Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 9:47:29
|
|
|
|
pf
|
Leda hvala za link. Zanimivo čtivo. Saj prav, da tavečjo navajate na druge bolj pomembne in bolj izvirne stvari kot je tv ali računalnik.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 9:56:29
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango O Narava že ve, zakaj je te bejbije naredila tako ljubke, ker drugače ne vem, kdo bi sploh še skrbel zanje. Hahahahaha - dobra Leda - upam, da bo tamala dobro prenesla cepljenje in da se vidimo Drugače pa dobro jutro vsem in lep dan. Res, da je malo nasnežilo, ampak komaj čakam da greva ven. Upam, da ne piha tako grdo kot včeraj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 10:19:31
|
|
|
|
lana17
|
Ciaooo bejbike! Me tolk časa ni blo na RR, da ste že na 4 delu. Je tolk lepo vreme (je bilo), da sva bila zelo veliko zunaj. Danes pa pogledam skoz okno sneg , termometer pa je ka zal -5 . Še zdaj ni nad nulo. Vas grem brat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 10:28:59
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem pod tuš,pa lase prat,,,,
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 10:58:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobro jutro. Bubi koliko misliš je najbolj primerna temperatura bazena za otroke? Midva sva bila že dostikrat v Sol Umagu pa se mi je zdela topla voda. Zadnjič recimo sma se pa kopala dvakrat v Terme Zreče in tudi ne vem, če je kaj bolj toplo od Umaga. Mogoče stopinjo, dve. Drugače pa me ne moti, da ni otroškega bazena, ker jo bom itak s sabo vzela v vodo. A vi pa greste v Maestrala letos? JA Jaz sem bolj zmrzljivi tip in mi je fajn, da je okoli 32°. V taki vodi se da namakat, za konkretno plavanje seveda ni. Pa otročki ne migajo kaj dosti v vodi in jim začne ustnica dregetat V Sol Umag je bila 28°, smo se sicer kopali, ampak sem videla, da je bilo bubiju prehladno. 4 stopinje se tukaj že ful pozna. Za Maestral tudi piše, da ima voda 28°. Otroški bazen pa res ni potreben, jaz bolj računam na to, da je voda v otroškem toplejša. No, bubiju pa je tudi fajn, da se lahko malo sam igra brez rokavčkov. Sem videla lani v Topolšici, ko je nekaj poskušal sam in se mu je fajn zdelo No, je leda dala link, tudi tam piše, da naj bo voda za 32-33°.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 11:50:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* A ti si kriva Te je bubika očitno slišala in prespala noč brez hranjenja Že drugo zapored Eh, saj vem, da to še nič ne pomeni bubika ... a bi ti še našemu malo namignila ob priliki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 11:56:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish dvakrat sva bila pri Kustić Ivici v Kustičih (Pag). Itak se vsi pišejo Kustić v tem selu. A si že bila tam? Imajo fajn apartmaje, konkurenčne cene, pa mir je in ni gostega prometa, morje 20 metrov od terase. Bo le malo otrok še in bomo letos malo nanjo še pogledali. No sicer je pa tudi nama Pag všeč. mi smo kar en čas hodili tja.....tud h kustičem ...... a majo ti 2 hčeri..ines, pa barbaro..... Ti "naši" so ko prideš v K....se pelješ levo mimo pekare, dol po bregu in so tud čist pri morju..... Zraven je pa Jaje.... Hodiš k tem al onim pri trgovini?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:00:14
|
|
|
|
gold fish
|
aja, pf...sem pozabla dodat.... smo hodili tja, pol je pa za dolgocajtno postalo, ker se ni kaj dosti dogajalo...smo se pol še vozili kopat drugam....caska, kanjon, straško, ...... in v kampu je bilo malemu fuuuuuuuuuuul všeč...nonstop dogajanje in od takrat dalje smo v kampih.... , smo probali tud hotele pa mu niso bili všeč....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 18.2.2009 12:01:34 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:24:21
|
|
|
|
taja1235
|
jutro pošiljam enga sončka vsem vam mi mamo se vedno zamasen nosek kašlamo no danes je moja bejbi stara 5 mesecev..kako gre čas hitro še mal pa bo treba v službo pa tko je lepo bit doma sploh ko mam se možeka zjutri poh sebe..mmm... aja uceraj sm dala moji babiki prvič milupino riževo kašico...vam povem da je slo še vn k notr morm rečt da ji je blo všeč...tko da dns zopet dobi kašico ;) grem panirat osliča .... lep dan vsem kaj mislte a je fajn da greve malo vn .... k je prehlajena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:24:22
