Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Ojla babuške tk sm lena da se mi sploh ne da komentirat ... za vse preglede, za novo "marčevko", pa za persido,tomaža in anžeta... sej je še kej pa se ne spomnem... uglavnem zadnje dni sm tk lena, prou nč se mi ne da, sam spala bi skos... včeri sem dobila 3škatle in 2 vreče cotk za tamalga, pa sm sam čist mecene cotke vn pobrala, druge cote pa kr nazaj v škatlo pa v klet, ker se mi res ne lup to zdej prebirat pa prat pa likat... nimam več volje...tko me trebuh boli skos, te mišice vse se že nateguje, vsega mam že polno glavo, sitna sem... zdele se pravzaprav sprašujem čemu sem se sploh spravla pisat na RR, bom še kiro nehote zamorila zraven ... hmmm.. grem js raj mal na sprehod... sm še misnla neki napisat pa sem pozabla... sej pridem nazaj vas pogledat, mogoč me še u dobro volo spravte papa Ej te čist razumem, jaz imam sestro na obisku, pa mi gre že na živce, bi najaraje vidla, da že gre domov.Ker se počutim krivo, sej pa sam poseda, pa leži, po moje ji je bolj dolgčas tu, kot pa doma.Pa še midva nimava nobene intime, ker se oba trudiva, da ji ni dolgčas ona pa še bolj zdolgočasena.Sploh ne morem počivat, ker imam njo.Rada jo imam sam mogoč sem naredila napako, ko sem ji rekla, naj pride na počitnice.In do sobote ne gre nikamor, jaz sem pa mislila, da bo sam kake 3 dni tu. Vem, da mislite da sem nesramna, sam zadnji tedni so, men paše počivat, pa se ne morem sprostit, ker imam občutek krivde, ker ji je dolgčas.