|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
18.2.2009 15:25:08   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

veste kaj?imam občutek kot nebi v trebuhu nič imela.nevem zakaj touser posted image

kako to misliš?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
18.2.2009 15:28:57   
drevozivljenja
kot da nebi noseča bila,mogoče so hormoni kriviuser posted image .....ampak res.že ene 3 dni...ker se bolj slabo giblje mogočeuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.2.2009 15:30:33   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

kot da nebi noseča bila,mogoče so hormoni kriviuser posted image .....ampak res.že ene 3 dni...ker se bolj slabo giblje mogočeuser posted image

a še vedno ni nič bolj živahen? No, saj če našteješ dovolj gibov dnevno, je to ok. Je tudi moja G rekla, da so nekateri otroci pač bolj leni user posted image

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.2.2009 15:31:10   
felix7
ampak danes je pa očitno res lenoba na pohodu... kje ste vse???

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.2.2009 15:35:40   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

vsi smo leni user posted image user posted image user posted image otročki manj brcajo, me pa poležavamo na kavčih user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bo bolje.... enkrat pač....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.2.2009 15:51:13   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Ojla babuškeuser posted image
tk sm lena da se mi sploh ne da komentirat ...
user posted image za vse preglede, za novo "marčevko", pa za persido,tomaža in anžeta... sej je še kej pa se ne spomnem...

uglavnem zadnje dni sm tk lena, prou nč se mi ne da, sam spala bi skos... včeri sem dobila 3škatle in 2 vreče cotk za tamalga, pa sm sam čist mecene cotke vn pobrala, druge cote pa kr nazaj v škatlo pa v klet, ker se mi res ne lup to zdej prebirat pa prat pa likat...  nimam več volje...tko me trebuh boli skos, te mišice vse se že nateguje, vsega mam že polno glavo, sitna sem... zdele se pravzaprav sprašujem čemu sem se sploh spravla pisat na RR, bom še kiro nehote zamorila zravenuser posted image ...

hmmm.. grem js raj mal na sprehod... sm še misnla neki napisat pa sem pozabla...
sej pridem nazaj vas pogledat, mogoč me še u dobro volo spravteuser posted image

papa

Ej te čist razumem, jaz imam sestro na obisku, pa mi gre že na živce, bi najaraje vidla, da že gre domov.Ker se počutim krivo, sej pa sam poseda, pa leži, po moje ji je bolj dolgčas tu, kot pa doma.Pa še midva nimava nobene intime, ker se oba trudiva, da ji ni dolgčas ona pa še bolj zdolgočasena.Sploh ne morem počivat, ker imam njo.Rada jo imam sam mogoč sem naredila napako, ko sem ji rekla, naj pride na počitnice.In do sobote ne gre nikamor, jaz sem pa mislila, da bo sam kake 3 dni tu.user posted image user posted image Vem, da mislite da sem nesramna, sam zadnji tedni so, men paše počivat, pa se ne morem sprostit, ker imam občutek krivde, ker ji je dolgčas.

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.2.2009 15:54:14   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ej te čist razumem, jaz imam sestro na obisku, pa mi gre že na živce, bi najaraje vidla, da že gre domov.Ker se počutim krivo, sej pa sam poseda, pa leži, po moje ji je bolj dolgčas tu, kot pa doma.Pa še midva nimava nobene intime, ker se oba trudiva, da ji ni dolgčas ona pa še bolj zdolgočasena.Sploh ne morem počivat, ker imam njo.Rada jo imam sam mogoč sem naredila napako, ko sem ji rekla, naj pride na počitnice.In do sobote ne gre nikamor, jaz sem pa mislila, da bo sam kake 3 dni tu.user posted image user posted image Vem, da mislite da sem nesramna, sam zadnji tedni so, men paše počivat, pa se ne morem sprostit, ker imam občutek krivde, ker ji je dolgčas.

ne, sploh ne mislim, da si nesramna. Pač hočeš svoj mir. Meni gredo tudi kakšni obiski že prav na živce - ne kot osebe, ampak to, da se moram z nekom ukvarjat, ko bi jaz počivala na kavču. Enostavno se mi ne da... Če si zaželim družbe, se raje sama kam povabim in ko imam dovolj, grem user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.2.2009 15:54:56   
felix7
malo seznam gledam in nove podatke bi morale javiti:

- ada2
- sahary
- petrcaK
- dana
- yassy
- mamica00
- piamaria
- dolči
- Irena83

Punce, prosim za nove podatke.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.2.2009 15:57:57   
NoBady

Živjo!

