol pa se lahko prideta s Patrikom v Šomat važit da mata novi voz,pa bomo skupaj vozičkali po dolini.user posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
18.2.2009 13:51:30   
Lunca1
Alfabeta upam, da vama ne bo treba ostat v bolnici.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
18.2.2009 13:55:30   
mala pikica
Punce, sporočam vam, da sta alfabeta in Ajda ostali v bolnici predvsem zaradi dehidracije. Sem jima sporočila, da mislimo nanju in da upamo, da kmalu prideta domov user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
18.2.2009 14:04:11   
klaja
Alfabeta mislim na vaju in vama želim, da se čim prej stanje porihta!

Jaz pa imam jutri pregled pri "novi" ginekologinji in sem dobila same slabe informacije o njej, da moraš ful čakat, do 4 ure, pa da te niti pregleda ne in te kar po hitrem postopku odslovi. Zdaj pa se sekiram in me je strah, pa niti varstva nimam za tako dolgo. Če se bo izkazalo za resnično, ne bom podpisala izjave in grem drugam. Sem jezna sama na sebe, kaj sploh sprašujem, če ne bi tega vedela, se ne bi sekirala.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
18.2.2009 14:13:43   
martinca
anchikaa, bova priša kaj na obisk. sem že ANdji ne vem kdaj obljubila da bom prišla pa ni nikol cajta. ko bo lepo vreme bova ziher prišla. se bova takrat zmenle. meni je Andreja že dvakrt PAtrika strigla. ja je full faca. samo jaz pa hodim v Lenart frizerju (studio X), ker sem se tam navadla in mi je fajn.

klaja, jaz hodim G tudi v UKC. to je tako dol spodaj na desno. samo ti greš na desne vrate not, jaz pa na leve. tam pri moji G tudi moraš čakat full dolgo pa piše na listu da tako kot si naročen te vzamejo. pa sploh ni res. prej ko prideš prej si na vrsti. tako da ti priporočam, da greš zjutraj čimprej prej in boš hitro na vrsti. če pa te ne bo hotela pregledat pa jih kar kako pikro povej. potem pa se bo že začela drugače pogovarjat.  no pa držim pesti da boš jutri dobro zrihtala. user posted image user posted image

alfabeta, upam, da prideta z Ajdo, čimprej zdravi domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   uapm,da bodo pomagale.

mala pikica, kaj pa si ga ti danes biksala po Mb?user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
18.2.2009 14:39:45   
ursalara
Ajdauser posted image user posted image user posted image

Nana kar najdi me na FB!

Lara
je imela danes posvetovalnico je bila cepljena,tehta pa točno 10kg velika pa je 80cm!!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
18.2.2009 16:18:35   
lutiropan
ursulara user posted image

alfabeta in Ajdauser posted image user posted image user posted image

Pri nas smo tudi dobili 3. in 4. zobek.user posted image

klaja dobro opravi jutri

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
18.2.2009 18:18:41   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

mala pikica, kaj pa si ga ti danes biksala po Mb?user posted image

Kako pa veš, da je bilo v MB? A, FB, ne user posted image Jah, se zgodi, kaj hočemo. Na srečo je bilo vse v redu. Sem se po eni popolnoma zaledeneli ulici peljala v prvi in ko sem videla, da v križišču stoji avto, sem začela bremzati, avto pa je kar šel po svoje user posted image In seveda bum... Najbolj čudno mi je bilo, ko me je tip pogledal in kar odpeljal. Niti ni pogledal, če se na avtu kaj vidi. Sem pa sama videla, da ni bilo nič in na srečo tudi na mojem ni nič user posted image Amapk je pa bila katastrofa po Mariboru, res!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
18.2.2009 18:31:59   
majra
Ajda user posted image user posted image user posted image  Alfabeta user posted image , da bi čimprej zdrave prišle domov

Vsem ostalim bolančkom user posted image user posted image user posted image

Patrik user posted image user posted image  za zobke

Jakob user posted image user posted image  za samostojno hojo

Ursalara user posted image user posted image  in čestitke za uspešno izpeljano zadevo, ki si si jo zastavila

Sani, veš da sem ti zelo fouš user posted image  Daj pojdi že enkrat v službo in nehaj tako nesramno uživati. Hecam se, ti izkoristi kar se izkoristit da. Je lepo brati toliko pozitive in energije

Anchikaa, moje sožalje

Suzana, super za kužiko. To je pa ena od stvari, ki jih ful pogrešam, pse, mačke. Komaj čakam, da pride pomlad, da bomo vsaj pri mami nabavili psa in da se bo moja terminatorka imela s kom igrati

Lara user posted image user posted image  za mere

Kaja user posted image user posted image  za zobke

Mala pikica, ti si pa imela srečo v nesreči

Danes pa tudi jaz prijavljam Katjino hojo. Prehodi že sama celo sobo.user posted image  dete moje. Je pa hoja ob opori še vedno zakon, kaj hoja, tek, jo komaj dohitim. Kaj bo še, ko bo tako sigurna pri samostojni hoji user posted image
Pa še spodnjo dvojkico smo dobili, tako da imamo sedaj 11 zobkov. Drugače je pa ful pridna, sicer je pravi terminator. Ni ne duha ne sluha o nežni punčki. No, vsaj nekaj ima po mamici user posted image

Šibam, ker je že zmetala vse vn iz predalov in se je namerila na omare....

