Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:48:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kdaj boste jim dale žemljico za jest še kak mesec ne. Sem ji dala keks brez glutena, pa se ji je prevelik košček odlomil in se je davila. Bi verjetno z žemljico bilo podobno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:48:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Punce, danes pa res delam krofe Prva runda se že cvre Vam pol pošljem kakšno slikico... če boš vmes na RR, slikice ravno ne bodo za kazat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:55:59
|
|
|
|
pf
|
Midve sva bile slabe dve urci zunaj od enajstih do enih, ampak je bilo mrzlo in pihalo za ponoreti. Zdajle počiva, potem bova pa malo krenle kam. Mi je tak tečno doma, ko sva sami. Saraya a si že kupila katero tisto kašico, ki jih imajo v milerju? Ne od hippa, neke druge so še. Če so ok me zanima predvsem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:58:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mi je tak tečno doma, ko sva sami. joooj,jaz pa tak uživam ko sem sama...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:59:13
|
|
|
|
pf
|
Gold fish ta Kustić Ivica je po bregu dol, pri trgovini desno in mislim, da tretja hiša v vrsti od trgovine. Ima eno hčerko z neko nemko, ki je k njim hodila na dopust. Mislim, da je Ana, luštna punca. No saj tudi očka je . Ta Ivica je okrog abrahama, ohranjen pa za 40. Cel dan kolo, zdrava hrana, žena dela v Nemčiji, hči študira in živi z mamo, on pa po moje toliko kolikor je videti žica tudi druge gostje, ki bivajo v njegovih apartmajih. Dolgcajt mu ni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:59:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya a si že kupila katero tisto kašico, ki jih imajo v milerju? Ne od hippa, neke druge so še. Če so ok me zanima predvsem. ne,samo hipovo hruško,ma nimajo neke izbire tam. Drugače v šparu frutke vzamem tudi,so mi vredu,sadni....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 15:00:54
|
|
|
|
arabela*
|
nič,grem poštimat,pol pa šibam v šolo... se tipkamo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 15:04:18
|
|
|
|
pf
|
Saraya jaz sem pa tak tip človeka, da se mi mora non stop nekaj dogajati. Rada se potepam z Lano, ker je pridna in cel dan se itak ne moreva igrati, ker ji tečno postane, pa meni tudi. Zdaj sva pri ku, ku in biba leze, pa diči, diči, diča, urno na konjiča, pa stolp zlagava s takih stolpičev od največjega do najmanjšega in ga ona podira, pol nama pa sfali. Tiste igrače, ki pa ima ona pa en čas premetava, pol pa zažene po tleh in noče več.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 15:05:21
|
|
|
|
pf
|
Fajn opravi v šoli in da ti čimprej mine.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 15:07:41
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa žemljice ne bo jedla naša baba še kaka dva meseca sigurno, se ji zatakne sigurno. Ne upam ji dati, tudi piškotov še ni dobila, niti zdrobljenih ne. Bubi a tiste kekse brez glutena si kupila v DM-u? Ene sem videla, pa nisem še kupila. A to ji lahko zdrobim v sadno kašico?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 15:08:35
|
|
|
|
pf
|
Lana luna in Taja da vama hitro ozdravita babike.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 15:17:26
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem pa tako srečna, ker sva se z našo danes po dolgem času spet normalno dojili. tako lepo se je stisnila k meni in kar med dojenjem zaspala. prej sva pa imeli kaka dva tedna skoraj bitke med dojenjem, me je odrivala z vsemi štirimi, se zvijala, obračala stran in tulila na ves glas. zgleda je res ta nadloga tako zmešala hormone in okuse, da je bilo vse narobe. upam, da bo zdaj spet po starem. na kulinariki sem našla en recept za krofe. testo se naredi kar v avtomatu...mogoče še jaz probamto. ampak danes ne, ker imam telovadbo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 15:21:05
|
|
|
|
pf
|
Nosečka a hodiš na telovadbo ti ali ti in tvoja ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 15:33:09