Kako ste?Jaz sem utrujena, ker smo zdej vsepovsod skakal, pa na sprehodi bili.user posted image

No danes sem imela pregled in to je povzetek

Naredila mi je streptokok test in je negativen.Spet imam vnetje in mi je dala Canesten.Drugače pa sem že odprta, ni mi sicer povedala koliko, maternični vrat je krajši in zmehčan, mala je že nizko.Rekla je da verjeten ne bom dočakala, prvega tedna v marcu, ampak jaz sem rekla, da čakam 1.3..Med pregledom sem začel krvavet, pa sem potem nehala,zdej imam pa izcedek še kar  krvav.

ZA SEZNAM

+16KG
4.3 NASLEDNJI PREGLED CTG

user posted image za pregled... torej si tudi ti že skor v nizkem štartu bi lahko rekli... ampak prav imaš - do 1.3 je treba čakat ja!!! dlje časa pa res mislim da ne boš zdržala, oziroma ti še bi, sam tvoja mala ne bouser posted image
za krvavenje se ni treba sekirat, ker ti je nrdila pregled te je malo ranila, nič ni hudega... meni je tudi zadnjič vzela bris za streptokok, vendar bom rezultate zvedla šele na naslednjem pregledu, se pravi v torek... ti si pa kr takoj zvedla? fajn to...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.2.2009 15:58:24   
Lolita23

ne, sploh ne mislim, da si nesramna. Pač hočeš svoj mir. Meni gredo tudi kakšni obiski že prav na živce - ne kot osebe, ampak to, da se moram z nekom ukvarjat, ko bi jaz počivala na kavču. Enostavno se mi ne da... Če si zaželim družbe, se raje sama kam povabim in ko imam dovolj, grem user posted image

Pa ja se strinjam, sam potem si mislim, da je moja mlajša sestra praktično sem jo vzgajala, sam res rabim mir.Sej pa še slabe 3 dni, pa gre domov.

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.2.2009 16:03:20   
felix7

Pa ja se strinjam, sam potem si mislim, da je moja mlajša sestra praktično sem jo vzgajala, sam res rabim mir.Sej pa še slabe 3 dni, pa gre domov.

bomo odštevali s tabo user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.2.2009 16:03:47   
Lolita23

Živjo!

Kako ste?Jaz sem utrujena, ker smo zdej vsepovsod skakal, pa na sprehodi bili.user posted image

Naredila mi je streptokok test in je negativen.Spet imam vnetje in mi je dala Canesten.Drugače pa sem že odprta, ni mi sicer povedala koliko, maternični vrat je krajši in zmehčan, mala je že nizko.Rekla je da verjeten ne bom dočakala, prvega tedna v marcu, ampak jaz sem rekla, da čakam 1.3..Med pregledom sem začel krvavet, pa sem potem nehala,zdej imam pa izcedek še kar  krvav.

ZA SEZNAM

+16KG

user posted image za pregled... torej si tudi ti že skor v nizkem štartu bi lahko rekli... ampak prav imaš - do 1.3 je treba čakat ja!!! dlje časa pa res mislim da ne boš zdržala, oziroma ti še bi, sam tvoja mala ne bouser posted image
za krvavenje se ni treba sekirat, ker ti je nrdila pregled te je malo ranila, nič ni hudega... meni je tudi zadnjič vzela bris za streptokok, vendar bom rezultate zvedla šele na naslednjem pregledu, se pravi v torek... ti si pa kr takoj zvedla? fajn to...

