Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy Didli je ne rabim več..sam malemu je bla všeč očitno Sej zato, ker mu je bla všeč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, moram vam povedat, da naš pa ful stvari počne: kobaca, vstaja ob opori, aja, pa ima 4 zobe - spodaj in zgoraj enke. Torej je varen sam samo v prenosni posteljici, drgač ko se umaknem, je tkoj pri omarici in se začen dvigovat. Upam, da niso zobi v nevarnosti . Torej mi smo ful aktivni, jemo še zmeraj zelenjavo in sadje, pa včasih mu dam kak plasmon v roke, pa pol to raztrančira na prafaktorje. V glavem očitno bi rad polovil tisti mesec bolezni. alea - ti kr
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:47:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 torej, lahko odprem? Pa ne bo čudno? Frajla alea01 pride in odpre 6 del vmes pa zgasne????? No, da vidmo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya V glavem očitno bi rad polovil tisti mesec bolezni. Kaj hočeš s tem povedat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya V glavem očitno bi rad polovil tisti mesec bolezni. Kaj hočeš s tem povedat. da je začel vse naenkrat - kobacat, se vstajat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:51:00
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: alea01 torej, lahko odprem? Pa ne bo čudno? Frajla alea01 pride in odpre 6 del vmes pa zgasne????? No, da vidmo. moram še kako dovoljenje dobit ....bom še mal počakala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:52:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya V glavem očitno bi rad polovil tisti mesec bolezni. Kaj hočeš s tem povedat. da je začel vse naenkrat - kobacat, se vstajat sm blond.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:54:02
|
|
|
|
*Mojca*
|
no pa da se še jaz malo javim, mali me tako okupira da sem bolj redko za računalnikom Smo super, od hrane nam falijo je jajca in gluten, drugo razen KM veselo papamo. Izbirčni nismo, pojemo vsako sranje ki ga mami vrže na krožnik Drug teden imamo spet tehtanje, imamo okrog 7.5 kil. Glede na to da smo taki pajkci počnemo vse možne vragolije. Najbolj je zabavno zjutraj v taveliki postli, ko se meče gor in dol, prevrača sem in tja in pleza po meni. Zadnji teden kobacamo, tako da so si moje roke in križ malo opomogli, ker mi ga ni treba nikamor nosit, pride vedno za mano Zobka imamo še kr samo 2, čeprav so se zgornje enkice spustile in jih v kratkem čakamo. Od včeraj tudi kažemo jezička, ploskamo in govorimo babbabbatatattatamamamammagagagagga. Če sem še kaj pozabila bom pa kasneje dodala Aja...pa do ušes smo zaljubljeni v Izabelo...mislim da slikce na FBju povejo vse
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: alea01 torej, lahko odprem? Pa ne bo čudno? Frajla alea01 pride in odpre 6 del vmes pa zgasne????? No, da vidmo. moram še kako dovoljenje dobit ....bom še mal počakala Ti kar daj. Sej več kot n a p i z d i t te ne morejo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:55:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: alea01 torej, lahko odprem? Pa ne bo čudno? Frajla alea01 pride in odpre 6 del vmes pa zgasne????? No, da vidmo. moram še kako dovoljenje dobit ....bom še mal počakala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:55:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Sicer se mi zdi to itak ful hitro. Sem šla prav gledat v knjigico Igrajmo se z dojenčkom, pa piše, da se to dogaja med 7 in 12 mesecem. Tko da upam, da bo kr počasi. Piše da naj bi do osmega meseca osvojil prevračanje iz hrbta na trebuh- oziroma piše, da če se otrok pri 8 mesecu ne obrača sam iz hrbta ne trebuh, da obiščeš pediatra - torej očitno je vse ostalo, kar počne dodatna naloga - bonus
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: alea01 torej, lahko odprem? Pa ne bo čudno? Frajla alea01 pride in odpre 6 del vmes pa zgasne????? No, da vidmo. moram še kako dovoljenje dobit ....bom še mal počakala Ti kar daj. Sej več kot n a p i z d i t te ne morejo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:57:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Aja...pa do ušes smo zaljubljeni v Izabelo...mislim da slikce na FBju povejo vse ja, slike povedo vse. Škoda besed.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:58:21
|
|
|
|
Taanikaa
|
..ja mi se pa še vedno ne obračamo,pa se patronažni ni zdelo to nič kej tazga ..bom vprašala drug mesec ko mamo spet sistematiko pediatrinjo kaj bo rekla..po moje se mi ne bomo ne obračali,ne puzali,ne kobacali,ne kotalili,ne nič,sam vstali kr naenkrat in bo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 15:58:54
|
|
|
|
Taanikaa
|