|
|
|
|
miko
|
Pozdravljene po dolgem času.Za tabelo rasti naj vam napišem kako se je naš Timi razvijal: 1.mesec (4030g,53 cm) 2.mesec (4570g,57 cm) 3.mesec (5215g,60 cm) 4.mesec (6130g,64 cm) SP 4.3.09 Mi imamo še vedno težave z kolikami malo se je umirilo tam okrog 3 meseca zdaj pa spet popenim. .Upam,da čimprej mine.Se slišimo me že kliče.llp
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:26:49
|
|
|
|
lana luna
|
dobro jutro... midve s Sari sva še vedno na bolovanju. revček ful kašla pa noska ma čist zabasanga. ga pucava s fiziološko, proti kašlju pa nič ne dajem, ker ma moker kašelj (slezov sirup je pa mislm da za suhega)? zvečer je reva tolk kašljala da je bruhala. po mamic seveda pol je pa bošček bil zgleda tko zmatran, da je 10 ur spala, mamici je pa skor jojice razgnalo no sej hvala bogu da mamo dost mleka. midve sva že od ponedeljka notri skos. no itak pa dons tko noro piha zunej, da bi me še odpihnilo tiste k pravte da majo otročki rdeče ritke. sej ne vem mogoče je od GH ali zobkov, ampak naša Sara je že od rojstva mela rdečo ritko od osvežilnih robčkov za ritke. tko da zdej uporabljava samo vato in vodico za ritko umivat. pa nima nikoli več rdeče. no pa upam da tko ostane... zdj se je pa princeska zbudila in greva pucat noska...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:29:04
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 jutro pošiljam enga sončka vsem vam mi mamo se vedno zamasen nosek kašlamo no danes je moja bejbi stara 5 mesecev..kako gre čas hitro še mal pa bo treba v službo pa tko je lepo bit doma sploh ko mam se možeka zjutri poh sebe..mmm... aja uceraj sm dala moji babiki prvič milupino riževo kašico...vam povem da je slo še vn k notr morm rečt da ji je blo všeč...tko da dns zopet dobi kašico ;) grem panirat osliča .... lep dan vsem kaj mislte a je fajn da greve malo vn .... k je prehlajena jest na tvojem mestu ne bi šla, sploh če veter piha. razen če sta že velik bolje. midve nava tut noska pomolile vn dokler se ne pocajtava. pa najbrž tut cepljena ne bo v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:51:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...dobro jutro bubi, anchy, gloria ..tud pri nas je tak s kakanjem in ritko.. ...dan....res ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:56:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 jutro pošiljam enga sončka vsem vam mi mamo se vedno zamasen nosek kašlamo no danes je moja bejbi stara 5 mesecev..kako gre čas hitro še mal pa bo treba v službo pa tko je lepo bit doma sploh ko mam se možeka zjutri poh sebe..mmm... aja uceraj sm dala moji babiki prvič milupino riževo kašico...vam povem da je slo še vn k notr morm rečt da ji je blo všeč...tko da dns zopet dobi kašico ;) grem panirat osliča .... lep dan vsem kaj mislte a je fajn da greve malo vn .... k je prehlajena ...joj bogček mali ...čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:56:27
|
|
|
|
arabela*
|
kdaj boste jim dale žemljico za jest
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:57:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna dobro jutro... midve s Sari sva še vedno na bolovanju. revček ful kašla pa noska ma čist zabasanga. ga pucava s fiziološko, proti kašlju pa nič ne dajem, ker ma moker kašelj (slezov sirup je pa mislm da za suhega)? zvečer je reva tolk kašljala da je bruhala. po mamic seveda pol je pa bošček bil zgleda tko zmatran, da je 10 ur spala, mamici je pa skor jojice razgnalo no sej hvala bogu da mamo dost mleka. midve sva že od ponedeljka notri skos. no itak pa dons tko noro piha zunej, da bi me še odpihnilo tiste k pravte da majo otročki rdeče ritke. sej ne vem mogoče je od GH ali zobkov, ampak naša Sara je že od rojstva mela rdečo ritko od osvežilnih robčkov za ritke. tko da zdej uporabljava samo vato in vodico za ritko umivat. pa nima nikoli več rdeče. no pa upam da tko ostane... zdj se je pa princeska zbudila in greva pucat noska... ... ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:58:15