Ja ga je kar sama izvedla, pa še zastonj, sem bila kar šokirana, pote mi je še pokazal rezultate.Sicer ga nisem planirala delat, sam sem prebrala pri februarčicah, ko je ena novopečena mamica rekla, da je bilo v P polno otrok okuženih s tem.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.2.2009 16:04:27   
felix7

moja G pa ne dela pregleda za streptokok... se mi tudi čudno zdi tole naše zdravstvo, vsak G po svoje čara user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.2.2009 16:05:24   
felix7

Ja ga je kar sama izvedla, pa še zastonj, sem bila kar šokirana, pote mi je še pokazal rezultate.Sicer ga nisem planirala delat, sam sem prebrala pri februarčicah, ko je ena novopečena mamica rekla, da je bilo v P polno otrok okuženih s tem.user posted image

user posted image  in kakšne so posledice okužbe?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.2.2009 16:08:13   
felix7
a na CSD ste že vse uredile papirologijo? Jaz imam to namen jutri. Res kar malce pozno, ampak bo porodniško nadomestilo precej višje, če mi še januarsko plačo upoštevajo, pa sem malce vlekla vso zadevo.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.2.2009 16:09:35   
Lolita23

Koliko sem zasledila sepsa.Sej moja tud ne dela teh testov, sam sem potem po premisleku vztrajala, ker hočem vedet, da sem vse naredila, da ne bi prišlo do kakih nepotrebnih zapletov.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.2.2009 16:14:40   
felix7

Koliko sem zasledila sepsa.Sej moja tud ne dela teh testov, sam sem potem po premisleku vztrajala, ker hočem vedet, da sem vse naredila, da ne bi prišlo do kakih nepotrebnih zapletov.user posted image

bi bilo zanimivo od naših punc, ki v tujini živijo, izvedeti, če je pri njih ta pregled standarden

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.2.2009 16:17:55   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

vsi smo leni user posted image user posted image user posted image otročki manj brcajo, me pa poležavamo na kavčih user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bo bolje.... enkrat pač....

lenoba da ji ni para...meni se tudi nič ne da...tle čepim na fotelju in štrcam z daljincem pa po TV ni nič pametnega; malo brskam po RR malo na facebooku, da vidim kaj počnejo sodelavci in prijatli pa nekako gre...no, še malo pa pride moj dragi domov...Žigec pa se tako pridno igra v sobici, da se ga ne upam niti tikat, da ne bo user posted image -ek pokukal iz njega...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
18.2.2009 16:18:28   
mama_milchy
punce, komu javljamo ko rodimouser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
18.2.2009 16:27:14   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Pupi ali meni - saj veš, pošlješ svojo cifro na ZS

Neposredna povezava do sporočila: 1595
18.2.2009 16:27:42   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

aja, a se ti že kam mudi? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1596
18.2.2009 16:47:55   
Pupa7

jaz sem se lepo celo popoldne martinčakala na sončku na balkonu user posted image sem bla ekstra pridna user posted image sem mela nabiranje D vitamina user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
18.2.2009 16:49:52   
NoBady

Živjo!

ZA SEZNAM

+16KG

ja meni tudi zastonj, sem bila zelo presenečena... je povedala da te preiskave ne delajo, ker ga zdravstvo ne podpira, pa sem rekla, da vem da je samoplačniški, da bom plačala, pa me je kr preslišalauser posted image  
ja sej otroci se okužijoo s tem, zto me tok skrbi... pa še sama vem da sem imela ta vnetja in me skrbi da bi zaradi tega lahko imela tudi ta streptokok...ne vem zakaj ti pregledi za streptokok niso nujni... bi mogli bit... user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
18.2.2009 16:50:53   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz sem se lepo celo popoldne martinčakala na sončku na balkonu user posted image sem bla ekstra pridna user posted image sem mela nabiranje D vitamina user posted image

a se te je spet kaj sonce prijel? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.2.2009 16:53:13   
Pupa7

bi bilo zanimivo od naših punc, ki v tujini živijo, izvedeti, če je pri njih ta pregled standarden

ta pregled ni standarden, ravno zaradi nihanja izvidov... streptokok B imamo vsi, kdaj pa se pojavi in kdaj ne pa je brez veze ugotavljati, ker če si na testu pozitiven si lahko že čez par dni negativen... zato to ni standarden postopek, tu so bolj pozorni na to med porodom... če porodnica dobi vročino in testirajo potem najprej otroka...
in nikjer ni rečeno, če si zdaj negativen na tem testu, da ob porodu ne moreš bit pozitiven...

tako na kratko user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?