PikicaStonoga
|
Marsy, jaz bi šla, ampak to sem jaz, ti se boš mogla sama odločit ...načeloma sem dost flegmatika in verjamem, da otrok (če normalno je, spi ni "nekaj posebnega" npr. da bi non stop jokal in podobno) ni tako velika ovira, da ne bi mogli kam it, potovat, nadaljevat z življenjem, ki smo ga živeli prej, seveda z določenimi omejitvami, ki vključujejo ...Mislim, da je ponvaaid problem v starših, ne v in če bood komplicirali starši, bodo kasneje takšni tudi otroci ...mi gremo poleti za vikend v Paris ... Kot sem že napisala vročine nimamo, imma pa en drug problem ...cel dan zavrača flaško, jaz pa nimam dovolj mleka V celem dnevu je tuid spala samo 2x pol ure, ostalo je bila borba za hrano ...pri meni je jedla, ko je zmanjkalo, je jokala pol ure, se malo umirila in spet pojedla tisith nekaj kapljic, ki so se naredile ...pozno popoldne je nekak pojedla 60 in še zvečer enkrat tud tam nekje ...napol lačna zaspala, se že nekaj čez sedem in se po 15 minutah zbudila v joku, spet malo zizala in zaspala, zdej spi že dve urci ..bomo vidli, kdja se ob zbudila ... Drugače sem se pa odločila, da naslednjič ne bom nobenmu govorila, ko bo mala bolna, ker pol je sama sekirancija in živčnost okol mene ...govorim o tašči ...sej je fajn pa vse, pa prav, da jo skrbi, sam mi poje vse živce ...je prišla dans na obisk in valda po celem dnevu ko je bla na pollačna in fejst utrujena, da je ful jokala in ona se sekira, kaj je zdje narobe z njo in če bo tako jutir naj jo peljem ju3 k zdravniku...polna koncu izpade, kot da je men vseen, da pojma nimam ...pa vem, da hoče sma dobro, sam men je poču film, pa sem ji rekla, da če misli paničarit in me delat živčno, lahk gre zdje domov ...verjamem, da ji je blo hudo in sem jo prizadela z besedami, smao točno vem, zakaj je jokala, ona pa nekej paničari ...ma a odrasli res pozabijo, da so tud njihovi otroci jokali? A je res tolk težje, ko gledaš vnuke, bo tud nas tolk skrbelo??? Ma ja, dans je bil en dolg dan ...se je vleklo ...pa še not sva bli preventivno, da bo ja vse ok ...jutir pa spet ne vem, kako bo zarad snega ...kok si želim, da bi možek kakdan ostal doma ...mi je kr dolgčas ... Drugače mi je pa danes pralni storj javljal eno napakol pa sem misla pa ne že spet (lani julija je bil pokvarjen), star komaj 4,5 let ...no in sva KOMAJ odvila filter in skor nardila poplavo v kopalnici - se je ena nogavička mini od naše pikice tja not zarila in ko smo jo vn potegnili, je spet vse ok! Grem zdej ajat, moj je šel še cote obesit, pol pa greva ajat, se morm še mal stisnit, pa da me mal še potolaži, ker se kr bad počutim zarad tistga prej s taščo ... NOČKO!!!