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
18.2.2009 20:37:36   
sani1
suzana- hvala ti za razlago...  Prijateljici bom pa sigurno vrnila obisk in ko ji ga bom te pokličem, da se zmeniva za kofe...

majra- nič mi ne bodi fauš. Sej ko boste pa vse vi uživale z sončki bom pa jaz v službi.user posted image

Sem pa bila danes na sončku in sem res uživala pa še k frizerju sem skočla in manjkala ni niti kavica ob dobrem čveku...user posted image   Jutri pa imam resne zadeve...user posted image

nočko.

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
18.2.2009 20:37:38   
koala
Ojoj, Alfabeta in Ajda upam da bosta po hitrem postopku doma.

martincauser posted image user posted image  za novi voz, to bo Patrik važenuser posted image user posted image .

mala pikica, samo da tebi ni nič, pleh se že popravi, je pa bila res katastrofa danes na cestah v Mb, pa imam avto dobro obut.

Katja user posted image user posted image user posted image user posted image  za hojo.

Lara user posted image user posted image user posted image  za mere.

Ko smo že pri merah, mala pikica sem ti zs poslala, pa Alexovih mer ni na seznamu, ko boš imela čas, ni panike.

Kaja user posted image user posted image user posted image  za zobke.

Klaja zate pa držim pesti da dobro porihtaš, pa nikar ne bodi tiho, naj te pogleda, saj je zato tam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
18.2.2009 20:43:27   
sani1
majra- bravo za Katjino hojo. Zdej je pa ne boš mogla več lovit...user posted image

mala pikica- sem pri poročilih videla kakšno cesto ste imeli. HB, da je samo pleh..

klaja- ti pa bodi kar pogumna in se ne pusti...user posted image

alfabeta- upam, da je mala Ajda že boljše in da gresta čimprej domov. Držim pesti in vama pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res nočka...

A ja ljubljančanke in okolica se dobimo v petek na kavi?  mml, katee, klepetka?

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
18.2.2009 20:48:52   
ursulina
pozdravljene!

alfabeta in ajda, čimprej se vrnita domov!!!

aha, bubu.. bom preverila... hvala za nasvete. pri nas pride v poštev res naslon za poležat, ker v sedečem ne zaspi oz povesi glavico ko kakšen bolan ptiček :)...

Katja in Jakob user posted image  za hojo!

Neža, super da si bolje!

Ursalara, čestitke za opravljeno, bomo pa na pikniku zvedele kaj je to bilo, če že ne prej :)

Suzana, zobki nas še muičijo, ampak (trkam na les) ne več tako hudo...

zdaj pa grem še malo delat...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
18.2.2009 20:49:51   
ursulina
kdaj in kje pa bo ljubljanska kavica?

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
18.2.2009 20:55:20   
SuzanaKK
Dober večer!

Najprej resno vprašanje o FB? A je tukaj zato tako malo postov, ker ste vse tja šle? SE bomo tukaj sploh še pogovarjaleuser posted image Jaz upam, da se "obdržimo" . Kaj pa ve menite?

Naša kužika, ja ime ji je Ajka, rodila se je 4. 12. 2008, je prava lumpa, grize in divja, zato vam po pravici povem, da je Aljaža kar malo strah. Zadnjič sva j šla pogledat, sem bila za sekundo neprevidna in ga je ugriznila v rokico, pač ker se igra. In je mali ful jokal, tako da sem zdaj bolj previdna. Je pa tako, njemu ne moreš dopovedat, da je mlada in da se v bistvu igra, njej pa ne, da je Aljaž mali fantek in da ga ne sme gristi. Ko bosta oba malo večja, bo že boljeuser posted image . Imamo pa pri nas doma tudi psa, pudlja Bonija, no njega se pa ne boji.

Alfabeta in Ajda upam, da bosta čimprej doma!!!!!!! Velikouser posted image za bolnico.

Jaz sem se pa po 14 mesecih vrnila v Društvo SOS in vam povem, da je tako fajn, ko so v skupini res same fejst ženske. Pridem domov kar polna energije.

martinca user posted image user posted image user posted image za nakup. Pa naj U. slika Patrika v novi pridobitviuser posted image .

Katja uuuuuuu super super super za korakce. user posted image user posted image user posted image Majra zdaj te bo verjetno kap, ampak sem ravno tebe zadnjič sanjala, da si bila v drugouser posted image user posted image . A je kaj na tem?

limma vedno ko sem v Velenju, se spomnim nate. Spomladi se pa res moramo malo dobiti, kaj praviš. Pa super, da je mala Neži že bolje.

Kaja tudi tebi čestitke za zobke.

Klaja jutri se pa ne daj, kar povej jim, da imaš doma dva otročka in da ne misliš cel dan sedeti tam. Sem malo zadaj, povej, koliko tednov si user posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Mož pri rojstvu otroka
Janjikaaaa

Bo Vaš mož prisoten pri porodu?

Da, skupaj to želiva (83%)

Ne, on ne želi (7%)

Ne, jaz ne želim (4%)

Ne, po dogovru ne bo prisoten (6%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!