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa po vsakem obroku goste hrane,še hoče za povrh mleko... pa poje polovico kašice.... študiram,da bi ji pire krompir probala že naredit...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 12:58:18
|
|
|
|
anchy82
|
Dobro jutro! Sem mal pomirjena, ko slišim, da imate tudi druge probleme z rdečo ritko pr . Verjetno je pa res krivo tako uvajanje gh kot zobki. Punce, danes pa res delam krofe Prva runda se že cvre Vam pol pošljem kakšno slikico...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 13:10:04
|
|
|
|
gloria
|
....ojla...mi smo pa tudi ratali taka mala tečnobica ....kr neki cvili,pa mu ne paše nosit se,naveliča se hiter igrač,ponoči se mi ful zbuja ....ma ne vem kaj bi rekla...podnevi mi zdrži na 4 ure papcat ponoči pa prvo rundo spi 3 ure....pol se pa vsako uro skor zbuja in hoče zizo.... ...danes bomo probali brokoli ....lep dan...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 13:11:37
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Dobro jutro! Sem mal pomirjena, ko slišim, da imate tudi druge probleme z rdečo ritko pr . Verjetno je pa res krivo tako uvajanje gh kot zobki. Punce, danes pa res delam krofe Prva runda se že cvre Vam pol pošljem kakšno slikico... ...kr pošlji da se nam bodo sline cedile ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:25:17
|
|
|
|
leda
|
MTY za seznam: 6670 65 je blo pa dons multipraktično; so jo cepil za roto drugo dozo, pa un tadrug tretjo in so rekli, da če nam gre pa že tko hitro, pa dejmo še sistematiko narest kar pri petih mescih. in so ji namontiral vrečko za lulanje, pa iz prstka kri vzel. in kdaj mislite, da je tulila? ko sem ji una dva grozna rokava gor tlačla.... tko da z naše strani je to do junija vse za seznam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:31:01
|
|
|
|
taja1235
|
sneg sonce veter.... medve sva se fajn oblekle in sle vn za 20 min zdej je pa revcka tok zaspal, kar sama od sebbe v najini postlci nosek je se vedno ful zamasen..zdej potegnem vn tazelen smrklck....a sm ze na koncu al se je sele tahujse zacelo???... na zacetku je mela tako sluz zdej pa ornk velik smrklck pride vn....res boga revcka..ampak sm rekla morm it vn vsaj mal na soncka da dobi vitamincke.... js sm ji dala 3x trpotcev sirup za kaselj pa se mi zdi da pomaga baje je za od 4 mesecev naprej .. no pediatri je rekla da nobenga sirupa do 6 mesca... ampak js sm ji vseen dala da se revcka lazje odkasla rdece ritke..js sm ugotovila da jo ima moja po vlazilnih robckov unih k njimi ritko brisem...in sedaj uporablam milerjeve vate in navadno vodo..in ritka je res lepa suha prava dojenckova ;) itak pa tudi plenicko menam na vsaki 2 - 3 ure
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:43:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna tiste k pravte da majo otročki rdeče ritke. sej ne vem mogoče je od GH ali zobkov, ampak naša Sara je že od rojstva mela rdečo ritko od osvežilnih robčkov za ritke. sem na to tudi že pomislila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:45:29
|
|
|
|
arabela*
|
zob,me že cel mesec boli,kaj koli dam v usta,začne bolet cela glava,,,sploh več jest nimam volje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.2.2009 14:47:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: lana luna tiste k pravte da majo otročki rdeče ritke. sej ne vem mogoče je od GH ali zobkov, ampak naša Sara je že od rojstva mela rdečo ritko od osvežilnih robčkov za ritke. sem na to tudi že pomislila naša ima tudi,včasih prav rdeče krvavo..mislim da je od robčkov... mi imamo kremico,ki pomaga po treh dneh...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Oblačila za nosečnicemajchKje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)trgovine v slo (
85%)
trgovine v tujini (
8%)
na spletu v slo (
3%)
na spletu v tujini (
4%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!