|
|
|
|
pf
|
Zdaj sem gledala najbolj vroče recepte na kulinariki. Joj mene joj. Grem raje stran od računalnika, da me ne prime, da bi kaj pekla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 16:02:39
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda in so ji namontiral vrečko za lulanje, pa iz prstka kri vzel. in kdaj mislite, da je tulila? ko sem ji una dva grozna rokava gor tlačla.... hahahah - pa so res od hudiča tele mali lumpi . Kako pa pri punčki zgleda tale montaža vrečke? Sem slišala, da je pri fantkih ful lažje (valda)?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 16:04:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 jaz sem pa tako srečna, ker sva se z našo danes po dolgem času spet normalno dojili. tako lepo se je stisnila k meni in kar med dojenjem zaspala. prej sva pa imeli kaka dva tedna skoraj bitke med dojenjem, me je odrivala z vsemi štirimi, se zvijala, obračala stran in tulila na ves glas. zgleda je res ta nadloga tako zmešala hormone in okuse, da je bilo vse narobe. upam, da bo zdaj spet po starem. na kulinariki sem našla en recept za krofe. testo se naredi kar v avtomatu...mogoče še jaz probamto. ampak danes ne, ker imam telovadbo. No vidiš, da se je uštimalo!!! Bravo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 18:17:45
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Nosečka a hodiš na telovadbo ti ali ti in tvoja ? na telovadbo hodim jaz sama (pa še ena septembrka). oči pa da našo spat. zadnje čase ga kar preveč pogosto zaposlim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 18:18:21
|
|
|
|
petra1978
|
Mi smo pa danes imeli SP. Gal ima 7630 g in 68 cm. Pa tudi drugega pikeca smo dobili. To je bilo joka. Drugače pa se je tam pol ure skoz smejal in zabaval celo čakalnico . Naslednji SP pa imamo 6.4. Je pa rekla pediatrinja, da ima malo refluksa in da naj mu dvignem vzglavje v posteljici za 30 stopinj (nikjer na tipkovnici ne najdem znaka za stopinje ) MTY, ne vem ali te podatke sama vpišem v seznam al to še vedno ti narediš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 18:18:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No vidiš, da se je uštimalo!!! Bravo Ja,tudi po zaslugi tvoje vzpodbude sem vztrajala! Hvala ti!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 18:39:58
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No vidiš, da se je uštimalo!!! Bravo Ja,tudi po zaslugi tvoje vzpodbude sem vztrajala! Hvala ti!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 19:02:35
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana luna in Taja da vama hitro ozdravita babike. hvala vsem ta pikepoke... upam da bo res čimprej boljš revček mali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 19:45:15
|
|
|
|
pf
|
We are sorry. sem jezna, pa toliko sem napisala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 19:48:17
|
|
|
|
pf
|
No zdaj bom pa samo bistvo še enkrat ponovila. Petra, Leda fajn, da ste opravile dobro na sistematskem. Pa Gold fish in Jaka verjetno tudi. Nosečka superca za telovadbo. Jaz bi pa šla na aerobiko, pa v bistvu sploh ne vem zakaj ne grem, ker je ob 20.00, takrat pa že Lana spi. Me to you kako kaj tvoja princeska? A je že kaj boljše volje v vozičku?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 19:53:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 MTY, ne vem ali te podatke sama vpišem v seznam al to še vedno ti narediš? komot lahko jaz vpisujem. mogoče bi bilo najboljše, če mi vse podatke sporočite na z.s., ker včasih kakšen dan manjkam na RR, ve pa naklofate 5 strani.......... ............seveda pa lahko vpisujete same, če želite..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 20:09:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Me to you kako kaj tvoja princeska? A je že kaj boljše volje v vozičku? no ja...........boljše je, ne bom pa je preveč hvalila, da ne bo jutri isto.......... .............sedaj je vpitje in jok samo ene 2x po par minut.............tako da je razlika opazna.............
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?