mislim da bi kleo rada nekaj povedala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:01:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Sicer se mi zdi to itak ful hitro. Sem šla prav gledat v knjigico Igrajmo se z dojenčkom, pa piše, da se to dogaja med 7 in 12 mesecem. Tko da upam, da bo kr počasi. Piše da naj bi do osmega meseca osvojil prevračanje iz hrbta na trebuh- oziroma piše, da če se otrok pri 8 mesecu ne obrača sam iz hrbta ne trebuh, da obiščeš pediatra - torej očitno je vse ostalo, kar počne dodatna naloga - bonus Jaz sem tud nekaj brala o tem, pa sem doživela čudež v nedeljo, ko se je začela obračat in zdej to nonstop počne, še zaspat ne more zaradi tega,. Od danes naprej pa spi na trebuhu. In hodim gledat, če še diha. Mi je tak čudno tole spanje na trebuhu. Sem pa vseeno govorila z P glede obračanja, in mi je odgovoril, da težji kot je otrok, kasneje bo to počel. Normalno, saj več kot je kil, težje jih prevaga. Mu dam prav in ne. Pač eni kasneje to osvojijo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:01:07
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy mislim da bi kleo rada nekaj povedala meni se tudi zdi.....zdaj pa ne vem kako naprej.....hm.....pokažite mi pot
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: christy mislim da bi kleo rada nekaj povedala meni se tudi zdi.....zdaj pa ne vem kako naprej.....hm.....pokažite mi pot Rada bi me na pogovor, pa gre raje kadit.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya Sicer se mi zdi to itak ful hitro. Sem šla prav gledat v knjigico Igrajmo se z dojenčkom, pa piše, da se to dogaja med 7 in 12 mesecem. Tko da upam, da bo kr počasi. Piše da naj bi do osmega meseca osvojil prevračanje iz hrbta na trebuh- oziroma piše, da če se otrok pri 8 mesecu ne obrača sam iz hrbta ne trebuh, da obiščeš pediatra - torej očitno je vse ostalo, kar počne dodatna naloga - bonus Jaz sem tud nekaj brala o tem, pa sem doživela čudež v nedeljo, ko se je začela obračat in zdej to nonstop počne, še zaspat ne more zaradi tega,. Od danes naprej pa spi na trebuhu. In hodim gledat, če še diha. Mi je tak čudno tole spanje na trebuhu. Sem pa vseeno govorila z P glede obračanja, in mi je odgovoril, da težji kot je otrok, kasneje bo to počel. Normalno, saj več kot je kil, težje jih prevaga. Mu dam prav in ne. Pač eni kasneje to osvojijo. ma ja - po moje tud, sam sej važno je da migajo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:04:30
|
|
|
|
Taanikaa
|
kleo pridi sem kaj boš zdej celo šteko skadila al kaj?? ..pridi kako rečt
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya Sicer se mi zdi to itak ful hitro. Sem šla prav gledat v knjigico Igrajmo se z dojenčkom, pa piše, da se to dogaja med 7 in 12 mesecem. Tko da upam, da bo kr počasi. Piše da naj bi do osmega meseca osvojil prevračanje iz hrbta na trebuh- oziroma piše, da če se otrok pri 8 mesecu ne obrača sam iz hrbta ne trebuh, da obiščeš pediatra - torej očitno je vse ostalo, kar počne dodatna naloga - bonus Jaz sem tud nekaj brala o tem, pa sem doživela čudež v nedeljo, ko se je začela obračat in zdej to nonstop počne, še zaspat ne more zaradi tega,. Od danes naprej pa spi na trebuhu. In hodim gledat, če še diha. Mi je tak čudno tole spanje na trebuhu. Sem pa vseeno govorila z P glede obračanja, in mi je odgovoril, da težji kot je otrok, kasneje bo to počel. Normalno, saj več kot je kil, težje jih prevaga. Mu dam prav in ne. Pač eni kasneje to osvojijo. ma ja - po moje tud, sam sej važno je da migajo tako je.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:05:34
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy ..ja mi se pa še vedno ne obračamo,pa se patronažni ni zdelo to nič kej tazga ..bom vprašala drug mesec ko mamo spet sistematiko pediatrinjo kaj bo rekla..po moje se mi ne bomo ne obračali,ne puzali,ne kobacali,ne kotalili,ne nič,sam vstali kr naenkrat in bo hmmm meni je to nenavadno ker je naš taka kobilca in ti ne znam svetovat Kaj pa če bi poklicala P in vprašala kaj naredit? Sej ne da bi bilo kaj narobe ampak da se rešip teh dilem?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:07:46
|
|
|
|
alea01
|
jaz še zmeraj ne vem....a lahko odprem 6 del, ali ne?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:08:01
|
|
|
|
Taanikaa
|
ja mojči vem,sem zato danes komi čakala da patronažka pride in je rekla da nič hudega,je kr neki takih ki nikoli ne puzajo in to,imamo v marcu zdej P in boim malo povprašala..nazadnje se mi je obrnil pred kakim mesecm pol pa spet nič..pa sej bo že,forsirat ne mislim,bomo vidli kaj bo in kaj bojo rekli,če ne bom pa tud kr poklicala prej pa je.. aja pa je treba upšoštevat tud to da je žan težek in velik,pa še ni sam pogruntal,po moje tud če bi,bi malo težje delal te stvari,je razlika v najinih otročkih kolk 4 kile?..je pač treba tud to met v mislih..pa sej bo,se sploh ne sekiram več...bom vidla kaj bojo rekli..
< Sporočilo je popravil christy -- 18.2.2009 16:10:06 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.2.2009 16:08:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* IZVIRNO SPOROČILO: christy ..ja mi se pa še vedno ne obračamo,pa se patronažni ni zdelo to nič kej tazga ..bom vprašala drug mesec ko mamo spet sistematiko pediatrinjo kaj bo rekla..po moje se mi ne bomo ne obračali,ne puzali,ne kobacali,ne kotalili,ne nič,sam vstali kr naenkrat in bo hmmm meni je to nenavadno ker je naš taka kobilca in ti ne znam svetovat Kaj pa če bi poklicala P in vprašala kaj naredit? Sej ne da bi bilo kaj narobe ampak da se rešip teh dilem? Jaz sem se jih na tak način. Potem pa čez par dni doživela preobrat. Pokliči vseeno, pa brez panike.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?