lučka 25
|
Ojla punce. Sem te dni bolj zasedena, morava izkoristit, ko ima moj malo več frej zaradi počitnic. Pa sva bolj leteča. Najprej za včeraj, Se* vse najboljše za rojstni dan. Potem pa še to, škoda, ker je srečanje 27.2., ker ta petek bi meni zneslo. Naslednjega pa pripravljamo zabavo presenečenja za prijateljičin 30.roj.dan (bo tko, na veliko, z bendom,..) Upam, da marca spet pade kako srečanje in takrat pa res moram uletet. Gigi, vidim da žal ni uspelo. Vzemi si čas, naberi moči, potem pa spet s polno paro naprej. n74, čakam na petek, da poročaš kako sedaj folikli lepo rstejo, notri pa tako in tako moerajo biti super celice, sem se tako zmenila. Reby, moja prijateljca je pri 1.nosečnosti bruhala ves čas (v 2.veliko manj) in je imela v vseh možnih žepih hlač, bunde, torbice, v predalih v avtu,...polivilinaste vrečke. Je takrat res dvignil prodajo polivi.vrečk. Upam, da tebi to en bo potrebno prakticirat. mismis,žal ti za čaj ne znam pomagat. Mislim, da ene 5 minut eno čajno žličko, samo nisem sigurna. WP, upam da se vse uredi. Ja te nesreče ponavadi svoje posledice pokažejo par dni kasneje. Skratka naj se vse skupaj kmalu uredi. Stella Rossa, vidim da se res že zelo bliža čas za tvoje špike. Ja super. sayuri, ampak tale tvoja stimulacija obeh sončkov pa res paše, sta prava paša za oči in dušo. benika, res sta tudi tvoje dva zaklada. Jakob ma pa res noro lepe plave oči. biba, mislim da si spraševala nekaj o krvavitvah po ET in pred testom. Jaz sem imela ET na 3 dan, krvavitve pa 9 in 10 dan po ET. Če kaj pomaga. Ampak saj pri tebi bo vse O.K. in test bo pokazal . efika, no lepo tudi za krvni test, da je še bolj potrdil prejšnje teste. No, itak vem da sem vas veliko spustila, mislim pa še vseeno na vse.
|